Wrestlingo atributika
DeSerT
2006-07-18
Tai va iškilo man klausimas - gal esate matę parduodamos Wrestlingo atributikos lietuvoje? Nebūtinai firmines, tinka ir turginės, t.t.
Bam
2006-07-18
Nu tai turguj ir rasi ;D esu matęs gatvėj SCSA maikių ir Hardių kakada, tai 90 procentų, kad i turgaus
Fortaz
2006-07-19
na ash tai pac dariausi SCSA maike "WHAT?" ir klaustuko tashkelio vietoj jo kaukole. Kadangi custom made, tai ish galo ir uzhrashas "nieko..." buvo. Shiaip esu girdejes kad geimu su wrestlingu yra alytaws turguj pirkt, maikiu gariunuose, o daugiau nzn...
HARDCORE-AUGAS
2006-07-19
na o as esu mates kelis kart urmo bazeje maikiu su SCSA,Rock ir Rikishi... ir tai tik vienetai......
Fortaz
2006-07-19
ooo, ash prisiminew kad akropoly machiau geza su nWo maike, tada pasigalvojaw, kad gal rejketu pasidaryt nMo:)
DeSerT
2006-07-19
Va va as grynai ta pati galvoju jau kuri laika, dabar kai nuvaziuosiu i akropoli klausiu ka jiem reikia atnest kad tokia padarytu :)
Fantazy
2006-07-25
Vysniuz
2006-07-27
as norejau paklausti.. gal bandet kasnors pirkti kanors is http://wweeuroshop.com/ ? as galwoju kad reik pirkt, bet nezn kaip ten wiskas, taj gal galit kokios info suteikt?
Vysniuz
2006-07-28
na, sakykim noriu kokios nors prekes is ten. Tai issirenku, surasau wiska ko ten praso (kortele aisq turiu
jej ka is mamos
) ir man atsiuncia? O kaj atsiuncia pranesa i email ar kurnors kad preke issiusta ir bus pasiekta po tiek ir tiek laiko?
HARDCORE-AUGAS
2006-08-04
hmmmm tu ten man atrodo gali pasirinkti shipinga.. kuo jis greitesnis tuo daugiau moki
Matt Hardy
2006-08-12
Yra nete tokia kompanija kur gali pagamint tau markinėlius su logo ir urau kokiu nori. marskineliai.lt
`MalioK`
2007-05-16
`MalioK`
2007-05-16
Fortaz
2007-05-16
Tau niekas irodineti nesiruosia.
Netiki tuo ka mato protingi zmones - pasakymas aishkus.. Duok ...... kelia.
p.s. Tik ish smalsumo, ne kaip adminas klausiu, kaip kitas vartotojas: tu prisijunges balandzhio 8 diena, parashes ish viso 17 postu, kai rashaw shi, ish ju 14 - shiandien? Kam tas forsavimas? Kam tas nenaturalumas?
Netiki tuo ka mato protingi zmones - pasakymas aishkus.. Duok ...... kelia.
p.s. Tik ish smalsumo, ne kaip adminas klausiu, kaip kitas vartotojas: tu prisijunges balandzhio 8 diena, parashes ish viso 17 postu, kai rashaw shi, ish ju 14 - shiandien? Kam tas forsavimas? Kam tas nenaturalumas?
Jin Kazama
2007-05-16
Koks nenaturalumas?Forsavimas?WTF?Man tiesiog norisi padiskutuot,tai ir atejau
Dowydas
2007-05-17
As tai pramustgalvyje buvau pasidares Stone Cold maike, priekyje Stone Cold 3:16 ant nugaros Kaukole