WinstoN gal
WinstoN
2005-09-09
Noreciau, kad pasakytumet kuris geriausias :wink: ir taip ac suprantu kad cia sudai, nes neseniai tik gfx pradejau

Buciau dekingas jai pasakytumete kuris Daniels sigas geriausias

Buciau dekingas jai pasakytumete kuris Daniels sigas geriausias
Ezzy
2005-09-09
biski pazaisk su Brightness ir contrast, seip man labiausiai pirmas patinka, antrame blogai parinkta foto desineje, o trecias man akzkaip nesiziuri 
cia tik mano nuomone
cia tik mano nuomone
WinstoN
2005-09-24
Jo pats pastebejau kad wisiskas sudas... nu tai sukuriau dar kai ka

o kaip sitie?

o kaip sitie?
Fantazy
2005-10-01
Problemos dėl rašto, maničiau kad biški reik paryškint, kad ir su stroke, bet pats ekspermentuok, taip kad manyčiau blogiausia šitame sige yr raštas
WinstoN
2005-10-01
Ezzy pasakė:
kodel Daniels cia aukstyn kojom pakabintas? o_O
cia jis darantis BME (best moonsoult ever)
Lix
2005-10-01
Grazus bg, negrazus fontas, negrazus paveiksliukai(tas desinej atrodo kaip anciasnapis, man reikejo laiko suprast kad cia po kapisonu
Ezzy
2005-10-02
na net nezinau, bet man akzkaip vistiek nepatinka, nors ir veiksma darantis, bet tokia foto i siga det kazkaip biski nesiderina
bent jau mano tokia nuomone
WinstoN
2005-10-02
nu wis del to dar kazka pan sumaliau su Daniels
Comments?

nu o cia jau ne daniels tematika
Comments?
RazieL_
2005-10-02
Pz predator nerealus..
gaila niekada manes nepamokysi , visgi man nelemta but tokiu gfx'eriu kaip tu , as tikejausi but geresnis uz tave bent vienoj sryty.. 
P.S. I want one
P.S. I want one
WinstoN
2005-10-02
RazieL_ pasakė:
Pz predator nerealus.. gaila niekada manes nepamokysi , visgi man nelemta but tokiu gfx'eriu kaip tu , as tikejausi but geresnis uz tave bent vienoj sryty.. 
Nu uz mane yra daug geresniu ir juk pvz gali prasyt apmokymo, kad ir Kolto ar Ezzy ar dar ko nors...
Ezzy
2005-10-02
Raziel_ as imsiu lita uz apmokyma 
o seip tai sakiau jau manau galetu but ta juostele mazesne bizki
ir predator geras dar reikejo kurnors Shwarznegeri prilipint
o seip tai sakiau jau manau galetu but ta juostele mazesne bizki
ir predator geras dar reikejo kurnors Shwarznegeri prilipint
RazieL_
2005-10-02
Tai kad man apmokymas butu beviltiskas , mano pag beda - BG , tiesiog nesu labai kurybingas ir .. shit happens when i gfx.. :wink: