←  Televizija

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Family guy

nuotrauka Ramaz 2007-08-16

Na pastaruoju pradėjau vis dažniau žiūrėt Family Guy.Nors daugelis bajerių yra nuripinti iš Simsonų,bet vistiek yra daugybė ngerų epizodų su išties juokingomis scenomis.

Informacija:

Wikipedia-http://en.wikipedia.org/wiki/Family_guy

Juos buvo uždraudę vienus metus rodyti per TV,dėl pernelyg aštraus "pyzdavojimosi iš žvaigždžių :) Ir tai buvo pirmas toks atvejis,kai šitą šou prikėlė,dėl to,kad žmonės mąsiškai pirko Family Guy DVD :D Great Job FOX! :)
Cituoti

nuotrauka GhZ 2007-08-17

Is pirmo epo kolkas geri atsiliepimai :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2007-08-17

ankscew ziuredawaw, kazkaip visiem pazystamiem jis pac geriausias multikas, man pabodo po keliu seriju ;]
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2007-08-19

Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau) :) .
Cituoti

nuotrauka Ramaz 2007-08-20

Rodyti pranešimąMarkaL, Aug 19 2007, 01:04 AM, pasakė:

Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau) :( .

Na sestam sezone man daug bajerių buvo gerų.Yra dar kažkoks Family Guy Kūrėjų darbas,kurį įgarsina tie patys žmonės,kaip šitam seriale :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2007-08-21

american dad ? :)
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2008-03-03

Tai turbut. Man tas American Dad visai neblogas. Siaip linksmiausias yra Happy Tree Friends, tas tai valdo =D
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2008-03-03

Durnas serialas.simpsonai tai dar dar.KArtais rimtai kartais ant prikolo.O sitam tai ...........
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-07-13

Na man tai jis nieko vertas SIMPSONAI žymiai idomiau už šeimos biča ;)
Cituoti

nuotrauka real_deal 2008-07-16

Man kazkaip Family Guy geriau uz Simpsonus... is FG galima daugiau prisizvengt krc isvien prikolai... po kiekvienos serijos zandus skauda nuo juoko ,o per simpsonus daznai nebuna nieko juokingo.
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-07-17

Simpsonai kur kas man idomiau nei Family Guy, nes tie jų bajeriai kažkaip nelabai juokingi.
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-07-17

Geri, subtilūs(nors dažnai ir ne taip atrodantys) bajeriai, tačiau ir išlaikantys kažkokią mintį, kaip Simpsonai. So, that means they're better -_-
Cituoti

nuotrauka Chairman 2008-08-19

Man irgi šis cartoon'as labai patinka, antras po Simpsonų
Cituoti