Kokio stiliaus wrestleriai jums labiausiai...
RazieL_
2006-08-30
na topic pavadinimas manau aikus, tema nėra LABAI kvaila, taigi jūsų nuomonės.
ME asmenikai labiausiai mėgsta high flyerius:)
ME asmenikai labiausiai mėgsta high flyerius:)
Lix
2006-08-30
Na, net nzn, jeigu taip galima pasakyti, tai butu All-rounders
Tie kuri yra ir techincal ir skraidyt moka ir gera matcha padaryt
`MalioK`
2006-08-30
Siaip nuo vaikistes, kai dar trauke jega ir dominavimas, manyje isaugo simpatija power-wrestleriams (t.y. kovotojams kurie daug stiff'ina ir maziau sell'ina - tokie... SuperMan'ai;) Taip mane pritrauke Goldberg'as, veliau Lesnar'is, dar veliau Samoa Joe (nors jis placiai naudojasi ir high-flying'o elementais) + trumpam susidomejau Kobashi ir Vader'iu (bet tai buvo keliu menesiu susidomejimas). Iki siol, Strong Style wrestleriai yra mano silpnybe
Dabar prie ju prisidejo mat-wrestleriai. Taigi mano megstamiausiu wrestleriu sarasose atsirado tokie vardai kaip Kurt Angle ir Bret Hart. Kazkaip atsargiai, bandau nuo ju atskirti catch-as-catch-can wrestlerius, kurios irgi gerbiu, bet ju matchai mane domina siek tiek maziau. Tai nereiskia, kad nevertiniu catch wrestleriu mat-skill'us - bet vistiek ju stilius kitoks. Pvz. Ric'as ir Shawn'as puikus catch-as-catch-can wrestleriai, bet visgi mat-skill'ose jie turi tiesiai svesiai pripazinti tokiu kaip Bret ir Kurt pranasuma.
High-flyeriams turiu dar siek tiek maziau simpatijos nei catch wrestleriams (isskirus Samoa Joe atveji;) O siaip, apskritai man mazdaug patinka visi "stiliai", bet mat- ir power/strong- wrestleriai visada tures mano demesi
Dabar prie ju prisidejo mat-wrestleriai. Taigi mano megstamiausiu wrestleriu sarasose atsirado tokie vardai kaip Kurt Angle ir Bret Hart. Kazkaip atsargiai, bandau nuo ju atskirti catch-as-catch-can wrestlerius, kurios irgi gerbiu, bet ju matchai mane domina siek tiek maziau. Tai nereiskia, kad nevertiniu catch wrestleriu mat-skill'us - bet vistiek ju stilius kitoks. Pvz. Ric'as ir Shawn'as puikus catch-as-catch-can wrestleriai, bet visgi mat-skill'ose jie turi tiesiai svesiai pripazinti tokiu kaip Bret ir Kurt pranasuma.
High-flyeriams turiu dar siek tiek maziau simpatijos nei catch wrestleriams (isskirus Samoa Joe atveji;) O siaip, apskritai man mazdaug patinka visi "stiliai", bet mat- ir power/strong- wrestleriai visada tures mano demesi
Dizzee
2006-08-30
Submissioneriai, high-flyeriai.... Tokei veiksmai kaip spinning wheel kick ar swanton bomb mane "wezha"
Bam
2006-08-30
Tokia tema man atrodo jau tikrai buvo ;D o raziel matau bando takų usidirbt
aunu, kad padidėjo aktyvumas po point systemo ;D
Pačiam patinka techniki high flyeriai, for example AJ Styles 8)
Pačiam patinka techniki high flyeriai, for example AJ Styles 8)
BitlasLt
2006-08-30
High flyeriai,Idomu tiesiog juos stebet.Powerwrestleriai patinka tik tada ,kad jiems leidzia ka nors sumindyt.
Doppelganger
2006-08-30
`MalioK`, Aug 30 2006, 03:29 PM, pasakė:
Siaip nuo vaikistes, kai dar trauke jega ir dominavimas, manyje isaugo simpatija power-wrestleriams (t.y. kovotojams kurie daug stiff'ina ir maziau sell'ina - tokie... SuperMan'ai;) Taip mane pritrauke Goldberg'as, veliau Lesnar'is...<...>.
1) Visishkai atitinka musu "megiamumas" su MK.
2) X Divisionistai, highflyin' tipo.
RazieL_
2006-08-30
paiūrėk jei nori temas Bendrame - nebuvo, jei buvo kadanors labai labai senai, taigi memberiai NETIEPATYS, na taip, yra ir tų pačių, bet visgi kakiek naujų atsirado.
p.s. sorry u offtopic, buvau priverstas
p.s. sorry u offtopic, buvau priverstas
Guest_Raiden_*
2006-08-30
Tikrai atsidarius tema mane uzpludo keistas deja-vu.
Mane traukia high-flyer'iai ju judesiai mane uzveda,o power man nelabai.
Mane traukia high-flyer'iai ju judesiai mane uzveda,o power man nelabai.
HARDCORE-AUGAS
2006-08-30
na mane labiausiai traukia strong-style ir brawler wrestleriai
ipac jei dar tie wrestleriai kovoja hardcore arba deathmach tai isvis veza
mane visados trauke tokie wresltleriai kurie visus lauzo,meto ant sprandu ir paskui pribaigia su savo finisheriu per koki stala arba light tubu kruva
DeSerT
2006-08-30
catch-as-catch-can
Siaip is pradziu nezinojau ka tai reiskia net, bet aciu MalioK`
WinstoN
2006-08-30
nu nelabai pernesu power style'o o seip megstu high fly'erius, technical/mat wrestler'ius
Re-Powaz
2006-08-31
Na ash megstu taip pat kaip ir WinstoN high flyerius ir technical/mat wrestler'ius
P.S. Man shita tema primena HW ar CW?
emcas
2006-08-31
Man visgi Power-wrestleriai labaiau patinka 
Re-Powaz: jo, man irgi ta tema primena nors jau buvo gana senokai.
Re-Powaz: jo, man irgi ta tema primena nors jau buvo gana senokai.
Fortaz
2006-08-31
Re-Powaz, Aug 31 2006, 01:46 PM, pasakė:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_profe...restling_styles
tiesa ten, kaip ir kiekvienas ish esmes dirbtinis grupavimas, yra krejvokai.
DeSerT, Aug 30 2006, 09:35 PM, pasakė:
catch-as-catch-can
Siaip is pradziu nezinojau ka tai reiskia net, bet aciu MalioK` 
koltasXxX, Aug 31 2006, 04:09 PM, pasakė:
aukshti-skraiduoliai man patinka ;]
Acakant apie save...
Ish esmes mano apibrezhima gali atitikt kazhkox American/Technical/Strong style hibridas.
Ji ikunytu zhmogus sudejimo kaip Goldbergas, Stifinimo kaip Vaderis, flyinimo nedaugiau nej Vader ar Angle (kol tai abudu dar dare kiek norejo), o texnishkumo turbut kaip Benoit (jis grejtesnis uzh Angle tuse aspektuose, kur man patinka), power movesai - kas ju nemoka...
Grubiai shnekant, tai Angle ir Samoa wrestlerio hibridas, atitiktu mano megstama stiliu.
todel gi, kai nera pachio megstamiausio vieno, tai idomu zhiureti wrestlinga, ir dzhiaugtis tuo, kai kasnors ikunyja dali manominetu savybiu.
Fortaz
2006-08-31
koltasXxX
2006-08-31
QUOTE(koltasXxX @ Aug 31 2006, 04:09 PM)
:/
va sitos vietos nesuprantu ar ce kazkox smerkimas mano ar kaip ?
:/
va sitos vietos nesuprantu ar ce kazkox smerkimas mano ar kaip ?
Fortaz
2006-08-31
":/" rejshkia susimastyma. Jej susimastymas parashytaspo tavo posto, rejshkia ash jo nesuprataw.
t.y. gali but pvz ar kazhkas... gali nebut ir nieko, neskiekpamenu, tau px, jej kiti nesupranta:)
t.y. gali but pvz ar kazhkas... gali nebut ir nieko, neskiekpamenu, tau px, jej kiti nesupranta:)
koltasXxX
2006-08-31
as tuo postu norejau pasakyt kad man labiausiai patinka high-flyer'iai , dabar lygtais aisku viskas ?
Fortaz
2006-08-31
aaaaaaaaaaaaa:)
nu jo, ajshq...
matai zhiurint ish to, kad vienas zhodis anglishkas, kitas lt - visajp galima interpretuot:
1) aukshti cw
2) skrandantys hw
3) dar bala zhino kas:)
bet kadangi dabar viskas asjhq, shia tema diskusija bajgta.
nu jo, ajshq...
matai zhiurint ish to, kad vienas zhodis anglishkas, kitas lt - visajp galima interpretuot:
1) aukshti cw
2) skrandantys hw
3) dar bala zhino kas:)
bet kadangi dabar viskas asjhq, shia tema diskusija bajgta.