←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Theory of a Deadman, Drowning Pool, Static...

nuotrauka Ezzy 2006-07-06

Ka manote apie sias grupes?Ar klausotes nors vienos is ju? Kaip jums patinka jos?

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-07-06

Pavadinimus tik 2 grupiu zn, kitu net mates nesu -_-
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-06

Klausau jų visų, dauguma patinka, tik galima būtų kitaip suformuluot temos pavadinimą -_-
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-07-06

Klausiau drowning pool ir soil anksciau, nekenciu static x, pasineses esu ant rise against o ant likusiu tiesiog dejau
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-06

Beje, tokios grupės kaip Rise Againts The Machine nesu girdėjęs o_O tik RATM (RAGE against the machines). Winstonai ir dėl kokių gi priežaščių tu dėjai ant visų kitų?
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-07-06

Rodyti pranešimąTool, Jul 6 2006, 12:08 PM, pasakė:

Beje, tokios grupės kaip Rise Againts The Machine nesu girdėjęs o_O tik RATM (RAGE against the machines). Winstonai ir dėl kokių gi priežaščių tu dėjai ant visų kitų?

todel, kad kai kuriu negirdejau net o kai kurios (pvz ratm) nepatinka..
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-07-06

Theory of a Deadman - tiesą sakant pirmą kartą išgirdau.
Drowning Pool - nusibodę. :>
Static-X - senai klausiau, bet šiaip patinka. Anksčiau sakiau, kad turi tik vieną gerą dainą „The Only“, savo nuomonę pakeičiau (;
Rise Against - kažkur girdėta. Šiuo metu kompe lyg ir neturiu, gal bamas kažką peizėjo o_O
Children of Bodom - senai klausoma ir senai patinkanti, o šiuo metu dar kartą atrandama grupė.
Rage Against the Machine - bah. per daug repas kažkoks. Neša į Linkinparkius. ;}}
Soil - nesenai atrasta, intensyviai klausoma, patinkanti.
Trivium - man rodos vėl bamo paliepimu siunčiau. O gal ir ne. Šiaip perklausiau, nelabai patiko, gal reikia sulaukti tinkamos progos.
Avenged Sevenfold - šiuo metu intensyviai tyrinėjami.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-07

Rodyti pranešimąWinstoN, Jul 6 2006, 03:46 PM, pasakė:

todel, kad kai kuriu negirdejau net o kai kurios (pvz ratm) nepatinka..

Jeigu nepatinka ar tuo labiau net negirdėjęs tai nereik dėt -_-
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2006-07-09

dar pora neblogu grupiu Fear Factory, ir raunchy :)
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-07-09

O pats, Ezzy, kaip galėtumei apibūdint išvardintas grupes? ;}

Hm, Fear Factory, vėl iš savo muzikos guru Bamo sužinojau. ;> šiaip visai nieko. O to raunchy nežinau, einu pažiūrėsiu ką rašo Last.fm :> hm, rašo, kad metalcore'as, man turėtų patikt. Parsiųsim ;>
Cituoti

visa grupes klausau, beveik visu turiu diskografijas:)
aisku vienas klausau maziau kitas daugiau, bet klausau visas :)
is visu siu gruopiu turbut Trivium labiausiai patinka
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-07-09

am, static-x mano viena mėgst. grupių, iš šitų dar klausau drowning pool, soil ir rise against kelias dainas esu girdėjęs. kitos man nlb rūpi.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-09

FF valdo, o rounchy nepatinka ;/
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-07-09

drowning pool patinka ir patiko. StaticX wiena megstamiausiu grupiu, rise against nlb klausau bet zn. Children of bodom kazkada patiko bet dbr per sunku. Ratm neklausau. Soil zeuriai gera grupe buwo kol buwo senas wokalas ir kitu neklausau.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-09

RATM tik vieną vokalsitą ir turėjo :) po to kai jie išsiskyrė, pasėmė naują vokalistą ir pasivadino Audioslave :)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-07-09

čia jis apie soil, ne RATM :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-09

apsiskaičiau ;D praleidau žodį Soil. Šiaip paklausykit soilwork :) nu ten melo deathas pagrinde, bet yra keli albumai lengesni, kaip pvz stabbing the drama (naujausias)
Cituoti

iš melo death'o In Flames geriausi ;X šituos tai tikrai paklausykit. ;>
Cituoti

vo Soilworkai irgi neblogi :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-07-09

dabar is vis kazkaip nutolau nuo sunkios muzikos , pasinesiau ant migdancioz pvz SEL pradejau klausyt vel
Cituoti

tikiuos ne tą „Parašyk man laišką iš paryžiaus“ o_______________O aš ją girdėjau, o tai tipo Sel'ai repas? ;D ar kas do daiktas? Aš nelabai suprantu jų muzikos.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-07-09

nzn man labai gerai kelionese jis migdo, kzn jis kazkox turbut dance/rap/smth
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-09

Mirk koltai ;/ mirk...
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-07-09

Spreskit asmeninius dalykus privatuose, ne forume
Cituoti