Saturday's Night Fight
BoXiX
2008-12-27
BWE PRISTATO:
Saturday`s night fight 3

Ekrane matome BWE logo, girdime SNF temine dainą Bon Jovi - It`s My Life. Feverkai šaudo neįprastai ilgai. Girdime kaip žmonės skanduoja BWE ir laukia pirmosios kovos.
Will "W2J" Johnson vs Mr.Hardcore vs Chris "The Crowbar" Gregory
Spoiler'is
Geriau būti mazgotė superiniame team'e, nei pusė nevykusio team'o
No offense
Nervas
2008-12-27
Šou patiko. Perskaičiau gana greit, bet kovos nenuvylė. Mano kova irgi patiko. Buvo atliktas GYF. Dėkuj
Beja norėčiau pasakyt, kad nebūtų taip dažnai traukiama ta grandinė ir riedlentė. O ypač kovose kai tai neleistina. Mano akimis jos turėtų būt ištraukiamos tik kai būna kraštutinumai, kai Chain'ui nebelieka vilties. Kažkas tokio. O šeip šou good!
Unbroken
2008-12-27
Sis SNF turejo buildinti PPV, bet... WTF? Nesamoniu nsamone. Lievi backstage. Netikroviska situacija su drug. Per TV rodo kaip GM vartoja. Klaidu galybe. Kaip jau minejau nesubuildintas PPV. Nezinau gal kam ir patiko, bet tik jau ne man.
P.S. lievai yra tai, kad Mr.Hardcore buvo ikistas i dvi kovas.
3/10
NME dar prisimenu
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-27, 23:30
P.S. lievai yra tai, kad Mr.Hardcore buvo ikistas i dvi kovas.
3/10
NME dar prisimenu
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-12-27, 23:30
SmS
2008-12-27
Na tiesą sakant pirmos kovos neskaičiau, antra maniškė iš tikrųjų gera buvo. Intriga netgi atsirado. Tik vėlgi.. Draw, DQ visokie. Kiek galima? Nu vieną kartą galima, antrą, bet kiek daugiau pakęst tai?
Trečia kova - DUD, nes DQ. Šou neblogas, bet prie Unbroken prisidedu sakydamas, kad niekiek nebuvo buildinimo. Vis dėlto, ačiū,kad stengiatės
Jobberis_Extreme
2008-12-27
Show trumpokas dėl ppv todėl iš jo tikėjausi mažai tačiau su ppv buildinimu kol kas prastai šiame show beveik nebuvo ppv buildo kas paskatintu laukt main evento ir pacio ppv kovos normalios o kokiu gi dar reikia show pries ppv? Pats show 6/10.
|
Ne į temą | Beja Unbroken ne Heat o SNF. |
The1andOnly
2008-12-28
O man show visai patiko. Pirma kova buvo labai gera, labai gera. Kartoju labai gera. Mateme daug graziu spot'u ir intriguojanti pabaiga. Tikrai vertinciau kova gerai. Antroji - pirmoji kovos puse nuobodi, antroje viskas eme gereti ir viskas butu vel buve labai gerai jei ne lygiosios. Na o Main Event kiek keistas.. pradzia nepatiko.. gale per daug brutalumo... seip show visai neblogas palyginus.. uz praejusi tikrai geresnis.. na duodu 7 su minusu sitam show..
Kzkas
2008-12-28
Sou normalus visai, aisku galejo but ir geriau. 1 kova tikrai gerai parasyti ir mano pergale
. 2 labai idomi intriga trys komandos kausis viename ringe
. Na Main Event irgi visai neblogas tik gal biski per daug brutalumo gale. Duodu 5,5/10
emouTion
2008-12-28
Pritariu SmS.Kiek pastebejau visuose SNF yra nors po 2 DQ.Patarciau maziau no contest, nes taip idomu pasidaro ir iskart koks chain grandine issitraukia.Tegul Dq gal kas 2 sou po viena padarykit, bet tikrai ne taip daznai.5,9/10
Future Boyz
2008-12-28
O man visai patiko bet tik pirmos dvi kovos ,o ME visada kazko dar truksta.Galvojau savo kovoja tikrai pralosim nes mes esam zemesnio lygio su kzkas uz Silencer.Sorry Rose bet tu atrodai tam teame mazgote ,atlesik uz issireiskima.Nors teik gerai kad su Kzku pasiekem 
7/10 nors ir mazesnis bet uz antra geriau
SmS
2008-12-28
Future Boyz, 2008-12-28, 17:55, pasakė:
O man visai patiko bet tik pirmos dvi kovos ,o ME visada kazko dar truksta.Galvojau savo kovoja tikrai pralosim nes mes esam zemesnio lygio su kzkas uz Silencer.Sorry Rose bet tu atrodai tam teame mazgote ,atlesik uz issireiskima.Nors teik gerai kad su Kzku pasiekem 
Geriau būti mazgotė superiniame team'e, nei pusė nevykusio team'o