Jusu Savaite
Skorpio
2006-09-26
wa cia parasykim kaip praleidom sawaite ana primenu kad sawaite yra nuo pirmadienio iki sekmadienio ;D tj wa
Bam
2006-09-26
Nuo pirmadienio iki penktadienio ėjau į mokyklą, grįžęs klausiau muzikos, dariau namų darbus, kartą buvau išėjęs pask8int, penktadieny variau pask8int dar kart, grįžau ~21h, šeštadieny ėjom skatint ir filmuot juokingo video (man patiko ;D), po to atsigaivinom alum, pasivaikščiojom ten visi, su drauge pabuvau, kai grįžinėjom namo, vienas girtas forsas, įlipo į ūtiką, pargriuvo ir tik atsistojęs trenkė man į snukį, bet kadangi buvo girtas nepataikė ir į sedynę pataikė ar kažkas panašaus, nakvojau pas pusbroly, valgiau grybus, gėriau sultis, atsikėliau, 2 valandas gulėjau lovoj su nešiojamu kompu, atsikėlęs gerai pavalgiau ir grįžau namo, ten padariau namų darbus, paklausiau muzikos ir kaip ir viskas...
HARDCORE-AUGAS
2006-09-27
taip. visa savaite ejau i mokykla, gryzes ruosiau pamokas,ejau i trefkes ir klausiau muzikos... buvau keleta kartu prasikost su savo dviraciu... buvau susitikes su EHW crew: padarem trefke... siaip tai daugiau nieko gero nepadariau.... (cia praeita savaite)
koltasXxX
2006-09-27
Na as praita savaite visas dienas buvau mokykloj , petraukom zaidem durniu , per savaite viena kart buvau durnius is kazkur 40 partiju , po to pradjeau vle eit y treniruotes tai turejau ka viekt gryzes namo , spenktaidieny su draugais po laisve, sestadieny vaziawaw y gimines susitikima ir prisivalgiau shashlyku , sekmadieny ishlydejom teta namo y amerika... Seip savaite buvo nuobodi...
BitlasLt
2006-09-27
Praita mano savaite:
Ejau i mokykla nu nieka gera.Buvo Kasio trenkes .Ketvirtadieni pirmos varzybos su lopiniais is SU.Turbut busiu pagrindinis Centras.Visas dienas parejas namo ND dariau i visks.Ketvirtadieni susirgau.Sestadieni pasveikau.Ejom Svest.Persigerem,Buvo blogai:D Supardem kaskokius durnius.(mes keturiese jie 6
)Vel pirmadienis ,vel i sule i bbd uzpiso.
Ejau i mokykla nu nieka gera.Buvo Kasio trenkes .Ketvirtadieni pirmos varzybos su lopiniais is SU.Turbut busiu pagrindinis Centras.Visas dienas parejas namo ND dariau i visks.Ketvirtadieni susirgau.Sestadieni pasveikau.Ejom Svest.Persigerem,Buvo blogai:D Supardem kaskokius durnius.(mes keturiese jie 6
Skorpio
2006-09-27
Pirmadienis- mokykla nieko gero
Antradienis- jokios mokyklos seip prasitrynem
Treciadienis- soda pirkom
Ketvirtadienis-jokios sules draugas is anglijos pargrizo su kruva bapkiu TUSAS
Penktadienis- jokios sules TUUUUUSASSSS, is ryto giraitei tusas poto apie 5 su skaudancia galva susitikau su sugerovu wienu ir draugu, atsigerem ANTANO [viamt vercia] sidro galva praejo skaudet, ten centre gerem tai tik spejom iseit is bromo mes atvaziavo mentai su kamerom du ciuvus supakawo, i exita neileido apsauga pikta
reikia pasikeist pazymejima, susiparine ejom sutikom toki girta pazistama kuris poto eidamas nuspyre bobutes lazda ir jai centai isbyrejo mes jam kazka aiskinom kad nusiramintu bet perdaug girtas buwo issiskyrem su juo ;D nusipirkom dar atsigert ir nusprendem atsigaivint vidury laisves alejos nes saugiausia wieta kaune buwo [mentai po bromus siaucia] tj wa poto draskemes laisvei prikolinom su kazkokiom mergom sedejom nuejom pamyst i broma kazkoks diedas mentus pazadejo iskviest oasisalinom ;D grizau namo apie 10 nes po 10 mentai gaudo
Sestadienis atsigavimas po wakar
Sekmadienis warem i giraite prisipirkom lb daug alaus prisigerem ir visa diena gulejom ir skambinejom visiem is eiles ir nesamones snekejom ;D
tokia savaite sia nieko neweiksiu nes pinigu nebeturiu
Antradienis- jokios mokyklos seip prasitrynem
Treciadienis- soda pirkom
Ketvirtadienis-jokios sules draugas is anglijos pargrizo su kruva bapkiu TUSAS
Penktadienis- jokios sules TUUUUUSASSSS, is ryto giraitei tusas poto apie 5 su skaudancia galva susitikau su sugerovu wienu ir draugu, atsigerem ANTANO [viamt vercia] sidro galva praejo skaudet, ten centre gerem tai tik spejom iseit is bromo mes atvaziavo mentai su kamerom du ciuvus supakawo, i exita neileido apsauga pikta
Sestadienis atsigavimas po wakar
Sekmadienis warem i giraite prisipirkom lb daug alaus prisigerem ir visa diena gulejom ir skambinejom visiem is eiles ir nesamones snekejom ;D
tokia savaite sia nieko neweiksiu nes pinigu nebeturiu
Bam
2006-09-27
Geri per daug...ir dar blet..ANTANO sidrą
dar į exitą vaiktai...nu bent jau bandai ten nueit ;D o jei jau geriat tai juk galima ir ne laisvės alėjoj gert 
ai o a etadieny kai gįinėjau namo ~21:30 į ūtiką įgriuvo (tiesiogiai) keli forsai su draugėm savo, vienas įlipinėdamas pargriuvo ir tik atsistojęs nieko nesakęs bandė trenkt man, bet pataikė į autobuso sieną ;D dar sakė, kad umu mane ;D jo draugė laikė jį, kad nelįstų prie manes, bet jis vistiek grasino, kad nuudys mane ;D dar kitas jo draugas sakė, kad gausiu į barzdą, o kitas, kad nesikabinėtų prie vaikų, juk mum darnet 18 nėr...nu bet man patiko ;D
ai o a etadieny kai gįinėjau namo ~21:30 į ūtiką įgriuvo (tiesiogiai) keli forsai su draugėm savo, vienas įlipinėdamas pargriuvo ir tik atsistojęs nieko nesakęs bandė trenkt man, bet pataikė į autobuso sieną ;D dar sakė, kad umu mane ;D jo draugė laikė jį, kad nelįstų prie manes, bet jis vistiek grasino, kad nuudys mane ;D dar kitas jo draugas sakė, kad gausiu į barzdą, o kitas, kad nesikabinėtų prie vaikų, juk mum darnet 18 nėr...nu bet man patiko ;D
Skorpio
2006-09-27
tjgi jomajo sakau po bromus mentai siaucia o laisvei mentu 0 ;D poto dabaigt wisko wistiek i miesto soda nuejom ;D beto antano sidra delto kad jabani paaugliai wiska ispirko buvo tik 3 bonkos antano sidro o alaus jau is ryto prisirijau ;D
Skorpio
2006-09-27
koltasXxX
2006-09-27
jo mes su klasiokais buvom prie onos baznycios tai musu kazkaip nei prigavo nei ka
Skorpio
2006-09-27
BitlasLt
2006-09-27
PZdc bam tau sekas 2 kart i snuki vos negavai per savaite
LAimes kudikis.NEsiokis beisbolka
DeSerT
2006-09-27
Tai blem Bam eik i savigyna, jei prie manes prisikabintu, tai atrakcija butu, isbandyciau jegas savo
Bam
2006-09-28
Ar sakiau, kad nebuvau aš exite? Ir išvsi nesu aš prieš naktinius klubus, man tik nepatinka Kauno klubų lankytojai, labai nepatinka, aš esu labai kitoks žmogus nei jie ir ten nevaikštau, nes man linksmiau šiaip kur nors su draugais nueit pasedėt, pask8int, atsigert alaus, eit pašokinėt į krūmus ar susikūrt laužą
o į galvą vos negavau tik vieną kart, bet nebijau aš tokių girtuoklių
Kam man lankyt kažkokią savigyna jei man tai visai neįdomu? ;D Ir nelabai ką tu prieš 20metį ar brigadą 14-15 metų pacukų bepadarysi ;D o kitaip jie ir nesikabina...
XEUS
2006-09-28
Pirmadienį prabudau anksti, todėl nusprendiau nuvaryti į paskaitą, kad būtų linksmiau nuvarėm su draugu. Buvo iauriai nuobodu. Vakare susitikau su savo geriausia drauge - prakalbėjom visą naktį. Pamiegojau 4 valandas ir ivariau į seminarą, vos neumigau per jį. Grįau ir i kart lūau. Nusprendiau, kad reikia ruotis egzui (3-dienio vakarą), bet susitikau vėl su savo geriausia drauge - ėjom igert po 1 sidro, bet gavos taip, kad susitikom draugelį ir trise prisigėrėm. iandien 4-dienis, rytoj egzo perlaikymas - reikia mokytis
Fortaz
2006-09-28
XEUS, Sep 28 2006, 11:46 AM, pasakė:
Pirmadienį prabudau anksti, todėl nusprendiau nuvaryti į paskaitą, kad būtų linksmiau nuvarėm su draugu. Buvo iauriai nuobodu. Vakare susitikau su savo geriausia drauge - prakalbėjom visą naktį. Pamiegojau 4 valandas ir ivariau į seminarą, vos neumigau per jį. Grįau ir i kart lūau. Nusprendiau, kad reikia ruotis egzui (3-dienio vakarą), bet susitikau vėl su savo geriausia drauge - ėjom igert po 1 sidro, bet gavos taip, kad susitikom draugelį ir trise prisigėrėm. iandien 4-dienis, rytoj egzo perlaikymas - reikia mokytis 
RazieL_
2006-09-28
Bam, Sep 28 2006, 06:10 AM, pasakė:
Ar sakiau, kad nebuvau a exite? Ir ivsi nesu a prie naktinius klubus, man tik nepatinka Kauno klubų lankytojai, labai nepatinka, a esu labai kitoks mogus nei jie ir ten nevaiktau, nes man linksmiau iaip kur nors su draugais nueit pasedėt, pask8int, atsigert alaus, eit paokinėt į krūmus ar susikūrt lauą
o į galvą vos negavau tik vieną kart, bet nebijau a tokių girtuoklių
Kam man lankyt kakokią savigyna jei man tai visai neįdomu? ;D Ir nelabai ką tu prie 20metį ar brigadą 14-15 metų pacukų bepadarysi ;D o kitaip jie ir nesikabina...
hmmm... tai tą tau ir norėjau pasakyt - naktiniuose klubuose nebūna VIEN forsai..
Bam
2006-09-28
Tai a ir nesakiau, kad ten vien forsai, bet kaune tai pagrinde sexiukai, fyfutės ir forsiukai ten eina ir iaip monės kurių a nemėgtu, nes kai pamatai exitinius berniukus ar fyfutes tai būna taip: "......."
Skorpio
2006-09-28
Bam, Sep 28 2006, 02:14 PM, pasakė:
Tai a ir nesakiau, kad ten vien forsai, bet kaune tai pagrinde sexiukai, fyfutės ir forsiukai ten eina ir iaip monės kurių a nemėgtu, nes kai pamatai exitinius berniukus ar fyfutes tai būna taip: "......."
Bam
2006-09-28
Nu blt kiek paįstu/inau kas eina, tai tokie apgailėtini monės ;D pvz viena yra, tokia kur visiem girias, kad jos upakalis graiausias ūlėj ;D
Lix
2006-09-28
Jei dar diskutuosit sia tema, tai siulau sukurti "Forsai ir Fyfos" topica, jei dar tokio nebuvo