HC come to NME
baker3
2008-06-24
Staiga saleje uztemo,pasigirsta muzika pradeda sviesti sviesos ir iseina Hardcore!!Zmones ploja naujokui.HC eina link ringo,geria alu ir ziuri i zmones.Paeme mikrofona,uzlipo ant ringo ismete i publika alaus skardine ir pradejo kalbet:Vouv!!Sveiki visi cia esantis zmogiuksciai!(HC ziuri i zmones)Na va,gryzau po ilgos pertraukos po tu ilgu metu!Ir kaip jus manot ko cia atejau?Parodyt ka tikrai sugebu ir iveikt visokiu atseit galinguolius!Hmm titulai mane domina nes uzjuos reik pastovei kovot,bet kol esu naujokas nemanau kad as ji greit gausiu!O siaip as atejau ir noriu paprasyt GM kad duotu man kova su kuom nors!Noriu tikrai parodyt ka sugebu ir parodyt kad neveltui cia atsivilkau.
Lyncaz
2008-06-24
gal ir nepasirodysiu protingas, bet nesigėdiju ir paklausiu: ką reiškia VCW?
o Baker3, patariu labiau pasistengt, juo labiau, kad tai yra pirma tavo kalba... kaip tikies užsitarnaut bookerių simpatijas, jei nesistengi pats?
o Baker3, patariu labiau pasistengt, juo labiau, kad tai yra pirma tavo kalba... kaip tikies užsitarnaut bookerių simpatijas, jei nesistengi pats?
Ding3s
2008-06-24
Užgroja Limp Bizkit - My Way ir arenoje išsišiepęs pasirodo Plain, ir iškart pradeda savo kalbą:
-Sveikas atvykęs! Dar vienas nevykėlis NME... Mano nuomone tu apskritai nieko nesugebi. Nori kovos? Tu ją gali gauti, ir net ne prieš bet ką, o prieš mane. Taip kovą turėjau tik vieną, tačiau aš nekaltas, kad dėl nesuprantamų priežaščių negaunu daugiau mačų iš GM. Kaip bebūtų, savo mačą aš laimėjau, ir žinoma noriu laimėti dar vieną. Apie titulus gali tik pasvajot, juolab, kad neturi jokių šansų prieš mane, nors aš ir be diržo.. Kol kas.. Taigi, linkiu sėkmės gydomaisiai tepalais tepant kūną po mūsų kovos.
-------------------
Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash
. Ash jokiu pretenziju neturiu.
-Sveikas atvykęs! Dar vienas nevykėlis NME... Mano nuomone tu apskritai nieko nesugebi. Nori kovos? Tu ją gali gauti, ir net ne prieš bet ką, o prieš mane. Taip kovą turėjau tik vieną, tačiau aš nekaltas, kad dėl nesuprantamų priežaščių negaunu daugiau mačų iš GM. Kaip bebūtų, savo mačą aš laimėjau, ir žinoma noriu laimėti dar vieną. Apie titulus gali tik pasvajot, juolab, kad neturi jokių šansų prieš mane, nors aš ir be diržo.. Kol kas.. Taigi, linkiu sėkmės gydomaisiai tepalais tepant kūną po mūsų kovos.
-------------------
Apie machu negavima kalbejo Plain, o ne ash
Lyncaz
2008-06-24
Ding3s
2008-06-24
Lyncaz, 2008-06-24, 23:38, pasakė:
no offence, bet man atrodo, kad yra atvirkščiai 
nah, blogai atrodo
baker3, pazhiuresim kaip tas kalbas laistysi
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-24, 22:48
baker3
2008-06-24
Lyncaz, 2008-06-24, 23:45, pasakė:
kaip su tokia kalba gali gaut mačą? manau reik tikėtis kad Walleris bus geros nuotaikos kai skaitys kalbą 
nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..
Lyncaz
2008-06-24
baker3, 2008-06-24, 23:49, pasakė:
nu nzn kiek buvau kituose e fed tai naujokai rasydavo maza kalba ten prasymas gm kad duotu su kokiu nors naujoku kova ir kai turi kova tada ir rasyneja dideles kalbas..
Ding3s
2008-06-24
Yup, ash ir pastebejau, kad chia rimtai zhiurima i tai kiek idedi pastangu i savo "wrestler'i", tad norint kazhko pasiekt NME reik stengtis, o ne prirashyt daug postu ir laimet titula ar pnsh. Walleris rimtai zhiuri i savo pareigas, stengias, todel nori, kad ir mes stengtumemes.
PlutoniX
2008-06-25
'whatever , jau matau tave main evente.' - kiek ironijos ;DD Baker3, cia 46 kovotojai kiek prisimenu.. Taip, kad gauti kova yra ziauriai sunku ;D
PlutoniX
2008-06-25
Dar vienas su antru brand'u... Future boy, ICW tikrai buvo geresne nei VCW, VCW visi dalyvavo, nes ji buvo viena pirmuju e-fed'u kiek zinau.. Jei dabar butu susikurusi VCW, ji butu ta kuriai priklauso "blogiausiuju" statusas.
Future Boyz
2008-06-25
as nenoriu aiskintis su tavim plunoniX nes tu naujokas galiu tik tiek pasakyti apie senius ICW ir VCW:
ICW budavo sou i men o VCw budavo kiekviena savaite tai va
ICW budavo sou i men o VCw budavo kiekviena savaite tai va
PlutoniX
2008-06-25
|
Ne į temą | As naujokas? puse metu valdziau ICW, vienierius metus e-fede kariauju... O tu tik sugebesi pasigirti VCW patirtimi... |
Future Boyz
2008-06-25
|
Ne į temą | As zinau kad tu nenaujokas bet as uz tave seniau i si reikala iejas |
PlutoniX
2008-06-25
Refresh_22#MVP
2008-06-25
|
Ne į temą | o tryju eiluciu kalbos normalu? |
Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-25, 20:32
Future Boyz
2008-06-25
tai dabar pasakyk kad as rasiau tris eilutes:D gal kiti ir rase bet ne as paziurekim i dar viena kovtoja tai crack kuris ir yra is VCW ar jis raso tris eilutes ne
tai va nereikia sakyti kad visi raso tris eilutes
PlutoniX
2008-06-25
|
Ne į temą | Na, tuturbut buvai visai nieko VCW, bet koks Crack ar sitas baker ;D tai ka as zinau ;DD |
Future Boyz
2008-06-25
|
Ne į temą | nu gerai baigiam offtopic buvau vidutinybe VCW cracky gerai raso jis taip kap as rasau o baker buvo joberis |
Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-06-25, 20:50