←  Galerijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Skorpio galerija

nuotrauka Skorpio 2005-08-30

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-09-03

2 geras kiti lievoki , overall 7.2/10
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-08

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-09-08

Va sitas tai gera tikrai zjbs ';]
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-09-08

kažkoks keistas :) tas picas gal ir nieko, bet bg apgailėtinai paprastas ir negražus, tas pats su fontu :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-09

Bam pasakė:

kažkoks keistas :) tas picas gal ir nieko, bet bg apgailėtinai paprastas ir negražus, tas pats su fontu :)
Bam patikek kiek cia effectu pripista dabarr pamastyk kokiu :) , o fontas? fontui manau effectu nereikia juos pradejau nustoti deti
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-09-09

na nz neatrodo kad su bg daug dirbai atrodo ydetas , kox nors brushus ir pablurinta
Cituoti

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-09-09

nu vėl, prastas BG ir Fontas, daugiau neturiu ką pasakyt
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-09-09

Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai :wink: ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge :wink: nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi :wink:
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-09-09

Winston pasakė:

Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai  :wink:  ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge  :wink:  nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi  :wink:

Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10 :)
Cituoti

Lix pasakė:

Winston pasakė:

Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai  :wink:  ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge  :wink:  nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi  :wink:

Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10 :)
borderiu nemoku daryt niekur nerandu pencil tool :)
Cituoti

nuotrauka Ezzy 2005-09-09

Skorpio pasakė:

borderiu nemoku daryt niekur nerandu pencil tool  :cry:

pasizymi visa savo siga paspausdamas Select>all. poto sukuri nauja layeri layer>new layer. ir galiausiai eini edit>stroke ir reguliuoji savo remus :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-10

Nuotrauka
prasau pataisiau
wa avatarai sakykit kuris geriausias
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-09-11

3 awaas fainawsias :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-11

o kaip atrodo tas kur uzsidejau?
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-19

Nuotrauka
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-09-19

Galetai ta pirma spalvota veida ismti,nes kazkaip netinka
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-09-19

Kaip tik tas nespalvotas visiskai nesamoningai atrodo :)
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-20

aj px nesistengiau , puseserei dariau tai jai gerai bus :D tik seip i psd faila Skorpio irasiau
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-09-20

Skorpio pasakė:

aj px nesistengiau , puseserei dariau tai jai gerai bus :D tik seip i psd faila Skorpio irasiau

Todel as sau sigu ir nedarau, nes man visada negrazus buna, o kai kitiems tai px :D
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-22

Nuotrauka
man tai visai graziai atrodo
Cituoti

nuotrauka Skorpio 2005-09-26

komentuokim :D
Cituoti

nuotrauka DeSerT 2005-09-26

Man tai neblogas visai :P
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2005-09-26

lame , blogas bg, tekstas , neisryskeja ir be efektu jokiu , remeliu nera , ir seip tuscias
Cituoti