Filmu naujienos
lazy
2008-04-21
Skorpio, 2008-04-11, 22:25, pasakė:
postinsiu cia naujienas kurias bus smagu aptarti manau 
Anyway
Atskleistas X failų tęsinio pavadinimas
Svarstau gal reiks pažiūrėti. Nors pačio serialo gal tik kokias 10 serijų tematęs
to algirduhas21: kas netingės tas linką paspaus ir delfyje paskaitys
Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-04-21, 16:08
Skorpio
2008-04-26
lazy, 2008-04-21, 11:28, pasakė:
Velniškai daug pridėjai.
Anyway
Svarstau gal reiks pažiūrėti. Nors pačio serialo gal tik kokias 10 serijų tematęs
Anyway
Paulius
2008-05-03
Vakar pasirodė naujas fantastinis filmas Iron Man tad visi maunam į kiną. Beje aš jau buvau
Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-03, 09:31
Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-03, 09:31
MarkaL
2008-05-03
BitlasLt
2008-05-03
Ciwil war perskaityk visas dalis pamatysi kuo pavirto tas IRon man:Trumpai butu :Isdave spideri,Nuzude Captain america ,isunte i kosmosa Hulka,paverte dauguma superheroju valstybes tarnais,Super vilians tapo jo bendrazygiais.
MarkaL
2008-05-03
BitlasLt, 2008-05-03, 10:11, pasakė:
Ciwil war perskaityk visas dalis pamatysi kuo pavirto tas IRon man:Trumpai butu :Isdave spideri,Nuzude Captain america ,isunte i kosmosa Hulka,paverte dauguma superheroju valstybes tarnais,Super vilians tapo jo bendrazygiais.
O apskritai toks mastymas,kad jei veikejas yra neigiamas,tai jis neidomus man visiskai nesuprantas.Cia kaip ir wreslinge populiarusios WWF attitude era zvaigzdes buvo Rock ir Stond Cold,ir abu nors buvo gerieciai bet turejo kazkoki "edge".
BitlasLt
2008-05-03
Nu bet del jo kaltes.As puikiai suprantu del ko jis taid are ,bet kaip tai dare ........
Ane nx jis aurora norejo suimti nors ji jau buvo kitos salies karaliene ?
NX jis budamas spiderio draugu vistiek rinko detales apie jo kostiuma.Nu nelygink heelo su tuo slamsto gabalu.Juk sita diela uzvire del vieno debilo ,o jis padare is to dideli sss.
Nu man tiesiog pyktis vire ka jis daro (cia aisku skaitant ).Taip ir norejosi ,kad kas nors ji gerai padarytu .As nesakau ,kad neigiamas tai jau neidomus ,man tik slykstu ,kad jis toks veidmainis .
Ane nx jis aurora norejo suimti nors ji jau buvo kitos salies karaliene ?
NX jis budamas spiderio draugu vistiek rinko detales apie jo kostiuma.Nu nelygink heelo su tuo slamsto gabalu.Juk sita diela uzvire del vieno debilo ,o jis padare is to dideli sss.
Nu man tiesiog pyktis vire ka jis daro (cia aisku skaitant ).Taip ir norejosi ,kad kas nors ji gerai padarytu .As nesakau ,kad neigiamas tai jau neidomus ,man tik slykstu ,kad jis toks veidmainis .