Family guy
Ramaz
2007-08-16
Na pastaruoju pradėjau vis daniau iūrėt Family Guy.Nors daugelis bajerių yra nuripinti i Simsonų,bet vistiek yra daugybė ngerų epizodų su ities juokingomis scenomis.
Informacija:
Wikipedia-http://en.wikipedia.org/wiki/Family_guy
Juos buvo udraudę vienus metus rodyti per TV,dėl pernelyg atraus "pyzdavojimosi i vaigdių
Ir tai buvo pirmas toks atvejis,kai itą ou prikėlė,dėl to,kad monės mąsikai pirko Family Guy DVD
Great Job FOX!
Informacija:
Wikipedia-http://en.wikipedia.org/wiki/Family_guy
Juos buvo udraudę vienus metus rodyti per TV,dėl pernelyg atraus "pyzdavojimosi i vaigdių
koltasXxX
2007-08-17
ankscew ziuredawaw, kazkaip visiem pazystamiem jis pac geriausias multikas, man pabodo po keliu seriju ;]
MarkaL
2007-08-19
Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau)
.
Ramaz
2007-08-20
MarkaL, Aug 19 2007, 01:04 AM, pasakė:
Kazinau pradzioj tas random humoras,kai bajerius ne i tema meto buvo tikrai juokingas gal pirmus tris sezonus,bet poto tai jau atsibodo,o sesto sezono isvis nesugebejau zet (simpsonu 18 sezono irgi nesugebejau)
.
Na sestam sezone man daug bajerių buvo gerų.Yra dar kakoks Family Guy Kūrėjų darbas,kurį įgarsina tie patys monės,kaip itam seriale
Dizzee
2008-03-03
Tai turbut. Man tas American Dad visai neblogas. Siaip linksmiausias yra Happy Tree Friends, tas tai valdo =D
BitlasLt
2008-03-03
Durnas serialas.simpsonai tai dar dar.KArtais rimtai kartais ant prikolo.O sitam tai ...........
real_deal
2008-07-16
Man kazkaip Family Guy geriau uz Simpsonus... is FG galima daugiau prisizvengt krc isvien prikolai... po kiekvienos serijos zandus skauda nuo juoko ,o per simpsonus daznai nebuna nieko juokingo.
Atlantaz
2008-07-17
Simpsonai kur kas man idomiau nei Family Guy, nes tie jų bajeriai kažkaip nelabai juokingi.
Bottom
2008-07-17
Geri, subtilūs(nors dažnai ir ne taip atrodantys) bajeriai, tačiau ir išlaikantys kažkokią mintį, kaip Simpsonai. So, that means they're better