←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Naujausiasis ECW champ'as

nuotrauka Bottom 2008-04-02

Per Wrestleamania gavom naują champ'ą, t.y. Kane, o per ECW pamatėm jo pirmą matchą, kaip jis jau su titulu. Man asmeniškai jis nelabai žiūrisi ir abejoju, ar jis jį išlaikys ilgai :D . Tinkamą No. 1 contender'į numatyti nelabai lengva. Šiuo metu nebent tiktų S.Benjamin, prisimenant jų paskutinius match'us. Kaip manote, ar gerai WWE nusprendė, duodami jam titulą?
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-04-03

Na cia manau tiesiogiai susieta su tuo, kad CM Punk laimejo MITB, ir ji isnaudot planuojama ne del ECW title.
To pasekoje, nelieka itikinamo face'o ECW. Tai duokim nauja champa - Kane.
O cia jau turesim ka veikti: Chavo, Shelton, Miz (ir/arba) Morison.
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-04-03

Man atrodo kaiptik, kad Kane'o reignas bus gan ilgas, kol tinkamai bus uzpushintas Kofi Kingston ar net Collin Delaney. O challengerius Fortaz isvardijo. Kazkaip heelu ECW niekad netruksta :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-04-03

Na dar nepamirskim, kad seniai WON pranese, jog Glen planoja palikti versla - net buvo kalbama, kad tai ivyks 2007 metais. Tada buvo kalbeta, kad Kane yra labai gerbiamas WWE uzkulisiuose ir zmones (iskaitant Vince McMahona) jaucia, kad jis iki karjeros pabaigos turetu gauti bent viena padoru title-reigna, kad kompensuoti ta 24 valandu WWF titula. Aisku ECW dirzas tai labai jau "pigus" variantas, bet gal jie nusprende duoti jam bent toki ilga title reigna pries retirement'a :D
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-04-03

Na manau WON buvo labai panasiam kontekste jau senokai praneses, kad Underis irgi planuoja palikti versla (t.y. iki lygio kaip Hogan'as), taciau to nematom.
Esminis zodis naujienoje "planuoja", o ne "palikti".
Cituoti

nuotrauka Paulius 2008-05-03

manau jog Kane savo titulą laikys ilgai nes jis yra to vertas :D :lol:
Cituoti

nuotrauka Lightningshadow212 2008-05-03

Tikiuosi,kad Kane ilgai islaikys titula... Jis man labiau ziurisi, kaip chempionas. O ten tie visokie Guerrero, Morisonai... Nu ka as zn... Labai jau liesi jie :lol: O Kane jau kazkas panasiau.
Cituoti

nuotrauka Paulius 2008-05-03

Guerrero man meksikieciu serialus primena :?
Cituoti

nuotrauka lich 2008-05-08

hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-05-08

Rodyti pranešimąlich, 2008-05-08, 21:14, pasakė:

hm... na manau saunu, kad kane pagauliau gaus title run kurio mano nuomone nusipelne... ir norejau pasidometi... ar tiesa tai ka as girdejau ir Chavo buvo "uzkastas" per 8 sekundes sitam matche pralaimejo title ir pan. del to, kad pasirode TNA kazkokio promo ar dvd filmavime?
ne.
remiantis liudininku neigimu, i ka visada galima acakyti, kad tai melas.
Taciau taip pat galima teigti, kad Montreal srewjob buvo worked.
Cituoti

nuotrauka Sharkx555 2008-05-12

manau kad kane nusipelne ecw titulo tik kazkaip neiprasta jy matyt ecw.
Cituoti

nuotrauka slammer 2008-05-31

tikrai jis to titulo nusipelne ir dziaugiuosi kad jis ji pagaliau gavo
Cituoti

nuotrauka Tadaz 2008-05-31

Nenusipelne... Yra ir vertesniu uz ji... Kad ir tas pats Sheltonas. Ir siaip man Kane toks nuobodus ir jam ECW titulas visai netinka.
Šį pranešimą redagavo Tadaz: 2008-05-31, 10:57
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2008-05-31

Na gal ir nelabai idomu ji su titulu matyt , bet jis tikrai nusipelne , nes negaudavo daug pusho (jai atmintis nemeluoja) , nors ir Shelton noreciau champu matyt
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2008-05-31

Kad man atrodo visa Kane karjera apskritai vienas didelis pushas :)
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-05-31

Yo, va Sheltonas man būtų super :)
Cituoti