Phenom talks.
booduliz
2008-09-06
Netiketai suskambus Metalica-So Fucking What, pasirodo The Phenom, letu zingsniu daejas iki ringo sustoja, ir paziurejas i viena ziurova kuris laiko plakata "Phenom 4 life", kazka jam pasako ir tada ilipes i ringa. papraso mic'o ir ji gaves prasneka:
-Sveiki... *fanai cheerina*, gryzau dar karta i si ringa, pasakyti kad Sub-ZeRo nebebus, nes jis tapo The Phenom ir ruosiasi bet ka sumalti i miltus kas jam pasitaikys po kojom *sypteli*, kaip matot siandien esu puikios nuotaikos, nors nesirodziau nMe ringe menesi bet nieko tokio, esu sveikas kaip ridikas (
), o dabar einu iskart prie reikalo *priejas prie ringo atsiremia i ji* atsimenat mano kova su TH per praejusi Heat, kuria as laimejau ir tada atejo kazkokie dundukai Naciai ir manes atjunge, *T-P atsuka veida i kamera* nors esu vienas kaip pirstas,
geraja prasme sakant suspardysiu.
, na viska as jum pasakiau o dabar iseinu. uzgrojus Metalica- So Fucking What, The Phenom su sypsenele veide palieka arena.
Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-07, 13:49
-Sveiki... *fanai cheerina*, gryzau dar karta i si ringa, pasakyti kad Sub-ZeRo nebebus, nes jis tapo The Phenom ir ruosiasi bet ka sumalti i miltus kas jam pasitaikys po kojom *sypteli*, kaip matot siandien esu puikios nuotaikos, nors nesirodziau nMe ringe menesi bet nieko tokio, esu sveikas kaip ridikas (
Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-07, 13:49
PlutoniX
2008-09-07
Kalba tai superine.. Tave i main eventa kist reiktu (ironija)
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-07, 13:34
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-07, 13:34
The1andOnly
2008-09-07
o mane uzknisa kai zmones tyciojasi is kalbu.. man svarbu kad zmogus meigna bent parashyti kalba o ne kad kai kurie isvis ju neparaso
PlutoniX
2008-09-07
Tai teul steniasi.. O ne atmestinai raso kalba.. PEr kancias i sove kaip sakoma.. O su tokiomis kalbomis.. Nemanau, kad labai aukstai kils.. alejo bentpsistengti.. nes pastangu cia nematau. Stengtusi, o ne apie kokletus kazkokius kalbetu..
Nors cia jam presti, ko jsi nori is efedo. Ar pakvailioti visiskai be rysio.. Ar atiduoti bent kiek linksmo laisvalaikio NME.. Tad no offence Zygi.. Kiekvienas turime savo nuomone (:
Nors cia jam presti, ko jsi nori is efedo. Ar pakvailioti visiskai be rysio.. Ar atiduoti bent kiek linksmo laisvalaikio NME.. Tad no offence Zygi.. Kiekvienas turime savo nuomone (:
The1andOnly
2008-09-07
na as jau kaip sakiau zmogus bent jau parase kalba o ne isvis kad jos neparaso.. bet gal tai ir tiesa.. reiktu deti daugiau pastangu.. na bent jau low-card'e butu.. jeigu rasytu daznai ir butu aktyvus.. o ne kad isvis nieko nerasytu
Walleris
2008-09-07
Plutoni, gauni zodini ispejima, uz ka, manau ir pats, kad supranti. Jei nepatinka kalba, atsikirsk pagal gimmick'a, o ne kazkokias pasaipas daryk. Jau galeciau tau dabar deti +20%, nes jau nepirma karta tokius dalykus matau is taves, taciau si karta apsiriboju tik zodziu, kitas kartas jau bus warn'as
Refresh_22#MVP
2008-09-08
tik dabar uzejau i sita tema. (po lino komentaro kas mane nervuoja temoj). tai pautoni ko tu lendi prie visu ? gal savo kalbu pirmuju nepameni? as tave iveiksiu..................tau nera sansu............. ir t.t. championu tapai tau jau kietas? nieko greit nuleisim
ir siaip nusileisk ant zemes.
PlutoniX
2008-09-08
|
Ne į temą | Blyn Piviau.. Skaityk puirma heat tema ir tada sita.. Gal tada viska suprasi.. Dabar paimkim ir kiekvienas prilipkm prie manes kaip muses prie sudo ir erzinkim visa likusi laika, kol busiu nme.. Bus labai labai niceee... Pfff.. |
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-09-08, 19:07
The1andOnly
2008-09-08
as galiu tiesiog pasakyti tiek.. visada prie cempionu kabinejamasi yra ;D tai teko jau patirti
visi nekencia cempionu ;D nori is jo atimti ta titula.. tokia cempiono dalia.. atsikirtineti..
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-08, 19:30
Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2008-09-08, 19:30
Lyncaz
2008-09-08
The1andOnly, 2008-09-08, 20:30, pasakė:
as galiu tiesiog pasakyti tiek.. visada prie cempionu kabinejamasi yra ;D tai teko jau patirti
visi nekencia cempionu ;D nori is jo atimti ta titula.. tokia cempiono dalia.. atsikirtineti..
PlutoniX
2008-09-08
|
Ne į temą | Kiek galima? Ka as zinau.. Ok.. NA dar kas pasakis kazka panaus?Juk visi megsta vienas kita medzioti kaip bezdziones.Vienas pasake.. Paskui Walleris paaskino.. Nusirminau ir peace.. O cia blyn visi pus burbula lyg tai butu metu ivykis.. Atsimerkyt ciuvai |
Ding3s
2008-09-09
|
Ne į temą | Taip ir yra, tavo nesupratimas, kad perdaug sau leidi ir ant kiekvieno ish eiles stumi, yra gan didelis dalykas, nes taip save pervertinanchiu zhmoniu bent iki shiol man sutikt tiek realybeje tiek internete teko nedaug. Panaudosiu tavo paties zhodzhius ir pasakysiu kad tau pachiam atsigaut reiktu. |
PlutoniX
2008-09-09
|
Ne į temą | Na dar kiek tokiu bus? O gal gana? Issiaiskinom mes su Walleriu.. Nebukit jau tokie, kurie teisia, kai paskelbta taika ;D |