←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Turning Point 2006

nuotrauka `MalioK` 2006-11-20

KURT ANGLE vs. SAMOA JOE
TNA GENESIS 2006 PPV REMATCH
Nuotrauka
WINNER: SAMOA JOE
RATING:
****1/2

ABYSS © vs. STING vs. CHRISTIAN
NWA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER: ABYSS ©
RATING:
**1/2

CHRISTOPHER DANIELS © vs. CHRIS SABIN
X DIVISION CHAMPIONSHIP / SPECIAL REFEREE - JERRY LYNN
Nuotrauka
WINNER: CHRISTOPHER DANIELS ©
RATING:
**3/4

AJ STYLES vs. RHINO
THE PHONOMINAL ONE vs. THE WAR MACHINE
WINNER: AJ STYLES
RATING:

ELIMINATION MATCH
PAPARAZZI CHAMPIONSHIP SERIES
WINNER: SENSHI
RATING:
**1/4

LAX vs. AMW
FLAG MATCH
WINNER: LAX
RATING:
**1/4

ERIC YOUNG vs. MS. BROOKS
BIKINI CONTEST
WINNER: ERIC YOUNG
RATING:
NOT RATED

- Ivertinimai pagal Wade Keller
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-11-20

ar man vienam sitas video pilnas daunishku kadru ir kicho ?
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-11-20

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Nov 20 2006, 03:27 PM, pasakė:

ar man vienam sitas video pilnas daunishku kadru ir kicho ?

Nzn, normalus iprastas PPV promo :rolleyes:
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-11-20

na nezinau, man tai tikrai sitas kazkox levas :/ nors ir nedaug ju mates bet kiti fainesni buvo
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2006-11-20

nu manau Angle vs Abyss turetu but geras machas :rolleyes: angle imes technikos o abyss savo knopkiu ;) manau i visuma butu tikrai neblogas machas :D na pagyvensim pamatysim :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-11-20

tai zhmones...
Russo's booking a show:D
Title can change hands not only on DQ, but on House Show or Impact too:] 'cos Russo said so:]
negirdejaw nej filmuke nej kur nors kad butu minimas Abyss.
Acizhvelgiant i tai, ir i fakta, kad Angle lygtai ir turninti ketina, tai manaw galim laukti lygiai taip pat ir Sting vs Angle.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-11-21

Po iMPACT! irasu turime tris jau patvirtintus matchus:

Spoiler'is
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-11-21

[spoiler]Tai kaip suprantu, turetu daryti AJ vs Daniels matcha del X division title, o gal ir Triple Threat darys, bet tada tas X division titulas ne prie ko :) O kaip suprantu, Daniels nenumete titulo per tapingus.
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-11-21

Rodyti pranešimąLix, Nov 21 2006, 06:40 PM, pasakė:

[spoiler]Tai kaip suprantu, turetu daryti AJ vs Daniels matcha del X division title, o gal ir Triple Threat darys, bet tada tas X division titulas ne prie ko :) O kaip suprantu, Daniels nenumete titulo per tapingus.

Aj vs Daniels vs Sabin turetu but nes pagal spoileri tai Sabin laimejo no.1 contendership

edit:kazkas negerai galiu rasyt tik su quote :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-11-21

Rasai su quote'u, nes Lix tingi uzdeti [ / spoiler ] savo posto gale. Jei nori atsikratiti to quote'o - tai reikia Lix'o quote (gale) uzdeti [ / spoiler ] :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-11-21

Rodyti pranešimą`MalioK`, Nov 21 2006, 09:21 PM, pasakė:

Rasai su quote'u, nes Lix tingi uzdeti [ / spoiler ] savo posto gale. Jei nori atsikratiti to quote'o - tai reikia Lix'o quote (gale) uzdeti [ / spoiler ] :D

Koks pastabumas! :D O siaip, tai cia jau ne mano problema, kad kazkam sudetinga quotint mano postus. Gal reiktu taisyklese dadeti, kad negalima viso posto rasyti quote'e :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-12-13

Na, kol nepasirode matchu ivertinimai, as pirma karta pabandisiu pats (pagal savo ispudzius) parasyti matchu ivertinimus - o kai pasirodis ivertinimai, paliginsiu kiek mazdaug mano nuomone skiriasi nuo "wrestlingo ekspertu" ;)

ELIMINATION MATCH - siaip matchas patiko, bent jau tai buvo stiprus/teisingas openeris. Teisingas, t.y. jis buvo pakankamai geras, kad publika apasiltu, bet nieko ypac issiskiriancio, kad nemesti seselio ant sekanciu kovu. Tarp kitko man patinka ideja su Kevin Nash'o PCS - visgi Nash'as kaip non-wrestleris yra pakankamai naudingas ir pritraukia demesio + jis charizmatiskas ir komiskas. Starr'o ir Shelly konkurencija irgi visai idomi ir, to pacio Nash'o deka, gauna laiko ir demesio. Nebuvau uzsirases ivertinimo iskart po kovos, taigi dabar galiu tik mazdaug prisimines duoti... na sakikim **1/2, nes reges iki treju zvaigzdziu pritruko.

CHRISTOPHER DANIELS © vs. CHRIS SABIN - ilga kova, kurios deka creative'as, kaip man pasirode, planavo parodyti, kad Sabin'o in-ring sugebejimai yra Daniels'o/Styles'o lygyje. BET taip nera ir kova, net budama ilga (t.y. jiems dave pakankamai laiko, kad jie istrauktu a classic) man pasirode lieta ir be intuziazmo - tiesiog jie neturi chemistry... ir zinote ka as supratau? As jau seniai negalejau suprasti, kodel Sabin'as yra toks "pilkas" - ispradziu as galvojau, kad jis tiesiog neturi charizmos, bet dabar supratau, kad svarbiausia, kad as nemaciau nei vieno atvejo, kai jis turetu butent ta chemisty su isvis betko. Jis tiesiog eina, daro savo darba ir viskas - is jo nespindulioja intuziazmo. O kova ivertinsiu ***1/2 uz darba + gal tai smulkmena, bet kadangi as ivertinu, tai as nuemiau 1/4* uz tai, kad Danielsas kovoje blogai "surakino" submission judesi (kai jie gulejo ant zemes ir Danielsas uzmete koja ant Sabino veido, jis nesugebejo deramai surakinti/sukrizioti kojas).

AJ STYLES vs. RHINO - kaip man pasirode tai buvo gera fast-paste kova, bet jie per ilgai kovojo "ne matche". Abu kovotojai stiffino ir AJ Styles, kaip ir reikejo tiketis, puikiai prisiderino prie Rhino. Siaip viskas viko pakankamai greitai, abu kovotojai ismete savo standartini judesiu rinkinuka (isskirus tai, kad nei styles'as, nei Rhino net nebande atlikti savo finisheriu). Gaila, kad pats matchas buvo trumpas. Pabaigoje AJ labai gerai suvaidino - net mane apmulkino, nes su rimtu veidu siule pabandyti "Finish the match", nuo sio matchi baigiu nuvertinti Styles'o vaidinimo sugebejimus;) **3/4, atminusavau ketvirtdali zvaigzdes uz Russonomic finisha.

LAX vs. AMW - matchas aisku netvarkingas, chaosas - man tokie ne visai prie sirdies. Bet malonu, kad neeilini karta flag matche laimi ne amerekieciu puse. Galima pagirti TNA, kad viskas buvo padaryta korektiskai - t.y. niekas nespjove i Meksikieciu veliava arba pns. ir net anounseriai is pagarbos Meksikai atsistojo per himna. O is wrestleriu turiu pagirti Hernandez'a, nes iki siol stebios, kaip jis, beveik atsitiktinai atsirades LAX'e, puikiai ten pritapo ir pasizimi visai neblogu work-rate'u tokio stambaus sudejimo vyrukui + Turiu pripazinti, kad sio matcho ivertinime pridejau 1/4 zvaigzdes tik uz jo suicide dive'a. **1/2

ABYSS © vs. STING vs. CHRISTIAN - perdaug Tomko... perdaug. Siaip dabar rasau posta po 24 val. po perziurejimo, taigi nelabai daug prsimenu is sio matcho. Tik prisimenu, kad malonu buvo matyti daugia pridetu pastangu is Steve'o puses. Bet apskritai matchas buvo kartus - buvo ir blown-spot'u (pvz. pagaigoje su knopkemis), ir isikisimu ir overbookinimo. **

KURT ANGLE vs. SAMOA JOE - Matchas aisku buvo geresnis uz ju praeita, gal net MOTYC. Nors buvo ir savu minusu - pvz. nezinau kaip kitiems, bet man pasirode, kad Angle'as skire daug laiko poilsiui (pvz. daznus bearhug'ai ir kiti beveiksmiai hold'ai) - tai atimdavo man kiek malonumo, nes matchas buvo tarsi "trukciojantis", t.y. viskas vykta greitai, sparciai, po to staigiai sulieteja ir taip keleta kartu + artejant pabaigai jie persistenge su Coquina Clutch <=> Ankle Lock mainais. Dar apmaudu, kad iki siol, nuo matcho su Takeriu (jei neklistu) nemaciau is Kurt'o moonsault'o;) Bet griztant prie matcho turiu pagirti Vince'a uz viena gudrybe... Kai buvo isjungtas referee ir Angle'as tap'ino, as galiu prisiekti, kad dauguma "gyvu" ziurovu buvo tikri, jog referee to jau ir nepamatis ir viskas vyks iprastu scenariju - tap'ines wrestleris atsigauna ir laimi matcha, teisejui nepamacius, kaip jis pries tai pasidave. Bet sio atveju fanus kiek nustebino ;) Kitas dalykas, kad visgi kolkas skeptiskai ziuriu i tai, kad Joe taip greitai po jo atvikimo, priverte tap'inti didziausia zvaigzde rosteryje... Nors ziuresim. ****1/2 - daugiau negaliu parasyti, del paminetu priezasciu.
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-12-13

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 13 2006, 07:35 PM, pasakė:

As jau seniai negalejau suprasti, kodel Sabin'as yra toks "pilkas" - ispradziu as galvojau, kad jis tiesiog neturi charizmos, bet dabar supratau, kad svarbiausia, kad as nemaciau nei vieno atvejo, kai jis turetu butent ta chemistry su isvis betko.

Vienintelis man patikes Sabino matchas is kuriu maciau, tai vs. Samoa Joe. Tu ji tikrai matei ir apie ji drasiai galima pasakyti, kad buvo bent ****.
Cituoti

Rodyti pranešimąLix, Dec 13 2006, 08:08 PM, pasakė:

Vienintelis man patikes Sabino matchas is kuriu maciau, tai vs. Samoa Joe. Tu ji tikrai matei ir apie ji drasiai galima pasakyti, kad buvo bent ****.

Maciau tai tikrai maciau, bet teks ji perziureti, nes kiek pamirsau - ziurejau pries keleta menesiu su "The Best of Samoa Joe: Unstoppable".
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-12-13

`MK`, o kiek Joe vs Kurt v1 duodi?
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-12-13

Rodyti pranešimą`MalioK`, Dec 13 2006, 08:17 PM, pasakė:

Maciau tai tikrai maciau, bet teks ji perziureti, nes kiek pamirsau - ziurejau pries keleta menesiu su "The Best of Samoa Joe: Unstoppable".

Tai parasyk nuomone perziurejes, ****1/4 pagal Meltzeri. Dar is Sabino repertuaro vs Juventud Guerrera ****1/2 pagal Meltzeri. Butu idomu pamatyt, bet cia 2003 metu...
Cituoti

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 13 2006, 09:22 PM, pasakė:

`MK`, o kiek Joe vs Kurt v1 duodi?

Siaip matchu ivertinimus reikia duoti iskart po perziurejimo, o tada pamirsau... Dabar jei traukti is atminties tai duociau ***1/2 uz pati matcha, bet jei pliusuoti aplinkybes, tai pagal save dar pridieciau +1/4* uz Kurt Angle'o kraujavima ir +1/4* uz emocionalia pabaiga. Taigi bendrinant as duociau ****.

Rodyti pranešimąLix, Dec 13 2006, 10:19 PM, pasakė:

Tai parasyk nuomone perziurejes, ****1/4 pagal Meltzeri. Dar is Sabino repertuaro vs Juventud Guerrera ****1/2 pagal Meltzeri. Butu idomu pamatyt, bet cia 2003 metu...

Savaitgaliais perziuresiu matcha su Joe (jei nepamirsiu) ir atrasisiu temoje "ka dabar ziuriu" :?
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2006-12-14

na vertini zhiuriu panashiai kaip ash berods;] net pliusuoji uzh ta pati;]
p.s. ivertinimu tai PWIInsider yra ne vienas kiek pamenu jau shiam PPV.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-12-14

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 14 2006, 12:16 AM, pasakė:

p.s. ivertinimu tai PWIInsider yra ne vienas kiek pamenu jau shiam PPV.

Gal galetum duoti linkus, nes bandziau ten kazka ieskoti - neradau ratingu. Retai uzsuku i ta saita, taigi nesiorentoju ten :?
Cituoti

susimajshiau, pwtorch jie buvo, shtai chia:
http://www.pwtorch.c...cle_18648.shtml
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-12-14

Rodyti pranešimąFortaz, Dec 14 2006, 01:11 PM, pasakė:

susimajshiau, pwtorch jie buvo, shtai chia:
http://www.pwtorch.c...cle_18648.shtml

Na, bent jau su Keller'iu as savo ivertinimus pakankamai tiksliai parasiau (1/4*-3/4* tikslumu) :?
Cituoti

tai matai, tas ivertinimas tox dalykas - labaj dazhnaj galima acizhvelgus i aplinkybes ir kovotojus pasakyt kiek mazhdaug pasiex matchas... Be to, jej Furious pvz ir Meltzerio ivertinimaj kaj kurie sugeba skirtis po ** tai...:]
noriu pasakyt, kad ne apie tixluma ejna kalba, o apie tos pachios sistemos pasirinkima.
Cituoti

nuotrauka Beef 2006-12-18

Citata

LAX vs. AMW - matchas aisku netvarkingas, chaosas - man tokie ne visai prie sirdies. Bet malonu, kad neeilini karta flag matche laimi ne amerekieciu puse. Galima pagirti TNA, kad viskas buvo padaryta korektiskai - t.y. niekas nespjove i Meksikieciu veliava arba pns. ir net anounseriai is pagarbos Meksikai atsistojo per himna. O is wrestleriu turiu pagirti Hernandez'a, nes iki siol stebios, kaip jis, beveik atsitiktinai atsirades LAX'e, puikiai ten pritapo ir pasizimi visai neblogu work-rate'u tokio stambaus sudejimo vyrukui + Turiu pripazinti, kad sio matcho ivertinime pridejau 1/4 zvaigzdes tik uz jo suicide dive'a. **1/2
Taip as ir juo zaviuosi, taciau TNA jis rodo toli grazu ne viska ka jis moka, maciau keleta matchu Indy lygose tai likau suzavetas.
Na man matcho pabaiga Angle vs Joe ziauriai nepatiko, kad Angle griebesi heel tactics ir pralose, na nuotaika truputi pagerejo perskaicius Maliok posta, kad buvo netiketumo efektas.(Maliok, turi savybe viska graziai isaiskinti ir sudelioti i savo vietas). Beje as ir turejau tokia vizija, kad Joe kickoutina po Angleslam, taciau uzpininamas po Anglesaulto, na bet gal dar sulauksiu :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-12-18

`MK`, jei nematei, cia surasyti Csonka'os vertinimai :)

http://www.411mania.com/wrestling/columns/...-Point-2006.htm
Cituoti

nuotrauka Lix 2007-01-03

Dave Meltzeris Angle vs Joe II matchui dave tiek pat kiek ir pirmam - ****1/4 :rolleyes:
Cituoti