←  Krepšinis

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

World Basketball Championship 2006 in Japan

Guest_chikoteelaa_182_* 2006-08-21

Nu, tai kaip jum čempionatas? Kaip Lietuvos rezulatai? Kaip manot, kas laimės? :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-21

nzn man rodos nlb vykes cempionatas, Lietuvos rezultatais esu nusivyles :D, manau bent jau pries katara turetu laimet :D, o siaip manau kad laimes JAV rinktine
Cituoti

Guest_chikoteelaa_182_* 2006-08-22

Jo, galimas daiktas, kad JAV laimės...
Su pergale prieš Katarą, džiaukimės :) :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-22

nu va si karta lietuviai pasistenge ir laimejo, duok dieve ryt laimes :)
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-08-22

prieš ką ryt žaidžia?
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-22

Pries Australus 7.30 h musu laiku ryte :)
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-22

Pries Australus 7.30 h musu laiku ryte :) trinkit sita posta intikas uzlagino srry :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-23

zjbs skinam pergales :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-24

Galvojau Lietuvoje tik futbolo komentatoriai tūpi, pasirodo ne, kodėl TV3 negali Kunigėlio pasisamdyt, jo nors įdomu klausyt, tas naujas varo mane į neviltį. O šiaip mačiau tik trejes paskutines, su Kataru ir tai tik kokį vieną kėlinį žiūrėjau, čia iš neturėjimo ką veikt, nes krepšinio nemėgstu. :D
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2006-08-24

px tas Rimkus komentavo, Mackeviciaus tai niekas nenukonkuruos komentavime, Kunigelis Japonijoj todel ir nekomentavo, o Petrauskas kaip tik dabar keliauja i Japonija, todel Rimkus ir komentavo
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-08-24

Visi tie komentatoriai normalūs ;/
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-24

booooring. pusę rungtynių pražiūrėjau degrasį (kartojimą,kurį vakar jau mačiau, jei ką). ;}
tai su kuo dabar Lietuviai žais? Jei ketvirtą vietą būtų turėję grupėj, tai su amerikonais būtų žaidę, o dabar? o_O
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-08-24

Tau tie komentatoriai per kvaili ;D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-08-24

Nieks nesidziaugia, kad laimejom? :D
Cituoti

Guest_TcUnami_* 2006-08-24

taj aisq dziaugemes bet galejo pasirodyt ir geriau pries brazilus...
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-24

liux tik gaila kad italai laimejo pries puerto rika 73:72 butu buve pries puerto rika lengviau buve lost bet ka padarysi. o jau jei lietuviai snd butu prakise ... tai butu pralaimeje laimetas rungtynes... p.s. gustas Dievas :D :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-25

prieš kokius tris metus visas myyyyrkas žibėjo žodžiais GUSTAS GAIDYS. xD greitai laviruoja jūsų nuomonės. x>

hm, Eimantai, tas vienas netgi bando protingai kalbėti... „žaidėjų rotacija aikštėje“, aš net tarptautinių žodžių žodyną atsinešiau. jei kartais pasitaikytų žodis, kurio mano smegeninei dar neteko sutikti. :D
kodėl prieš Puerto Riką būtų lengviau? su Italija manyčiau geriau, nes daugiau rungtynių žaista (aš klystu???), nes europos čempai būna, labai išnagrinėta, pažystama komanda, o puerto rikas jau kita teritorija kaip sakant. Būtų likę daugiau laiko, būtų prakišę, išsibalansavęs žaidimas visai buvo. Ai bet myliu lietuvos krepšinį, o sekmadienį dar formulė. Myliu Tv3 :D
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2006-08-25

nu tai ir dabar mirga, nees "krepsinio ekspertams" nepatinka jis
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-25

vargšas Gustas, vis niekam neįtinka, o viskas prasidėjo nuo perdidėlio žele kiekio ant galvos... -___________-V
džiaugiuos, kad myrkas man nebeimponuoja. ;}
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-08-25

Rodyti pranešimąGrybz, Aug 25 2006, 06:46 AM, pasakė:

prieš kokius tris metus visas myyyyrkas žibėjo žodžiais GUSTAS GAIDYS. xD greitai laviruoja jūsų nuomonės. x>

hm, Eimantai, tas vienas netgi bando protingai kalbėti... „žaidėjų rotacija aikštėje“, aš net tarptautinių žodžių žodyną atsinešiau. jei kartais pasitaikytų žodis, kurio mano smegeninei dar neteko sutikti. :D
kodėl prieš Puerto Riką būtų lengviau? su Italija manyčiau geriau, nes daugiau rungtynių žaista (aš klystu???), nes europos čempai būna, labai išnagrinėta, pažystama komanda, o puerto rikas jau kita teritorija kaip sakant. Būtų likę daugiau laiko, būtų prakišę, išsibalansavęs žaidimas visai buvo. Ai bet myliu lietuvos krepšinį, o sekmadienį dar formulė. Myliu Tv3 :D
mircoj net kanalas buwo GUSTAS ;D
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-25

Rodyti pranešimąGrybz, Aug 25 2006, 08:46 AM, pasakė:

...kodėl prieš Puerto Riką būtų lengviau? su Italija manyčiau geriau, nes daugiau rungtynių žaista (aš klystu???), nes europos čempai būna, labai išnagrinėta, pažystama komanda, o puerto rikas jau kita teritorija kaip sakant. Būtų likę daugiau laiko, būtų prakišę, išsibalansavęs žaidimas visai buvo...

butu lengviau nes ten pagrinde vartos tik du zhajdejaj - Ayuso ir Arroyo, o pas Italus daugelis pavojingi...

P.S. Matet kas Italu centro Roccos metima? Man rodos mano kieme ten puse uzh jy geriau meto :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-26

am, aišku, krepšiniu nesidomiu, šneku iš lempos :D su Italais rungtynes žiūrėjau tik pabaigą pačią, bo po street jamo miegojau ilgokai. xD
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-26

nu ka su pergale :D liux darjusas saunuolis.... stebiuosi kad net tokiam zaidejui (patyyrusiam) kaip basile, ima jaudulys... galvojau tikrai bent 2 baudas sumes.... tai ka Bent jau 3 rungtynes pamatysim 100% :D jei gaunam ketvirtfinaly dar grumiames del 5-8 :D
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-08-26

Italai turi savo Gusta :D
Cituoti

nuotrauka Grybz 2006-08-26

Italai ne tokio būdo, kad už vieną klaidą žmogaus visą gyvenimą nekestų :D
Cituoti