Transformers
Skorpio
2007-07-06
kaip jums filmas? as net negalejau patiketi kad man patiko [pries ziuredamas jau zinojau kad man patiks] tikriausiai del to kad vaikysteje labai megau transformerius, net nedrisau galvoti kad kadanors iseis kas nors panasaus. Bet kaip turbut ir visiems patiko pagrinde del to kad vaikysteje visi dievino transformerius
kas dar mate?
koltasXxX
2007-07-06
del darbo negalejaw tikiuos sekmadieny nuwejsiu kai nebus tiek zmoniu norinciu pamatyt ;]
Skorpio
2007-07-06
ir ka gi laukiam 2009 http://www.imdb.com/title/tt1055369/ ir antrosios dalies [tikekimes kad tai ivyks greiciau siu metu gale manau jau skripta bus galima internete paskaitinet]
Lix
2007-07-08
Na kiek girdejau, filmas tos "effect only". Nelabai domina, nors vaikysteje irgi patiko transformeriai.
koltasXxX
2007-07-08
ilgai lauksi
Seip pazhejaw tai jai filmas butu zmogus tai butu blondine ,
grazhus - yra y ka paziuret ir vaizdai zhavi ,
bukas- visas siuzetas absudriskai kvailas ir tinka tik 5-meciam rimtai ziuret.
Aisku originali ydeja ish 80-uju todel negali pykt uzh "cheesy plot" visgi filmai ish panashios eros ir panasia tematika buna perteikiami rimciau.
All in all - good movie, nesigialiu ishleistu pinigu
grazhus - yra y ka paziuret ir vaizdai zhavi ,
bukas- visas siuzetas absudriskai kvailas ir tinka tik 5-meciam rimtai ziuret.
Aisku originali ydeja ish 80-uju todel negali pykt uzh "cheesy plot" visgi filmai ish panashios eros ir panasia tematika buna perteikiami rimciau.
All in all - good movie, nesigialiu ishleistu pinigu
lituvis
2007-07-12
Tikejausi kazko geresnio. Visa mintis nebloga, efektai super, robotai irgi gerai padaryti, bet filma zudo juokeliai, as tikejausi daug rimtesnio filmo, kartais tokiu komediju juokingu nedaro kaip padare transformerius. Dar plius filmas neisbagtas matosi kad su scenom kai kuriom paskubeta. Benroi sumoi ziuret galima, bet antra karta i kina nebesinori eit
Skorpio
2007-07-14
man kzkaip juokeliai kaip tik ne zlugde filma bet malonaus prieskonio prideda, tenka pripazinti fakta, kad juokeliai filma labai paivairina, nes tas non stop action vis tiek anksciau ar veliau pabos.
lich
2007-10-05
siaip man labai patiko sitas filmas... nors kartais veiksmas toks greitas, kad neejo suprast kas vyksta