Megstamiausias RAW talentas
Guest_chronikelis_*
2005-07-22
`MalioK` pasakė:
! PORA TEMOS TAISYKLIU
- 1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko verta wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra blogas technisku atzvilgiu", "neturi talento", "charizmos juoda skyle" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "The Great Khali, nes jis fenomenalus imtininkas".
2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi brand'o sudetis keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio. Kitaip, rinksite ispejimus.
megstamiausias raw kowotojas?man tai JOHN CENA,CARLITO
Bam
2005-07-22
Big Slow, Chris Jericho, Eugene, Kane, Chavo Guererro, Kurt Angle, Ric Flair, Rob Van Dan, Shawn Michaels, Shelton Benjamin, Tajiri, Triple H.
TruBaller
2005-07-22
Bam'ai, dabar Chavo jau nebe taip vadinasi... Bet cia tik taip tarpkitko. Kas patinka man ? hmm... RVD tikriausiai. Cena, taciau tikrai ne del savo kovu gerumo
`MalioK`
2005-07-23
Net negalvodamas atsakau - Kurt Angle
Sio metu tai turbut megstamiausias mano WWE wrestleris. Nors RAW'e man dar patinka Big Show - bet tai mano sena simpatija :wink:
P.S. Jokiu budu cia niekas nieko neturi uzpulti del ju pasirinkimu, taigi nereikia cia tokiu repliku: "sis wrestleris nevertas"... ir t.t. Gerbkime vienas kito nuomone. Net, prasyciau sioje temoje neuzpulti ortoneciu...
P.S. Jokiu budu cia niekas nieko neturi uzpulti del ju pasirinkimu, taigi nereikia cia tokiu repliku: "sis wrestleris nevertas"... ir t.t. Gerbkime vienas kito nuomone. Net, prasyciau sioje temoje neuzpulti ortoneciu...
TruBaller
2005-07-23
Nu siaip Kurtas ir man patinka. Geri matchai + begale juokingu dalyku nutike su juo 
O kas apie Show, tai kaip gaila, kad per paskutini Raw nuo jo Masters'as pabego
Oj butu buve juokinga
Man jau truputi juokas gele Rosey, o ka jis daryti su Show
O kas apie Show, tai kaip gaila, kad per paskutini Raw nuo jo Masters'as pabego
Guest_rrrrrrrrrrrrrrrr_*
2005-07-23
UUZTILK SUDE NES TAVES BEKLAUSANT DAR APSIVEMSIU BYBY TU KURVA GAUSI I SNUKI! :x :x :x :x :x
XEUS
2005-07-23
rrrrrrrrrrrrrrrr pasakė:
ortonas kieciausias ,o visi kiti yra duxai !
Guest_chronikelis_*
2005-07-23
ortonas tai wedras...kazkoks mazwaikis norintis prilygti patiem geriausiam...is pradziu buwo hhh...poto takeris...ir battista...ortonas man panasus y kiauliasnuky
Skorpio
2005-07-23
XEUS pasakė:
rrrrrrrrrrrrrrrr pasakė:
ortonas kieciausias ,o visi kiti yra duxai !
Guest_X_PaRty_*
2005-07-23
CIa ne i tema,bet bl uzpiso jaw Ortonas ortonas gejus bl kazkoks,o siaip is raw taj
net nzn CARLITO!
DeSerT
2005-07-23
Bliamba vel atsigavo virusas... Greiciau visi meskites priesnuodi! Orton=banned avatara!
Beef
2005-07-23
Rick Flair, Kurt Angle, Shawn Michaels.
Negraziai atrodo kai visi su vienodo avataru, geriau kai su skirtingais, tada pagal avatara atskiri kas rase, neziuredamas i nika
Negraziai atrodo kai visi su vienodo avataru, geriau kai su skirtingais, tada pagal avatara atskiri kas rase, neziuredamas i nika
`MalioK`
2005-07-25
eMCas, atsiprasau, kad paredagavau tavo posta, bet Benoitas jau SD! lygoje - cia tiesiog kad prie taves nieks nesikabinetu :wink:
Kozlov
2005-07-25
Triple H(Patinka jo gimickas jo isvaizda jo kalbos ir visa kita kas su juo risasi ir tikiuos jog tai bus ateties WWE Chairman jam mano nuomone labai tiktu 8) )
Kurt Angle(profesionaliausias Sio Diviziono kovotojas kovos veiksmu ir titulu bei asmeniniu pasiekimu atzvilgiu, jo feudai man labai patinka tik paskutinis su Booker T nelabai o siaip ankstesni pries Triple H Lesnara ir kitus labai patiko
)
Daugiau nieko negaleciau isskirti is Raw!
Kurt Angle(profesionaliausias Sio Diviziono kovotojas kovos veiksmu ir titulu bei asmeniniu pasiekimu atzvilgiu, jo feudai man labai patinka tik paskutinis su Booker T nelabai o siaip ankstesni pries Triple H Lesnara ir kitus labai patiko
Daugiau nieko negaleciau isskirti is Raw!