←  Video

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Fortaz MMA Stuff

nuotrauka Fortaz 2006-12-02

Na chia keletas media failus, zhiurekit kaip tinkami:

1. Takada Chempion - labaj geras filmukas, parodantis Takados MMA galimybes.

linkas

2. Takada vs CroCop: liudniausia Takados kova, parodanti kiek jis daugiausiai gali paieskti priesh rimta kovotoja.

linkas

3. Takada vs Tamura: pamenat Bushido per BTV? UWFI vadinamaja? Na jej

taip, tai Takada tikraj pamenat, o geriau pagalvoje prisiminsit ir Tamura - toki smulkuti japoniuka, kuris gale jau ir su rimtais diedajs pradejo kovot. Tai va, chia ju kova.

linkas

4. CroCop vs Alexander Emelianenko. Komentaru nerejkia. Labaj gerai kova iliustruoja CroCop pajeguma rankomis ir kojomis.
http://en.wikipedia....:CroCopKick.JPG - nuotrauka ish

kovos. Atkrejpkite demesi i ruso deshines kojos shlauni:] Atejo i kova jis normalia koja, zhinoma;]
linkas

5. Feodor comments match nr 4. Nerealu, must see.:]

linkas

6. Feodor Emelianenko vs Egidijus Valavicius!!!!
linkas
Šį pranešimą redagavo Lix: 2006-12-02, 22:38
Cituoti

nuotrauka Lix 2006-12-02

Dekui, Takados matchus tikrai atsisiusiu (H)
Cituoti

pridejaw ka tik Egidijus Valavicius vs Feodor Emelianenko.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-12-02

Blogai idejes paskutini linka esi. aishku linkas matosi, bet poste betvarke gaunasi. aciu!
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2006-12-02

aciu uz gera juoko doze(matciau takda vs cropcop:D)
Lygeses uz toki matca:D Nu baik.Dabar pats pradejau isvaizduot ,kaip takada grace pasipriesino (H).NA per btv prisizejas tikrai keista buvo matyt taip sokinejant ,ant zemes dribanti ir tarsi i pasivaiksciojima susiruosusi Takada:D.
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2006-12-02

Takada tai man i girta panasus buvo (H) 2 zingsniai - guli :)
Cituoti

Rodyti pranešimąUndertaker, Dec 2 2006, 08:51 PM, pasakė:

aciu uz gera juoko doze(matciau takda vs cropcop:D)
Lygeses uz toki matca:D Nu baik.Dabar pats pradejau isvaizduot ,kaip takada grace pasipriesino (H).NA per btv prisizejas tikrai keista buvo matyt taip sokinejant ,ant zemes dribanti ir tarsi i pasivaiksciojima susiruosusi Takada:D.

Rodyti pranešimąDeSerT, Dec 2 2006, 09:39 PM, pasakė:

Takada tai man i girta panasus buvo :) 2 zingsniai - guli :D
Tai o kova Emelianenko vs CroCop matet? Tai klausimu turbut nekyla, kodel Takada pasirinko ant zhemes pagulet;]
Del lygiuju - Pride buna irgi speciality matchaj, a.k.a. wwe:]
Tai cvhia vienas ish tokiu - kovaj pasibajgus, jej nera nokauto - automatishkaj lygiosios. Tagi chia tox varijantas ir buvo.
Manaw Takada tik su tokia salyga sutiko kovot...:]
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2006-12-03

apie takada vs cro cop zodziu neturiu... net mano motina eidama pro sali paziurejo i takada kritinejanti ir zvengt pradejo...
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2006-12-03

faiani , man situs linkus visus stream'ina ir neriekia siutis ;]
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2006-12-03

Dekui, Fortaz :)
Siaip is Cro Cop'o pamaciau tai, kuo ir tikejausi - protinga kova. Pvz. tai galima gerai pamatyti kovoje su Aleksandru - kai Emelianenko mete kumscius ir vede ataka, Cro Cop "rinkosi" smugius. Patiko Fedoro komentarai. As kazkaip anksciau galvojau, kad jis kulturingesnis, o cia zmogus prodemonstravo rusu kalbos galia :D
Fedor Emelianenko vs. Egidijus buvo vienapuse kova - gal tik galima pamineti viena momenta is pirmo raundo, kai Valavicius pasinaudojus Fedoro koja, issisuko is jo guard'o. Padare ispudi man Emelianenko takedown'ai - pirmame ir antrame raunde tiesiog pakeldavo ji ir mete ant grindu. Strikingo pamaciau paliginamai mazai - is Egidijaus isvis beveik nebuvo, o Fedoras irgi mete tik isrinktus smugius. Gale, tikriausiai pirma karta, pamaciau kimura atlikta is virsutines pozicijos.
Cituoti