Theory of a Deadman, Drowning Pool, Static...
Ezzy
2006-07-06
Ka manote apie sias grupes?Ar klausotes nors vienos is ju? Kaip jums patinka jos?
Spoiler'is
Bam
2006-07-06
Klausau jų visų, dauguma patinka, tik galima būtų kitaip suformuluot temos pavadinimą
WinstoN
2006-07-06
Klausiau drowning pool ir soil anksciau, nekenciu static x, pasineses esu ant rise against o ant likusiu tiesiog dejau
Bam
2006-07-06
Beje, tokios grupės kaip Rise Againts The Machine nesu girdėjęs o_O tik RATM (RAGE against the machines). Winstonai ir dėl kokių gi prieačių tu dėjai ant visų kitų?
WinstoN
2006-07-06
Grybz
2006-07-06
Theory of a Deadman - tiesą sakant pirmą kartą igirdau.
Drowning Pool - nusibodę. :>
Static-X - senai klausiau, bet iaip patinka. Anksčiau sakiau, kad turi tik vieną gerą dainą The Only, savo nuomonę pakeičiau (;
Rise Against - kakur girdėta. iuo metu kompe lyg ir neturiu, gal bamas kaką peizėjo o_O
Children of Bodom - senai klausoma ir senai patinkanti, o iuo metu dar kartą atrandama grupė.
Rage Against the Machine - bah. per daug repas kakoks. Nea į Linkinparkius. ;}}
Soil - nesenai atrasta, intensyviai klausoma, patinkanti.
Trivium - man rodos vėl bamo paliepimu siunčiau. O gal ir ne. iaip perklausiau, nelabai patiko, gal reikia sulaukti tinkamos progos.
Avenged Sevenfold - iuo metu intensyviai tyrinėjami.
Drowning Pool - nusibodę. :>
Static-X - senai klausiau, bet iaip patinka. Anksčiau sakiau, kad turi tik vieną gerą dainą The Only, savo nuomonę pakeičiau (;
Rise Against - kakur girdėta. iuo metu kompe lyg ir neturiu, gal bamas kaką peizėjo o_O
Children of Bodom - senai klausoma ir senai patinkanti, o iuo metu dar kartą atrandama grupė.
Rage Against the Machine - bah. per daug repas kakoks. Nea į Linkinparkius. ;}}
Soil - nesenai atrasta, intensyviai klausoma, patinkanti.
Trivium - man rodos vėl bamo paliepimu siunčiau. O gal ir ne. iaip perklausiau, nelabai patiko, gal reikia sulaukti tinkamos progos.
Avenged Sevenfold - iuo metu intensyviai tyrinėjami.
Bam
2006-07-07
Grybz
2006-07-09
O pats, Ezzy, kaip galėtumei apibūdint išvardintas grupes? ;}
Hm, Fear Factory, vėl iš savo muzikos guru Bamo sužinojau. ;> šiaip visai nieko. O to raunchy nežinau, einu pažiūrėsiu ką rašo Last.fm :> hm, rašo, kad metalcore'as, man turėtų patikt. Parsiųsim ;>
Hm, Fear Factory, vėl iš savo muzikos guru Bamo sužinojau. ;> šiaip visai nieko. O to raunchy nežinau, einu pažiūrėsiu ką rašo Last.fm :> hm, rašo, kad metalcore'as, man turėtų patikt. Parsiųsim ;>
Ezzy
2006-07-09
visa grupes klausau, beveik visu turiu diskografijas:)
aisku vienas klausau maziau kitas daugiau, bet klausau visas
is visu siu gruopiu turbut Trivium labiausiai patinka
aisku vienas klausau maziau kitas daugiau, bet klausau visas
is visu siu gruopiu turbut Trivium labiausiai patinka
RazieL_
2006-07-09
am, static-x mano viena mėgst. grupių, i itų dar klausau drowning pool, soil ir rise against kelias dainas esu girdėjęs. kitos man nlb rūpi.
Skorpio
2006-07-09
drowning pool patinka ir patiko. StaticX wiena megstamiausiu grupiu, rise against nlb klausau bet zn. Children of bodom kazkada patiko bet dbr per sunku. Ratm neklausau. Soil zeuriai gera grupe buwo kol buwo senas wokalas ir kitu neklausau.
Bam
2006-07-09
RATM tik vieną vokalsitą ir turėjo
po to kai jie isiskyrė, pasėmė naują vokalistą ir pasivadino Audioslave
Bam
2006-07-09
apsiskaičiau ;D praleidau odį Soil. iaip paklausykit soilwork
nu ten melo deathas pagrinde, bet yra keli albumai lengesni, kaip pvz stabbing the drama (naujausias)
koltasXxX
2006-07-09
dabar is vis kazkaip nutolau nuo sunkios muzikos , pasinesiau ant migdancioz pvz SEL pradejau klausyt vel
Grybz
2006-07-09
tikiuos ne tą Parayk man laiką i paryiaus o_______________O a ją girdėjau, o tai tipo Sel'ai repas? ;D ar kas do daiktas? A nelabai suprantu jų muzikos.
koltasXxX
2006-07-09
nzn man labai gerai kelionese jis migdo, kzn jis kazkox turbut dance/rap/smth