Unforgiven 2008
`MalioK`
2008-08-19

CHAMPIONSHIP SCRAMBLE MATCH
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: CHRIS JERICHO ©
RATING: *3/4
WWE CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: TRIPLE H ©
RATING: ***3/4
ECW CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: MATT HARDY ©
RATING: **3/4
RHODES & DIBIASE © vs. CRYME TYME
WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: RHODES & DIBIASE ©
RATING: *3/4
MICHELLE MCCOOL © vs. MARYSE
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: MICHELLE MCCOOL ©
RATING: *1/4
SHAWN MICHAELS vs. CHRIS JERICHO
UNSANCTIONED MATCH

WINNER: SHAWN MICHAELS
RATING: ****1/4
* Ivertinimai pagal Wade Keller
Ding3s
2008-08-19
Pirmame anonsuotame mache gal ir nedalyvauja geriausias sugebejimus turintys wrestler'iai, bet pati macho koncepcija mane domina, taigi Unforgiven anonsai pradeti gerai, zhiuresim kaip viskas eisis toliau.
Stunner
2008-08-19
Ding3s, 2008-08-19, 04:29, pasakė:
Pirmame anonsuotame mache gal ir nedalyvauja geriausias sugebejimus turintys wrestler'iai, bet pati macho koncepcija mane domina, taigi Unforgiven anonsai pradeti gerai, zhiuresim kaip viskas eisis toliau.
`MalioK`
2008-08-19
nt2, 2008-08-19, 20:08, pasakė:
gal galit paiskinti kas tas scramble macas?
Sio atveju mes turime paprasta one fall matcha su penkiais dalyviais, kas reiskia, jog Cena, Batista, Layfield, Kane ir Punk kovos siekdami gauti submission ar pina. Matchas vyks 20 minuciu ir kiekviena karta kai kazkas gauna fall'a (t.y. submission ar pin) jis tampa veikiantis World Heavyweight Championas, taigi tokiu "nauju championu" per trecdali valandos gali buti neribotas kiekis, kadangi niekas nebus eliminuotas. Laimi ir namo pasiima auksa tas, kuris yra stovi Championu kai baigiasi 20 minuciu limitas. Svarbu pabrezti, kad WWE neskaicios tu trumpu title reign'u oficialiais po matcho, taigi titulo istorijoje figuros tik vienas naujas savininkas, jei toks isvis bus
Primusas
2008-08-19
`MalioK`, 2008-08-19, 22:27, pasakė:
Lengviausiai prisiminti WrestleMania 2000 matcha del WWF Hardcore Championship dirzo, nes ten ivyko panasus matchas.
Sio atveju mes turime paprasta one fall matcha su penkiais dalyviais, kas reiskia, jog Cena, Batista, Layfield, Kane ir Punk kovos siekdami gauti submission ar pina. Matchas vyks 20 minuciu ir kiekviena karta kai kazkas gauna fall'a (t.y. submission ar pin) jis tampa veikiantis World Heavyweight Championas, taigi tokiu "nauju championu" per trecdali valandos gali buti neribotas kiekis, kadangi niekas nebus eliminuotas. Laimi ir namo pasiima auksa tas, kuris yra stovi Championu kai baigiasi 20 minuciu limitas. Svarbu pabrezti, kad WWE neskaicios tu trumpu title reign'u oficialiais po matcho, taigi titulo istorijoje figuros tik vienas naujas savininkas, jei toks isvis bus
|
Ne į temą | Vel ruso laikinai WWE isidarbino |
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-08-19, 21:30
Bottom
2008-08-20
Na šitas matchas skamba gerai. Ir kiek pamenu iš WM'00, tai ten matchas buvo geras, tik pabaiga man pasirodė bothed. Čia turbūt neturėsim tokio lygio matcho, nes visgi jau dabar turime wwE. Kol kas prognozuoju Punk'o titulo praradimą kokiam nors JBL.
Atlantaz
2008-08-20
Na dabar natsimenu to WM 16 mačo, bet aprašymas tikrai sudomino. Pamatysime gana judrų mačą manau.
Mauglis
2008-08-20
Citata
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-08-20, 13:17
Nervas
2008-08-20
Kaip apsidžiaugiau kai paskelbė WHC scramble match. Vis nekasdieniškas matčas - tinkantis PPV. Tačiau kai išgirdau apie antrajį scramble matčą, pagalvojau kad WWE is boring... Kiek galima? Juk yra pasaulyje tiek matčų tipų, o ypač WWE kiek jų yra, bet ne jie įsikala į galvą vieną tipą ir tik apie jį suka titulus svarbius. Tas pats buvo ir šių metų No Way Out. Nu kam reikėjo daryt du Elimination Chamberius? Nu kam? aš pirmą pažiūrėjęs pasakiau kad jis man tikrai patinka. Bet žiūrėdamas antrą nuobodžiavau. Turbūt tas pats bus ir per Unforgiven. Nu WWE galėtų ateit pvz į www.nmo.lt , nueit į nMo rekrūtų paruošimą ir ten pasiskaityt matčų tipus. Išvis manau nereik tiek daug žmonių į tą matčą kišt. Gali būt koks last man standing matčas kur susifeudino kasnors su Triple H, o tai iki Unforgiven laisvai gali įvykti. Manau šitas matčas dėl WWE title buvo paskelbtas per anksti.
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-08-25, 13:45
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-08-25, 13:45
Mauglis
2008-08-20
kadangi pats unforgiven nebe uz kalnu (berods 3 savaites nuo ss)tai ir kovos greit paaiskes ir turbut bus kazkas panasaus i
Spoiler'is
Doppelganger
2008-08-21
kagi, paziurejau RAW ir matau ta reikala ir iskarto sove i galva tas hardcore matchas, kur MK minejo. Teko ji matyti, viskas buvo ok siaip, tik kad botchinta pabaiga. Speju matchas bus no DQ, todel all goes. 
mano galva tai puikus budas netiesiogiai nukarunuot CM punka. labai esu net isitikines, kad jo reignas baigsis butent per unforgiven. o labiausiai tai nepatiko tai matcho pavadinimas pats "CHAMPIONSHIP SCRAMBLE MATCH" SCRAMBLE
nu kox lievas zodis, man primena scrambled eggs patiekala o ne matcha
nu nzn kaip kitiem, bet man pavadinimas suckina smarkiai.
mano galva tai puikus budas netiesiogiai nukarunuot CM punka. labai esu net isitikines, kad jo reignas baigsis butent per unforgiven. o labiausiai tai nepatiko tai matcho pavadinimas pats "CHAMPIONSHIP SCRAMBLE MATCH" SCRAMBLE
Stunner
2008-08-23
wwe scramble match manau bus labiau nusisekes jame dalyvaus:hhh,mvp,brian hendrick,jeff hardy,shelton
judresnis matchas turetu buti
Atlantaz
2008-08-23
Koks skirtumas, kuris judresnis? Kai du mačai bus tokie patys tai gadina visą reikalą. Šiuo metu Atlantaz nuomonė sutampa su Nervas nuomone.
Bottom
2008-08-23
Blogai, kai du vienodi? Tai palaukit, gal ir tas pats vyks ir su ECW titulu. Pats kai nežiūriu ECW, tai galiu klysti. O šiaip, nematau tame nieko blogo. Tipas neatsibodęs ir tikrai yra daugiau mažiau naujas WWE. Žinoma jei ir Raw ir SD matchai nebus subook'inti ta pačia tvarka. Prisiminkim No Way Out'08. Vyko 2 Chamber'iai ir tikrai nebuvo nuobodu, nes jie skyrėsi. Taip sakau todėl, kad ir prieš NWO buvau nusiteikęs blogajam, o išėjo tikrai gerai. Na nebent dabar koją gali pakišti tai, kad dabar ne "Road to WM".
Mauglis
2008-08-23
na dar priklauso kokie bus kiti match'ai ir kokia tvarka eis tie scramble match'ai ar vienas po kito ar ne.
seimas2
2008-08-23
Nemanau kad dvi tokios pačios kovos yra blogai, įpač turint omenį kad beveik visada eina tokios pačios kovos - Single Match. Bet žinoma negalima vertint Unforgiven'o kol dar nepaskelbtos visos kovos.
Unbroken
2008-08-24
WHC Scramble matche nusimato intriga, ko nelabai tikiuosi is WWE Scramble'o. Galbut todel, kad titula laiko HHH. Na, tikiuosi gero PPV po labai ilgos pertraukos.
Ding3s
2008-08-24
Labiausiai nustebino, tai kad, i WWE titulo macha buvo idetas ir The Brian Kendrick, dabartinis jo gimmickas visai nieko, bet nesitikejau, kad ji taip greit i ME des
.
Fortaz
2008-08-24
Kai visi jau galvojam, kad CM Punk bus nukarunuotas neskausmingu keliu.. Internete uzmaciau gera minti. Niekaip nieko nenupininus, jis lieka cempionu. 20 minuciu, 5 zmones - pilnai imanoma, kad pinfall'u visai ir nebutu 
t.y. i matcha reikia ziureti ne tik kaip i galimybe neskausmingai nuimti nuo zmogaus dirza. Reikia ziureti ir i kaip galimybe neskausmingai palikti - t.y. niekas nenupininamas.
t.y. i matcha reikia ziureti ne tik kaip i galimybe neskausmingai nuimti nuo zmogaus dirza. Reikia ziureti ir i kaip galimybe neskausmingai palikti - t.y. niekas nenupininamas.
Mauglis
2008-08-24
manau tas nieko nekeicia punk'as vistiek nebeilgai champ-tiksliau iki unforgiven o del kendrick tai mane jis taip biesina.su londonu bent pasokinedavo db tuscia vieta
Valhalas
2008-08-25
Na, manau Punk'ą paranku WWE champu laikyt, nes dabartiniu momentu jis praktiškai su bet kuo iš rosterio gali feudinti, nesivarginant kurti jokių "super duper" storyline tik va pusho trūksta jam šiek tiek, kaip jau minėjo Fortaz tokio tipo matše būtų lengviausia palikti jam title... Kas liečia antrą matšą tai prognozuoju jame vieną piną... Iš HHH pusės, nors jam jo ir nereikia
Aišku galimas variantas, kad bus padaryta kas nors įdomaus - puiki proga nuimti nuo HHH title jo pačio neišjobbinant, bet prisiminęs paskutinius PPV abejoju ar WWE varginsis tokį posūkį daryt.
Mauglis
2008-08-25
Na is whc scramble kruvos galima sakyti visi (vieni daugiau kiti maziau)pushinami.O is wwe tai vienintelis galimas nuemejas yra jeff'as nu dar gal MVP bet kad kendrick ar goldstandart'as nuims dirza tai tikrai niekas nesitiki ir manau taip nebus(dirzui jie per mazai pusho gauna)
Ding3s
2008-08-25
Bent man idomiausia kovos pabaiga ir buna tokia, kokios ash nesitikejau
. Anyway, tikrai labai mazhai tiketina, kad kas kitas laimes WWE titula.
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-25, 18:25
Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-08-25, 18:25