Post GFX art
Skorpio
2005-07-24
nu wa cia imetam wisi sawo GFX`sus , as imesiu kai ka nors grazaus sukursiu (:
Bam
2005-07-24

Esu photoshopinęs prieš metus, dabar vasara nebuvo ką veikt tai kažką papaišiau
Guest_GezaS_* 2005-07-25
Bam 6/10 (BG paprastas)
Skorpio5/10 (Bg neblogas gan,font`as nelabai tikes,o iskirpimas toks seip sau.Tiksliau ir atsakingiau kirpk pica.)
Skorpio5/10 (Bg neblogas gan,font`as nelabai tikes,o iskirpimas toks seip sau.Tiksliau ir atsakingiau kirpk pica.)
Ezzy
2005-07-25
Bam'o sigas paparastas bet grazus ir bacgroundas tikrai nera blogas man patinka, 8/10
2 numusiau todel akd galejai teksto fonta geresni pasirinkti
2 numusiau todel akd galejai teksto fonta geresni pasirinkti
Guest_Observer_* 2005-07-27
Dviem savaitem man atjunge interneta....
Tik dabar galiu perziureti forumo pranesimus. Dziugu kad GFXeriu forume daugeja, visada idomu ziureti i kitu veikla, ir aisku is kitu mokytis. Dabar as noriu visiem priminti apie nMo... Jau turiu kelius darbus, kuriuos labai gaila istrinti, todel spreskit ar norit atgaivinti tema.
Tik dabar galiu perziureti forumo pranesimus. Dziugu kad GFXeriu forume daugeja, visada idomu ziureti i kitu veikla, ir aisku is kitu mokytis. Dabar as noriu visiem priminti apie nMo... Jau turiu kelius darbus, kuriuos labai gaila istrinti, todel spreskit ar norit atgaivinti tema.
koltasXxX
2005-08-15

http://www.geocities.com/koltasxxx/piezopr...romoblivion.jpg
va naujausias darbelis ir sigo ir avataro komplektas
Fantazy
2005-08-15
koltasXxX, tikrai gražus darbai, ateis tuoi Lix ir pavardins už mus kas blogai
DeSerT
2005-08-15
Bam, tave irgi turiu pagirt. Tavo avataras tikrai GRAZIAUSIAS darbas koki esu mates :wink:
Ezzy
2005-08-15
DeSerT pasakė:
Bam, tave irgi turiu pagirt. Tavo avataras tikrai GRAZIAUSIAS darbas koki esu mates :wink:
Fantazy
2005-08-15
Ezzy pasakė:
DeSerT pasakė:
Ezzy
2005-08-15
Bam pasakė:

Mano naujas Korn sigas
http://www.dafont.co...t.php?file=korn
http://www.dafont.co...t.php?file=korn
Bam
2005-08-15
Nelabai tiko jis, šiaip čia irgi kornu oficialus sriftas
neprisimenu kokio albumo
Ezzy
2005-08-15
Bam pasakė:
Nelabai tiko jis, šiaip čia irgi kornu oficialus sriftas
neprisimenu kokio albumo
Lix
2005-08-16
Kolto darbai:
1. Jeff Hardy Avatar
Is tikruju tai darbas labai grazus, radau tik dvi klaideles.
1. Jeff Hardy veidas, siek tiek persimato, t.y. per ji matosi bg, gal buvo imanoma surast vieta kur taip nebutu, o gal padaryt Jeff'a maziau transparent.
2. Plaukuose kazkokia melyna deme
Overall = 9.3/10
2. Jeff Hardy Sig
Irgi grazu
Galiu irgi pakomentuot 2 problemeles:
1. Ar ne per daug jau Jeff'as "skesta" tam bg? Gal kiek per daug isilieja, nors cia pagal skoni turbut. Ir, na, persimato veidas, taip pat kaip avatare.
2. Textas atrodo tikrai ne kaip. Jis sunkokai matosi, reiktu arba spalva pakeist, arba i kita vieta perkelt.
Overall = 8.7/10
3. Peugeot Sig
1. Ta masina desineje, net nzn ar ji ten labai isipaiso, gal net butu geriau be jos :/
2. Nelabai suprantu kam daryti du sigus su ta pacia spalva, ilgiau isiziurejus, net vemt vercia mane nuo tos spalvos
Na pagal skoni zinoma...
3. Tos KX raides, as tik ilgiau isiziurejes, jas isvis pamaciau. Labai nesimato, arba keisk spalva, arba vieta.
4. Pamirsai borderi?
Overall = 8.3/10
Taigi labai grazus darbai, taip ir toliau
1. Jeff Hardy Avatar
Is tikruju tai darbas labai grazus, radau tik dvi klaideles.
1. Jeff Hardy veidas, siek tiek persimato, t.y. per ji matosi bg, gal buvo imanoma surast vieta kur taip nebutu, o gal padaryt Jeff'a maziau transparent.
2. Plaukuose kazkokia melyna deme
Overall = 9.3/10
2. Jeff Hardy Sig
Irgi grazu
1. Ar ne per daug jau Jeff'as "skesta" tam bg? Gal kiek per daug isilieja, nors cia pagal skoni turbut. Ir, na, persimato veidas, taip pat kaip avatare.
2. Textas atrodo tikrai ne kaip. Jis sunkokai matosi, reiktu arba spalva pakeist, arba i kita vieta perkelt.
Overall = 8.7/10
3. Peugeot Sig
1. Ta masina desineje, net nzn ar ji ten labai isipaiso, gal net butu geriau be jos :/
2. Nelabai suprantu kam daryti du sigus su ta pacia spalva, ilgiau isiziurejus, net vemt vercia mane nuo tos spalvos
3. Tos KX raides, as tik ilgiau isiziurejes, jas isvis pamaciau. Labai nesimato, arba keisk spalva, arba vieta.
4. Pamirsai borderi?
Overall = 8.3/10
Taigi labai grazus darbai, taip ir toliau