←  WWE

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Saturday Night's Main Event 2008

nuotrauka Bottom 2008-08-03

Nuotrauka

Kodėl dar nebuvo sukurta ši tema? :D

Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
Cituoti

nuotrauka fanatix 2008-08-03

Ne į temą
Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni?

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-08-03, 18:39
Cituoti

nuotrauka Powis 2008-08-03

Rodyti pranešimąBottom, 2008-08-03, 19:37, pasakė:

Nuotrauka

Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.

Tu man pasakyk kada į betkokį WWE savaitinį show nesusirenka pilna arena žiūrovų?
Cituoti

nuotrauka Stunner 2008-08-03

Rodyti pranešimąPowis, 2008-08-03, 09:03, pasakė:

Tu man pasakyk kada į betkokį WWE savaitinį show nesusirenka pilna arena žiūrovų?

kai cenos nebuna.... :D o sd kai taker nebuna :D o ecw tj kai matt nebuna :D
Cituoti

nuotrauka Powis 2008-08-03

Rodyti pranešimąStunner, 2008-08-03, 20:12, pasakė:

kai cenos nebuna.... :D o sd kai taker nebuna :D o ecw tj kai matt nebuna :D

Bet kažkodėl dabar kaip nėra Undertakerio per Smackdown arenos pilnos, o kaip Cena traumuotas buvo taip pat buvo pilnos. :D
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-08-03

Jei gerai pamenu, tai praetą vasarą, birželio pradžioj irgi vyko Saturday Night's Main Event, gal čia koks kartą per metus šou.
Cituoti

nuotrauka Mastytojas 2008-08-03

Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.

Na galbut buvo kokiu nores dark matchu.
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2008-08-04

Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-08-04

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-08-04, 08:52, pasakė:

Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius
jei gerai supratau tai nori pasakyt kad čia leidžia pasireikšt mid carderiam, tačiau šiam SNME kovojo vieni upper carderiai. Manau šis šou buvo skirtas SummerSlam hype buildinimui.
Cituoti

nuotrauka Atlantaz 2008-08-04

Man idomu per SummerSlam MVP ir Jeff'as kovos ar ne.. Pagal viską spėju kovos.
Cituoti

nuotrauka real_deal 2008-08-04

Pirma kova visai nieko buvo kitos dvi lievos. Khali vs Jimmy? Ir sitaip jie bando hype SS kovai dadet? Suprasciau jei Khali jobbintu Festus arba Kozlovas. Baisi nesamone. Edge'ui galvojau leis uztikrintai laimet ,kad ateinanciam HIAC hype daugiau suteiktu ,bet kur tau... Kovu mazai ,o ir tos apkarpytos, jauciausi lyg ziuredamas BTV. Bendrai paemus show buvo prasciau nei prastas.
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-08-04

Del tos paties priezasties, del kurios neturime dveju savaiciu RAW, iMPACT!, Smackdown! ECW ir kitu rezultatu ir MMA naujienu :D

Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
WWE Saturday Night's Main Event XXXVI buvo irasytas liepos 28 diena pries RAW.

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-08-03, 19:39, pasakė:

Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni?
Sis renginis yra sumetamas labai atsitiktinemis datomis - kai WWE gauna laiko slota is NBC (network television), taigi nera jokios tvitos datos, o organizacijai tenka laukti kol NBC atsiranda kokia skyle sestadienio tvarkarastyje, kuria jie gali uzkisti sio SNME show.
Cituoti