Saturday's Night Fight
PlutoniX
2009-01-17
BWE present
Saturday's Night Fight 6
Zmones selsta! Rekauja! Osia! Kiti valgo! Ir stai nuskamba ne Bon Jovi - Its My Life. O Naujojo GM banjamin Frank temine daina Limp Bizkit - My Way or The High Way. Sis apsirenges puikiu svaku. Su sypsena nuzvelgia selstancia arena. Vieni ji palaiko, kiti nepalaiko. Dar nieks nera susidare apie ji nuomones. Jis jau laiko rankoje mikrofona, pradeda kalbeti:
- Labas vakaras zmones *susunka pakiliu balsu, fanai pradeda osti* Taip! Taip! Taip! As esu kaip zinote nujasis Jusu generalinis menedzeriss. Ir cia isivyraus manosios taisykles! nebebus tokiu nesamoniu su narkotikais, nes as ne Jis, praeitas GM kuris tik viska susiko Jums. Su veluojanciomis kovomis, nuobodziiais vakarais. Bei i sudina show isleistais pinigais. Kaip matote, jis Jumis pasinaudojo. Kaip matote, jis is Saturday"s NightFight ateme daug puikiu kovotoju! Tad, dabartinis Rosteris yra nedidelis, netgi per mazas. Bet as! AS! As sugebesiu is jo isvesti vakarus, kuriu jos nenoresite pamirsti! Nes as esu Legenda! As esu BENJAMIN FRANK! As Jusu gyvenima padarysiu grazesni! As Jusu nuomone apie SNF iskelsiu iki aukstumu! Nes as, as esu Naujos Eros kurstytojas! *tiesiog isrekia, fanai pradeda ji palaikyti* Ir stai, stai mano pirmas darbas Jusu teismui. Mano paskirti kovotojai kovos del savo garbes. Dziaukites vakaru, ziurovai!
Ir skambant jo muzikai, Jis palieka arena.
Single Match
California Rose vs. Your End
Single Match
Jordon Derek vs. Hedge
For The Action Title Shoot
Main Event
The Answer & DaMane vs. The Maniac & The Chain
The Legends vs. The Champions
Nepykit, jog maisiau Damane su Chain ar panasiai. Tiesiog is to skubejimo ir nesigauna man. Tikiuosi supratote, jei ne, sakykite, ieskosiu ir editinsiu. Ba danar labai tyngiu :/
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-17, 21:58
Mauglis
2009-01-17
Unbroken
2009-01-17
PlutoniX
2009-01-17
|
Ne į temą | Mes nutarem nebesitratinti su segmentais be rysio. Jei kada sugalvotume bent kiek intriguojanti, ar ka nors parodanti segmenta, parasysim. Bet cia dabar trainiotis su be rysio segmentais nera tikslo (: |
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-17, 22:31
SmS
2009-01-17
Mauglis, 2009-01-17, 22:00, pasakė:
|
Ne į temą | O nuo kada kažkokį mid-carderį žiūrovai pasitinka neapsakomais aplodismentais ir šūkauja jo vardą kaip kokio čempiono? |
Redagavimo priežastis: Off topic tagai. Cia ne show komentaras
SmS
2009-01-17
XxX Unbroken XxX, 2009-01-17, 22:02, pasakė:
PlutoniX, 2009-01-17, 22:04, pasakė:
|
Ne į temą | Beto pridėsiu,kad kol dar neįsivažiavome nenorėjome užsikrauti dar darbo. Juolabiau snypas dingęs be žinios ir teko greit rašyt jo kovą mum. |
Redagavimo priežastis: Ne show komenaras
Jobberis_Extreme
2009-01-17
PlutoniX
2009-01-17
|
Ne į temą | Del backstage, tai pavyzdziui nesinori daryti ten kokia nesamone su kovotoju dialogu. nes man tai yra jau nusibode. Kai kiekviename show tai matai ;D IS gilios duobes stumia? Palauk, palauk. Tuoj fraze pasakysiu. Atejo metas skelbti anonsa - atejo katastrofa |
Mauglis
2009-01-17
SmS, 2009-01-17, 22:12, pasakė:
|
Ne į temą | As nesakau ,kad turi saukti varda kaip cempiono,bet parodyk man bent 1 face'a kuris rodo fakus ziurovams o publika ji booina? |
Redagavimo priežastis: OFF TOPIC TAGAI! CIa ne show komentaras
SmS
2009-01-17
Mauglis, 2009-01-17, 22:29, pasakė:
|
Ne į temą | As nesakau ,kad turi saukti varda kaip cempiono,bet parodyk man bent 1 face'a kuris rodo fakus ziurovams o publika ji booina? |
|
Ne į temą | Mauglis pasakė: (publika nusijuokia ir skanduoja jau "Firmine" skanduote HEDGE KEEP TALKING!) Mauglis pasakė: <..> jei Vieni labiausiai paselusiu SNF fanu skanduoja mano varda iki pazaliavimo <..> Mauglis pasakė: (fanai mirsta is juoko) Is it enough? |
SmS
2009-01-17
Kzkas
2009-01-18
|
Ne į temą | Gali jus man atsakyt i klausima? Kodel jeigu nei The End, nei Rose neparase kalbu laimejo Rose? Pagal viska turejo but no contest? Cia jau panasu i tai, kad as bookeris tai as turiu laimet parasiau kalba ar ne. |
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-01-18, 09:50
Lyncaz
2009-01-18
PlutoniX
2009-01-18
|
Ne į temą | Linai, vat del tokiu kaipo Tu, ir nesuzinom kur yra klaidos. Ir toliau mlm suda. Tau prastas sou. Dar pasakai kad akivaizdu del ko prastas. Nors nepateiki argumentu. Saunuolis |
Lyncaz
2009-01-18
pirmos dvi kovos buvo dar nieko visai, turėjo trūkūmų, bet linksmos detalės, man, kaip žmogui "prie bajerio" patiko. O ME tai prasčiausias per BWE istoriją... vos gaudžiaus kas ten vyksta...
o pati didžiausia klaida - tai LABAI prastas organizuotumas...
SmS
2009-01-18
Lyncaz, 2009-01-18, 11:42, pasakė:
pirmos dvi kovos buvo dar nieko visai, turėjo trūkūmų, bet linksmos detalės, man, kaip žmogui "prie bajerio" patiko. O ME tai prasčiausias per BWE istoriją... vos gaudžiaus kas ten vyksta...
o pati didžiausia klaida - tai LABAI prastas organizuotumas...
Lyncaz, sutinku, blogai,kad nėra Backstage. Tiesiog nespėjom prigalvoti, juk dar ir kovą reikėjo snypo rašyt. Kad nėra entrance net nepastebėjau. Dėl face heelinimo, tai tiesiog norėjau išskirti kovos blogiuką ir kovos gerietį. Gal čia bus Hedge turnas?
Lyncaz
2009-01-18
|
Ne į temą | va būtent tame ir pasireiškia prastas organizuotumas. reikia rašyt - nėra kam. siūlau vėl jungtis į vieną brandą, nes ilgai taip nepatempsit... o dar jei trūks wrestleriam kantrybė... Think about it... |
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-01-18, 12:39
SmS
2009-01-18
Lyncaz, 2009-01-18, 12:38, pasakė:
|
Ne į temą | va būtent tame ir pasireiškia prastas organizuotumas. reikia rašyt - nėra kam. siūlau vėl jungtis į vieną brandą, nes ilgai taip nepatempsit... o dar jei trūks wrestleriam kantrybė... Think about it... |
|
Ne į temą | Tarkim dėl manęs ir Danio dar problemų nebuvo. Visada parašom laiku, o jei kitiem ** ant wrestlerių ar kitų writerių,tai man ant jų irgi ** |
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-18, 16:13
Lyncaz
2009-01-18
SmS
2009-01-18
Lyncaz, 2009-01-18, 16:29, pasakė:
|
Ne į temą | Fire them aš manau, kad turėtumėt dirgt kaip komanda, t.y. vienas ar du vadovai kurie kuria bendrą šou vaizdą, likusiems liepia* parašyt atitinkamas kovas, su tam tikrais nurodymais (pvz, kad wrestleris A prasiskelia galvą), sutaria dėl BS, kas ir apie ką rašo. Tada surenka, viską suklijuoja, PERSKAITO pats(-ys) ir publikuoja. * žodis liepia nereiškia prievartos, paklausi ar turi laiko (ar gali?), jei taip, pasakai "rašysi tą kovą". jei negali vienas, kreipiesi į kitą. |
|
Ne į temą | Tai mūsų trys juk yra. Su TNE nebendradarbiaujam. Aš už komandinį darbą ir visą kitą ką tu rašei (perskaitymas, pasitarimai), bet bėda tame,kad Danis nori būti karalium ir beto dar kai amžinai kokios bėdos,tai stengiamės greičiau jum pateikti šou, nes jis ir taip dažnai vėluoja. To pasekoje nespėjame perskaityti kartu, pakeisti kąnors.Blogai, bet stengiamės tobulėti. |