K-1 HERO'S 2008
koltasXxX
2008-10-27

SERGĖJUS RAZVADOVSKIS vs. PIERRE CLASEN
1-OJI KOVA
DAUMANAS BARINOVAS vs. DENNY VAN BERGEN
2-OJI KOVA
DEIVIDAS BANAITIS vs. DAMIAN GRABOWSKI
3-OJI KOVA
TADAS RIMKEVIČIUS vs. SANDER DUYVIS
4-OJI KOVA
MAKSIM NEVOLIA vs. TATSUHIKO NISHIZAKA
5-OJI KOVA
ERIKAS PETRAITIS &EDVARDAS NORKELIŪNAS vs. OKAZAWA KOTA & YAMADA TATSUYA
6-OJI KOVA
MARIUS ŽEMORSKIS vs. JEDREJ KUBSKI
7-OJI KOVA
PETRAS MARKEVIČIUS vs. CARLOS LIMA ALLAN
8-OJI KOVA
EGIDIJUS VALAVIČIUS vs. NOUFEL AMMELOUK
9-OJI KOVA
REMIGIJUS MORKEVIČIUS vs. LEO BONNIGER
10-OJI KOVA
DENIS KOMKIN vs. VALDAS POCEVIČIUS
11-OJI KOVA
ROLANDAS AGRBA vs. OPONENTAS DAR NEŽINOMAS
12-OJI KOVA
Šį pranešimą redagavo koltasXxX: 2008-11-06, 19:27
koltasXxX
2008-10-27
Walleris
2008-10-27
koltasXxX
2008-10-27
Šį pranešimą redagavo koltasXxX: 2008-10-27, 14:03
Fortaz
2008-10-29
Dalyvausiu siam renginy, jau turiu bilietus.
Kestutis paveiksliuke, bet kovos dar nera. Gal kas zino, kame kampas?
koltasXxX
2008-11-06
geras pavizdys svoriu skirtumo denis komkin 120kg valdas pocevičius 80kg. Nu gal svorio priaugs ;D
Šį pranešimą redagavo koltasXxX: 2008-11-06, 19:28
Fortaz
2008-11-09
koltasXxX, 2008-11-06, 19:18, pasakė:
geras pavizdys svoriu skirtumo denis komkin 120kg valdas pocevičius 80kg. Nu gal svorio priaugs ;D
`MK`, as toki klausima turiu, na gal nebutinai ir tau: kas Lietuvoje sankcionuoja kovas, paskiria teiseju kategorijas ir pan?
p.s. pzdc kos Lietuvai naudingas teiseju saliskumas buvo
`MalioK`
2008-11-09
koltasXxX
2008-11-09
P.S. ZST taisykles uzknisa, bet vistiek tag-team kova buvo intriguojanti
P.P.S. Bijau Komkin'o
P.P.P.S. Pagaliau ir mano pazystamas kovojo ringe - Daumantas Barinovas. Vaikystej daug laiko kartu praleisdavom zaisdami su sega ;D atsimenu kai vis su snargliu panosej vaiksciodavo
Alfredas
2008-11-10
`MalioK`, 2008-11-09, 16:22, pasakė:
Fortaz
2008-11-10
Cia su tokia mintim, kad Lietuvoje nematau, kad kam nors butu problemu surengti kova Lesnar vs Mayweather in any rules, nepaisant ju svoriu skirtumo. As pagrinde klausiau del to - jej pati organizacija suinteresuota surengti koki nors David vs Galliot, tai Lietuvoje, priesingai nei JAV, tam niekas nesutrukdytu, jo?
p.s. Ql, kam tie dopingo testai...
Alfredas
2008-11-11
Fortaz, 2008-11-10, 19:37, pasakė:
Cia su tokia mintim, kad Lietuvoje nematau, kad kam nors butu problemu surengti kova Lesnar vs Mayweather in any rules, nepaisant ju svoriu skirtumo. As pagrinde klausiau del to - jej pati organizacija suinteresuota surengti koki nors David vs Galliot, tai Lietuvoje, priesingai nei JAV, tam niekas nesutrukdytu, jo?
O tu vapšče supratai ka norėjai pasakyt ?
`MalioK`
2008-11-11
Alfredas, 2008-11-11, 15:37, pasakė:
Fortaz
2008-11-11
Alfredas, 2008-11-11, 15:37, pasakė:
O tu vapšče supratai ka norėjai pasakyt ?
Tai, kad kai 2003 metais Emalenenko turejo kova pries Valaviciu, ju niekas del steroidu (anot taves) netikrino.
Pasidarom isvada - man niekas netrukdo savo parase uzsimesti uzrasiuko: "Emalenenko be steroidu nebutu nugalejes Valaviciaus".
O dbr vapšče tu supratai?
p.s. tik zinios tave si karta isgelbsti nuo varningo uz zodeli is dvieju raidziu: p ir x.
Alfredas
2008-11-12
Fortaz, 2008-11-11, 21:00, pasakė:
Tai, kad kai 2003 metais Emalenenko turejo kova pries Valaviciu, ju niekas del steroidu (anot taves) netikrino.
Pasidarom isvada - man niekas netrukdo savo parase uzsimesti uzrasiuko: "Emalenenko be steroidu nebutu nugalejes Valaviciaus".
O dbr vapšče tu supratai?
p.s. tik zinios tave si karta isgelbsti nuo varningo uz zodeli is dvieju raidziu: p ir x.
Tu žinai, kad į ta kovą Fedor atvyko, net be sekundantu, vienas ? Patikek kai už kova kovotojui sumokamas
tukstantis litu arba kartais visai nesumokama, tai dopingo testo tai pat nedaroma, beje sakau iš asmenines
patirties, o ne iš interneto, žinai kiek dopingo testą bent kainuoja padaryt ?
`MalioK`
2008-11-12
Alfredas, 2008-11-12, 17:10, pasakė:
Nezinau kaip cia, bet NSAC vieno kovotojo pilnas testavimas kainoja nuo $160 iki $280. Bet viename savo interview siu metu pradzioje, Keith Keizer (Nevados atletikos komiteto direktorius) pareiske, kad siekiant sumazinti testavimo islaidas, jie sekmingai idege pigu momentalini testavima, kuri galima padaryti vietoje pries/po kovos, nesiunciant analizu i laboratorijas (taip sutaupoma pora simtiniu). Toks rinkinukas, pasak jo, tekainoja $6,50 vienam zmogui ir kiek jie stebejo skubaus testo tiksluma, liginant su laboratorijos analizais - jis nei karto nepavede. Aisku, jis tikriausiai ne toks jautrus kaip laboratorianiai testai ir ji, manau, lengviau apeiti, bet jauciu Lietuvoje ir su jo galima butu prigaudyti marias mazai apmokomu kovotoju, kurie nemoka laiku baigti steroidu ciklu, arba naudojasi pigiais ir nekokybiskais steroidais. Problema tik ta, kad niekas nekenks savo verslui ir netestos kovotoju jei to neprivercia daryti valstibine istaiga kaip JAV.
P.S. Gal baikit su Fedoru? Prasau.
Fortaz
2008-11-12
Alfredai, bandai kadtrybe mano:
1. "diedai"?
2. "nežinau tokio Emalenenko" - bet paskuj apie ji rasai, kad ir su raide ne taip mano parasyta.
`MK`, kas liecia pati Fedor - man keista, kad zmogus, ilga laika karunuotas kaip MMA HW no1, turi kovu, po kuriu nebuvo daromi testai. Man tai yra naujiena, ir tai mane sokiruoja.
p.s. ka turi bendro Fedor sekundanto neatvykimas su Fedor'o steroidu testu?