←  Wrestler'ių diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

FnT debut

nuotrauka fanatix 2008-06-14

Pradeda skambėti pirmieji dainos akordai, tačiau publika nė nenutuokia kas čia.Įžengia raumeningas vyrukas.Nusimeta švarką ir fejerverkų lietus.Lėtai apeina aplink areną , ilipą į ringą ir iškelia rankas.Paprašo, kad jam mesteltų mikrofoną ir pradeda šnekėti :
- Šioje lygoje aš naujokas - tačiau wrestlinge - NE.Aš pasitiku savimi, ir tai man padės laimeti. Aš dominuosiu ir kam tai nepatinka tegul SAKO TAI DABAR.
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2008-06-14

geriausia matyta promo ;D neisizeisk
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-14

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-06-14, 12:30, pasakė:

geriausia matyta promo ;D neisizeisk
Ne į temą
Tikrai, cia dar geriau http://www.nmo.lt/The-Monstro-is-stands-fo...EARS-t3090.html

Siaip nera taip blogai, tiesiog jis laukia kurio nors wrestlerio atsakymo, kad galetu pasikolioti, nedarykime isankstiniu isvadu :)
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-06-14

Tu teisus, Walleri , laukiu konors, kad galėčiau apdrapstyt :DD
Cituoti

nuotrauka Crack 2008-06-15

Suskamba Bon Jovi - its my life daina ir su juodu chalatu i ringa izengia Cracky...Cracky apsidairo ir letu zingsneliu keliauja i ringa...Veliau nusimeta chalata ir rodo savo raumenis...Tada atima mikrafona is FnT ir sako:
-Ka cia sitas mulkis veikia?Bent jau zinai ka reiskia zodis WRESTLINGAS?Man atrodo ne cia pateikei...Manekenu klubas kitam pastate...jau supratau kad tu nori pajusti ka reiskia fraze kuri manau tuoj ieis i fraziu zodyna : "Pajusti Cracko jega" arba "Walls of Cracky galia"...Tu galbut nori buti pirmas kuris suzinos ka reiskia sios dvi frazes? As su malonumu padaryciau savo darba ir suvalgyciau pirma savo auka kuriu dar bus LABAI LABAI daug....Galesi dainuot ta Bavarijos daina tik perdainuodamas:Labai labai labai skaudes Ilgai ilgai ilgai skaudes....Taigi kol sios lygos vadovas dar nepaskelbe kovos bek ir melskis , kad jis to ir nepadarytu nes gali laukti netiketu staigmenu...Na o jei nepersigalvosi...Duok savo seimos telefono numeri...Bent pinigais paremsiu tavo grazia zuti...
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-06-15

Išplėšia mikrofoną iš rankų ir tarią:
- Nesiputok šunie.Drysti ateiti Į ŠĮ RINGĄ IR KALBĖTI KAŽKOKIAS NESAMONES APIE MANO ŠEIMA?? Jeigu neturi ko veikti, eik ir toliau blizginti batų praeiviams.Ir beje.Aš turiu tau pasiulymą. TLC . SUTINKI?
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-06-15, 21:45
Cituoti

nuotrauka Crack 2008-06-15

TLc???Su tavim???tau gal vaidenasi vyruti??Del taves vyruko is Balbierskio savo tobulo kuno gadintis neketinu...As tau siulau geresne ideja...Paprasta Single matcha...Jei as laimiu tu atstoji nuo manes ir uzleidi kelia stipresniam...Jei as pralaimiu kas Moksliskai neimanoma as einu su tavim i TLC matcha ir ten irodau kad tu padarei stebukla ir kad tokie dalykai nesikartoja...Na o jei bijei...eik savais keliais ir palik vieta man....Kai lyga bus mano tokiem kaip tu cia vietos nebus
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-06-15

(Publika nusčiuvus) fnt lėtai ištaria " I AGREE " Užgroja seven dust face to face ir jis išeina į savo rūbinę.
Cituoti

nuotrauka Tadaz 2008-06-16

Ne į temą
Kazin ar jums TLC duos... Nemanau...
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-16

O Dieve ;) :) :D :D :D TLC jie uzsimane.........Visu pirma, TLC match'u per savaitinius show nebuna, visu antra, ne jus tai sprendziat, visu trecia - naujokai debiutuoja TLC match'e? Labai neteisinga kitu kovotoju atzvilgiu, taciau to tikrai nebus. Galima is bedos su mano sutikimu per Heat tureti Streetfight, Tables Match, Strecher Match, koki no-dq or something like that. Bet jau TLC matote uzsigeide...
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-06-16

gi jie neprašo TLC per heat. pirma prašo single, o po to jei laimi FNX (sorry, nepamenu tiksliai tavo vardo), tada gauna šansą tlc ar dar kokiam mačui, o jei laimi Crack tai feudas baigtas...
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-06-16

Taip, mes pirma norime Single o per PPV tlc ;)
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-06-16

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-06-16, 13:46, pasakė:

Taip, mes pirma norime Single o per PPV tlc :)

O aš noriu per Heat susigrumt su visu rosteriu ir juos nugalėt, o poto per ppv tapt NME, IC ir Tag Team championu. Partnerio Tag team nereikia, vienas diržas ant vieno pečio, kitas ant kito. NME titulas normaliai kaip diržas, o IC aukščiau jo. Viskas aišku? Prašau vykdyt ;)
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-06-16

Aš neprašau vykdit aš tik PAPRAŠIAU , o daugiau jau nuo ne nuo manęs priklauso ;)
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-06-16, 13:22
Cituoti

nuotrauka Crack 2008-06-16

Cia jis ta TLC sugalvojo...as zinojau kad tai yra neimanoma ir apie Single pagalvojau ;)
Cituoti