←  Muzika

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Ozzy Osbourne Birzelio 2 d. Lietuvoje!!!!!

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2007-02-23

Ka manote apie si Osbourne pasirodyma Lietuvoje? Ka manote ar Tamsos Princas dar turi galios?
As turbut su Orange Boy`um ir Elektriku varysim i si konca ;)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2007-02-23

Noreciau labai nuvaryti, tik nepatinka tas kad gablai bus ish naujojo jo albumo. Tipo gros naujus gabalus. O ash noreciau senu geru jo gabalu - taigi newarau. :/
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2007-02-23

as sakiau kad geriau i scorpions eisiu ;) man tamsos princas ne prie sirdies :P
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2007-02-23

Bet nereikia nuvertink Ozzy, lb geras atlikejas ir net persona ;) aisq IMHO. DAugybe geru geru gabalu yra pavares, jau nekalbant apie BLack Sabbath laikus.
Cituoti

nuotrauka RazieL_ 2007-02-23

All aboard, the crazy train!! ;) aišku eisiu:)
Cituoti

nuotrauka Grybz 2007-03-04

hm, man ir taip per daug koncų.. x_X RHCP koncas man atsiėjo 470LT (jis liepos mėnesį, Katowicuose) ir šiaip, nenoriu ;D
Cituoti

nuotrauka domaz 2007-06-10

Ozzy Osbournas gal ir geras atlikejas, bet jis tikrai turejo blogu bruozu del to jis man ir nepatiko. Nemegstu alkoholiku ir narkomanu. O Ozzys buvo ir tas ir anas.
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2007-06-10

O tu dabar vertini muzika ar jy pati? Ir siame kontexte kas tau swarbiau? Muzika ar tai kad jis padares klaidu buvo?

Nelogishkai ir (net "nepraktishkai") IMHO vertini.
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2007-06-10

tevas mano buvo sake wisai nieko bet galejo but ir geriau o_O
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2007-06-10

P.S. Ozzis neina jaunyn :rolleyes: 58 metai gi, nepavarys kaip kokiais 85 metais :)
Cituoti

wiena kita tablete ir 85 jau cia :rolleyes: xD
Cituoti

Rodyti pranešimąImpaler, Jun 10 2007, 04:46 PM, pasakė:

O tu dabar vertini muzika ar jy pati? Ir siame kontexte kas tau swarbiau? Muzika ar tai kad jis padares klaidu buvo?

Nelogishkai ir (net "nepraktishkai") IMHO vertini.
Jeigu dar nedaejo i galva tai pasakysiu, kad as ivertinau kaip asmenybe ir kaip dainininka. Du skirtingi dalykai! Duh... As pasakiau kad jis kaip dainininkas patinka bet kaip zmogus man nepatinka, nes buvo alkoholikas ir narkomanas.
Cituoti

nuotrauka MoX 2007-06-10

Rodyti pranešimądomaz, Jun 10 2007, 04:46 PM, pasakė:

Jeigu dar nedaejo i galva tai pasakysiu, kad as ivertinau kaip asmenybe ir kaip dainininka. Du skirtingi dalykai! Duh... As pasakiau kad jis kaip dainininkas patinka bet kaip zmogus man nepatinka, nes buvo alkoholikas ir narkomanas.

Buvo.... So what? Nebėra užtat ,juk šventų nebūna.Sakykim tu rūkysi(rūkei) kokį mėnesį ir tau užtai visi priekaištaus :] Kvaila situacija
Cituoti

Ar jauti skirtuma tarp vieno menesio ir keliu metu?
Cituoti

tas dede dar ir dabar alkogolikas ir narkomanas but who gives a crap he rockx :D
Cituoti

nuotrauka Lix 2007-06-15

Nu jo, tipo ne narkomanas, pries koncerta raminamuju pavaro :) Tai kaip cia pasakius... Bet dainos kai kurios tai tikrai jo dieviskos.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2007-06-16

Jo, ir svarbiausia, jis gi su WWE susijes Judgment Day theme song~!
Cituoti