←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Refresh kalba

nuotrauka Refresh_22#MVP 2009-02-01

pasigirsta Papa Roach -Alive ir be jokiu ceremoniju pasirodo Refrsh(reklama jam nerupi) ir jis kalba :
Sveiki , katik pamaciau , kad gavau kova ir spekite kieno makaule dauzysiu si karta ? O gi FnT , Yeah Bitches! Sito as tikrai laukiau! Gaila tik , kad jis neturi partnerio , bet abejoju , kad kasnors nores rizikuoti ir kovoti su FnT vienoje komandoje , kai kitoje barikadu puseje stovesiu as su Mr.Hardcore. Nezinau , kokiu saskaitu su FnT turi MH , bet as zinau , kad jos yra tokios dideles , kad ju neuztektu isvardinti visos laidos.. Laikas bega ir po truputi arteja ta diena kai ateis show , ta diena kuria galima vadinti kruvinuoju vakaru , diena kai susiremia stipriausi vyrai del vieno tikslo , pergales.. Daug kam kyla klausimas kodel sudariau komanda su MH? Sioje federacijoje yra pilna perspektyviu kovotoju , todel nusprendziau susirasti mokini kuris taip pat puikiai kaip as galetu visiems spardyti subines.. Ir tai buvo Mr.Hardcore siam zmogui perduosiu visa savo patirti kuria sukaupiau , bet iki tol kol jis taps tokiu pat puikiu kaip as , as dar spesiu atkersyti tau FnT. FnT tai zmogus , del kurio mano kreive krito zemyn , dabar as nebesu toks populiarus , dabar as nebesu sekmes garantas kuris garantuoja , kad federacija ispopuleres , dabar as nebesu zmogus kurio reikia visiems.. Taip FnT tu gali didziuotis tu is dalies pakeitei BWE , tiksliau jie nebegauna tiek daug pinigu.. FnT tikriausiai tu supranti , kad tureti toki championa kaip tu tiesiog yra nenaudinga , tu federacijai atnesi daugybe nuostoliu.. Vieni nori buti tokie geri krepsinikai kaip Micheal Jordon , kiti nori buti tokie geri dainininkai kaip Micheal Jakson , kiti nori buti tokie geri wrestleriai kaip Sheskius , o as nenoriu buti nekuo! As esu tobulas! Tik as esu toks vienintelis ir nepakartojamas! Tikriausiai supranti , kad pasiemei per daug sudo negu tu gali panesti , taip sis titulas tau yra per sunkus! Ir tik laiko klausimas kada jis tau pasirodys per sunkus ir tu ji išmesi.. FnT tu sakai , kad esi kietas , bet kai buvom ringe as taves tokio nemaciau buvai minkstas kaip sviestas ir laimejai tik per stebukla. Nuo siol as visada laimesiu ir niekada atgal nepaziuresiu , nes zinau , kad mano pergales yra išskirtines. Ka tik suzinojau , kad tavo komandos draugas bus The Answer! Turbut supratai , kad pralaimėsi ir nusprendei pasikviesti , geriausia BWE kovotoja , bet tai taves neisgelbes nuo pralaimėjimo , nes mano pyktis ir noras laimeti yra toks didelis , kad net simtas tokiu kaip Answer manes nesustabdytu. Tu supratai , ka reiskia kovoti su Refresh todel nusprendei „pasisamdyti“ Answer. Per ateinanti show , Answer su FnT gales grizti , is ten is kur atejo , o gi is niekur!
Cituoti

nuotrauka fanatix 2009-02-04

Suskamba The game Ft 50 cent – hate it or love it. Įeina FnT. Nešdamasis dirža. Sustoja, iškelia diržą, tuo metu – fejerverkai.Užsimeta diržą ant peties, įčiuožia į ringą, pasiima mikrofona ir prašneka.

Taigi Refresh, po pralaimėtos kovos, ateini čia, ir sakai kaip DAR kartą mane nugalėsi? Jei nenugalėjai per PPV, kodėl tai turėtum padaryti dabar? Kas pasikeitė? Žinoma, tu dar turi parako, tačiau kaip ir sakei, per mane tavo karjeros kreivė krenta žemyn. Ir žinai ką? Aš tuo patenkintas. O mano karieros kreivė vis kyla ir kyla aukštyn.Be jokių sustojimu, be jokių pauzių.Tik aukštyn ir aukštyn. Šis titulas kurį aš gavau, yra visko pradžia. Ir tai greit nesibaigs.Nes žinai, kai aš gavau jį, aš tapau dar stipresnis, aš treniruojus dar daugiau, aš ringe atiduodu dar daugiau savęs. Šis titulas yra tarsi didelis paskatinimas viso to darbo, viso to prakaito, kurį aš išliejau ringe, ir už jo ribų. Tačiau dar didesnis paskatinimas yra tai, kad aš nugalėjau legendą, ir užtildžiau visus kritikus, kurie sakė, kad FnT. Nieko nepasieks, kad FnT. Nesugebės nutraukti savo pralaimėjimu serijos, bet kaip matote, viskas apsivertė 180 laipsniu. Tikiuosi, kad niekas nesikeis ir per kovą, viskas bus tarsi PPV scenarijus, tačiau bus tik du papildomi kovotojai – MH ir Answer. Tačiau du kovotojai nieko nepakeis. Ir manau, kad net visas roosteris nepakeistu šios kovos baigties.
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-02-04, 18:55
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-02-04

Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

Mr.Hardcore paima mikrafona ir sako:

- FnT kaip tu dristi sakyti, kad nugalejai Refresh? Tu laimejai tik del mano uzgaidos, del mano noro, taciau pasirodo as suklydau kam paskirti pergale, viskas atsisuko pries mane mano komandos draugas prarado titula del manes, ka padarysi visi daro klaidu, taciau ar zinai viena dalyka? Jis prarado titula del manes, todel ir atgaus ji del manes. Dziaukis savo titulu kol gali nes greit ji prarasi. Viskas baigsis per kelias kovas si pirmoji ir kita per maca Refresh pries FnT. Zinai cia viskas kaip banke vienos akcijos kyla kitos krenta, vienos krenta kitos kyla. Gal tavo akcijos dabar ir kyla, bet jos greitai nukris. Tu laimi del manes, tu ir pralaimi del manes. Bet man juokingiausia yra tai, koks tu cempionas? Koks tu cempionas jeigu sugebi pasikviesti federaciju legenda? Jeigu tu butum istikruju stiprus pasiimtum koki The Chain ar dar ka nors. Nors koks skirtumas tai bus tik lengva treniruote pries mano musi su The Chain. FnT you will lose this match, next match and title match.

Mr.Hardcore palieka arena

Ne į temą
prasta kalba, nes viska ka moku desiu i kova Mr.Hardcore vs The Chain

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-04, 17:01
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-02-04

Uzgroja Kanye West - Touch The Sky. Zmoniu sirdis uzvaldo prisiminimai. Uzvaldo troskimas isvysti senaji Answer. Pasirodo savo senoje aprangoje. Bridzai, plati balta maike ir uzrasas 76. Answer pasitinkamas didziuliu fejerverku show ir juodai baltu lazeriu show. Answer atsoliuoja graziais sokio suoliukais iki ringo. Surimteja, uzlipa i ringa. Cia iskelia rankas, lipa ant turnbuckle ir nusimoves maike meta ja ziurovams. Pabuciuoja savo dogtags'us ir ruosiasi dvikovai.

- Fuck dudes.. ar jus matot kas cia dedas? Refresh, Mr.Hardcore? Wtf? Ka jie cia daro? Ai tiesa vienas BWE kovotoju FnT paprashe padeti spardyti sitiems juodasikniams subines. Ak taip tiesa Refresh. Cia tas pats kovotojas, kuri as first time ever kovoje iveikiau NME federacijoje per gan trumpa laika? Taip cia tu. As tau pasakysiu viena issisokeli. Baik plagijuoti tokius dalykus kaip "As esu tobulas" , "As esu Mr.Perfect" ir bla bla bla bla, kadangi, kad ir kaip tu stengtumeis patikek tu netapsi Answer. Tu esi zemiau uz mane. Tu nebusi mano lygmenyje - NIEKADA, o ka jau kalbeti apie aukstesnes tavo galimybes uz mano. Tu joks tobulasis. Tu joks Mr.Perfect. Kuom gali argumentuoti tai, kad gali save taip isvadinti? Ar pamirsai kas cia nuo senu laiku yra tobulasis? Ar pamirsai kas cia perfect? Gal tau pravesti istorijos pamokele ar pats prisiminsi? baik malti suda viena diena ir rimtai pradek kautis, nes dabar po tavo pralaimetos kovos tematau pusetina verkslenima kaip tu nori dar vieno sanso i titula kuri dabar laiko Mr.FnT! Taip po velniu. Jis laimejo ta titula ne per viena vakara! Jis ji laimejo kiekviena vakara savo subine nesdamas i begalini pavoju! Neshe ta savo uzpakali ten kur jis galejo buti gerai pakepintas. Jis laimejo jis pralaimejo, bet galiausiai daejo iki tos PPV dienos kai pagaliau gavo tavo mesa! Jis atidave visa save ir stai ant jo peties tas titulas, o ka tu padarei? Tu atejai per pirmaji show ir lengvai laimejai titula ir kas svarbiausiai jo neivertinai todel ir pralaimejai. Aptingai kovoti? Tai po velniu pusk i pavesi jeigu tu aptingai ar pavargai. Cia mums tinginiu ir nuvargeliu nereikia. Cia kaunasi bent jau puse mano siknos verti kovotojai!! Cia nevieta verkslenimams. O visu antra.. ka tu dar tokio padarei, kad manai gali gauti title shota i FnT titula?! Ar nebutu geriau jeigu pats FnT nusprestu ar tu gauni title shot'a i titula ar ne?! O tu dar bambi tokiais zodziais kaip "gales grizti is kur atejo, is niekur"... ? Tu bent pats supranti ka sneki?! As atejau is sukrushto nygeriu rajono kur mane vaikesi desimtimis kitu nygeriu ir megino man kokia nors shirke istatyti i sedimaja, taciau as nepasidaviau is ten as atejau ir ten tu manes nebenuvarysi! As pasiusiu tave ten kur jau esi pats pabuvojes! As pasiusiu tave i devintaja sumauta karalyste! Kur atsiduria visi kurie krenta it kniuisiai po fantastiskai grazaus ir protu tau nesuvokiamo N-Giga Face veiksmo! O jeigu manai, kad ir to neuzteks man ir FnT pergalei, tai tada pasiruosk PATARDAI! Stai tada tavo susmirdes prakaituotas kunas issitaskys i susmirdusius mesos gabalus, kurio nevalgytu nei devynias dienas badaujantis sabaka!...

Answer uztyla...
Cituoti