←  Bendras

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Wrestlingo atributika

nuotrauka DeSerT 2006-07-18

Tai va iškilo man klausimas - gal esate matę parduodamos Wrestlingo atributikos lietuvoje? Nebūtinai firmines, tinka ir turginės, t.t.
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-18

Nu tai turguj ir rasi ;D esu matęs gatvėj SCSA maikių ir Hardžių kažkada, tai 90 procentų, kad iš turgaus :)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-07-19

na ash tai pac dariausi SCSA maike "WHAT?" ir klaustuko tashkelio vietoj jo kaukole. Kadangi custom made, tai ish galo ir uzhrashas "nieko..." buvo. Shiaip esu girdejes kad geimu su wrestlingu yra alytaws turguj pirkt, maikiu gariunuose, o daugiau nzn...
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-07-19

Geimų su wrestlingų yra visur pirkt ir atsisiųst ;D
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-07-19

na o as esu mates kelis kart urmo bazeje maikiu su SCSA,Rock ir Rikishi... ir tai tik vienetai......
Cituoti

nuotrauka GhZ 2006-07-19

As sulej maciau su RVD maike
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-07-19

ooo, ash prisiminew kad akropoly machiau geza su nWo maike, tada pasigalvojaw, kad gal rejketu pasidaryt nMo:)
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-07-19

Va va as grynai ta pati galvoju jau kuri laika, dabar kai nuvaziuosiu i akropoli klausiu ka jiem reikia atnest kad tokia padarytu :)
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2006-07-25

Rodyti pranešimąDeSerT, Jul 19 2006, 10:26 PM, pasakė:

Va va as grynai ta pati galvoju jau kuri laika, dabar kai nuvaziuosiu i akropoli klausiu ka jiem reikia atnest kad tokia padarytu :D

Diska su fotke :D rodos .jpg, bet jai ji sugalvos, kad jai per sunku, parodys kelia prie duru :P
Cituoti

nuotrauka Vysniuz 2006-07-27

as norejau paklausti.. gal bandet kasnors pirkti kanors is http://wweeuroshop.com/ ? as galwoju kad reik pirkt, bet nezn kaip ten wiskas, taj gal galit kokios info suteikt? :)
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2006-07-28

Neturetu buti sunku. Tu geriau sakyk kokios būtent info reikėtu.
Cituoti

nuotrauka Vysniuz 2006-07-28

na, sakykim noriu kokios nors prekes is ten. Tai issirenku, surasau wiska ko ten praso (kortele aisq turiu ;) jej ka is mamos :) ) ir man atsiuncia? O kaj atsiuncia pranesa i email ar kurnors kad preke issiusta ir bus pasiekta po tiek ir tiek laiko?
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2006-07-28

Nu tipo jo. Tik dėl laiko tai čia klausimas ;)
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-08-04

hmmmm tu ten man atrodo gali pasirinkti shipinga.. kuo jis greitesnis tuo daugiau moki ;)
Cituoti

nuotrauka Matt Hardy 2006-08-12

Yra nete tokia kompanija kur gali pagamint tau marškinėlius su logo ir užrašu kokiu nori. marskineliai.lt
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-08-12

obą.. taj naujieną pasakėj.. duh. akropolyje yra T-idėjos, big deal :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2007-05-16

vat kokius batukus ysigijau Nuotrauka

lucha libre style ! ;]
Cituoti

nuotrauka Jin Kazama 2007-05-16

Man atrodo Nike neturejo galvoje wrestlingo ;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2007-05-16

Rodyti pranešimąJin Kazama, May 16 2007, 09:20 PM, pasakė:

Man atrodo Nike neturejo galvoje wrestlingo :P

Kaip tave suprast? Lucha Libre kaukes, wrestleriu vaizdai... - cia akivaizdus lucha libre themed kedai ;)
Cituoti

O gal ir ne?Mane itikinsit pasake oficialu siu sportbatciu pavadinima
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2007-05-16

Rodyti pranešimąJin Kazama, May 16 2007, 10:52 PM, pasakė:

O gal ir ne?Mane itikinsit pasake oficialu siu sportbatciu pavadinima

Katik tave itikinau ispejimu +20%. Daugiau tokiu kvailisciu bus - daugiau warnu.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2007-05-16

Tau niekas irodineti nesiruosia.
Netiki tuo ka mato protingi zmones - pasakymas aishkus.. Duok ...... kelia.
p.s. Tik ish smalsumo, ne kaip adminas klausiu, kaip kitas vartotojas: tu prisijunges balandzhio 8 diena, parashes ish viso 17 postu, kai rashaw shi, ish ju 14 - shiandien? Kam tas forsavimas? Kam tas nenaturalumas?
Cituoti

Koks nenaturalumas?Forsavimas?WTF?Man tiesiog norisi padiskutuot,tai ir atejau
Cituoti

nuotrauka Dowydas 2007-05-17

As tai pramustgalvyje buvau pasidares Stone Cold maike, priekyje Stone Cold 3:16 ant nugaros Kaukole
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2007-05-17

Nike Cortez Lucha Libre DS ;]
Cituoti