←  Prašymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Visi WCW Shows + visi WCW PPV

Apklausa: Ar norite WCW Nitro + PPV? (26 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar norite WCW Nitro + PPV?

1. Taip!!! (20 balsai(-ų) [76.92%])

Balso procentinis santykis: 76.92%

2. Nereikia senienu! (6 balsai(-ų) [23.08%])

Balso procentinis santykis: 23.08%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka Doppelganger 2006-09-15

Sweiki, norejau pasakyti, kad turesiu VISUS WCW Nitro + WCW PPV, veliau ir WCW Thunder laidas. VISAS pabreziu.

KOLKAS turiu visus WCW Monday Nitro nuo 1995-09-04 (pirmas eventas) iki 1996 kovo pradzios.

PPV eina - Fall Brawl 1995, Haloween Havoc 1995, World War 3 95, Starrcade 95, Superbrawl 1996.

Su laiku gausiu visus PPV ir visus WCW Nitro. Po kazkurio laiko pradesiu gauti ir visus WCW Thunder.

Taigi ar norite, kad uploadinciau WCW nitro + PPV (aishku uzh shiek tiek tashkeliu;))???

Jei ka butu dedami eventai y ftp serva.

Taigi bus norinciu? ir kiek negaila moketi butu? :)

Vidutinishkai vieno WCW Nitro dydis bus ~350 MB.

Edit: kaip matau is balsavimo ir pan. nusprendziau, kad reikia taigi atidaryta nauja tema http://www.wwe.vhost...?showtopic=2281
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-09-15

kiek bendrai per viska? reikia iskart apskaiciuok kiek dvd disku reiks pirkt :)
Cituoti

Na pvz i viena dvd sutalpinau pusantro menesio nitro + fall brawl ppv (3cd). :) ne beda tie dvd :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-15

Impaler, kai pradesi siustis 1997 metus - butinai rasyk cia kokias laidas atsisiuntei, nes laikotarpyje 1997-2001 bus laidos kurie mane LABAI domins - ypac viena 1997 metais, uz kuria as tau sumokesiu taskais su trimis nuliais... nors jei turesiu - keturiais nuliais (tik jai tam laikui turesiu). Taigi butinai informok, kada pradesi siustis 1997 metus. Beje, suprantu, kad tai turbut "firmos paslaptis" bet is kur tu taip rimtai garantoji, kad turesi VISAS Nitro? Turi kazkoki ypatinga saltini? :)

EDIT: Gal tu isihackinai i WWE archiva? :)
Cituoti

ok informuosiu aliok, desiu cardu archyva su datom. Manau kad 1 is 1000000 kad negausiu tu show :) aishku ne per kelias sawaites,ilgiau kiek tex palaukt kol wiska surinxiu.

Saltinis neprastas, ten yra vhs ripai. Deja y wwe nepatekau dar :)

beje mk nebalsawo.:)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-09-15

na mane irgi DAUG kas domins, tikrai... tai jei imestum ypac is 1998 ir 1999buciau labai dekingas. GOOOLDBERG!!! :)
Cituoti

Lix, tai gausim sutart del FTP, nes y jy `MK` sake su tawim kad susiderinciau. nes tipo neapkrautas servas dabar yra :) P.M.`inames.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2006-09-15, 21:22
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-15

Tai va, dabar galesiu tave paklausti to konkrecio WCW Monday Nitro. Tai butu 1997 metu, kovo 3 dienos show (03/03/97). Ar tu galetum ji gauti? Esu tikras, as ir Fortaz galetume padaryti tau gera tasku pasiulima :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-09-16

butu smagu, aisku ne visus , bet kokius pavienius tikrai parsisiusciau :)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-16

Mane domina tiktai Goldbergo feaudas su Sid'u ish Nitru visu. Dvieju Sid'o mashinu sutraishkymas, Goldbergo geriausias visu laiku promo, ir shiaip, nereali fanu reakcija.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-16

Rodyti pranešimąFortaz, Sep 16 2006, 11:47 AM, pasakė:

Mane domina tiktai Goldbergo feaudas su Sid'u ish Nitru visu. Dvieju Sid'o mashinu sutraishkymas, Goldbergo geriausias visu laiku promo, ir shiaip, nereali fanu reakcija.
Bl, o tipo Nitro 03-03-1997 taves nedomina? :)
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-09-16

na ash neacimenu, kas ten turetu but?
Tenkaj Piperiuj sujobbino?
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-09-16

man idomu pamatyt butu monster truck challenge :) hogan vs show kur su monster truckais wazinejo :)
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-09-16

taip!!! tikrai noreciau parsisiusti nors viena WCW PPV ir pora show :)
(aisku kai susirinksiu taskus :) )
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-09-16

Rodyti pranešimąFortaz, Sep 16 2006, 12:37 PM, pasakė:

Tenkaj Piperiuj sujobbino?
Butent :) Cia yra vienas tu dalyku, kuri "visi kazka girdejo", bet niekas nemate :)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-09-16

Dabar taip vyruchiai, ash dabar negaliu imti ir gauti pvz. kaip `MK` nori 1997 kovo 3 Nitro. Ash gaunu viska chronologishkai, dabar turiu WCW Nitro 1996 metu vasario menesi. Kas sawaite, max dvi gaunu visa sekanti menesi, nuo 3-5 show + PPV. :) Taigi apsiskaichiuok MK kiek tex palaukti. :) (as nieko del to negaliu padaryti ar paskubinti ivykiu) Taigi viska desiu nuo pradziu.

Ir dziaugsmingai praneshu, kad jau sekmadieni vakare bus idetas PIRMASIS ever WCW Nitro!

Ir dar kita likusi problema... ale kiek tashkiuku dedam. Rimtai xebra siulom kainas, nenoriu uzhsiplesht nei nusipigint! :)
Cituoti

aaam tjgi as siulau optimaliausia varianta uz dyka ;D arba jeigu esi godus 5 taskai uz show ;D
seip nzn imk 40 uz show ir 60 uz ppv
Cituoti

Good idea, na ka kiti forumo dalyvautojai mano? :)
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2006-09-16

nu aš manau, kad kai pradėsi kišt tuos visus show ir ppv, bus a hell lot of spam.. o pac nžn, 20 už show, 50 už ppv, na bent aš už tiek kiščiau o_O
Cituoti

Nu nieko baisaus del to spam jei ir butu, vistiek chia uzh postinima neduodami jokie pointai taigi no big deal. Aciu uzh dalyvavima.
Cituoti

aš apie tai, kad žmonės spam'intų tam, kad gautų taškų, kad galėtų nusipirkti show;)
Cituoti

nu taj ar taip ar taip spamins del tu tasku, tj dbr del `MalioK` wm irgi spamas turejo but, ir del kiekvienos kovos/show/ppv turejo spamas but.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2006-09-16, 22:20
Cituoti

Na uzh spama gi juos baus mod-adminai, kad neshneketu veju, tat gaus postringauti prasmingai :thumbdown:
Cituoti

na čia tik tarp kitko, bet kai pvz Undertaker panaudojo žodį kaunas, tai gal 6 žmonės parašė vienas po kito ką Undertaker norėjo pasakyt.
Cituoti

nu tai jai vienas nesuprato tai tj atsake 5 tuo paciu metu ir viskas, o cia jau moderuams reik pasirupintk ad tokiu dalyku nebutu, administracija pointus padare jie turi ir rupintis kad viskas turi but pagal tvarka.
Cituoti