Ozzy Osbourne Birzelio 2 d. Lietuvoje!!!!!
HARDCORE-AUGAS
2007-02-23
Ka manote apie si Osbourne pasirodyma Lietuvoje? Ka manote ar Tamsos Princas dar turi galios?
As turbut su Orange Boy`um ir Elektriku varysim i si konca
As turbut su Orange Boy`um ir Elektriku varysim i si konca
Doppelganger
2007-02-23
Noreciau labai nuvaryti, tik nepatinka tas kad gablai bus ish naujojo jo albumo. Tipo gros naujus gabalus. O ash noreciau senu geru jo gabalu - taigi newarau. :/
Skorpio
2007-02-23
as sakiau kad geriau i scorpions eisiu
man tamsos princas ne prie sirdies
Doppelganger
2007-02-23
Bet nereikia nuvertink Ozzy, lb geras atlikejas ir net persona
aisq IMHO. DAugybe geru geru gabalu yra pavares, jau nekalbant apie BLack Sabbath laikus.
Grybz
2007-03-04
hm, man ir taip per daug koncų.. x_X RHCP koncas man atsiėjo 470LT (jis liepos mėnesį, Katowicuose) ir iaip, nenoriu ;D
domaz
2007-06-10
Ozzy Osbournas gal ir geras atlikejas, bet jis tikrai turejo blogu bruozu del to jis man ir nepatiko. Nemegstu alkoholiku ir narkomanu. O Ozzys buvo ir tas ir anas.
Doppelganger
2007-06-10
O tu dabar vertini muzika ar jy pati? Ir siame kontexte kas tau swarbiau? Muzika ar tai kad jis padares klaidu buvo?
Nelogishkai ir (net "nepraktishkai") IMHO vertini.
Doppelganger
2007-06-10
P.S. Ozzis neina jaunyn
58 metai gi, nepavarys kaip kokiais 85 metais
domaz
2007-06-10
Impaler, Jun 10 2007, 04:46 PM, pasakė:
O tu dabar vertini muzika ar jy pati? Ir siame kontexte kas tau swarbiau? Muzika ar tai kad jis padares klaidu buvo?
MoX
2007-06-10
domaz, Jun 10 2007, 04:46 PM, pasakė:
Jeigu dar nedaejo i galva tai pasakysiu, kad as ivertinau kaip asmenybe ir kaip dainininka. Du skirtingi dalykai! Duh... As pasakiau kad jis kaip dainininkas patinka bet kaip zmogus man nepatinka, nes buvo alkoholikas ir narkomanas.
Buvo.... So what? Nebėra užtat ,juk šventų nebūna.Sakykim tu rūkysi(rūkei) kokį mėnesį ir tau užtai visi priekaištaus :] Kvaila situacija
Skorpio
2007-06-10
tas dede dar ir dabar alkogolikas ir narkomanas but who gives a crap he rockx
Lix
2007-06-15
Nu jo, tipo ne narkomanas, pries koncerta raminamuju pavaro
Tai kaip cia pasakius... Bet dainos kai kurios tai tikrai jo dieviskos.