←  Filmai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Filmu naujienos

nuotrauka Skorpio 2008-04-11

postinsiu cia naujienas kurias bus smagu aptarti manau ;)
Cituoti

nuotrauka lazy 2008-04-21

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-04-11, 22:25, pasakė:

postinsiu cia naujienas kurias bus smagu aptarti manau :)
Velniškai daug pridėjai.

Anyway
Atskleistas „X failų“ tęsinio pavadinimas
Svarstau gal reiks pažiūrėti. Nors pačio serialo gal tik kokias 10 serijų tematęs

to algirduhas21: kas netingės tas linką paspaus ir delfyje paskaitys
Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-04-21, 16:08
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-04-21

Atkleistas :DDDD O pavadinimo nepasakei =/
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2008-04-26

Rodyti pranešimąlazy, 2008-04-21, 11:28, pasakė:

Velniškai daug pridėjai.

Anyway
Atskleistas „X failų“ tęsinio pavadinimas
Svarstau gal reiks pažiūrėti. Nors pačio serialo gal tik kokias 10 serijų tematęs

to algirduhas21: kas netingės tas linką paspaus ir delfyje paskaitys
velniskai daug sneki, as zmogus neturiu dabar kada. Beje niekas netrukdo reikstis memberiams. Aciu uz demesi.
Cituoti

nuotrauka Paulius 2008-05-03

Vakar pasirodė naujas fantastinis filmas Iron Man tad visi maunam į kiną. Beje aš jau buvau :lol: :D
Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-03, 09:31
Cituoti

nuotrauka BitlasLt 2008-05-03

Kam komiksai patinka NEIS!!! Iron man meslo kruva.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2008-05-03

Rodyti pranešimąBitlasLt, 2008-05-03, 08:38, pasakė:

Kam komiksai patinka NEIS!!! Iron man meslo kruva.
Care to elaborate?
Cituoti

Ciwil war perskaityk visas dalis pamatysi kuo pavirto tas IRon man:Trumpai butu :Isdave spideri,Nuzude Captain america ,isunte i kosmosa Hulka,paverte dauguma superheroju valstybes tarnais,Super vilians tapo jo bendrazygiais.
Cituoti

nuotrauka MarkaL 2008-05-03

Rodyti pranešimąBitlasLt, 2008-05-03, 10:11, pasakė:

Ciwil war perskaityk visas dalis pamatysi kuo pavirto tas IRon man:Trumpai butu :Isdave spideri,Nuzude Captain america ,isunte i kosmosa Hulka,paverte dauguma superheroju valstybes tarnais,Super vilians tapo jo bendrazygiais.
Skaiciau as ta Civil War.Ir ne jis nuzude captain america,o hulka ishsiunte i kosmosa irgi ne siaip sau.Ir isvis kalbi,lyg jis blogo noredamas pradejo ta visa diela.
O apskritai toks mastymas,kad jei veikejas yra neigiamas,tai jis neidomus man visiskai nesuprantas.Cia kaip ir wreslinge populiarusios WWF attitude era zvaigzdes buvo Rock ir Stond Cold,ir abu nors buvo gerieciai bet turejo kazkoki "edge".
Cituoti

Nu bet del jo kaltes.As puikiai suprantu del ko jis taid are ,bet kaip tai dare ........
Ane nx jis aurora norejo suimti nors ji jau buvo kitos salies karaliene ?
NX jis budamas spiderio draugu vistiek rinko detales apie jo kostiuma.Nu nelygink heelo su tuo slamsto gabalu.Juk sita diela uzvire del vieno debilo ,o jis padare is to dideli sss.
Nu man tiesiog pyktis vire ka jis daro (cia aisku skaitant ).Taip ir norejosi ,kad kas nors ji gerai padarytu .As nesakau ,kad neigiamas tai jau neidomus ,man tik slykstu ,kad jis toks veidmainis .
Cituoti