←  Prašymai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Rumble match 2007

nuotrauka BitlasLt 2007-01-31

Matciau visa ppv iskyrus patcia rumble kova.Gal kas imesti galetumete,zinoma uzmokeciau.
Arba gal parasta linka iskirtu turite.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2007-01-31

Dabar noriu pasakyti visiems. Jei jums nenorisi siustis viso PPV ir jus domi kokia nors atskira kova - prasyma rasikit iskart po PPV - neturesiu jokiu problemu imesti, bet ne laukit kelias dienas.
Zodziu buciau imetes, jei siandien ryte nenusprendziau "reiskia nieko nedomina, visi viska turi - as paziurejau, galiu ir istrinti". Kita karta nedelskit :)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2007-02-01

Undertaker, ar tau visdar reikia RR'07? Jei taip, tai imesiu sestadieni. + Pasakik koks host'as tau patogesnis (Megaupload, Yousendit, Rapidshare, SendSpace ar kt.)
500 tasku.
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2007-02-01

NE man tik 30man royal rumble(nes kur parsisiunciau buvo visi matcai iskyrus sitas).Sumokesiu 500tasku.Ir nesvarbu i ka mesi ,man isvisur patogu.Aciu
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2007-02-01

Rodyti pranešimąUndertaker, Feb 1 2007, 06:15 PM, pasakė:

NE man tik 30man royal rumble(nes kur parsisiunciau buvo visi matcai iskyrus sitas).Sumokesiu 500tasku.Ir nesvarbu i ka mesi ,man isvisur patogu.Aciu

"NE"? Na siaip as moku skaityti, taigi pirma karta perskaites tavo pirma posta, supratau, kad tau reikia tik matcho :) Paskutiniame savo poste as gi neklausiau, ar tau reikia RR'07 PPV - as klausiau ar tau reikia RR'07. Tarkim mes vienas kita supratom...
Sestadieni (nors gal ir rytoj vakare) lauk.
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2007-02-01

Sry , ne taip peskaiciau(kadnagi per daug nervu siandie turejau,del debilo smuherio per kuri mano sesuo vos nezuvo ) .Atsiprasau uz nesusipratima.
Cituoti