←  Wrestler'ių diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Whos next?

nuotrauka Crack 2008-06-29

Suskamba Bon Jovi - Its my life daina ir ringe su svarku pasirodo Cracky.Jis eina dairydamasis i publika.Tada papraso mikrafono , ilipa i ringa ir pradeda sneket:

-Sveiki!!Ar pasiilgot manes??Tikiuosi ne...As buvau isvykes i savo gimtine...Buvau pradinges is ringo...praleidau viena show ir negalejau niekam sutraiskyt makaules...Turbut visi atsistoje verke , kad nematys tobulo kuno , tobulu veiksmu ir daug kraujo...Turbut visi mate kaip as traiskiau KrontoR kaulus , Niokojau jo baisu kaip mano mociutes kojos veida ir neleidau jam net atsikvepti...Visas pasaulis rasinejo zinutes:Ar tu tai matai? Ar tu tai ziuri? Ar tu matai ka tas Cracky sugeba?.O as kovojau ir net kartais mane imdavo miegas...As kovojau lyg su savo dvimeciu sunum...O juk KrontoR lygos monstras..."Blogiuku karalius " ar bent jau taip save vadinantis kauketasis Supermenas nesugebejo man niekam nematytam raumeningajam kovotojui net pasipriesinti.

Tada ekrane rodoma kovos istrauka kaip Cracky paguldo KrontoR...Uzdeda ant jo kede , uzlipa ant ringo kampo ir daro Frog Splasha.

Cracky pradeda garsiai juoktis ir staiga nurimsta.

-Matot kas atsitiko kvailiui kuris driso mest isuki man...Tobulajam Kunui...MRRRR Cracky...Taciau jus issivaizduojat...Sis lasiniu maisas save vadinantis taip pat raumeningu dryso sau sujudeti ir tese kova!!!Turbut visi arenoje ir prie televizoriu ekrano pradejo garsiai kvatotis , o jo seimyna lieti asaras ir maldavo dievo , kad bent dievas man padedu sustot...Taciau dievas buvo visagalis kol nepamate manes...Jis manes nesustabde...

Tada vel rodomas ekranas....Ekrane rodoma kaip Cracky pasiima plyta ir trenkia su ja KrontoR i galva...

-Jau turbut tai turetu but viskas...As jau norejau su juo viska uzbaigt , bet tada atbego kazkoks trenktas GM ir liepe man dar ji must!O Dieve!!

Cracky pasisukioja ir sako:

-O dabar einu prie reikalo...As daugiau nekovosiu!!!Jau dziaugetes visi ar ne??Su Birzelio 29!!!!As cia atejau susirasti sau nauja auka!!Man vienos pergales negana!!As galiu cia uzmust visus...Ar tai butu jobberei ar tai butu cempionai..Man nesvarbu!!Ateikit kuris nors vienas...Kuris turi kiausius ir zino , kad yra vyras ir susikaukit su manim per kita Heata...

Tada Cracky apsidairo ir vel sako:

-Zinau , kad niekas neateis , nes visi bijo sito kuno...Bet juk pabandyti verta...

Cracky atsiseda ant ringo kampo ir laukia savo priesininko.

Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-06-29

Pasigirsta- Linkin Park-Somwere I Belong i arena ižengia Sick Extreme. Jis prieina prie ringo sukriziuodamas rankas ilipes i ringa greitu judesiu istiesia rankas ir iskecia i sonus su vienu nyksciu parodo ant marskneliu uzrasa sick o su kitu extreme. Paima mikrofona.

-Tai tu next!! Tai tu esi tas kitas kuri nu6luosiu nuo zemes! Tai tu tas kitas kuriam bus isklaidyta euforija. Kad nugalejaj Kand... Emmm... Krontor. Cracky tu esi toks pats kaip ir THE M jis irgi skandavo koks jis saunus savimi pasitikintis. Bet dabar is jo ir jo melagysciu liko NULIS!(Labai pabrezia zodi)Tu nori kovos tu gausi kova. Man nerupi ar tai sumautas single ar triple threatas as tik noriu ismalt tavo snuki.

Sick Extreme prieina prie Crack ir sako.

-Geri dalykai pagyrunams greitai baigiasi Cracky bek slepkis uz savo partnerio Maniakelio kol ne velu, nes greitai tikrai bus velu!
Cituoti

Cracky pasitraukia nuo Extreme ir sako:

-ooo...Sita pirma karta matau...Nesveikas extremalistas...Tikrai matosi , kad nesveikas , nes jis cia atejo...O ko jis cia atejo turbut tik ponas Dievas zino...Juk jis mate ka as padariau KrontoR , mate kaip lygos monstras griuvo nuo mano rankos...Ir dabar kazkoks lieknutis padaras atejes i ringa , pradeda man aiskinti , kad jis nugalejo The N or something like that ir sako , kad nugales mane...Mano mociute dabar juokiasi is taves nesveikuoli...

Cracky pradeda garsiai juoktis ir kaip visada staigiai sustodamas pradeda greitakalbe pilt:

-Tu nori matcho???Tu ji gausi!!!Gausi krauja ant savo purvino veido...Gausi krauja ant savo asakos storio kuna...Gausi kelis ranku ir koju luzius...gausi smegenu sutrenkima...ir svarbiausia...Prarasi nora kada nors kautis sioje lygoje...isvis pamirsi toki dalyka kaip wrestlingas...pamirsi visus gyvenimo malonumus...turesi iseit i gatves ir prasyti centu , kad galetum vel normaliai gyventi...Jei viso to nori...Kovok...Bet taves laukia likimas kaip KrontoR...taves ismes i savartyna ir ten galesi gyvent ilgai ir laimingai...Kartu galesit isgert kavos ar pan...

Cracky dairosi ir sypsosi.Tada vel sako:

-Jei nori pasakyt kazka blogo apie mane ir Maniaca...Nugalek bent viena is musu...Ir tada aiskink kas uz ko slepiasi...

Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-06-29

Suskamba Liquido - Narcotic, ir į ringą ateina The Maniac. Pasisveikina su Cracky, paima mikrofoną ir pradeda kalbėti:
-vilką mini - vilkas čia! gird4jau, kad buvau paminėtas. taigi Sick Freak... oi, Šick extreme sako, kad Crack reikia slėptis už mano nugaros... na ačiū už pasitikėjimą, visi žino ką aš galiu, bet nereikia taip nuvertinti Crack'io... jis nė kiek neprastesnis už mane, todėl jam slėptis nereikia... gal tau reikia primint, kad prieš savaitę mes laimėjome savo kovas be vienas kito pagalbos? būtent! mes savo kovas laimėjome vieni, bet mes esame komanda. komanda kuri siekia čempionų titulo! ir neabejoju, anksčiau ar vėliau jį pasieks. todėl, tu valkata, geriau mum nesimaišyk, nes niekas dar nematė ką mes galim kartu nuveikt!
atsisuka į Cracky ir sako:
-bičiuli, tu esi per geras. neprasidėk su šituo šiukšle, ir negaišk su juo laiko, nes mes turim vieną tikslą. kolkas tik vieną... na bet, jei esi alkanas, tiek to, sulaužyk tam iškrypėliui viską, kas lūžta, bus šiokia tokia treniruoti prieš rimtus mūšius.
Cituoti

nuotrauka Triple H 2008-06-29

Kyo nieko nelaukdamas be fanfaru izengia i ringa.

-Pirma norciau pasakyt kad mano biciulis S-E ir handicap matce laimetu pries jus vien tuo zodziu viskas pasakyta...taciau Maniac tu esi kvailys nesuprasdamas kad Cracky tavimi tik naudojasi o kai jam tavo pgalbos nebereikes tu esi pasmerktas.

-Na aisku mes tau padet nesiruosiam kai tu gausi plyta i savo besmegene marmuze kurioje tik kose. Jus bukesni uz bukumu beveik nepralenkiamus nacius...Kodel? Todel kad abu isivaizduojate save virsuneje jau dabar nors esate istrige giliai zemyn... Taip misteris didisis Cracky kuriam subines didzio galvoje kuri neturi smegenu nedaeina kad dazniausiai jis laimedavo netycia.

Kyo Sustoja

-Anyway mum su Extremu nerupi ka jus pasiekete. Mes jus kvieciame i dvikova. O kai jus sutvarkysime klius keliems fiuleriams sutrugdzius mums jau atrode nuostabia nakti su panikem...
Cituoti

Cracky dairosi ir klausia Maniaco:

-Kyo??Cia merga ar bernas??Galeciau but tartum Sekspyras kuris sake : Buti ar nebuti , taciau as paklausciau : Merga ar Bernas cia...Stai kur klausimas...

Kyo as naudojuosiu Maniacu?as su juo net vienoj kovoj nebuvau zmogau...Patikekit manim...Maniacas man rupi tik kaip komandos narys...Mes nesame misri moters ir issigimelio kuris yra toks nesveikas , kad turetu guleti ligoninej ir gydytis nuo debilizmo ir nusisnekejimo...Mes esame komanda kuri sieka tik aukciausiu tikslu...Po viena mes esame galingi..Dviese...Esame nenugali...

Cracky apsidairo pasiziuri i extreme ir kyo ir vel sako:

-Galbut jus du ir neblogi...Galbut su jobbereis pasistenge galetut turet gera kova...Bet bukit geri...neterskit aplinkos mums ir nedekit banano zieviu mum ant kelio...Mes eisim tiesiu keliu ir ta banano zieve apeisim...Jus mum nesutrugdysit...Norit kovos...Jus ja galit gaut...Bet zinau , kad lemiama diena jus pabegsit ir liksit nieko nepacia...o mes su maniacu stovesim ir verksim del to , kad neturejom kam iskarst marmuze...

Cracky vel apsidairo ir sako:

-Patikekit manim...Mano smenegenys yra...Daugelio kovotoju tikslas yra beg ir trenk...Taciau as esu apdairus kovotojas galvojantis ringe...Nesu nei extremalas nesveikuolis nei kazkokia mergina kuri kovoja su vyrais...beto girdejau kazkokia nakti su panikem...Vyrai baikit...Su jum net prostitute uz milijona neitu to daryt

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-06-29, 23:17
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-06-30

S-K-E, ar kokie jus ten, negi jum nedaejo, kad tas jusu squash'as su naciais buvo build-up'as jusu NME Tag Team qualifying match'ui per Heat? :o O jus dar vienu varzovu ieskot :)
Cituoti

nuotrauka Triple H 2008-06-30

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-30, 08:34, pasakė:

S-K-E, ar kokie jus ten, negi jum nedaejo, kad tas jusu squash'as su naciais buvo build-up'as jusu NME Tag Team qualifying match'ui per Heat? :) O jus dar vienu varzovu ieskot :D

Extremas single matcui buildino, bet kai pamaciau kad mano drauga dergia ir maniac taj atskubejau i pagalba. Na tiek to maniacai atsiskatysime su jumis veliau dabar fricu eile :o
Cituoti

nuotrauka Nervas 2008-06-30

Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą.
Ohoho, kokie jus kieti žmogėnai. Kaip matau mėgstate pasigirti vieni kitiem išspardę galvas arba kokie jūsų kūnai tobuli. Pavizdžiui man visiškai nesvarbu koks tas mano kūnas, aš suvalgau burgerį, išgeriu kolos ir galiu atspardyt užpakalį daugumai. Galiu įšerti į veidą savo grandinę nors ir pačiam Halkui Hoganui ir pasakyti jam "EAAAT SHIIT". Ar jūs tik ir mokat šnekėt, jūs kalbat kalbat, sakot kad galit nugalėt visus. Kad žiūrovai neverti matyti tokių tobulų kovotojų, čia per prasta lyga jums, kai laimėsite visus titulus jums nebebus ko čia veikti ir jūs išeisite iš šitos skylės. Geriau džiaukitės kad čia patekote, aš - džiaugiuosi. O jei man dar ir paskirs kovą prieš kurį nors iš jūsų aš būsiu toks laimingass... kad galėsiu savo grandine sužaloti jums rankas, kojas - kiekvieną kūno dalį, nes aš galiu tai padaryti. Aš galiu, ir jums pasisaugoti manęs, jei jūs eisite koridoriumi, neišsigąskite kai jums prieš veidą sužaižaruos ir jūs gulėsite ant grindų. Pripraskite prie to nes už mane žiauresnio pasaulyje nėra. Daug nešnekėsiu, pamatysime kas bus ateityje.
Išlipa iš ringo, nušoka nuo laiptelių ir eina. Dar pasimaivo prieš tuos kurie yra ringe. Beje, nesivarginsiu dabar grįžti čia kai jūs vėl pasigirsite savo kūnais, net nekvieskit manęs, susitiksime... Hasta La Vista...
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-06-30

- O kas pasirode as net tavo vardo nezinau o tu jau aiskini kad esi kietas. Idomu... na misteri kietuoli mes tau paliekam maniacus. O tuo tarpu mes turim atsiskatyt su fiuleriais oj ne luzeriais!,bet kokiu atveju Maniacai mes dar grysime prie jusu ir jus krisite po musu kojomis kaip ir tas misteris bevardis su grandineje rankoje. Sick Extreme ir Kyo palieka aiskintis tuos 3 ir iseina.
Cituoti

nuotrauka Crack 2008-06-30

Cracky ir vel dairosi ir sako:

-Ka tas grandinius cia ringe daro??Ko jis cia atejo?pasirodyt kad Gariunu turguj uz 5 litus nusipirko grandine kaime karvej pririst??Zmogau...Tu su savo grandine nelaimesi nei vieno matcho...Tu esi paprastas kaimo berniukas kuris yra isitikines , kad turedamas ginkla gali nuversti kalnus...As ir turiu savo mylima lazda , bet neaviakstau su ja ir kiekvienam po galva nemojuoju...Tu taip darai nes bandai isgasdint , bet tu niekada neidryis kam nors trenkti...Tu tam esi per silpnas...Matei koki matcha turejau as??As nesu bailys kaip tu...Taip tu parodei drasa pries savo wrestlerio karjeros pabaiga...Tave galima pagirti , kad nepabijojei manes ir Maniaco...Uz tai tikrai tave pagirsiu...Ir dziaugiuosi , kad nesei savo uzpakali is mano ringo...Manau jei turesim kova...Tu i ja net neateisi...Geriau apgalvok pries miega ar tau tai vertejo daryti...Veliau gali labai labai stipriai gailetis....

Cracky pasisuka i S-K-E ir sako:

-O jus ponaiciai dziaugites , kad turesit kova su kazkokiais Vokieciais...Turbut dziaugsmo pilnos kelnes , kad kovosit pries kazkokius Hitleriu padarinius kurie kovoja uz Fricus...Begit is cia ir palikit ringa stipriausiem...Tag Team dirzai atkeliaus i musu rankas ir tai zino visi...

Cracky meta mikrafona ir ramiai iseina is ringo
Cituoti

Guest_Naciai_* 2008-07-02

Vyrai pikites kiek tik norite, bet supraskite po susitikimo su mumis anksciau ar veliau, nebeklausinesite retoriniu klausimu "Kitas", o tiesiog atsiversite google.com ir ieskosite kur pigiausia sveikatos apziura ;)
Cituoti