←  Bendras

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Kokio stiliaus wrestleriai jums labiausiai...

nuotrauka RazieL_ 2006-08-30

na topic pavadinimas manau aiškus, tema nėra LABAI kvaila, taigi jūsų nuomonės.

ME asmeniškai labiausiai mėgsta high flyerius:)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-08-30

o kartais tokios nebuwo?
high flyeriai manau kaip ir daugumai
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-08-30

Na, net nzn, jeigu taip galima pasakyti, tai butu All-rounders :D Tie kuri yra ir techincal ir skraidyt moka ir gera matcha padaryt :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-08-30

Siaip nuo vaikistes, kai dar trauke jega ir dominavimas, manyje isaugo simpatija power-wrestleriams (t.y. kovotojams kurie daug stiff'ina ir maziau sell'ina - tokie... SuperMan'ai;) Taip mane pritrauke Goldberg'as, veliau Lesnar'is, dar veliau Samoa Joe (nors jis placiai naudojasi ir high-flying'o elementais) + trumpam susidomejau Kobashi ir Vader'iu (bet tai buvo keliu menesiu susidomejimas). Iki siol, Strong Style wrestleriai yra mano silpnybe :D
Dabar prie ju prisidejo mat-wrestleriai. Taigi mano megstamiausiu wrestleriu sarasose atsirado tokie vardai kaip Kurt Angle ir Bret Hart. Kazkaip atsargiai, bandau nuo ju atskirti catch-as-catch-can wrestlerius, kurios irgi gerbiu, bet ju matchai mane domina siek tiek maziau. Tai nereiskia, kad nevertiniu catch wrestleriu mat-skill'us - bet vistiek ju stilius kitoks. Pvz. Ric'as ir Shawn'as puikus catch-as-catch-can wrestleriai, bet visgi mat-skill'ose jie turi tiesiai svesiai pripazinti tokiu kaip Bret ir Kurt pranasuma.
High-flyeriams turiu dar siek tiek maziau simpatijos nei catch wrestleriams (isskirus Samoa Joe atveji;) O siaip, apskritai man mazdaug patinka visi "stiliai", bet mat- ir power/strong- wrestleriai visada tures mano demesi :D
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2006-08-30

Submissioneriai, high-flyeriai.... Tokei veiksmai kaip spinning wheel kick ar swanton bomb mane "wezha" :D
Cituoti

nuotrauka Bam 2006-08-30

Tokia tema man atrodo jau tikrai buvo ;D o raziel matau bando taškų užsidirbt :D šaunu, kad padidėjo aktyvumas po point systemo ;D

Pačiam patinka techniški high flyeriai, for example AJ Styles 8)
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-08-30

High flyeriai,Idomu tiesiog juos stebet.Powerwrestleriai patinka tik tada ,kad jiems leidzia ka nors sumindyt.
Cituoti

nuotrauka MoX 2006-08-30

Kažkaip labiausiai traukia power :)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-08-30

Rodyti pranešimą`MalioK`, Aug 30 2006, 03:29 PM, pasakė:

Siaip nuo vaikistes, kai dar trauke jega ir dominavimas, manyje isaugo simpatija power-wrestleriams (t.y. kovotojams kurie daug stiff'ina ir maziau sell'ina - tokie... SuperMan'ai;) Taip mane pritrauke Goldberg'as, veliau Lesnar'is...<...>.

1) Visishkai atitinka musu "megiamumas" su MK.
2) X Divisionistai, highflyin' tipo.
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-08-30

pažiūrėk jei nori temas Bendrame - nebuvo, jei buvo kadanors labai labai senai, taigi memberiai NETIEPATYS, na taip, yra ir tų pačių, bet visgi kažkiek naujų atsirado.

p.s. sorry už offtopic, buvau priverstas :)
Cituoti

Guest_Raiden_* 2006-08-30

Tikrai atsidarius tema mane uzpludo keistas deja-vu.

Mane traukia high-flyer'iai ju judesiai mane uzveda,o power man nelabai.
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-08-30

na mane labiausiai traukia strong-style ir brawler wrestleriai :) ipac jei dar tie wrestleriai kovoja hardcore arba deathmach tai isvis veza :) mane visados trauke tokie wresltleriai kurie visus lauzo,meto ant sprandu ir paskui pribaigia su savo finisheriu per koki stala arba light tubu kruva :D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-08-30

catch-as-catch-can :) Siaip is pradziu nezinojau ka tai reiskia net, bet aciu MalioK` :)
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2006-08-30

nu nelabai pernesu power style'o o seip megstu high fly'erius, technical/mat wrestler'ius
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2006-08-31

Na ash megstu taip pat kaip ir WinstoN high flyerius ir technical/mat wrestler'ius

P.S. Man shita tema primena HW ar CW?
Cituoti

nuotrauka emcas 2006-08-31

Man visgi Power-wrestleriai labaiau patinka :D

Re-Powaz: jo, man irgi ta tema primena nors jau buvo gana senokai.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-08-31

aukshti-skraiduoliai man patinka ;]
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-08-31

Rodyti pranešimąRe-Powaz, Aug 31 2006, 01:46 PM, pasakė:

P.S. Man shita tema primena HW ar CW?
shi tema tau turetu priminti mazhdaug kazhka tokio:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_profe...restling_styles
tiesa ten, kaip ir kiekvienas ish esmes dirbtinis grupavimas, yra krejvokai.

Rodyti pranešimąDeSerT, Aug 30 2006, 09:35 PM, pasakė:

catch-as-catch-can :thumbdown: Siaip is pradziu nezinojau ka tai reiskia net, bet aciu MalioK` ;)
Ir kiek esi mates catch-as-catch-can matchu?

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Aug 31 2006, 04:09 PM, pasakė:

:/

Acakant apie save...
Ish esmes mano apibrezhima gali atitikt kazhkox American/Technical/Strong style hibridas.
Ji ikunytu zhmogus sudejimo kaip Goldbergas, Stifinimo kaip Vaderis, flyinimo nedaugiau nej Vader ar Angle (kol tai abudu dar dare kiek norejo), o texnishkumo turbut kaip Benoit (jis grejtesnis uzh Angle tuse aspektuose, kur man patinka), power movesai - kas ju nemoka...;)
Grubiai shnekant, tai Angle ir Samoa wrestlerio hibridas, atitiktu mano megstama stiliu.
todel gi, kai nera pachio megstamiausio vieno, tai idomu zhiureti wrestlinga, ir dzhiaugtis tuo, kai kasnors ikunyja dali manominetu savybiu.
Cituoti

nesuprantu kam ce reikejo quote'int 3 postus ?
Cituoti

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Aug 31 2006, 07:31 PM, pasakė:

nesuprantu kam ce reikejo quote'int 3 postus ?
1) kad jiem acakyt
2) o va kam tau shito rejkejo klaust - va chia tai neajshq, ir nesulaukus normalaus paajshkinimo...
Cituoti

QUOTE(koltasXxX @ Aug 31 2006, 04:09 PM)

:/

va sitos vietos nesuprantu ar ce kazkox smerkimas mano ar kaip ?
Cituoti

":/" rejshkia susimastyma. Jej susimastymas parashytaspo tavo posto, rejshkia ash jo nesuprataw.
t.y. gali but pvz ar kazhkas... gali nebut ir nieko, neskiekpamenu, tau px, jej kiti nesupranta:)
Cituoti

as tuo postu norejau pasakyt kad man labiausiai patinka high-flyer'iai , dabar lygtais aisku viskas ?
Cituoti

aaaaaaaaaaaaa:)
nu jo, ajshq...
matai zhiurint ish to, kad vienas zhodis anglishkas, kitas lt - visajp galima interpretuot:
1) aukshti cw
2) skrandantys hw
3) dar bala zhino kas:)
bet kadangi dabar viskas asjhq, shia tema diskusija bajgta.
Cituoti

Guest_kurt_* 2006-09-03

Amm, tikriausiai High-flyer'iai.
Cituoti