Skorpio galerija
Bam
2005-09-08
kažkoks keistas
tas picas gal ir nieko, bet bg apgailėtinai paprastas ir negražus, tas pats su fontu
Skorpio
2005-09-09
Bam pasakė:
kažkoks keistas
tas picas gal ir nieko, bet bg apgailėtinai paprastas ir negražus, tas pats su fontu 
koltasXxX
2005-09-09
na nz neatrodo kad su bg daug dirbai atrodo ydetas , kox nors brushus ir pablurinta
WinstoN
2005-09-09
Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai :wink: ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge :wink: nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi :wink:
Lix
2005-09-09
Winston pasakė:
Nu as ne ekspertas bet bg sitas man ir nelabai :wink: ir matosi kad cia uzdetas kox renderis po to isryskinti edge ir padaryt glowing edge :wink: nors turbut padaryta ir kai aks daugiau tik manau kad wien su filter nieko nerealaus ar labai grazaus nepadarysi :wink:
Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10
Skorpio
2005-09-09
Lix pasakė:
Winston pasakė:
Sutinku su tavimi. Paveiksliuko mintis ganetinai originali, bet man kazkaip sitas paveiksliukas nesiziuri. Na tik pagyrimai fontui, jis tikrai neblogai derinasi. 6.5/10 - su geresniu bg ir borderiu butu 9/10
Ezzy
2005-09-09
Skorpio pasakė:
borderiu nemoku daryt niekur nerandu pencil tool 
pasizymi visa savo siga paspausdamas Select>all. poto sukuri nauja layeri layer>new layer. ir galiausiai eini edit>stroke ir reguliuoji savo remus
Skorpio
2005-09-20
aj px nesistengiau , puseserei dariau tai jai gerai bus
tik seip i psd faila Skorpio irasiau
Lix
2005-09-20
Skorpio pasakė:
aj px nesistengiau , puseserei dariau tai jai gerai bus
tik seip i psd faila Skorpio irasiau
Todel as sau sigu ir nedarau, nes man visada negrazus buna, o kai kitiems tai px
koltasXxX
2005-09-26
lame , blogas bg, tekstas , neisryskeja ir be efektu jokiu , remeliu nera , ir seip tuscias