←  Anger Management

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

4 Muzonas

nuotrauka Fortaz 2005-09-14

Atsakant i shita (Ish Tanoka):
'Jei tu lygini kompa,tuo labiau pramogas wrestlingo su tikru darbu ,tai nzn...:DDDgeriau paklausom dogmo ir paliekam sia tema'

Geraj, sutinku, kad esi trioxala tik wrestlingo ir pramogu lygmenyje. Darba gal tox ir nesi.

Atsakant i kazhkoki susvajgima ish 'LKL Chempionatas':

tu skajtyt moki?
pasiskajtyk - tavo ish ejles du postaj:
1) Parašytas: 2005 09 13, 2:54 - kuriam liepi nerashyt
2) Parašytas: 2005 09 13, 3:08 - kuriam jau uzhduodi klausima...
Taip kad ka paskutiniu postu norejaj pasakyt bbz
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-09-14

Fortaz jau yra tema Muzuniu :lol:
Cituoti

Guest_Muzonas_* 2005-09-14

fortaz ka tu cia kliedi,tu paskaityk pats ,kokias nesamones rasai,ir neatsakai i mano klausimus,tik perkreipi i kitap puse,tipo as durnai rasau...
Cituoti

nuotrauka TruBaller 2005-09-14

Muzonas pasakė:

fortaz ka tu cia kliedi,tu paskaityk pats ,kokias nesamones rasai,ir neatsakai i mano klausimus,tik perkreipi i kitap puse,tipo as durnai rasau...

Ka nori ta sakyk, bet apibudinai save :lol:
Cituoti

nu va dar 1 perkreipia mano zodzius :lol: :

"Tipo" zodis,nors nera vartotinas lietuviu kalboje,bet turetum bent suprasti jo prasme,nes daznai vartotinas kalboje tarp paaugliu ir panasaus amzioaus zmoniu
Cituoti

i ka ash neacakiau?
O tu taj susivarej tikraj - liepej nesikisht, o po to klausi... Chia tas pac kas ash dabar kam nors liepchiau uzhsikimsht, o po to lyg nieku nieko sakychiau 'ka valgej pietums?'
Cituoti

As rasau viena ,o jus nieko neatsakot i tai,ir iskart bandot keist tema ,kaip ir dabar
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-09-14

Jaw bl mokytojas atsirado pz..
Cituoti

Muzonas pasakė:

nu va dar 1 perkreipia mano zodzius :lol:  :

"Tipo" zodis,nors nera vartotinas lietuviu kalboje,bet turetum bent suprasti jo prasme,nes daznai vartotinas kalboje tarp paaugliu ir panasaus amzioaus zmoniu

Kas dar vienas ? Blet tu puikiausiai zinai apie ka as kalbu. Jei nezinai, tai paaiskinsiu "nezinanciam". Tu pats neatsakai i kitu klausimus, o perkreipi i kitap puse arba isvis neatsakai.
Cituoti

GhZ pasakė:

Jaw bl mokytojas atsirado pz..

taves as ne karto net forumo nemates,tai nesikisk,nebuk fortaz,kad be tikslo gincytis
Cituoti

TruBaller pasakė:

Muzonas pasakė:

Kas dar vienas ? Blet tu puikiausiai zinai apie ka as kalbu. Jei nezinai, tai paaiskinsiu "nezinanciam". Tu pats neatsakai i kitu klausimus, o perkreipi i kitap puse arba isvis neatsakai.

nu tu galima pasakyt pakartojai mano zodzius ,ka as sakiau apie jus ,kad jus perkreipiat tema,o tu dabar man "pririst" bandai ,kad as taip darau
Cituoti

O prie ko cia lyginimas forto ir jo ? :lol:
Cituoti

Muzonas pasakė:

TruBaller pasakė:

Muzonas pasakė:

nu tu galima pasakyt pakartojai mano zodzius ,ka as sakiau apie jus ,kad jus perkreipiat tema,o tu dabar man "pririst" bandai ,kad as taip darau

Blet gal tu rimtai nematai ar kazkas tau yra ? As tau juk rasau, kad tu apibudinai sovo zodziais pats save, tai jei as parasysiu savo zodzius, tai tada bus iskreipiami zodziai.

O dabar labai noreciau, kad paneiktum savo zodzius, kuriais teigi, kad atsakai i klausimus. Galiu dar karteli pakartoti (turbut jau koki 5 is mano puses ir dar kokie 5 kartai buvi klausta is kitu), ko cia parejai ?
Cituoti

TruBaller pasakė:

O prie ko cia lyginimas forto ir jo ? :lol:

Nu paprasciausiai as to GHz net nepazistu,ka as galiu su juo cia sneket ir tuo labiau gincytis:),o del Fortaz irgi is pradziu,nei pykomes,nei ka,isvis nei as jam ka zadejau kad negrisiu,isvis jis paprastas vartotojas buvo kaip as,tik as nesuprantu koks jam skirtumas,tada kai grizau i foruma ir parase,ar as zadejau negrist ar ka,nu bereikalingfas gincas
Cituoti

o del perejimo ,ko as cia atejau ,jei nematei :lol: ,as pirmuose postuose ,kai pradejom gincytis atsakiau
Cituoti

buvo forumas nuluzhes, ir ash vienas ish paskutiniu main-posteriu prisijungiau. Ir jau visas meshlas su tavo spaminimu ir pagarsinimu buvo ivykes, tajgi man jis buvo papasakotas. O klausti, kaip ir Ghz, kaip ir ash - turi kiekvienas forumo narys. Nieko jau nepadarysi, forumo tajsyklese nedrauzhiama rejkshti argumentuota savo nuomone...
Ir primink ko ash tau neacakiau?
Cituoti

Gerai, perzvelgiau tavo pirmus postus. Ir ka radau ? Ogi kokiu treciu postu issakiai savo nuomone apie forumo narius ir isvadinai juos maziukais. I klausimus, ko parejai, atsakiai labai aiskiai. Kazka tokio, kad atbanino tavo acc, tai atejai :lol: Tavo kitas acc buvo be bano, bet cia nesirodei, kol to forumo neliko. Tai jei ka praleidau, tai galetum man parodyti su kur tu sakiai, kodel cia parejai. Beje, savo paskutiniu postu irodei, ka as apie tave siakiau pries tai savo poste :lol:
Cituoti

TruBaller pasakė:

Gerai, perzvelgiau tavo pirmus postus. Ir ka radau ? Ogi kokiu treciu postu issakiai savo nuomone apie forumo narius ir isvadinai juos maziukais. I klausimus, ko parejai, atsakiai labai aiskiai. Kazka tokio, kad atbanino tavo acc, tai atejai :lol: Tavo kitas acc buvo be bano, bet cia nesirodei, kol to forumo neliko. Tai jei ka praleidau, tai galetum man parodyti su kur tu sakiai, kodel cia parejai. Beje, savo paskutiniu postu irodei, ka as apie tave siakiau pries tai savo poste :D

jei nezinai tas zwz ir buvo isbanintas ,ir iki dabar :lol:
Cituoti

Fortaz pasakė:

buvo forumas nuluzhes, ir ash vienas ish paskutiniu main-posteriu prisijungiau. Ir jau visas meshlas su tavo spaminimu ir pagarsinimu buvo ivykes, tajgi man jis buvo papasakotas. O klausti, kaip ir Ghz, kaip ir ash - turi kiekvienas forumo narys. Nieko jau nepadarysi, forumo tajsyklese nedrauzhiama rejkshti argumentuota savo nuomone...

ta va ,tas klausimas:koks tau skirtumas Fortaz ,kodel as cia atejau?ka tu su tuo klausinimu norejai suzinot,kam isvis tau tai rupi?as tau kazka padares buvau?ar cia tavo stilius,jei ant 1 zmogaus kiti puola,tai ir as prisidesiu?
Cituoti

Tas zwz buvo isbanintas 8 diena, nes su juo tada dar posta esi parases. P beje, kam cia zwz kisi, jei pats rasiai:

paprasciausiai tik dabar pamaciau ,kad mano si acc atbanino.
Cituoti

Muzonas pasakė:

Fortaz pasakė:

ta va ,tas klausimas:koks tau skirtumas Fortaz ,kodel as cia atejau?ka tu su tuo klausinimu norejai suzinot,kam isvis tau tai rupi?as tau kazka padares buvau?ar cia tavo stilius,jei ant 1 zmogaus kiti puola,tai ir as prisidesiu?

O dabar nori as tau bent treksdali klausimu surasysiu, kuriuos tu neatsakiai ? Tu cia fortui tai kisi, o nori pats dabar i juos atsakineti ? Tai manau butu teisinga.
Cituoti

as jau kisu ?gi Fortaz vis prie kiekvieno posto raso,i kokius klausimus primink man atsakyt,tai tegu ir atsako
Cituoti

ne, tu man prikishaj, kad ash tau neacakineju. Taj ko ash tau neacakiau, perklausk?
Cituoti

Fortaz pasakė:

ne, tu man prikishaj, kad ash tau neacakineju. Taj ko ash tau neacakiau, perklausk?

posta siek tiek auksciau,perskaityk,ten parasiau ko tu man neatsakei
Cituoti

AAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhhahahahahahahahahahahahah..... Krc... Virs nesamoniu ribos :lol: :lol: :D :D :D :D

Parašytas: 2005 09 14, 7:52

Muzonas pasakė:

Parašytas: 2005 09 14, 7:58

Fortaz pasakė:

i ka ash neacakiau?
O tu taj susivarej tikraj - liepej nesikisht, o po to klausi... Chia tas pac kas ash dabar kam nors liepchiau uzhsikimsht, o po to lyg nieku nieko sakychiau 'ka valgej pietums?'

tai kas cia kisa :D :D
Cituoti