Lietuviškas Pro Wrestlingo ir MMA Trakeris
Ramaz
2008-07-21
Na po ilgų rekonstrukcinių darbų pagaliau atidarome pirmajį Lietuvišką Pro Wrestlingo ir MMA trakerį.Laukiame naujų veidų ir tikimės jog liksite nenusivylę.
Adresas: http://wrestlingas.com (ateityje bus keičiamas).
Labai prašome netik atsisiūsti failus,bet juos ir paseedinti
Gero downloado
Šį pranešimą redagavo Ramaz: 2008-07-21, 12:24
Adresas: http://wrestlingas.com (ateityje bus keičiamas).
Labai prašome netik atsisiūsti failus,bet juos ir paseedinti
Šį pranešimą redagavo Ramaz: 2008-07-21, 12:24
Atlantaz
2008-07-21
Aš irgi manau trackeris wrestlingo yra labai gerai, bet tik blogai jame, kad, jei ką atsiųsti reikia nemažai laiko. Trūksta labai seederių.
Impact
2008-07-22
Nezinau kaip kitiems bet man kai registruojasi nerodo paveiksliuko kur reikia paveikslelio turini irasit.
Atlantaz
2008-07-22
Ramaz
2008-07-22
T-N-Z, 2008-07-21, 13:55, pasakė:
neisizeisk , bet kam tu atkuri ta foruma 10 karta ?
na gal trackeris visai nieko , forumui prasmes vistiek nematau
na gal trackeris visai nieko , forumui prasmes vistiek nematau
Neisizeisk,bet forumas yra tam,kad zmones komentaruose nespamintu "Ei gal galit imest ta ir ana..." tokia yra forumo prasme
Del seederiu,kur zmogus rase,tai ju kolkas truksta,nes dar neturim didelio zmoniu rato,jau tariausiu su keliais portalais del reklamos iskaitant ir NMo
Bottom
2008-07-22
Šiuo metu dar dafiga trūkūmų yra, bet vis šis tas. Tik abejoju, ar puslapis susilauks didelio populiarumo, bent jau dabartinėje būsenoje.
Atlantaz
2008-07-22
Pastebėjau ir aš kaip ir klaidelę. Pvz prabalsuoji užskaito žvaigžutes spaudi atgal (mano atveju per opera) ir išmeta baltą langą, o ne užkrautą torrento puslapį.
Josh
2008-07-22
Ramaz
2008-07-23
T-N-Z, 2008-07-22, 23:27, pasakė:
abejoju , linkominija ir torrent.lt VPS'e yra , nes nuo tokio kiekio zmoniu hostingo kompanijai nuostoliai butu del apkrovos , aisku as tiksliai nezinau .
Linkomanija ir Torrent.lt yra DEDIKUOTAME serveryje,tai nuo VPS'o labai skiriasi
Citata
Pastebėjau ir aš kaip ir klaidelę. Pvz prabalsuoji užskaito žvaigžutes spaudi atgal (mano atveju per opera) ir išmeta baltą langą, o ne užkrautą torrento puslapį.
Artimiausiu laiku klaidos bus istaisytos,todel ir yra forumas,kad zmones pranestu,kas negerai ir pan. Dekui,kad parasei
Ramaz
2008-07-23
Citata
Šiuo metu dar dafiga trūkūmų yra, bet vis šis tas. Tik abejoju, ar puslapis susilauks didelio populiarumo, bent jau dabartinėje būsenoje.
Neisizeisk ar ka,bet man parodyk ta dafiga trukumu,be to,kad truksta torrentu ir seederiu?Kalbu is technines puses.Jei kokios klaideles ir yra,tai tik del to,kad dar nepratestuota iki galo
Lix
2008-07-23
Na pabandziau downloadinti RAW, bet nesiuncia. Atsisiunciu torrent failiuka, bet uTorrent raso, kad blogas passkey ar kazkas tokio.
Siaip dar trukumu tai butu kai ieini i statistika, nesuprantu pagal ka ten tas Top 10. Reikia parasyti prie visu "Top 10 ratio", "Top 10 uploaded" ir pan, nes dabar ten niekas neaisku. Ir puslapyje "Nariai" tie nariai parasyti balta spalva ir nesimato ant balto fono.
Siaip dar trukumu tai butu kai ieini i statistika, nesuprantu pagal ka ten tas Top 10. Reikia parasyti prie visu "Top 10 ratio", "Top 10 uploaded" ir pan, nes dabar ten niekas neaisku. Ir puslapyje "Nariai" tie nariai parasyti balta spalva ir nesimato ant balto fono.
Bottom
2008-07-23
Pagrindiniai trūkūmai - nepatogus valdymas, išdėstymas, netinkamos dizaino spalvos. Bet dabar galiu pagirti, kad padarėt šviesų)baltą) foną torrentų puslapyje, nes prieš tai būdavo pilka ant juodo = nieko. Jei tavo spėjimai dėl populiarumo išsipildys, gal ir aš prisidėsiu prie jūsų komandos, žinoma, jums leidus
Ramaz
2008-07-23
Bottom, 2008-07-23, 18:42, pasakė:
Pagrindiniai trūkūmai - nepatogus valdymas, išdėstymas, netinkamos dizaino spalvos. Bet dabar galiu pagirti, kad padarėt šviesų)baltą) foną torrentų puslapyje, nes prieš tai būdavo pilka ant juodo = nieko. Jei tavo spėjimai dėl populiarumo išsipildys, gal ir aš prisidėsiu prie jūsų komandos, žinoma, jums leidus 
Na kiekvienam savo,bet tokie dalykai,kaip nepatgus valdymas ar isdestymas,o juolabiau dizaino aptarimas nesiskaito kaip klaidos,nes pvz tau gal nepatinka tamsus atspalvis,o pvz kazkam kitam kaip tik geriau
Citata
Na pabandziau downloadinti RAW, bet nesiuncia. Atsisiunciu torrent failiuka, bet uTorrent raso, kad blogas passkey ar kazkas tokio.
Aciu uz komentara,su nariais jau sutvarkiau,o statistika siandien pasistengsiu sutvarkyt.
SmS
2008-07-23
Nedidelė klaida, bet nuomonę gali apie puslapį susidaryt,kad pradžioje tokios klaidos
Slaptažodis:
Silpmas
Čia Create User kur yra ir įrašius kokį psw meta kažkokį neaiškų žodį
Slaptažodis:
Silpmas
Čia Create User kur yra ir įrašius kokį psw meta kažkokį neaiškų žodį
Ramaz
2008-07-23
Laisvydas
2008-07-25
Ramaz, 2008-07-23, 23:45, pasakė:
Tai neklaida,raso kad passwordas silpnas,nes jame nera nei vieno skaiciaus,o tik raides.
Silpmas, o gal turetu buti Silpnas? Toliau manau reiketu rasyti ne torentai, o torrentai, dizainas man nepatiko, per sviesus labai per akis rezia, labai nepatogi saukykla (per didele pagal mane), yra daug smulkiu klaidu... Manau forumas nereikalingas ten... Na tai sekmes tvarkant
Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-07-25, 22:28
Ramaz
2008-07-26
Laisvydas, 2008-07-25, 23:27, pasakė:
Slaptažodis:
Silpmas, o gal turetu buti Silpnas? Toliau manau reiketu rasyti ne torentai, o torrentai, dizainas man nepatiko, per sviesus labai per akis rezia, labai nepatogi saukykla (per didele pagal mane), yra daug smulkiu klaidu... Manau forumas nereikalingas ten... Na tai sekmes tvarkant
Velgi
Ramaz
2008-07-26
Lix, 2008-07-23, 18:21, pasakė:
Aciu LIX uz komentara,tas RAW torrentas nebuvo musu uploaderiu,ten External,imestas buvo ir dabar jo nebera,turim gan gera uploaderiu komanda ir Weekly shows bus dedami regiliariai,siandien aplenkem LM ir torrent.lt su Impact'u
GhZ
2008-07-26
|
Ne į temą | Kiek skaiciau,rasei torrent.lt del reklamos,speju jau gavai atsakyma..kiek uz reklama ima jie? |