Everything or nothing
BingoLT
2009-03-05
Uzgroja Nelly - Steel the show ir pasirodo Ronnie,iskart juda i ringa,ilipa ir rimtu tonu kalba:
-Kagi Kagi,vel kita savaite,vel kitas isukis,bet turi ateiti laikas ir man susiimti,tai turetu buti sis kartas,nors nezinau ar mano komandos draugas ka nors parodys,bet as vistiek turiu kada nors laimeti,as privalau,nes kitaip as nebusiu kovotojas,kovotojas nera pralaimetojas ,jis turi laimeti,nesedejas kieno nors seseli,as turiu,as privalau laimeti sia kova,nes kitaip mano uzsispyrimas mazes,mano pasitikejimas savimi gali mazeti,bet tai dar nepabaiga,dar neviskas,as turiu laimeti,nors per Double Trouble ppv as nelaimejau,bet as vienintelis likau kuris gale priesinosi Rosy,nors tai jau buvo per velu,vistiek as irodziau savo kad nesu jau toks prastas kovotojas,as tikrai pasirodziau jau ne taip prastai,laikui einant turbut,as pradesiu kilti,laikas man priprasti prie sios federacijos ir kopti savo keliu link titulo,kurio man reikia, ar man reikes pasitelkti naujus veiksmus ar ka,man tai nesvarbu,bet as turiu butinai laimeti sia savaite,kad irodyciau tokiems kaip E-Bring kad as nesu absoliutus 0,turiu jam irodyti kad jis yra prastesnis uz mane,kad jis tikrai nera vertas kovoti pries mane,nors ir jis sako kiek kartu pries ji kovojau tiek ir pralaimejau,bet kaip ir patarle sako,3 kartas nemeluoja,bet ... tai jau yra ketvirtas kartas kaip mes susitiksime ringe,bet paskutiniji karta jis ne pats laimejo,o Rosy,bet ir yra patarles pataisymas,trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja....
Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-05, 19:43
-Kagi Kagi,vel kita savaite,vel kitas isukis,bet turi ateiti laikas ir man susiimti,tai turetu buti sis kartas,nors nezinau ar mano komandos draugas ka nors parodys,bet as vistiek turiu kada nors laimeti,as privalau,nes kitaip as nebusiu kovotojas,kovotojas nera pralaimetojas ,jis turi laimeti,nesedejas kieno nors seseli,as turiu,as privalau laimeti sia kova,nes kitaip mano uzsispyrimas mazes,mano pasitikejimas savimi gali mazeti,bet tai dar nepabaiga,dar neviskas,as turiu laimeti,nors per Double Trouble ppv as nelaimejau,bet as vienintelis likau kuris gale priesinosi Rosy,nors tai jau buvo per velu,vistiek as irodziau savo kad nesu jau toks prastas kovotojas,as tikrai pasirodziau jau ne taip prastai,laikui einant turbut,as pradesiu kilti,laikas man priprasti prie sios federacijos ir kopti savo keliu link titulo,kurio man reikia, ar man reikes pasitelkti naujus veiksmus ar ka,man tai nesvarbu,bet as turiu butinai laimeti sia savaite,kad irodyciau tokiems kaip E-Bring kad as nesu absoliutus 0,turiu jam irodyti kad jis yra prastesnis uz mane,kad jis tikrai nera vertas kovoti pries mane,nors ir jis sako kiek kartu pries ji kovojau tiek ir pralaimejau,bet kaip ir patarle sako,3 kartas nemeluoja,bet ... tai jau yra ketvirtas kartas kaip mes susitiksime ringe,bet paskutiniji karta jis ne pats laimejo,o Rosy,bet ir yra patarles pataisymas,trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja....
Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-05, 19:43
NevermanO_O
2009-03-05
Užgroja IR-Snake pit E-BRING juokdamasis nužingsniuoja link ringo.
-Hahaha(nusibraukia juoko ašara) Ronnie argi ne ironiška?Kelinta kartą mes vienam mače kovojam vienas prieš kitą? 3,o gal 4 na dabar neatsimenu,mano atmintyje teišlieka tavęs gulinčio nuo BRING IT KICK paveikslas.Hmm...Ronnie tu tikrai vis dar galvoji ,kad gali įrodyti ,kad tu esi wrestleris ,o ne pralaimėtojas,na ką ronnie traukinys išvažiavo ,manau(pasižiuri i savo rankinį laikrodį) maždaug prieš tris kovas,ronnie matau esi gana lėtas tačiau tai nekeičia nieko ,tu esi nevykelis ronnie,kiek kartų kovojai tiek kartų pralaimėjai.Keliu link titulo?Naujų veiksmų?Ronnie nejuokink tu šiame kvadratiniame ringe nesigaudau,manau tau rosy kartą sakė,TU nešok aukščiau bambos.Atsimenu per PPV sakei ,kad tavo pripratimo laikas BWE jau baigėsi,na kaip ir minėjau ne velnio jis nesibaigė..Jis neprasidėjo ir neprasidės,nesibaigė ir nesibaigs,koks buvai toks ir liksi ronnie,VISIŠKAS nevykelis,manau tau jau nebeliko ką čia daryti ,ypač kaip jau ne kartą minėjau esu tave nugalejas daug kartų tačiau šį kartą aš dar priedo turiu rembo ,o tu ką turi?O tu deja turi tokia pačią,nors beroc didesnę šiukšlę nei tu ...Taip pasitikite visomis šiukšlemis ir supuvusiais vaisiai BRUTAL,vos liežuvis apsiverčia pasakyti šį bjauru vardą,ronnie turiu pripažinti tavo vardą ištarti paprasčiau nei brutal.Taigi nenoriu daug aušinti burnos...kolkas ,todėl eisiu prie reikalo šį kartą kaip ir visus kartus ronnie tu pralaimėsi nes ,pirma aš vienas laisvai nugalėčiau jus abu,antra aš dar turiu rambo ,ir visą ta nugalėjimą palengvina gal šimtu kartu,o 3 po ppv supratau ką aš dariau blogau,ir tesugebėdavau nugalėti tave pone šiukšle ir tą kvailį hedge...mano įsitikinimai buvo blogi,bet erick man atvėrė akis,aš dabar vadovausiuosi jo žodžiais "MAN NETINKA JOKS VARIANTAS IŠKYRUS PERGALĘ" taigi no more mister nice guy,todėl ronnie drebėk CUZ THE NEW E-BRING IS COMING TO GET YA.
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-05, 20:15
-Hahaha(nusibraukia juoko ašara) Ronnie argi ne ironiška?Kelinta kartą mes vienam mače kovojam vienas prieš kitą? 3,o gal 4 na dabar neatsimenu,mano atmintyje teišlieka tavęs gulinčio nuo BRING IT KICK paveikslas.Hmm...Ronnie tu tikrai vis dar galvoji ,kad gali įrodyti ,kad tu esi wrestleris ,o ne pralaimėtojas,na ką ronnie traukinys išvažiavo ,manau(pasižiuri i savo rankinį laikrodį) maždaug prieš tris kovas,ronnie matau esi gana lėtas tačiau tai nekeičia nieko ,tu esi nevykelis ronnie,kiek kartų kovojai tiek kartų pralaimėjai.Keliu link titulo?Naujų veiksmų?Ronnie nejuokink tu šiame kvadratiniame ringe nesigaudau,manau tau rosy kartą sakė,TU nešok aukščiau bambos.Atsimenu per PPV sakei ,kad tavo pripratimo laikas BWE jau baigėsi,na kaip ir minėjau ne velnio jis nesibaigė..Jis neprasidėjo ir neprasidės,nesibaigė ir nesibaigs,koks buvai toks ir liksi ronnie,VISIŠKAS nevykelis,manau tau jau nebeliko ką čia daryti ,ypač kaip jau ne kartą minėjau esu tave nugalejas daug kartų tačiau šį kartą aš dar priedo turiu rembo ,o tu ką turi?O tu deja turi tokia pačią,nors beroc didesnę šiukšlę nei tu ...Taip pasitikite visomis šiukšlemis ir supuvusiais vaisiai BRUTAL,vos liežuvis apsiverčia pasakyti šį bjauru vardą,ronnie turiu pripažinti tavo vardą ištarti paprasčiau nei brutal.Taigi nenoriu daug aušinti burnos...kolkas ,todėl eisiu prie reikalo šį kartą kaip ir visus kartus ronnie tu pralaimėsi nes ,pirma aš vienas laisvai nugalėčiau jus abu,antra aš dar turiu rambo ,ir visą ta nugalėjimą palengvina gal šimtu kartu,o 3 po ppv supratau ką aš dariau blogau,ir tesugebėdavau nugalėti tave pone šiukšle ir tą kvailį hedge...mano įsitikinimai buvo blogi,bet erick man atvėrė akis,aš dabar vadovausiuosi jo žodžiais "MAN NETINKA JOKS VARIANTAS IŠKYRUS PERGALĘ" taigi no more mister nice guy,todėl ronnie drebėk CUZ THE NEW E-BRING IS COMING TO GET YA.
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-05, 20:15
BoXiX
2009-03-05
Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis išspjauna vandenį kuri laikė burnoje ir tada pasigirsta granatos sprogimas.. Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas. Tada pasiimsa mikrofoną ir sako savo kalbą
.
- Well, well, well... Ir kas mano priešininkai? Roonie, Brutal. Negi jūs manot, kad galit pasipriešinti nesutramdomam, nenugalimam John Rambo? Give me a f`kin break. Negi tu tikrai tiki savo pergale?!? Žymiai sunkesnis, ir svarbesnis klausimas buvo ar man eiti į šitą ringą aiškinti kažka tokiems kaip tu ar ne. Visgi pasirinkau pirmą variantą. Jūs, dar dvi aukos man. Aš esu Dievas. Manęs nenugalės jokie Anšveriai, Maniakai, Jasonai ir kiti dabartiniai "federacijos veidai" Aš - nenugalimas. Būtent aš pasiimsiu viską. Ir tai ne šiaip šnekos. Tai naujosios eros pradžia! Ir jeigu jūs manimi netikite, pasižiūrėkite į Refresh ir Your End. Jie buvo lygiai tokie patys, kaip jūs. Malė šūdą. Bet visi jų tauškalai baigėsi arba trečiu smūgių į grindinį arba krauju. Taigi jūs esate ne įšimtis ir jūs būsite sutriuškinti ir sumindyti. Beje, vienas formalumas šita kova, tag. Tai reiškia, kažkas kovoja kartu su manim. *Rambo šiektiek pamąsto* . Ai jo... E-Bring wtf? Jau geriau būčiau kovojęs vienas. Dabar yra tikimybė, kad maniškis sušiks visą mačą, ir aš pralaimėsiu? wtf? Kažkas netvarkoj su logika. Bet kokiu atveju, ringe kovosiu 90% laiko ir tas E-Bring galės man tik rankšluosčius padavinėti. Iškart tau dėkoju, būsi puikus pagalbininkas. Žodžiu daug neišsiplešiant būsi puikus subinlaižys. O dar apie priešininkus, pasakysiu bėkit kol galit, nes pasimaišyti John Rambo po kojomis, tas pats kas patekti liūtui į nasrus a.k.a lygu savižudybei. Perspeju būtent dabar. Nes kare, pasirinkimo nebus, lieka vienas - žūti. *žmonės boo`ina*
- GM, kitai savaitei reikalauju arba normalaus priešininko, arba kovos į titulą. Arba kitaip suluošinsiu vieną iš tavo kovotojų, ir man bus nesispjaut į iš manęs padarytą žalą tavo kompanijai. Aš nepažeidžiamas. Jeigu ir reikės po viena suluošinsiu ir daugiau. Taigi po pergalės jau gali ruoši title matchą, nes kitaip atsiimsi!
- Well, well, well... Ir kas mano priešininkai? Roonie, Brutal. Negi jūs manot, kad galit pasipriešinti nesutramdomam, nenugalimam John Rambo? Give me a f`kin break. Negi tu tikrai tiki savo pergale?!? Žymiai sunkesnis, ir svarbesnis klausimas buvo ar man eiti į šitą ringą aiškinti kažka tokiems kaip tu ar ne. Visgi pasirinkau pirmą variantą. Jūs, dar dvi aukos man. Aš esu Dievas. Manęs nenugalės jokie Anšveriai, Maniakai, Jasonai ir kiti dabartiniai "federacijos veidai" Aš - nenugalimas. Būtent aš pasiimsiu viską. Ir tai ne šiaip šnekos. Tai naujosios eros pradžia! Ir jeigu jūs manimi netikite, pasižiūrėkite į Refresh ir Your End. Jie buvo lygiai tokie patys, kaip jūs. Malė šūdą. Bet visi jų tauškalai baigėsi arba trečiu smūgių į grindinį arba krauju. Taigi jūs esate ne įšimtis ir jūs būsite sutriuškinti ir sumindyti. Beje, vienas formalumas šita kova, tag. Tai reiškia, kažkas kovoja kartu su manim. *Rambo šiektiek pamąsto* . Ai jo... E-Bring wtf? Jau geriau būčiau kovojęs vienas. Dabar yra tikimybė, kad maniškis sušiks visą mačą, ir aš pralaimėsiu? wtf? Kažkas netvarkoj su logika. Bet kokiu atveju, ringe kovosiu 90% laiko ir tas E-Bring galės man tik rankšluosčius padavinėti. Iškart tau dėkoju, būsi puikus pagalbininkas. Žodžiu daug neišsiplešiant būsi puikus subinlaižys. O dar apie priešininkus, pasakysiu bėkit kol galit, nes pasimaišyti John Rambo po kojomis, tas pats kas patekti liūtui į nasrus a.k.a lygu savižudybei. Perspeju būtent dabar. Nes kare, pasirinkimo nebus, lieka vienas - žūti. *žmonės boo`ina*
- GM, kitai savaitei reikalauju arba normalaus priešininko, arba kovos į titulą. Arba kitaip suluošinsiu vieną iš tavo kovotojų, ir man bus nesispjaut į iš manęs padarytą žalą tavo kompanijai. Aš nepažeidžiamas. Jeigu ir reikės po viena suluošinsiu ir daugiau. Taigi po pergalės jau gali ruoši title matchą, nes kitaip atsiimsi!
BingoLT
2009-03-05
-Kagi kagi ka cia matau,Kaip pats sako esas nenugalimasis Rambo,ir vel ta pati krentanti kometa,manau kaip visada jus norite pasigirti,tad ilgai nekalbesiu,galesit ka norsesit toliau pasipasakoti vienas kitam,nes man tai bus visai neidomu,tai va,uoj ir penktadienis tuoj ir pats Friday Fight Zone show.Kaip jau pats pasakei kovosiu pries jus abu,o apie mano komandos drauga nera ziniu,manau jau seniai slepiasi krumuose,kaip tokiam budinga,bet zinokit as nesitrauksiu as nepasiduosiu kol turesiu kiek nors jegu jums pasipriesinti,nors ir gm visiskai kisa man tokius komandos narius kad tiesiog aps*s*kt,Brutal zmogus,kuris nera nieko gero neparodes,tiksliau as isvis jo nesu cia mates jo uzkulsiuose,na galiu sakyti reikes ruostis 2x1 kovoje (suspaudzia kumscius),ir E-Bring nieko gero su bring it Kick nesi parodes tik tai,kad as buvau tada per daug issiblaskes ir negalejau pilnai susikaupti ir sumalti tavo baisaus snukio i dulkes,ir jei nezinojai ir kiti turi savo finisher veiksmus,neimsiu ir nesigirsiu kaip tu .... E-Bring dziaukis kad esi kazkokio filmo "Rambo" gerbejo uznugaryje,nes tau sis kartas yra daug palankesnis negu man,bet zut but bet as sia kova turiu butinai laimeti,ne taip kaip jums si kova yra man pati svarbiausia , daug laiko apie tai masciau bet manau viskas po sios kovos issispres.Savo ateinanciu planu jums neatskleisiu,viskas issispres tik po Friday fight zone!Kadangi neoriu kartotis kaip jus mulkiai,susitiksime ringe ir viskas issispres!Asta La Vista Suckers!
BoXiX
2009-03-05
- Ką tu šneki žmogau? Dabar imsi pavaidinsi kietą išeisi ir laimėsi? Pergalė 100%, tau šansų nėra. Viskas baigta žmogau. Jeigu tu ir ateisi į kovą kaip koks didvyris prieš du asmenis. Tu pražūsi. Išvis tokie kaip tu reikalingi kitiems papildyti pergalių seriją. Ir tu gali šnekėti, aš galiu šnekėti, bet visvien nugalėtojas aiškus - John Rambo. Nenugalimas ir nepažeidžiamas. Ir jeigu tu netiki, kad aš Dievas, atvyk ryt į kovą, o po kovos mano galią pajusi visą gyvenimą, sedėdamas invalido vežimėlyje. Kaip jau minėjau, jei manimi netiki, pasižiūrėk į mano kovą prieš Refresh ar prieš Your End. Taip, viskas panašu, tik bus žiauriau! Na ir kas, kad šita kova paprasta, bet tu ilgai kentėsi mano submission hold`e, pajusi mano finisherių jėgą ir nuobodžiai gulėsi ligoninje. Dabar tu grįžęs vėl pradėsi savo nuobodžią kalbą ir man giliai ant jos nusišikt. Nes dievas yra čia ir tai esu AŠ!
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-05, 21:34
Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-05, 21:34
NevermanO_O
2009-03-05
Ech ronnie,vėl girdžiu tavo pasakas,kiekvieną suknistą savaitę,vis girdžiu:"šį kartą bus viskas kitaip" "E-bring tu nevykelis nors mane laisvai nugali" "aš pralaimėjau milijoną kartu e-bring'ui,bet aš vistiek kiečiausias"...Na vienu žodžiu vardinčiau ir vardinčiau ,bet žiūrovai užmigs nuo tavo pasakėliu.Beje atsiprašau žmonės ,bet šiek tiek nukrypsiu nuo temos trumpam,RAMBO,gali mane vadinti kaip nori,gali mane maišyti su purvu,tačiau aš nesižeminsiu iki komandos narių maišymu su š..todėl tegaliu tau pasakyti,nebijok tavęs tikrai nenuvilsiu ,nematau visiskai jokios prasmės tavo žodžiuose "Dabar yra tikimybė, kad maniškis sušiks visą mačą, ir aš pralaimėsiu" apsižiurėk žmogau mes juk kovojam su ronnie a.k.a šiukšle a.k.a nevykelis a.k.a šį kartą tikrai bus viskas kitaip,rambo TOKIO mačo šušikti neįmanoma todėl atsigauk,tik tiek tau.Taigi toliau prie tavęs ronnie.GM nesuprantu kodėl tu mane kiši į kovas su šituo nevykėliu?Juk pats žinai ,kad aš ji nugalėčiau ,bet kur ir,bet kada,o gal tu galvoji jis pasitaisys ir staiga taps kažkuo geresniu?Na tai tu klysti,patariu pergalvoti mačų struktūra nes man jau atsibodo mušti šitam pačiam šikniui dantis iš naujo ir iš naujo.Hmm..ronnie kaip ten sakei,esi išsibalškęs?Cha,ant rankos pirštų nesuskaičiuosi kiek kartu gavai i marmuzę nuo manęs todėl visai neesi tu išsyblaškes,ir ne tai ne komplimentas aš tenorėjau pasakyti tu neišsiblaškęs ronnie,tu tiesiog gimei nevykėliu ir tavo likimo NIEKAIP nebepakeisi.Gali kiekvieną savaitę aiškinti jau nuo tavo blevyzgų užmigusiem varžovam ,kad šią savaitę ką nors nugalėsi ir vis pridedinėsi po dalį tai savo patarlei,ir tai tikrai neeina į tavo nauda ,tu ne tai ,kad esi nevykęs ,nuobodus "kovotojas" bet dar tu ir prisikalbi ,bet ringe nieko neparodai,todėl eilinį kartą dabar prisikalbėjai ir dabar aš tavęs tikrai negailėsiu,jai maniškis "ponas dievas" nebus per daug pasipūtes ir leis man įeiti į ringa,po velnių juk aš ir noriu paspardyt šito kirmeles subinę,jai jis mane įleis į ringa ronnie saugokis,tu manęs nenugalėjai kai buvau silpnas ,bet kartoju tau vėl aš pasikeičiau ,nesiruošiu daugiau gailėti tavęs todėl asta la vista gali sakyti sau ,nes po šios kovos tau VISKAS BAIGTA. (E-Bring meta mikrofoną ir išeina grojant jo muzikai)
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-05, 22:22
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-03-05, 22:22