Saturday Night's Main Event 2008
Bottom
2008-08-03
![]()
Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
fanatix
2008-08-03
|
Ne į temą | Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni? |
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-08-03, 18:39
Powis
2008-08-03
Bottom, 2008-08-03, 19:37, pasakė:
![]()
Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
Tu man pasakyk kada į betkokį WWE savaitinį show nesusirenka pilna arena žiūrovų?
Stunner
2008-08-03
Powis
2008-08-03
seimas2
2008-08-03
Jei gerai pamenu, tai praetą vasarą, birželio pradžioj irgi vyko Saturday Night's Main Event, gal čia koks kartą per metus šou.
Mastytojas
2008-08-03
Unbroken
2008-08-04
Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius
seimas2
2008-08-04
Straight Edge - CM Punk, 2008-08-04, 08:52, pasakė:
Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius
Atlantaz
2008-08-04
Man idomu per SummerSlam MVP ir Jeff'as kovos ar ne.. Pagal viską spėju kovos.
real_deal
2008-08-04
Pirma kova visai nieko buvo kitos dvi lievos. Khali vs Jimmy? Ir sitaip jie bando hype SS kovai dadet? Suprasciau jei Khali jobbintu Festus arba Kozlovas. Baisi nesamone. Edge'ui galvojau leis uztikrintai laimet ,kad ateinanciam HIAC hype daugiau suteiktu ,bet kur tau... Kovu mazai ,o ir tos apkarpytos, jauciausi lyg ziuredamas BTV. Bendrai paemus show buvo prasciau nei prastas.
`MalioK`
2008-08-04
Kodėl dar nebuvo sukurta ši tema?
Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
fanatix, 2008-08-03, 19:39, pasakė:
Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni?