←  Forumo naujienos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

nMo uz peciu turi jau 3 metus:)

nuotrauka `MalioK` 2008-02-22

Kagi, siandien forumas svencia savo treciaji gimtadieni :) Aisku, svente nera tokia jau linksma su dabartiniu lankomumu ir nariu aktivumu, bet siaip ar taip tai svarbi data. Pasirodes 2005 metais kaip pirmas Lietuvos PW forumas, siai dienai musu puslapyje susikoncentravo daug ziniu apie versla ir, tikekimes, nMo dar pamatis savo "sauletesias" dienas. Dabar gi noriu pasinauduoti proga pasveikinti ir, kas svarbiau, padekoti visiems kas prisidejo prie forumo gyvenimo ir idejo i ji savo pastangas, laika, darba. nMo 4 Life! :?
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-02-22

labai labai sveikinu nMo ;)
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-02-22

3 metai kaip forumui yra tikrai nemažas laiko tarpas. Gaila, kad aš jį atradau taip nesenai ;)
Kaip bebūtų, sveikinu nMo!
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-02-22

... Gratz! ;)
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2008-02-22

Su gimtadieniu nMo! Linkiu pasiekt, tai ko siekėm visus 3 metukus. ;)
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2008-02-22

Congratulations :super:
Cituoti

nuotrauka MoX 2008-02-23

Sveikinu visus:)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2008-02-23

sveikinam visus, ypac noriu padekoti nariams kurie isbuvo nuo pat forumo sukurimo. Dekui kitiems, kad prisijunge prie musu ;)
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2008-02-23

sweikinam seneli :) (veikiau jaunikli), linkiu, kad dar atlaikytu daug lankytoju trafiko sis forumas ir sulauktu daug diskusiju apie pw/mma ;)

Whooo :)

P.S. pirmos gimkes tema kure, fortaz, antros - lix, trecia - MK. jus susitare? :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-02-23

Nesitarem;)
Sveikinimai visiems, kurie gali pasakyti kad yra ar buvo nMo nariais;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-02-23

Rodyti pranešimąImpaler, 2008-02-23, 15:43, pasakė:

P.S. pirmos gimkes tema kure, fortaz, antros - lix, trecia - MK. jus susitare? :)
As pavyzdziui praeitais metais isvis pamirsau apie nMo gimtadieni - jei Lix nesukurtu, tai ir praleisciau ;)
Cituoti

nuotrauka HARDCORE-AUGAS 2008-02-23

Pirmiausia noriu padekoti tokiem Forumo Grandam kaip `MalioK` , Fortaz , Lix. Jiem jauciu daugiausiai pagarbos uz sio forumo prestizo palaikyma bei profesionalumo islaikyma! Taip pat nenoreciau pamirsti ir kitu daznu forumo lankytoju! Todel dekoju visiem kas yra prisideje prie sio nuostabaus forumo gyvenimo ir tikiuosi kad nMo gyvuos dar tikrai ilgai!!
Cituoti

na ir buvau paprasytas perduoti linkejimus nuo TruBaller, zmogus daug prisidejes prie sio projekto prase perduoti jog sveikina mus treju metu gimtadieniu.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-02-23

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-02-23, 21:19, pasakė:

na ir buvau paprasytas perduoti linkejimus nuo TruBaller, zmogus daug prisidejes prie sio projekto prase perduoti jog sveikina mus treju metu gimtadieniu.

nMo Hall of Fameris :? Tru tikrai daug ka padare forumui ir is esmes padejo jam pagrinda. Jei neklistu, butent jis ir Bam buvo du pirmi forumo administratoriai, kai Lix dar net nebuvo uzsiregistraves, o mes su Fortaz'u buvom tik paprasti nariai :)
Cituoti

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-02-23, 19:29, pasakė:

nMo Hall of Fameris :) Tru tikrai daug ka padare forumui ir is esmes padejo jam pagrinda. Jei neklistu, butent jis ir Bam buvo du pirmi forumo administratoriai, kai Lix dar net nebuvo uzsiregistraves, o mes su Fortaz'u buvom tik paprasti nariai :D
neklysti :? poto tau moderatoriu dave, poto kazkaip Fortaz moderu patapo na zodziu senai tas buvo :) As beje galiu pasigirti kad uzsiregistravau vos ne pirmomis forumo dienomis :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-02-23

Jo, as man rodos uzsiregistravau tik balandzio menesi, kai ieskojau is kur parsisiusti Wrestlemanija. Tada dar buvau visai markas, bet sis forumas man padejo isaugti i smarka :?
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2008-02-23

O taip ir aš prisidedu prie sveikinimų! Nebuvau nuo pradžių, bet jau aš šiame forume 2,5metų! Ačiū už viską ir trečiojo gimtadienio proga linkiu sulaukt dar daug gimtadienių :?
Cituoti

nuotrauka GhZ 2008-02-24

Su GIMTADIENIU!!! :?
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2008-02-25

Su Gimtadieniu.
Cituoti

nuotrauka coolka 2008-02-25

Rodyti pranešimąLix, 2008-02-23, 21:41, pasakė:

Jo, as man rodos uzsiregistravau tik balandzio menesi, kai ieskojau is kur parsisiusti Wrestlemanija. Tada dar buvau visai markas, bet sis forumas man padejo isaugti i smarka :)

same here, Vis del to idomiau ziuret wrestlinga buvo bunant marku :P
Šį pranešimą redagavo coolka: 2008-02-25, 16:49
Cituoti

nuotrauka Beef 2008-02-26

Wrestlingu pradejau rimtai dometis mazdaug tuo paciu metu kai tapau sio forumo dalyvis, taigi jau 3 metai as inikes i wrestlinga ir tik vakar suzinojau, kad jis netikras!! Ar jus tai zinojote!!?
SU GIMTADIENIU !
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-02-27

Kas netikras???? ;)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-02-27

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-02-27, 20:52, pasakė:

Kas netikras???? ;)
IT'S STILL REAL TO ME, DAMN IT! ;)
Cituoti

nuotrauka Dizzee 2008-02-27

Kaip as supratau, "netikras" yra wrestlingas
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-02-27

Rodyti pranešimąThe Grappler, 2008-02-27, 21:21, pasakė:

Kaip as supratau, "netikras" yra wrestlingas

ZOMFG~!!! Negali but! Ant lauzo tave uz ereziju skleidima!!!

Ne į temą
Cia.. tik.... bajeris... ;)
Cituoti