←  Renginiai

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

K-1 HERO'S 2008

nuotrauka Lix 2008-10-27

Tag team matchas? :) Gal galit paaiskinti kokios ten taisykles bus?
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2008-10-27

joa tag-team ;D Pries kelis metus ir buvo panasi kova. Esme, kovojama kaip yprasta, o kai vienas is kovotoju pavargsta paprasciausiai tag'ina(paliecia viens kito ranka)savo kompanjona ir pasikeicia. Kompanjonas laukia savo ringo kampe, tai veiksminga kai kovotojai pavargsta ar yra lauzimo vidury :) Ziuresim ar padorus reginys bus ...
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-10-27

Tai kadangi tai MMA renginys, galetum uzrasyti, kokiame svoryje kiekviena kova bus.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2008-10-27

cia ne UFC kovotoju svoriai nebutinai panasus buna ir yra kovotoju is skirtingu svoriu klasiu, o kai kuriuos norint suzinot svory reiktu paciam pasvert :)
Šį pranešimą redagavo koltasXxX: 2008-10-27, 14:03
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-10-29

Na akivaizdziai skirtingu klasiu cirko cia nebuna irgi;)
Dalyvausiu siam renginy, jau turiu bilietus.
Kestutis paveiksliuke, bet kovos dar nera. Gal kas zino, kame kampas?
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2008-11-06

jauciu uzsiemes politine veikla ;)

geras pavizdys svoriu skirtumo denis komkin 120kg valdas pocevičius 80kg. Nu gal svorio priaugs ;D
Šį pranešimą redagavo koltasXxX: 2008-11-06, 19:28
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-11-09

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-11-06, 19:18, pasakė:

jauciu uzsiemes politine veikla :)

geras pavizdys svoriu skirtumo denis komkin 120kg valdas pocevičius 80kg. Nu gal svorio priaugs ;D
Tai va, tai kovai, 8kg skirtumas tebuvo - cia kas internete prirasyta nesamones visiskos.
`MK`, as toki klausima turiu, na gal nebutinai ir tau: kas Lietuvoje sankcionuoja kovas, paskiria teiseju kategorijas ir pan?
p.s. pzdc kos Lietuvai naudingas teiseju saliskumas buvo :D Jei ka domina konkreciai kazkas, galesiu papasakot:)
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-11-09

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-09, 16:07, pasakė:

`MK`, as toki klausima turiu, na gal nebutinai ir tau: kas Lietuvoje sankcionuoja kovas, paskiria teiseju kategorijas ir pan?
As esu beveik apskritas nulis temuose, kurios liecia Lietuvos MMA :) Cia gal Alfredas atsakis i tavo klausima, jei cia uzsuks.
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2008-11-09

cia speju del paskutines kovos fortai ? ;D Nu nzn mano akimis morkevicius laimejo tikrai taskais, daugiau smugiu pasieke tiksla, bet jai butu 4 raundas vokietis butu laimejes. Jai jis jau pabaigoj vos sugebejo rankas islaikyt smakro lygije.
P.S. ZST taisykles uzknisa, bet vistiek tag-team kova buvo intriguojanti
P.P.S. Bijau Komkin'o :)
P.P.P.S. Pagaliau ir mano pazystamas kovojo ringe - Daumantas Barinovas. Vaikystej daug laiko kartu praleisdavom zaisdami su sega ;D atsimenu kai vis su snargliu panosej vaiksciodavo
Cituoti

nuotrauka Alfredas 2008-11-10

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-11-09, 16:22, pasakė:

As esu beveik apskritas nulis temuose, kurios liecia Lietuvos MMA :) Cia gal Alfredas atsakis i tavo klausima, jei cia uzsuks.
O Sankcionuoja, tai nuo žodžio sankcija baudžia ? o už ką baust ? Jei kalbant apie pačius teisėjus jas pats renkas promouteris, dažniausiai lietuvoi tai būną treneriai. Santackas- status unifight, Jasinevičius- thai tornado, Zenonas šiaip padėjejas Simanaičio ir t.t vapšče ka reiškia tas sankcionavimas paaiškintkit, jei kalbant apie dopingo testus tai jų nedaro, nes jį padaryt kainuoja kelis kart daugiau negu kovotojas gauną pinigų už kova.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-11-10

Cia sankcionavimas - ne nuo "bausti".
Cia su tokia mintim, kad Lietuvoje nematau, kad kam nors butu problemu surengti kova Lesnar vs Mayweather in any rules, nepaisant ju svoriu skirtumo. As pagrinde klausiau del to - jej pati organizacija suinteresuota surengti koki nors David vs Galliot, tai Lietuvoje, priesingai nei JAV, tam niekas nesutrukdytu, jo?
p.s. Ql, kam tie dopingo testai... :) Taip gaunasi, kad kai Fedor 2003 metais nugalejo Valaviciu, mes galim drasiai teigti, ir nieks to nenuneigs, kad jis tada buvo ant steroidu, jo? :D
Cituoti

nuotrauka Alfredas 2008-11-11

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-10, 19:37, pasakė:

Cia sankcionavimas - ne nuo "bausti".
Cia su tokia mintim, kad Lietuvoje nematau, kad kam nors butu problemu surengti kova Lesnar vs Mayweather in any rules, nepaisant ju svoriu skirtumo. As pagrinde klausiau del to - jej pati organizacija suinteresuota surengti koki nors David vs Galliot, tai Lietuvoje, priesingai nei JAV, tam niekas nesutrukdytu, jo?
p.s. Ql, kam tie dopingo testai... :) Taip gaunasi, kad kai Fedor 2003 metais nugalejo Valaviciu, mes galim drasiai teigti, ir nieks to nenuneigs, kad jis tada buvo ant steroidu, jo? :)
Taip svorio skirtumas px, gali nor surengt 60 vs 160 kg, japonijoje beje kiek žinau irgi tas pats, ir bendrai tos sporto ar atletikos komisijos, jos berots tik Jav ir egzistuoja.

p.s. Ql, kam tie dopingo testai... :) Taip gaunasi, kad kai Fedor 2003 metais nugalejo Valaviciu, mes galim drasiai teigti, ir nieks to nenuneigs, kad jis tada buvo ant steroidu, jo? :)

O tu vapšče supratai ka norėjai pasakyt ?
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-11-11

Rodyti pranešimąAlfredas, 2008-11-11, 15:37, pasakė:

Taip svorio skirtumas px, gali nor surengt 60 vs 160 kg, japonijoje beje kiek žinau irgi tas pats, ir bendrai tos sporto ar atletikos komisijos, jos berots tik Jav ir egzistuoja.
Ne, jos egzistoja kituose salyje (to paciu ir Europos). Tik nevisur jie regulioja/sankcianoja MMA sporta - pavyzdziui Kanadoje kaip ir JAV, komisijos kontrolioja sporta (svori, dopingus ir pns.), o Britanijoje, nors ir egzistoja bokso komisija, jie nepriziuri MMA, taigi daugumoje atveju tai priklauso nuo paciu organizaciju iniciativos (pavyzdziui UFC patis save kontoliioja ir samdo/skraidima teisejus, is savo kisenes daro testavima ir kitas smulkmenas).
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-11-11

Rodyti pranešimąAlfredas, 2008-11-11, 15:37, pasakė:

...
O tu vapšče supratai ka norėjai pasakyt ?
Vopshche, koroche kaneshno da.
Tai, kad kai 2003 metais Emalenenko turejo kova pries Valaviciu, ju niekas del steroidu (anot taves) netikrino.
Pasidarom isvada - man niekas netrukdo savo parase uzsimesti uzrasiuko: "Emalenenko be steroidu nebutu nugalejes Valaviciaus".
O dbr vapšče tu supratai? :)
p.s. tik zinios tave si karta isgelbsti nuo varningo uz zodeli is dvieju raidziu: p ir x.
Cituoti

nuotrauka Alfredas 2008-11-12

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-11-11, 21:00, pasakė:

Vopshche, koroche kaneshno da.
Tai, kad kai 2003 metais Emalenenko turejo kova pries Valaviciu, ju niekas del steroidu (anot taves) netikrino.
Pasidarom isvada - man niekas netrukdo savo parase uzsimesti uzrasiuko: "Emalenenko be steroidu nebutu nugalejes Valaviciaus".
O dbr vapšče tu supratai? :)
p.s. tik zinios tave si karta isgelbsti nuo varningo uz zodeli is dvieju raidziu: p ir x.
Diedai nežinau tokio Emalenenko, o tu manai tavo šita išvada kažką reiškia ? manau nieko.
Tu žinai, kad į ta kovą Fedor atvyko, net be sekundantu, vienas ? Patikek kai už kova kovotojui sumokamas
tukstantis litu arba kartais visai nesumokama, tai dopingo testo tai pat nedaroma, beje sakau iš asmenines
patirties, o ne iš interneto, žinai kiek dopingo testą bent kainuoja padaryt ?
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2008-11-12

Rodyti pranešimąAlfredas, 2008-11-12, 17:10, pasakė:

<...> žinai kiek dopingo testą bent kainuoja padaryt ?
Gerai, Fortaz ir Alfredai, prasau neissiplesti i tolima (beprasmi, kaip man atrodo) offtopic'a.
Nezinau kaip cia, bet NSAC vieno kovotojo pilnas testavimas kainoja nuo $160 iki $280. Bet viename savo interview siu metu pradzioje, Keith Keizer (Nevados atletikos komiteto direktorius) pareiske, kad siekiant sumazinti testavimo islaidas, jie sekmingai idege pigu momentalini testavima, kuri galima padaryti vietoje pries/po kovos, nesiunciant analizu i laboratorijas (taip sutaupoma pora simtiniu). Toks rinkinukas, pasak jo, tekainoja $6,50 vienam zmogui ir kiek jie stebejo skubaus testo tiksluma, liginant su laboratorijos analizais - jis nei karto nepavede. Aisku, jis tikriausiai ne toks jautrus kaip laboratorianiai testai ir ji, manau, lengviau apeiti, bet jauciu Lietuvoje ir su jo galima butu prigaudyti marias mazai apmokomu kovotoju, kurie nemoka laiku baigti steroidu ciklu, arba naudojasi pigiais ir nekokybiskais steroidais. Problema tik ta, kad niekas nekenks savo verslui ir netestos kovotoju jei to neprivercia daryti valstibine istaiga kaip JAV.
P.S. Gal baikit su Fedoru? Prasau.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2008-11-12

`MK`, gal tada reikia naujos temos, as tik nzn kokios:)
Alfredai, bandai kadtrybe mano:
1. "diedai"?
2. "nežinau tokio Emalenenko" - bet paskuj apie ji rasai, kad ir su raide ne taip mano parasyta.
`MK`, kas liecia pati Fedor - man keista, kad zmogus, ilga laika karunuotas kaip MMA HW no1, turi kovu, po kuriu nebuvo daromi testai. Man tai yra naujiena, ir tai mane sokiruoja.
p.s. ka turi bendro Fedor sekundanto neatvykimas su Fedor'o steroidu testu? :) Ir aplamai, kam tos skambios frazes, kurios nepapuola i minti - tame paciame kontekste mineti 1000lt uz kova, ir paminet ten pat Fedor'a, atvykusi be sekundantu. Toks jausmas, kad jis vienas is ju:)
Cituoti

nuotrauka Lix 2008-11-12

Fortaz, PRIDE irgi nebuvo jokiu dopingo testu. Todel Fedoras testus atliko tik savo kovose amerikoje (berods 2 ir tebuvo). Yra nemazai gandu apie keista Shogun uzdusima kovose JAV, Wanderlei suplonejima PRIDE mirimo dienomis ir UFC, Barnett'o nauju namu radima Japonijoje po teigiamo testo UFC. Bet aisku ju niekas negali irodyti :)
Cituoti