One Night Stand 2007
Lix
2007-05-22

JOHN CENA © vs. THE GREAT KHALI
WWE CHAMPIONSHIP / FALLS COUNT ANYWHERE MATCH

WINNER: JOHN CENA ©
RATING: **1/2
EDGE © vs. DAVE BATISTA
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / STEEL CAGE MATCH

WINNER: EDGE ©
RATING: ***
VINCE MCMAHON © vs. BOBBY LASHLEY
ECW CHAMPIONSHIP / STREET FIGHT

WINNER: BOBBY LASHLEY ©
RATING: **1/4
MELINA vs. CANDICE MICHELLE
NON-TITLE MATCH / PUDDING MATCH

WINNER: CANDICE MICHELLE
RATING: DUD
HARDYS © vs. WORLD'S GREATEST TAG TEAM
WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / LADDER MATCH

WINNER: HARDYS ©
RATING: ***1/2
ROB VAN DAM vs. RANDY ORTON
STRETCHER MATCH

WINNER: ROB VAN DAM
RATING: **1/2
PUNK, DREAMER & SANDMAN vs. THE NEW BREED
SIX-MAN TAG TEAM TABLES MATCH

WINNER: PUNK, DREAMER & SANDMAN
RATING: **
KANE vs. MARK HENRY
BIG RED MACHINE VS. WORLD'S STRONGEST MAN
WINNER: MARK HENRY
RATING: *1/2
* Ivertinimai pagal James Caldwell
Savekas
2007-05-26
Fortaz
2007-05-26
1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o.
2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti.
3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...
O shiaip, PPV tikrai atrodo gali buti neblogu, nes wwe kuriami speciality matchaj, kurie neapsiriboja vien cage matchais yra gan geri, ar bent jau smokes and mirrors tipo, a.k.a. JBL vs Cena, I Quit match.
`MalioK`
2007-05-26
Savekas, May 26 2007, 10:57 PM, pasakė:
Ne, kadangi visi sio PPV matchai bus Extreme Rules, taigi WWE siam PPV visgi suteike savo unikalu bruoza, kuris skirs ji nuo kitu PPV, kaip pvz. tavo paminetas Backlash.
Siaip tai ju paskutinis matchas buvo kaip minimum pakenciamas ir nerspjove manau daugumo IWC nariu lukescius.
Niekados nevartok "0 sansu". Cia WWE - Vince'ui betkoki momenta gali sauti i galva betkokia mintis. Pvz. as matau logikos Fortaz'o punktose (nors nemanau, kad turesime title-change'a), kurie jau nubraukia tavo teigini, Savekas.
Savekas
2007-05-26
Fortaz, May 26 2007, 11:02 PM, pasakė:
1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o.
2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti.
3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...
O shiaip, PPV tikrai atrodo gali buti neblogu, nes wwe kuriami speciality matchaj, kurie neapsiriboja vien cage matchais yra gan geri, ar bent jau smokes and mirrors tipo, a.k.a. JBL vs Cena, I Quit match.
"1. Jo reighn'as galetu but nors ir vienos dienos, kaip Kane'o."
Ir po dienos vel beltas atitektu Cenai?Nes beveik metus Khali buvo "Nenugalimas".O kai jis laimetu belta,kur logika butu jei tas kuris jau jam Jobbino staiga ateitu ir ji nugaletu?Ir kas tai butu?Ortonas???Ar Cena vel atgautu belta?Nes daugiau nemataw zmogaus is RAW rosterio,kuris butu geresnis Champas.
"2. Reikia itikinamumo, kad Cena galima nugaleti."
Pernai to itikinamumo buvo,po Feudo su edge'u...
"3. Nieko tokio, jej Cena pralaimes matche, kuriame anything goes - jo overness tai pavojaws nekelia.
Taigi...
Su situ teiginiu sutinku,bet tikrai nemanau,kad Khali gautu belta,nes cia lygiai tas pats,kas su Umaga vs. Cena.
Maliok:
"Ne, kadangi visi sio PPV matchai bus Extreme Rules, taigi WWE siam PPV visgi suteike savo unikalu bruoza, kuris skirs ji nuo kitu PPV, kaip pvz. tavo paminetas Backlash."
As dar kaip vakar prisimenu,Lockdown 2006 reklama "Most Brutal Pay Per View in Pro Wrestling-Every match will take in Six Sides of Steel",ir to Brutalumo pamatyt buvo galima tik Main evente,nes visi matchai buvo lyg tas Narvas net neegzsistuotu.Jei ir buvo pora bumpu i Narva tai cia tik pora tokiu spota,per visa show.Taigi man tas "Visi matchai bus Extreme Rules" nieko nesako...
`MalioK`
2007-05-26
Savekas, May 26 2007, 11:51 PM, pasakė:
Suprati, kas tau "nieko nesako" man nera svarbu. Svarbiausia, jog tu paliginai, kad ONS'07 bus paprastas WWE PPV "kaip Backlash". Bet tai buvo netiesa ir tavo teiginis buvo klaidingas, ka as ir irodziau, nes ONS formatas labai akivaizdziai atskiria si PPV nuo to pacio Backlash.
Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties
Savekas
2007-05-27
`MalioK`, May 27 2007, 12:06 AM, pasakė:
Suprati, kas tau "nieko nesako" man nera svarbu. Svarbiausia, jog tu paliginai, kad ONS'07 bus paprastas WWE PPV "kaip Backlash". Bet tai buvo netiesa ir tavo teiginis buvo klaidingas, ka as ir irodziau, nes ONS formatas labai akivaizdziai atskiria si PPV nuo to pacio Backlash.
Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties
Visu pirma,tai Backlash turejo irgi savo "Formata" visi matchai buvo Title Defensai...Bet jis paprastas PPV...O tai kad Visi matchai ten bus Extreme Rules,tai jau ONS padaro ne paprastu PPV,o antru PPV po WM?
"Manau Fortaz'ui skirta tavo posto dalis buvo "padengta" jo paties
Na o tada as manau,kad esu cia naujas narys ir jus tiesiog nenorit manes priimt,todel gal geriau cia isvis neberasysiu...
`MalioK`
2007-05-27
Savekas, May 27 2007, 10:28 AM, pasakė:
As rimtai nesuprantu ka tu man nori irodyti. Tu parasei, kad ONS stoja i eile su visai kitaip PPV "kaip Backlash". Tu klidai, kadangi tai bus vienintelis "all hardcore" PPV WWE'e. Viskas. Tau irodo kad tu klidai - cia nera "norejau netaip pasakyti/netaip issireiskiau". Backlash gi nebuvo hype'inamas kaip "Night of Champions" PPV - tiesiog taip susiklioste ir ateityje tai bus ne vieninelis PPV, kur visi titulai bus on the line. ONS gi yra reklamojamas, kad visi matchai bus "Extreme Rules". Tai iskart isskiria ji is kitu pay-per-view.
P.S. Prie ko cia antru po WM? Po WM pagal svarbuma eina "The Big Four" ir kai paskutini karta tikrianau - ONS i ja neisipaiso.
Savekas, May 27 2007, 10:28 AM, pasakė:
Visi kazkada cia buvo nauji nariai. Tau pasako kad tu klidai - tu tai nenori pripazinti ir, savaime suprantama, tai mane erzina, kadangi tai atrodo kvailai. Jei tu kazkaip isizeidei ir nenori cia lankyti - prasom, cia tavo sprendimas. Kadangi tu vistiek, jei toliau man irodinesi, kad ONS "kaip Backlash" pradesi rinkti ispejimus.
Savekas
2007-05-27
`MalioK`, May 27 2007, 10:41 AM, pasakė:
As rimtai nesuprantu ka tu man nori irodyti. Tu parasei, kad ONS stoja i eile su visai kitaip PPV "kaip Backlash". Tu klidai, kadangi tai bus vienintelis "all hardcore" PPV WWE'e. Viskas. Tau irodo kad tu klidai - cia nera "norejau netaip pasakyti/netaip issireiskiau". Backlash gi nebuvo hype'inamas kaip "Night of Champions" PPV - tiesiog taip susiklioste ir ateityje tai bus ne vieninelis PPV, kur visi titulai bus on the line. ONS gi yra reklamojamas, kad visi matchai bus "Extreme Rules". Tai iskart isskiria ji is kitu pay-per-view.
P.S. Prie ko cia antru po WM? Po WM pagal svarbuma eina "The Big Four" ir kai paskutini karta tikrianau - ONS i ja neisipaiso.
Visi kazkada cia buvo nauji nariai. Tau pasako kad tu klidai - tu tai nenori pripazinti ir, savaime suprantama, tai mane erzina, kadangi tai atrodo kvailai. Jei tu kazkaip isizeidei ir nenori cia lankyti - prasom, cia tavo sprendimas. Kadangi tu vistiek, jei toliau man irodinesi, kad ONS "kaip Backlash" pradesi rinkti ispejimus.
Gerai pripazystu savo klaida...
Cermet
2007-05-29
Lix
2007-05-29
Cermet
2007-05-29
Fortaz
2007-05-29
Savekas
2007-05-30
Fortaz
2007-05-30
Savekas, May 30 2007, 04:21 PM, pasakė:
Jej gausi daugiau nej bent 10% busiu nustebes..
Jej ne - turbut suprasi kad toks klausimas kaip tavasis egzistuoja jau minimum tuos pachius 24 menesius:)
`MalioK`
2007-05-30
Savekas, May 30 2007, 04:21 PM, pasakė:
Tam paciam tikslui, kuriam yra pvz. Kane/Khali per WM23. Tokie matchai turi buti betkokiame PPV (ir MMA, bet ten tokios kovos vadinamos swing bout) - tai kovos/matchai per kurios ziurovams arenoje duodama atsipusti ir nueiti nusipirkti cipsu, alaus ir pns. arba nueiti i tulika, kad atsigaivinti svarbesniam matchui (pvz. main-eventui). Jie yra butini live ziurovams.
+ WWE turi si titula ir jis turi figuruoti PPV/TV - arba tu nori, kad Women's titulas nematytu PPV laiko taip kaip dabar nemato CW titulas? As sutinku, kad moteru titulo isvis geriau butu atsikratyti, bet jeigu jis jau yra - ji reikia rodyti.
Fortaz
2007-05-30
TNA PPV daznaj siuo atveju prasimeta - seka vienas geras matchas is karto po kito, o po to pora lievu.. Ziurovai issikvepia, ir Main Eventas buna tylus.. Panasus atvejis buvo kai Sting-Anlge-Christian headline'ino.
Tiesa, galima kalbeti, kad galima butu wrestlinga deti padoru, o ne Divu, tik trumpus matchus - taciau cia jau zinom Vinca - divos yra jo uzhmanymas, ir jis kad ir kox butu krejvas, ilgai dar gyvuos.. Ir sprendzhiant ish paskutiniu nevykusiu bandymu kazhka kejst... Labai ilgai...
Savekas
2007-05-30
`MalioK`, May 30 2007, 05:05 PM, pasakė:
Tam paciam tikslui, kuriam yra pvz. Kane/Khali per WM23. Tokie matchai turi buti betkokiame PPV (ir MMA, bet ten tokios kovos vadinamos swing bout) - tai kovos/matchai per kurios ziurovams arenoje duodama atsipusti ir nueiti nusipirkti cipsu, alaus ir pns. arba nueiti i tulika, kad atsigaivinti svarbesniam matchui (pvz. main-eventui). Jie yra butini live ziurovams.
+ WWE turi si titula ir jis turi figuruoti PPV/TV - arba tu nori, kad Women's titulas nematytu PPV laiko taip kaip dabar nemato CW titulas? As sutinku, kad moteru titulo isvis geriau butu atsikratyti, bet jeigu jis jau yra - ji reikia rodyti.
Geras,sita dalyka tik dabar suzinojau
Seip mano nuomone jau geriau butu ginamas IC beltas negu Womens...Bet jeigu toks matchas butinas carde del Live ziurovu,tai tada tegul ir buna,man tos 5-10min prasukt jokio skirtumo nebus