←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Tag Team match

nuotrauka Kzkas 2009-02-12

Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

- Na kagi GM ir toliau pasitiki manimi ir Refresh ir duoda mums kovas del titulu arba kovas su tokiais vidutiniokais kaip Ramiro ar Hegde. Kodel? O gi todel, kad zino, kad mes galime padaryti net prasciausias kovas geriausiomis ir net kovose su low-midcarderiais galime uzdirbti daug pinigu. Visi fanai tiesiog dziaugiasi mus matydami. Na ir ka gali zinoti? Sedziu as sau pirmadienio vakara, ziuriu televizoriu, gurksnoju alu ir staiga suskamba mano telefonas, o ten ne kas kitas, o Refresh skambina man ir sako, kad mes turim sansa iskovoti Tag Team title shota. As tikrai apsidziaugiau, bet galvoje sukosi viena mintis kas bus musu varzovai? Iskart pagalvojau apie Mysterious Man ir The Answer jie rimti varzovai kuriu bijo net bebaimiai, taciau Refresh pasake tai Ramiro Cruz ir Hegde. Iskart prisiminiau, kad cia tas pats Kruzas kuri as jau esu sutvarkes Hardcore kovoje po kurios jis gavo trauma ir Hegde kuris kazin ar yra koviasis bent 5 kovose. Visi vakara masciau kas man dabar bus? Juk kausiuos pries du neiveikiamus kovotojus. Bet stai man i galva sove, kodel as turiu galvot kas man bus? Ne as apie tai turiu galvoti, o jie kas bus kai jie stoves priesais Mr.Hardcore ir Refresh. Yra labai mazai kovotoju kurie stovi pries mus ir ziuri akis i aki ir jiems nedreba kinkos, bet tai tikrai ne Kruzas ir Hegde. Zinot as del jusu isleisiu geru wrestlerio pradziamoksli kuriame bus parasyta ko reikia tapti tokiam geram wrestleriui kaip Refresh ar as. Norint tapti geru wrestleriu reikia ne viena ir ne du kilogramus prakaito padeti. Reikia tureti valios, ryzto ir zinoma TALENTO! Talento kuriuo apdovanotas tikrai nekiekvienas. Ir jus man pasakykit kaip mes talentingieji galim pralaimeti netalentingiesiams? No chance in hell. As jau zinau is kokio molio jus drebti, o is kokiu sudo esat drebty irodysit per musu maca, po kurio mes, o ne jus iseisim aukstai pakeltomis galvomis ir su title shotu rankose.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-12, 21:55
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-02-12

Jo, dar priverskim žmonės parekt Mr.Hardcore next BWE champ ir dar lai visi žmonės atsiklaupia ant kelių ir laiko MH dievu? WTF? Tai davai aš per kitą kalbą parašysiu Ar Mr. Hardcore loxas ir sakysiu spauskite žalią mygtuką. Tai padarysiu, kad visi spaustų ir išvadas gauname Mr.Hardcore : Loxas. Taigi nereikėtų piknaudžiauti tokiais dalykais.

PS. Srry jei įžeidžiau, tik pvz. daviau.
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-12

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-02-12, 21:41, pasakė:

Jo, dar priverskim žmonės parekt Mr.Hardcore next BWE champ ir dar lai visi žmonės atsiklaupia ant kelių ir laiko MH dievu? WTF? Tai davai aš per kitą kalbą parašysiu Ar Mr. Hardcore loxas ir sakysiu spauskite žalią mygtuką. Tai padarysiu, kad visi spaustų ir išvadas gauname Mr.Hardcore : Loxas. Taigi nereikėtų piknaudžiauti tokiais dalykais.

PS. Srry jei įžeidžiau, tik pvz. daviau.
Ne į temą

O ar tikrai reikia spausti tuos mygtukus,kad įsitikintume? :D No offence.
Cituoti

Ne į temą
Gerai pataisiau
Cituoti

nuotrauka NevermanO_O 2009-02-12

Ne į temą
as manau,kad cia nebuvo taip jau blogai,tegu koks skirtumas? gi kokia kalba paraso jis cia jau jo reikalas,o kaip atsikirs cia jau prieso reikalas.
Cituoti

nuotrauka Šnypas 2009-02-12

Na ką gi, pasirodo sistema "Paprašyk - gausi" veikia. Kova Tag Team , tačiau ar aš turėčiau sunerimti, kad mano varžovai bus baisieji baubai Mr Hardcore ir legendų legenda a.k.a. Refresh. Atsakymas - ne. Nors ne, kinkos gal truptį drebės per mačą, bet tas drebėjimas bus kojų spyriai, kurių jūs kaži ar atlaikysit, kaži ar pastebėsit juk vienam dėl sentvės akys nusilpusios, kitam nuo vielinės vielos kėdės ar dar bala žino ko atitrankytos.Šį penktadienį pagaliau įsitikinsiu, ką išmokau, ko atsikračiau bet žinau viena - aš savim didžiuosiuos. Ir man tas pats ar aš pralaimėsiu ar ne. Jūs turite faktorių, kuris jums gali padėti jei jį išnaudosite - susibendravimaas vienas su kitu. Aš nepažystu nei hedge, nei jo veiksmų arsenalo, net nežinau kokia jo lytis, bet žinau viena - vienas aš negaliu nugalėti dviejų šių žemės kirminų. Erezijų skleidimas, Mister Hardcore, neateina į naudą. Juk ir aš tave kažkada nugalėjau, kai mano pašonėje sėdėjo amžinaatelsį Smith. Tą dieną tu išėjai nuleidęs savo galvą. Per PPV tu mane nugalėjai, na žinoma, juk tai buvo hardcore kova, tavo arkliukas, bet jegu tau sekasi hardcore, reiškia nesiseka single, taigi dar vienas faktorius į mano krepšelį. Aš trokštu keršto, žinok, aš trokštu priremti tavo pečius prie grindinio po to kai padaryčiau tau BxB smash. Gal nežinai koks tai veiksmas? Penktadienį sužinosi bet kokia kianą, gal net Hedge jį pajus?! Mes Hedge nesame draugai, nežinau ar galiu tavim pasitikėti, nesvarbu, kad ši kova dėl titleshot,lai pasiima tag team diržus to verti žmonės, bet jegu aš pajausiu grėsmę, bent menkiausią grėsmelę - aš nepasigailėsiu nettavęs... Aš kovoju ne dėl pergalių, ne dėl diržų o dėl garbės. Garbė - tai po kovos stovėti ant savo kojų, garbė - tai sumušti judviejų porelę ir parodyti kad The Enemy yra eilinis tag team.. Kaip aš mėgstu sakyti, Bus linksma pažiūrėti į jūsų veido mimiką kai tiek išpompastinę save irpažeminę mane turėsit palikti ringą nuleistomis galvomis...

Sorry jei yra klaidų
Cituoti

Zinai dar pries tau ateinant cia as zinojau, kad tu sakysi, kad nebijai musu, kad tau nedreba kinkos, bet zinau kodel as tai zinau? Nes tapati sako visi midcarderiai kurie poto vistiek pralaimi. Ar gi ne smagu? Tu supranti, kad kiek kartu as buciau gaves kede per galva as vistiek stoviu cia ir kalbu. Tu supranti, kad as neturiu jokios baimes, as esu extremalus hardcoristas kuris nebijo ziureti mirciai i akis. Man ir manau visai siai salei tikriausiai juokinga kuo tu giriesi. Tu sakai, kad su Smith nugalejai mane? Tai gal ismetam Hedge ir padarom kova Handicap 2 vs 1 kaip as turejau kautis ir paziesim kas tada juoksis paskutinis. As bent jau sugebejau nugaleti viena is ju, o to kurio nenugalejau sutvarkiau per PPV. Na gerai gal man ir nesiseka single kovos, bet juk mes kausimes ne single, o Tag Team mace kuriame as turesiu labai gera uznugari kuris, bet kada man pades. Gal as ir pajusiu ta tavo firmini veiksma, bet po jo tikrai nepralaimesiu, nes jeigu yra galimybe as tikrai jos nepraleidziu. Taciau jeigu tu man padovanosi dovanele, as tau turesiu irgi taigi gausi SWEET HARDCORE MUSIC po kurio sunkiai atsikele net patys stipriausi kovotojai. Ramiro tu apsirikai, jus su Hedge labai nepasiseke, nes tik mes laimeja gausim title shota, o jus net laimeje liksit be nieko. Musu komanda turi atiduoti visas jegas ir laimeti si maca, bet kokia kaina nes tai vienintelis kelias laimeti Tag Team titulus kuriu mes su Refresh labai norim. Ramiro patariu neskraidyk padebesiais, nes gali labai nusivilti nukrites. Kaip as sakau kiekviena kova yra karas ir rytoj tu busi ne mano barikadu puseje, tad ruoskis treciajam pasauliniam karui. O beje po kovos mes gal ir iseisim zemai nuleistomis galvomis, nes turesim pranest tavo seimai uzuojauta, nes tu netik turesi trauma, bet ir niekada nebesportuosi.
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-02-12

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-12, 22:01, pasakė:

Ne į temą
as manau,kad cia nebuvo taip jau blogai,tegu koks skirtumas? gi kokia kalba paraso jis cia jau jo reikalas,o kaip atsikirs cia jau prieso reikalas.
Ne į temą

Tai gerai, paprašysiu kovos kitą savaitę. You vs Me. O tada aš parašysiu,kad fanai pradeda ant tavęs rėkt visokius bauginančius chantus, į tave mėto šiūkšles, o poto ateina lygos GM ir pasako,kad esi visiškas nevykėlis ir tave atleidžia. Nėra taip blogai, koks gi skirtumas? Juk čia mano reikalas kokią kalbą parašau, o poto tu jau gali atsikirtinėt.

Galvok ką kalbi, o geriausia apskritai patylėk.
Cituoti