No Way Out 2009
`MalioK`
2009-01-27

RAW ELIMINATION CHAMBER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
CENA © VS. KANE VS. MYSTERIO VS. JERICHO VS. EDGE VS. KNOX
WINNER: EDGE ©
RATING: ***3/4
SMACKDOWN! ELIMINATION CHAMBER
WWE CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: TRIPLE H ©
RATING: ****1/2
JACK SWAGGER © vs. FINLAY
ECW CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: JACK SWAGGER ©
RATING: *
SHANE MCMAHON vs. RANDY ORTON
NO HOLDS BARRED MATCH

WINNER: RANDY ORTON
RATING: ***
SHAWN MICHAELS vs. JOHN LAYFIELD
WINNER TAKES ALL MATCH

WINNER: SHAWN MICHAELS
RATING: **1/4
- Ivertinimai pagal James Caldwell
Triple-H
2009-02-03
`MalioK`, 2009-01-27, 14:31, pasakė:
RAW ELIMINATION CHAMBER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Kas per...!!! Mike Knocks WHC championship matche?
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-02-03, 19:30
Redagavimo priežastis: KONTROLIOJAM SAVO CITATAS. Sekanti karta, bus ispejimas.
real_deal
2009-02-03
Triple-H, 2009-02-03, 15:17, pasakė:
Elimination Chamber matchuose niekada nebuna taip, kad visi dalyviai butu main eventeriai, taigi nereikia cia putot. O kodel Big Show nesiziuri? Todel, kad jis tau nepatinka? Knox negerai, o tas pats Umaga kuris pries gaudamas trauma feudino su midcarderiais, tai jau gerai jo? ...
Triple-H
2009-02-03
real_deal, 2009-02-03, 17:32, pasakė:
Nesvarbu ar man Big Show patinka ar nepatinka (nju seip joa nepatinka) bet jis cia prie ko siame matche. Jis net nebuvo "susipykes" (nezinau kaip angliskai) su EDGE tai kodel jy imete y matcha? Jie gi nefeudino ir ju kovos nebuvo praitu/siu metu PPV. O dabar tik staiga ir imete ne prie ko cia jy. Tada jau geriau Triple H reikejo mest.
real_deal
2009-02-03
Triple-H, 2009-02-03, 19:40, pasakė:
|
Ne į temą | OMFG... Va kas yra tipiskas games.lt "protas". Nezinau nuo ko pradet nes kiekvienam tavo sakinij vyrauja totalus nusisnekejimas. Esu silpnu nervu zmogus todel nesiruosiu nieko tau aiskint ar isvis pratest sitos diskusijos. |
Spectre
2009-02-03
|
Ne į temą | Triple-H ,duodu tau draugiska patarima: nediskutuok ,o apsiskaityk foruma ,nes dabar beveik kiekviename poste fail'ini. Ir istaisyk ta savo triple posta ,nes jau ir taip turi 60% warn'o. |
Šį pranešimą redagavo Kiausingalvis: 2009-02-03, 20:30
Kzkas
2009-02-03
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-03, 20:43
Mauglis
2009-02-03
|
Ne į temą | Triple H ,o tau ziurisi Knox'as ar Kofi??Jie nesusipyko (nezinai kaip angliskai) su Cena |
Triple-H
2009-02-04
Mauglis, 2009-02-03, 21:21, pasakė:
|
Ne į temą | Triple H ,o tau ziurisi Knox'as ar Kofi??Jie nesusipyko (nezinai kaip angliskai) su Cena |
Konx'as cia ymestas tikdel Mysterio nes jie paskutiniu metu feudina
DZT
2009-02-04
Triple-H, 2009-02-04, 14:10, pasakė:
Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-02-04, 17:49
The1andOnly
2009-02-04
Jobberis_Extreme
2009-02-10
Fortaz
2009-02-10
1. "Jack laimes ir galetu per WM su kokiu Evan Bourne gryztanciu kautis. Siai kovai irgi ** ispest nebutu sunku". Jei neturi ka pasakyt, nesakyt. Kam kalbeti stiliumi "man dbr butu nesunku iseiti i lauka parukyti".
2. "HBK yra great workeris ,bet JBL nera tas wrestleris kuris butu labai geras". Jei jau nori lygint, suvok savoka kaip laknuso popierius wrestlinge, ir pamastyk apie JBL tame kontekste.
3. "Randy Orton vs Shane Mcmahon gali ,kad ir ***3/4 istempti" - absurdiskas tikslumas fantasy rating srityje. Cia tas pats kas fizikiniame bandyme matuoti su 0.5 tikslumu, bet atsakyma pateikti su 0.00000001 tikslumu
4. "Randy yra normalus wrestleris galintis istempti *** kova" - nu cia matosi ryski nepatirtis aprasymuose kas ka gali istempti. Is ko Randy gali *** istempti? Tikslumo. Randy, sakyciau tebera laknuso popierelis, kuris gaves papildoma inputa gali padaryti matcha virs savo ribu.
aplamai, rasant tokius "ekspertiskus" post'us, reiketu pamastyti apie isvadas. Ka tu pateikei siuo savo postu? Ka kas nors suzinojo, ko iki sio nebuvo zinoje?
Mauglis
2009-02-13
PerOdox
2009-02-16
Unbroken
2009-02-16
PerOdox, 2009-02-16, 02:25, pasakė:
|
Ne į temą | Galiunai? |
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-02-16, 12:23
Redagavimo priežastis: + 20% ispejimo. Nezinai lietuviu? Kam siukslinti su nereikalingais klausimais, kurios taip myli? Gal as noresiu vadinti wrestlerius "stipruoliai" - tai ir mane klausi?
Fortaz
2009-02-16
Speju Orton vs HHH ir Edge vs Cena ant WM.
Visi matchai gan geri (as asmeniskai ECW matchui daugiau nei * duociau, na o HBK su JBL matchui buvo netinkamos salygos - t.y. tai turejo buti special matchas, nes juk jie "tiesiog nekencia" vienas kito), segmentu uzkulsiuose nedaug - geras PPV visumoje.
Mauglis
2009-02-16
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-16, 14:39
Unbroken
2009-02-16
Lyncaz
2009-02-16
Pirmas čemberis tikrai geras, įdomus, tik nuvylė nugalėtojas... vėl prasidės "Game on" ir panašūs š...
***1/2
RKO - Shane
Čia dar gražiau, kova pilnai pateisino lūkesčius, tik buvo per trumpa, bet čia taip atrodo dėl to, kad gerai ėjosi, o apetitas kyla bevalgant. drąsiai galiu duoti ****1/4
ECW Championship
* ir viskas tuo pasakyta...
HBK - JBL
pradžia nelabai bet po truputį įsivažiavo, ir pabaiga visai smagi buvo. tik man keista, kaip tokia (jau galima sakyt) legenda kaip HBK yra statomas į tokią padėtį, kad tipo visiškai priklausomas nuo kažkokio JBL, kai prieš kovą turi vos ne verkti, pilnas baimės, kai turėtų būt atvirkščiai
**1/2
Kitas čemberis
Na prasidėjo iškart su intriga, tik geriau būtų išmetę Knox'ą, nes Kofi būtų galėjas gerai pasirodyt + nebūtų gaila jį nupinint, nes credibility vaikis kaip ir nelabai turi... Šaunuolis Rey, jau galvojau kad gali ir laimėti, jau toks vaizdas, kad jis buvo pamirštas, bet dabar leido apie save priminti ir parodė kad parako dar turi užtektinai. Labai gerai padaryta vieta su Cena, kai jis įjėjo paskutinis, pagalvojau turėsim supermeno šou, bet greitai supermenas buvo "nuleistas" ir netgi išmestas.
***3/4
SwedaS
2009-02-16
Na machas kaip sou atidarymui labai geras. Pati macho eiga patiko, greit eliminuotas Edge uztikrino title change. Na nors norejau, kad laimetu Jeff... Deje. Likus Undertaker ir HHH labiau norejau, kad laimetu Undertaker nes man asmeniskai HHH kiek atsibodes.
SHANE MCMAHON vs. RANDY ORTON
Na machas kaip ir buvo galima tiketis atitiko pavadinima.
JACK SWAGGER © vs. FINLAY
Na sitas machas nelabai mane ir domino, bet manau jis atitiko dabartinio "ECW" standartus
SHAWN MICHAELS vs. JOHN LAYFIELD
Na sito macho laimetojas buvo aiskus dar neprasidejus kovai. Pats machas buvo neblogas.
WHC ELIMINATION CHAMBER
Sis machas pasidare ydomus dar net neprasidejas. Edge ysikisimas Kofis na ir ka Edge WHC mache. Pats machas patiko palyginus greitai eliminuoti monstrai.
Visa PPV vertinciau 9/10.
Valhalas
2009-02-16
SD chamber: įdomus sprendimas iškart pradėti nuo IMO ME
Shane vs RKO: iškart kliuvo, kad Shane smūgiai žiauriai overseelinami, bet jų nebuvo per daug, so not a big problem, toliau gera mačo psichologija, geri spotai, geras išdėstymas/eiga ir t.t. ir gana tinkama pabaiga, tikrai daug priekaištų neturiu šiam mačui viskas vyko taip, kaip ir turėjo. 7.5/10
Swagger vs Hornswoggle(the big): eilinio ECW ME lygio mačas, nėra per daug ko komentuoti čia. 3.25/10
HBK vs JBL: nieko ypatingo ir čia, tik tiek, kad pagaliau gal bus baigtas šis feudas, nes su tokiu finišu JBL credability krito down the chimney. 4/10
Toliau what the truck?
RAW chamber: čia jau net nežinojau ko tikėtis jei Edge nebūtų planuojama leisti laimėti kam išvis kišti jį į chamber, išjobbint ir Koffy ne ką prasčiau galima. Nuostaba tik pakilo kai vos ~min po įėjimo buvo eliminuotas Cena. Galiausiai atsitiko taip kaip ir tikėjau Edge wins
Bendrai tikrai įdomiai subuildintas PPV, nestokojantis twistų ir gerų mačų, dabar visi su nekantrumu lauks RAW/SD, kad sužinoti kaip toliau viskas vystysis, nes kas liečia Championship viziją viskas pasisuko 180 laipsnių kampu.
Bendras asmeninis PPV įvertinimas:
6.5/10
Bottom
2009-02-16
SD chamber'is.
Pirma reakcija, išgirdus Taker'io muziką - what the...? Buvau iš tikro labai supykęs, net pasimetęs, kad gal releas'as susisukęs. Bet tas pyktis greit išgaravo. Iškritus Edge'ui, žiauriai nustebau, bet vėl susinervinau. Kam jį mest pačioj pradžioj? Galima jį išmest pirmą, taip nsutebinant, bet palaikyt ilgiau matche. Žinoma, išvydus tą segmentą su juo ir Vickie, supratau, kad dar galima kažko laukti. Matchas buvo labai gražus. Vienintelė problema, tai nepatiko greitas Kozlov'o įėjimas. Pabodo žiūrėt ~4min., kaip jis squash'ina Hardį. Gale, intrigos palaikymui Taker'į galėjo apmainyt su Hardžiu, bet žinoma, "The Dead Man"
No Holds Barred.
Iš pradžių, ne taip baisiai kaip per Raw, bet vistiek akis badė Shane'o boxing'as. Spot'as su ekranu buvo arba labai gerai atliktas, arba Orton'ui po jo apmirė smegenų ląstelių. Šiaip smagu matyt gerus cut'us, bent per PPV dar kraujo gaunam. Legacy įsikišimas irgi vietoj. Jis buvo žinoma neišvengiamas, bet gerai, kad per daug ir neužsibuvo. Bendrai, Orton'o pergalė neapsakyčiau, kad atrodė įtikinama. Sudaro vaizdą, kad Randy be RKO - nulis.
ECW title match.
Ne vietoj visiškai. Žinoma, jei jis būtų įdėtas po SD chamber'io, jie būtų buvę nuboo'inti. Taip pat atrodo, kad kova buvo verta daugiau nei *.
HBK-JBL.
Dar kart priminsiu, kad feud'as manęs tikrai nežavi, bet kadangi buvau geroj nuotaikoj po pirmos PPV dalies, stengiaus neprasukinėt. Abu wrestler'iai eilinį kart demonstruoja savo puikius "vaidybos" sugebėjimus, bet kaip tokiam matche man trūko vieno dalyko - kraujo. Dėl manęs, matchas galėjo baigtis kad ir no-contest, count-out ar dar kažkuo neeilinio. Also, HBK's wife is a babe
Raw(ne visai) Chamber.
Buvau nusiteikęs daliniam nusivilimui, bet Kofi įėjimas mane apakino ir nuteikė nesveikai PPV pabaigai. Kaip ir turbūt daug kam, pamačius įsikišantį Edge, pirma mintis:"Edge laimės". Visą matchą, nors ir tikėjau jo pergale, visgi neneigiau ir Cenos/Jericho pergalės. Gerai padaryta, kad išmestas Kofi, o ne Knox. Kofi prieš Mysterio būtų atrodęs ne kaip, nors jis ir "jaunesnis/atletiškesnis". Nesveikai prajuokino vieta, kai Rey teškiasi į Kane'o langą, nukrenta, o Kane tokią ramiai linksmą išraišką nutaiso
PPV buvo bent man, ypatingai geras. Per main event'ą mark'inausi taip, kaip nežinau kada. Turbūt, kaip per Edge-Taker matchą per WM24. Bet aišku, vertinant objektyviai, koją pakišo ECW matchas ir dar kelios smulkmenos. Turbūt per daug duodu, bet fuck it, žiūrėjimas buvo labai emocingas o tai mano nuomone ir yra PW esmė. Duodu 8,5/10.
SmS
2009-02-16
Visų pirma nesupratau kodėl SD Chamberis pirmas. Jei jau nori chamber dėt kaip openerį,tai tegul deda WHC, juk ten sudėtis daug blogesnė. Tik vėliau supratom,kad čia yra storyline dalis. Edge iškrenta SD Chamber, o ateina į RAW Chamber. Neblogas pasirinkimas pradžiai dėti Edge ir Jeff, judriausius mačo dalyvius. Išsižiojau,kai buvo eliminuotas Edge. Ir ne šiaip įsivažiavus mačui, o jo pradžioje, kai buvo 1on1. Jeff visai jobinamas prieš Kazlov kas man nepatiko. Užtat labai patiko Undertaker. Stengiasi, bėgioja, šokinėja vyrukas. Nieko keisto,kad po Edge eliminuojamas Kazlov paliekami aukščiausios klasės wrestleriai. Geras buvo Moonsault ant Big Slow, bet jis buvo labai nuspėjamas jau toje vietoje,kai Show punchinosi su Undertaker ant turnbuckle. Jeff out, o aš jau meldžiuos,kad HHH nelaimėtų. Labai puikus darbas iš HHH ir Undertaker pusės, intriga buvo gera sukurta. Ypač patiko kombinacija pasibaigusi Piledriver. Kova gera, bet laimėtojas žiauriai nuvylė. Ir vėl jis.. *****
No Holds Barred
Labai geras darbas iš Shane pusės. Galėjo gal mažiau punch pradžioje būti. Galvojau,kad pabaiga bus jau poto,kai nepataikė Shane ant Randy, bet truko dar ilgiau. Labai daug laiko šiaip buvo skirta šitam mačui. Pabaigoje jau labai ryškiai matėsi,kad Orton reversins ir padarys RKO. Matchą aišku gelbėjo jo tipas, nes mes visi žinome Shane galimybes, bet man kova patiko. ***1/2
ECW Championship
Žiūrėjau,kad išvysčiau Christian. Neišvydau. DUD
HBK vs JBL
Patiko man Shawn žmona
World Heavyweight Championship
Nu aš taip ir žinojau,kad Edge kąnors sugalvos, bet kad su WHC Chamberiu mintis neatėjo. Vėlgi pradžioje matome gan neblogą technišką darbą iš Rey ir Y2J pusės kas man patinka. Keista,kad Kane taip greit eliminuojamas, maniau jis atliks didesnį vaidmenį, ką jis dažnai daro tokio tipo matchuose. Ačiū Jericho Knox out. Negaliu aš į jį žiūrėt, nieko gero nematau jame. Cenas out! Y2J out ir jau pasidaro aišku,kad Edge laimi WHC. Tik dabar klausimas. Edge goes to Raw? Geras galas buvo. Vis dėlto džiaugiuosi,kad Edge tapo čempionu, nors ir ne tuo. Tik kaip dabar bus su Hardy feudu? Kągi, nenuvaldomai laukiam RAW. ****
____
Pats PPV tikrai vykęs, patiko. Chamberiai gan gerai sudėlioti, buvo intriga karts nuo karto. PPV duodu 8/10.
Hunter
2009-02-16
Buvau kiek pasimetes kodel SD! chamberis buvo pirmas nes sudetis jo zymiai geresne buvo negu raw, taciau greit viskas paaiskejo. kai edge nupinino soktelejau nuo kedes is netiketumo, pirma mintis negi jeffas susigrazins titula, taciau to titulo jam kaip ir nereikia, nes taip ar taip bus macas brother vs brother per wm. kozlovas - dar pergreit. lieka big show takeris ir hhh. big show komandiniu darbu irgi eliminutas taigi lieka pretendentai hhh ir taker. laimejo hhh ir meldziu kad per wm butu taker vs hhh o jai dar ir hunter heel turna greit sugebetu padaryt butu nerealus main eventas per wm, laiko gi visgi ivalias. visas macas ziaurei patiko iskyrus viena maza smulkmena, galejo ir but kraujo
orton vs shane irgi kiek nustebino nes buvo isties geras macas, galvojau teks prasukt bet neprasukau nei kiek. kiti du macai buvo greit prasukti.
pamacius edge uzpuolant kofi ir bandant ilyst i chamberi, kaip ir visiems pasidare aisku kas laimes si maca. taciau tai nei kiek nesugadino pacio maco. tikrai nesitikejau kad bus toks geras ir antrasis. priedo labai graziai cena panaudotas buvo, pabuvo pora min gavo po finisheri ir out