Bam`o galerija
RazieL_
2005-08-17
Bam mazute pastabele - korn uzrasas turetu buti r i kita puse bet ir dabartinis neblogas
Bam
2005-08-17
RazieL_ pasakė:
Bam mazute pastabele - korn uzrasas turetu buti r i kita puse bet ir dabartinis neblogas 
Raziel, patikėk tą raidę žinau
Lix
2005-08-22
Bam pasakė:

1. Graziai iskirpti zmones.
2. Del BG galima butu gincytis, siaip tai gan grazus, bet ar labai derinasi prie grupes tai nzn, na cia toks daugiau grudge stilius kiek pastebiu, jis paprastai buna daromas su ruda spalva, tai net keista kad cia violetine. Manau butu kiek geriau jei nebutu tu baltu plemu, o visas bg butu daugiau tamsiai violetinis.
3. Del fonto, tai pagyrimu tikrai negausi. Korn uzrasas atrodo normaliai, nors butu geriau, jei butu nustumtas zemiau, o ne ant balto plemo. my fav band fontas atrodo tikrai negraziai ir uzrasas yra per mazas. Uzrasas Bam irgi tikrai neatrodo graziai, na as ji pastebejau tik dabar, nors tu sita sig'a jau ilgai nesioji. tas blizgesys yra tikrai nereikalingas, nes ji tiesiog sunku iskaityti. O ir taip pastabele, kad texta geriau rasytum ant vienos spalvos, pvz galejai ant juodos maikes uzrasyti, tada textas geriau matosi.
4. Galejai borderi uzdet.
Taigi tikrai neblogas darbas, but shame about the font
Bam pasakė:
Grazus avataras, puikiai iskirpta, tas nMo irgi neblogai atrodo, nors zinoma borderio vel nera. Sis darbas per mazas vertinimui, beje
Bam
2005-10-27

ok, pabandžiau prisimint GFXinimą, darydamas maniau, kad nieko neišeis, bet visai virš apgailėtino ribos gavos, vertinkit
RazieL_
2005-10-27
jei nezinociau kad sitas bg is totally by a tutorial
+ turbut copy - paste darbas
tai sakyciau virs apgailetino , bet kadangi zinau kad jis pagal tutoriala ir turbut copy paste darbas , tai negaliu nieko sakyt , nes tas bg tiesiog nera tavo darbas :wink:
Skorpio
2005-10-27
bg grazus bet kadangi zinau kaip tas paveiksliukas atrodo tai sakau kirpimas ziaurus nors ten graziai iskirpti neiseina
p.s. JEEEEEEEEEEEEEE jau du thompsono fanai forume
p.s. JEEEEEEEEEEEEEE jau du thompsono fanai forume
Bam
2005-10-27
RazieL_ pasakė:
jei nezinociau kad sitas bg is totally by a tutorial
+ turbut copy - paste darbas
tai sakyciau virs apgailetino , bet kadangi zinau kad jis pagal tutoriala ir turbut copy paste darbas , tai negaliu nieko sakyt , nes tas bg tiesiog nera tavo darbas :wink:
WTF are you talking about? net nebuvau tutorialų saito atsidaręs
jooo, Micko normaliai neina iškirpt, kvaili plaukai
RazieL_
2005-10-27
1. citata is kazkada labai senai:
Bam says:
mano gfx'ai nera labai geri , dazniausiai tai tik copy + paste darbas
2. citata is neperseniausiai:
Bam says:
nu reikia susikurt nauja siga
veliau:
Bam says:
oo gera tutoriala jau radau
tai buvo is kito darbo bet vistiek , todel ir netikiu kad sita pac darej
Bam says:
2. citata is neperseniausiai:
Bam says:
nu reikia susikurt nauja siga
veliau:
Bam says:
oo gera tutoriala jau radau
tai buvo is kito darbo bet vistiek , todel ir netikiu kad sita pac darej
Bam
2005-10-27
RazieL_ pasakė:
1. citata is kazkada labai senai:
Bam says:
Bam says:
WTF???? I never said this line!! o tas grazus tutorialas, nieko iš jo nedariau (nes ta tutorialą prieš savaitę radau), iš jo pasiėmiau brushus kurie ten buvo ir pats subrušinau bg, dar pridėjęs kelis kompe buvusius brushus gavau bg, ir toliau toliau viską dariau pats...
Skorpio
2005-10-27
koltasXxX pasakė:
nice , bet ta ruzava spalva man sifily primena
RazieL_
2005-10-28
man tai tik prasciau atrodo su tuo effectu kur uzdejai , geriau mano manymu buvo be..
Bam
2005-10-28
koltasXxX pasakė:
gresnis textas , not bad , bet bl nekenciu vistiek tos spalvos
Skorpio
2005-10-29
wa dabar noriu pasakyt kad kirpimas ziauriai geras nes katik pabandziau apkirpt ta pica su plaukais
Bam tai jau patinka slipknotai?
KAS NORI MAN UZDET RANGA MAGGOT :DDD ?
Bam tai jau patinka slipknotai?
KAS NORI MAN UZDET RANGA MAGGOT :DDD ?