WWE heel'as su didžiausiu overness
Bottom
2008-05-04
Na ką, renkam WWE Nr. 1 heel'ą. Mano balsas atitenka Edge'ui. Jis paskutiniais metais buvo labai geras heel'as, tačiau paskutiniais mėnėsiais, einant jo storyline'ui su Vicky, jis gauna dar daugiau heat'o. Tą ypač pastebėjau per paskutinįjį SmackDown!, kai jis su Vicky "nustrip'ino" Taker'į nuo titulo. Salė jį stipriai boo'ino pusė minutės nenutildama, ką retai teišgirsi
Powis
2008-05-04
Beabejo, kad mano balsas atitenka Edgui. Jis, manau šiuo metu yra pats geriausias heelas WWE federacijoje.. Antroje vietoje, pagal mane būtų MVP, kadangi jis kaip heelas žiūrisi labai gerai ir aš jo neišsivazduoju būnančio feisu...
Fortaz
2008-05-04
Na realiai galima rinktis is 3: JBL, Edge ir Orton.
Ortonui teko susidurti su Cena, tai naturaliai jam atiteko siek tiek palaikymo is Cenos nekenteju:)
Atmetam
JBL per daug sviezias, po ilgo laiko, kad galima butu vadinti didziausiu.
Taigi, lieka Edge.
Ortonui teko susidurti su Cena, tai naturaliai jam atiteko siek tiek palaikymo is Cenos nekenteju:)
Atmetam
JBL per daug sviezias, po ilgo laiko, kad galima butu vadinti didziausiu.
Taigi, lieka Edge.
Triple H
2008-05-05
edge arba orton bet kadngi orton po truputi fanai pradeda palaikyt (pvz kovoje su hhh per monday night raw) tai edge lieka
Primusas
2008-05-05
Great khali
jai rimtai tai rinkciaus tarp JBL ir Edge, bet sio metu numeris vienas yra edge, jbl reik laiko kad spetu atgaut savo hyliskuma.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-05-05, 12:56
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-05-05, 12:56
Justaitis
2008-05-07
Manau MVP, jis sugebejo 6 menesiems sutraumuoti Matt Hardy ir seip niekada nebuvo fanu mylimas
Skorpio
2008-05-07
na, manau klausimu nelieka - Edge jau, net nezinau as turbut klystu bet nuo kokiu 2004-05 jis tokiam stipriam heel'o vaidemeny laikosi
per tiek laiko naturalu, kad galima prisikrauti kruva over
Lix
2008-05-19
Siaip ziuriu, kad liudnokai WWE su heel'ais. Tarkim yra Edge ir Orton, dar is dalies JBL, bet feisu over daug daugiau. Cia kazkodel man atrodo heel'u skaicius pradejo mazeti nuo HHH face turn'o
Walleris
2008-05-19
Lix, 2008-05-19, 15:11, pasakė:
Siaip ziuriu, kad liudnokai WWE su heel'ais. Tarkim yra Edge ir Orton, dar is dalies JBL, bet feisu over daug daugiau. Cia kazkodel man atrodo heel'u skaicius pradejo mazeti nuo HHH face turn'o 
Lix
2008-05-19
Kane - heel? Kodel tu cia taip manai? Isvis man rodos Kane'ui jau nebetinka buti heel'u ir tokiu jis nebebus, per daug laiko praleista bunant face'u. Juk ji berods bande heel'inti, kai jis turnino ant BS, cia gal pries 2 metus ir nieko is to neisejo.
Punk'as parduoda per daug marskineliu ir yra megstamas vaiku, todel WWE nenori jo turninti, nors manau, kad dabar butu daug geriau ji daryti heel'u...
Punk'as parduoda per daug marskineliu ir yra megstamas vaiku, todel WWE nenori jo turninti, nors manau, kad dabar butu daug geriau ji daryti heel'u...
Walleris
2008-05-19
Lix, 2008-05-19, 18:41, pasakė:
Kane - heel? Kodel tu cia taip manai? Isvis man rodos Kane'ui jau nebetinka buti heel'u ir tokiu jis nebebus, per daug laiko praleista bunant face'u. Juk ji berods bande heel'inti, kai jis turnino ant BS, cia gal pries 2 metus ir nieko is to neisejo.
O del Punko, tai ji bookeriai norejo paversti heel'u, bet del tavo minetos priezasties sios minties atsisake, taciau jei labai nores, labai gali buti, kad taip ir padarys, nes kazkaip MITB lagaminelis kur kas tinkamas heel'ui ir kur kas idomiau buna kai ji panaudoje heel'iskai, t.y. Edge stiliumi
Bottom
2008-06-13
Na tiesiog negaliu atsigrožėti, žiūrėdamas SmackDown, kai Vicky valdo "stupid amerikans". Ją tikrai reiktų dadėti į šį poll'ą ir perbalsuočiau už ją. Tikrai nepamenu, kas daugiau taip ištisai būna boo'inamas
Fortaz
2008-06-14
Jo, didziausias Heel heat, net nebezinau nuo kokiu laiku.. Eric? Vince+Spirit Squard? Ne is tolo.. Anybody? 
xm.. Gal Edge, kai iskele jie Hardy-Lita-Edge storyline?
xm.. Gal Edge, kai iskele jie Hardy-Lita-Edge storyline?
Unbroken
2008-06-25
`MalioK`
2008-06-25
Straight Edge - CM Punk, 2008-06-25, 19:00, pasakė:
Tavo avatar nemeluoja? Ar tu "Synafanis"?
Fortaz
2008-06-25
|
Ne į temą | Damn, buvo gera diskusija. Matau savo subjetyvios nuomones vietomis lindimu i virsu virs saltos logikos, bet gera, gera... Kad nauji nariai taip pavarytu... |