←  NME Heat

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

NME Heat

Apklausa: NME Heat (15 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Koki pazymi parasytum siam show?

1. 10 (4 balsai(-ų) [26.67%])

Balso procentinis santykis: 26.67%

2. 9 (3 balsai(-ų) [20.00%])

Balso procentinis santykis: 20.00%

3. 8 (5 balsai(-ų) [33.33%])

Balso procentinis santykis: 33.33%

4. 7 (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

5. 6 (0 balsai(-ų) [0.00%])

6. 5 (1 balsai(-ų) [6.67%])

Balso procentinis santykis: 6.67%

7. 4 (0 balsai(-ų) [0.00%])

8. Neigiama xD (2 balsai(-ų) [13.33%])

Balso procentinis santykis: 13.33%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

nuotrauka Walleris 2008-04-26

Parodomas NME logotipas, juodame fone. Po to, ekrane pasirodo Heat logotipas, suskamba *Korn - Right Now* prasideda fejerverku show. Let the Heat begin!!!

Rodomas klipukas, pristatantis sio Heat main eventa – heavyweight titulo ex-no.1 contenderis Bottom pries buvusi BIF cempiona – John Rambo!

Hardcore Augas vs. KrontoR
IC tournament match

Spoiler'is

Titatrone rodomas GM Marcus Ulivieri, savo kabinete
Spoiler'is

Ron „Aron“ Aquilani vs. Narmonteto

Spoiler'is

Coolmen vs. Impact

Spoiler'is

The Silencer vs. Jonas Wallerio

Spoiler'is

Uzkulisiuose parodoma naujoji Heat reportere reportere Susan Styles
Spoiler'is

John Rambo vs. Bottom
IC tournament match

Spoiler'is

Ekrane vel pasirodo pasipuoses GM
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-04-26, 23:33
Cituoti

Ne į temą
Labai atsiprasau uz tai, ka padariau ne taip ar is vis nepadariau, nes tai mano pirmasis Heat ir jis - jusu teismui. Uz pagalba dekingas Fantazy ir Future Boyz :lol:
Cituoti

nuotrauka Jojuks 2008-04-26

Nepagalvok jog as drama queen kaip bottomas sake,bet WTF???Tu man kaip ''jautriam'' zmogui paaiskink kaip impact sugebejo laimeti?Jis net kalbos neprase,as galejaiu pralaimeti nebent tik del to jog tu neuzkaitei mano sitos kalbos,ir pagal bookinima for dummies as turejau pralaimeti?
Sou visai nieko,8.5/10
EDIT:Man mano gimckas praeina :lol:
Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-26, 19:41
Cituoti

Rodyti pranešimąJojuks, 2008-04-26, 20:36, pasakė:

Nepagalvok jog as drama queen kaip bottomas sake,bet WTF???Tu man kaip ''jautriam'' zmogui paaiskink kaip impact sugebejo laimeti?Jis net kalbos neprase,as galejaiu pralaimeti nebent tik del to jog tu neuzkaitei mano sitos kalbos,ir pagal bookinima for dummies as turejau pralaimeti?
Sou visai nieko,8.5/10
Kova buvo parasyta dar pries tavo kalba, bet tai ne priezastis. Esme tame, kad jusu su Monstro feud'as dar nebaigtas, todel jo isikisimas leidzia feud'a pletoti toliau. Aciu uz komplimenta.
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-04-26

Man keista, as laimejau pirma kova pries Wallero, kita karta jis mane sutalzo, o kad su Rferesh mes TNT nusprendem buti draugai, tai nelogiskai. Vienu zodziu

The Silencer - As esu zveris ieskantis grobuonio, ieskantis Wallero.

Shit, ir visas rosteris kita savaite kaunasi, vienintelis as ne. Bus poilsio.
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-04-26, 20:25
Cituoti

nuotrauka Bottom 2008-04-26

Nežinau kaip kitų matchai, bet manasis patiko. Gan laukiu sekančio Heat, intrigėlė sukasi :lol: Vertinu 8/10.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2008-04-26

pralaimejimas jau cia pat uz nugaros telieka ji pasimti - Refresh , zodziai skirti The Monstro, Impact, Double G ir Dwight Johnson
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2008-04-26

OMFG bl po kalbos 4 dienos ir show net anonso nebuvo arba kazka praziopsojau na cia mano bedos daugiau nebepasikartos =/
Cituoti

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-04-27, 00:18, pasakė:

OMFG bl po kalbos 4 dienos ir show net anonso nebuvo arba kazka praziopsojau na cia mano bedos daugiau nebepasikartos =/
Kartoju penkta karta - del neapsiziurejimo anonsa parasiau tik siandien ir prisiekiu, kad tai nebepasikartos!
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-04-26

Walleri , nesistenk jiem aiskinti, pilna postu informacijos skiltyje, butu pasidomeje, butu susizinoje, o siap tai kaip sakaiu ;p mldc ;p bu pirmas show, buna prisviles juk ;p tai sitas irgi, 7.5 suapvalinus 8 ;pp ;D
Cituoti