←  TNA

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

LockDown 2009

nuotrauka `MalioK` 2009-03-20

STING © vs. CACTUS JACK
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): CACTUS JACK ©
RATING: 3/4
*

TEAM JARRETT vs. TEAM ANGLE
LETHAL LOCKDOWN MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM JARRETT
RATING:

BEER MONEY, INC. vs. TEAM 3D
PHILLY STREET FIGHT / IWGP & TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM 3D ©
RATING:
***1/2

TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP / XSCAPE MATCH
SUICIDE © VS. KIYOSHI VS. CREED VS. BASHIR VS. LETHAL
Nuotrauka
WINNER(S): SUICIDE ©
RATING:
**1/2

THE MOTOR CITY MACHINEGUNS © vs. NO LIMIT vs. LAX
IWGP JUNIOR HEAVYWEIGHT TAG TEAM CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
WINNER(S): THE MOTOR CITY MACHINEGUNS ©
RATING:
**1/2

AWESOME KONG © vs. LOVE vs. WILDE
TNA WOMENS CHAMPIONSHIP / TRIPLE THREAT MATCH
WINNER(S): ANGELINA LOVE ©
RATING:
*

QUEEN OF THE CAGE MATCH
ODB VS. MADISON RAYNE VS. DAFFNEY VS. SOJO BOLT
WINNER(S): ODB
RATING:
*1/4

ABYSS vs. MATT MORGAN
DOOMSDAY CHAMBER OF BLOOD MATCH
WINNER(S): MATT MORGAN
RATING: 3/4
*

- Ivertinimai pagal Wade Keller
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-04-09

Na va pagaliau padorus cardas, patenkinti ir markai ir smarkai. Na daug geriau ziuretusi main eventas sting vs joe rematch bfg, bet yra kaip yra. Asmeniskai mane domina Lethal lockdown, tag team kova, x-cape macas ir kova del iwgp titulu. visi tikiosi ispaus ne maziau nei ***. Kalbant apie main eventa tai nieko stebuklingo nesitikiu, bet manau sugebes palei ivertinimus nurungti WM main eventa, pripazinkim kartele nera labai aukstai pakelta :) Na o likusi dalis cardo manes nedomina, galejo isiversti TNA ir su vienu moteru macu, taip daugiau laiko parupindami MCMG vs no limit vs LAX kovai. Dziugu kad buvo isvengta gmikiniu macu narve kaip mixed tag ir CUFFED IN THE CAGE. Na bendrai paemus palei kovu kokybe tna gali nurungti wrestlemania, bet per daug tiketis nereikia, daznai jie sugeba viska susikti, nepaisant to kad aplinkybes buna palankios.
Kai tik prasidejo storyline tarp MEM ir Front line tikejausi kad jis cia butent ir pasibaigs, bet rodos tik dabar prasideda ta tikroji kova tarp buvusiu WWE/WCW zvaigdziu ir TNA origins. Na viliosi kad pries bfg galesiu parasyti, kad sitas storyline neisjobino tna origins, o jiems padejo tapti didesnem zvaigzdem.
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-04-09

IMO eilinį kartą perkrautas card'as - 8 mačai - max po 15 min kiekvienai kovai(+ dar jei neklįstu čia ne pilnas card - garantuotai Abyss su Morganu prie šitos krūvos primes), kyla klausimas ar tikrai buvo būtina dvi knock-outų kovas dėt? Mano prognozės: eilinį kartą visas laikas bus išeikvotas ant nesąmonių ir rimtoms kovos pritrūks minučių jas realizuoti.
Cituoti

nuotrauka Impact 2009-04-10

Na Valhalai nežinia ar eilinį kartą visas laikas bus išeikvotas ant nesąmonių ir rimtoms kovos pritrūks minučių jas realizuoti. Juk TNA skelbė, kad per metus jie sutelks visa dėmesi į keturis svarbesnius PPV. O Tarp jų ir yra Lockdown. Turiu nuojauta, kad kaip tik TNA šykart skirs laiko daugiau kovom negu kitom nesamonėm. Bet aišku tai tik nuojauta.
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-04-10

Rodyti pranešimąImpact, 2009-04-10, 11:21, pasakė:

Juk TNA skelbė, kad per metus jie sutelks visa dėmesi į keturis svarbesnius PPV....
pfff...yeah, right...lygtais TNA ju turetu 4 - Bound For Glory, Slammiversary, Lockdown ir...?
Cituoti

nuotrauka Lix 2009-04-10

[nesamone]...Against All Odds[/nesamone]
Cituoti

nuotrauka Impact 2009-04-10

Ne į temą
Walleri aš juk ne iš galvos paėmiau, kad 4 PPV. Tikrai prisimenu, kad tai buvo parašyta naujienose.
Cituoti

Rodyti pranešimąLix, 2009-04-10, 18:04, pasakė:

[nesamone]...Against All Odds[/nesamone]
Tai lygiai toks pats eilinis PPV, kaip ir pvz. Destination X arba Sacrifice. Negi paziurejes i siu metu AAO carda pasakytum, jog tai vienas didziausiu TNA eventu?
Nezinau, gal TNA savo politika pakeite. Lygiai pries metus, pwmanijoje skaiciau, kaip TNA stengiasi 2008-uju Lockdown padaryti puikiu show, nes tai vienas didesniu ju renginiu, kartu su Bound For Glory ir Slammiversary. Bandziau ka tik ieskot tos naujienos, bet pwmania nekaupia archyvu, tai nepavyko.

EDIT: Nu, atrodo, kitam puslapyje radau kazka panasaus:
"Seeing as how Lockdown is considered one of the ‘Big 3′ TNA PPVs, I’d have to call this one a huge disappointment."
(cia apie 2008-uju LockDown)

Atrodo, is tiesu TNA politika pakeite, nes va citata apie 2009-uju LockDown:
"Lockdown is TNA's all steel cage pay-per-view and it started in 2005. This is one of TNA's big four pay-per-views as well."
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-10, 17:33
Cituoti

nuotrauka Hunter 2009-04-10

Ne į temą
+1. as ir skaiciau tapacia naujiena ir berods tai final resolution nors nesu garantuotas
Cituoti

nuotrauka Lix 2009-04-10

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-10, 18:22, pasakė:

Tai lygiai toks pats eilinis PPV, kaip ir pvz. Destination X arba Sacrifice. Negi paziurejes i siu metu AAO carda pasakytum, jog tai vienas didziausiu TNA eventu?
Nezinau, gal TNA savo politika pakeite. Lygiai pries metus, pwmanijoje skaiciau, kaip TNA stengiasi 2008-uju Lockdown padaryti puikiu show, nes tai vienas didesniu ju renginiu, kartu su Bound For Glory ir Slammiversary. Bandziau ka tik ieskot tos naujienos, bet pwmania nekaupia archyvu, tai nepavyko.

EDIT: Nu, atrodo, kitam puslapyje radau kazka panasaus:
"Seeing as how Lockdown is considered one of the ‘Big 3′ TNA PPVs, I’d have to call this one a huge disappointment."
(cia apie 2008-uju LockDown)

Atrodo, is tiesu TNA politika pakeite, nes va citata apie 2009-uju LockDown:
"Lockdown is TNA's all steel cage pay-per-view and it started in 2005. This is one of TNA's big four pay-per-views as well."

Tu atrodo neiskaitei mano tagu lauztiniuose skliaustuose... :D
Cituoti

Ne į temą
Ne į temą

Rodyti pranešimąLix, 2009-04-10, 20:10, pasakė:

Tu atrodo neiskaitei mano tagu lauztiniuose skliaustuose... :D
Iskaiciau, taciau pagalvojau, kad ta "nesamone" skirta mano pasakymui, o ne tavo paties.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-10, 20:00
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-17

šiaip laukiu neblogo PPV su trupučiu bookingo nesąmonių, tai nieko apie tai neišsiplepėsiu, bet ką tik šovė į galvą mintis, kad tas world čempionas kurį žada Jarret gali būt
Spoiler'is
Nors tai tik mano spėjimas, bet uždedu spoilerį, kad jei kartais tai pasitvirtintų, nekaltintumėt ;)
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2009-04-17

Ne į temą
zmogau ziurejai Tna impact? tai tas championas yra daniels
Cituoti

nuotrauka deep 2009-04-17

Ne į temą
bet kas idomiausia Tna patys skelbia kad pasirase sutarty su Buwusiu World Champu tai negi Daniels sutartis jau baigesi? ir vel isnaujo su juo apsirase - manau tai nesamone .Pasiskaityk cia : http://www.wrestlingnewsworld.com/tna-news...ld-champion.php

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-04-17, 22:35
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-17

Ne į temą

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-17, 23:16, pasakė:

Ne į temą
Aišku :)
Bet aš supratau, kad per Lockdown bus kitas WORLD čempionas, kuris "pasirodys", bet neaišku, ką darys ;)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-17, 22:59
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-04-17

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-17, 23:16, pasakė:

Ne į temą
Ne į temą
na truputi skleidi klaidinga informacija, tna skelbe kad lethal lockdown tna origins ketvirtas narys buves tna cempijonas, tas zmogus yra Daniels
tai pat jie skelbe kad derasi su pasaulio cempijonu is kitos fedederacijos, kol kas mes nezinom kas tas zmogus, bet per lockdown suzinosim, ir tai tikrai nebus daniels. Tiesiog per mazai pasiskaitei ir susipainiojai.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-04-17, 23:32
Cituoti

nuotrauka Bottom 2009-04-20

Iš esmės tai visi žinojom, ko galima tikėtis iš šio PPV. Pats laukiau 4 match'ų. Tie visi keturi galima sakyti deliver'ino. Tai patenkino mano lūkesčius, bet minimaliai. Vien ką reiškia, kad 3D-BeerMoney buvo MOTN ir jis nesurinko ****. Apie pirmą PPV pusę tegaliu pasakyt tiek:
-TNA vis dar nepasimoko, kad vienas knockouts match'as yra pats tas.
-Abyss ir toliau kaskart kloja sau smeigtukus.
-Stevie Richards heel'as-who cares?
-Ar tik aš vienas praleidęs naujienas nežinau, kas šiuo metu "dirba" po Suicide kauke? Kaz pasveiko? Daniels varo dviejom pamainom?

O dabar apie rimtesnius match'us, kaip 3D-BeerMoney. Match'as buvo pagirtinai subuild'intas, PPV metu gavom gražų promo su 3D ant įžymiųjų "Rockio laiptų", jų įėjimą pro fanus. Atmosfera match'ui buvo geresnė, nei gali prašyti. Tik vat man tuo ir yra kiek kliūnantys 3D match'ai, kad nespėjus normaliai prasidėt match'ui, publika jau skanduoja "We want tables". Tai žinoma smagu, bet gal nepaverskim iškart match'o į spot'yną? Tuo labiau, kai publika laukia stalų, visai nekreipia dėmėsio į kitus veiksmus ringe. Šiaip gal ir kabinėčiaus, kad titulas buvo perleistas, bet susukus tokį feud'ą ir esamomis aplinkybėmis tai buvo logiškiausias sprendimas.

Team Jarrett vs. Team Angle. Šis match'o tipas iš prigimties yra ne koks. Aštuoniems žmonėms ištisai esant viename ringe, aplink esant narvui, o ant lubų ir pakampiuose besimėtant ginklams mišrainė yra neišvengiama. Pernai to bandyta išvengti, lipant į antrą aukštą. Tada buvo net kopėčios pastatytos, bet rezultatas buvo "half-fail". Šiemet vėl buvo lipama. Tai aišku atrodė kiek kvailai, tačiau spot'as buvo tikrai gražus. Galima kaltint AJ subotch'inus, bet po galais, kaip debiliškai reikia suprojektuot tą narvą, vidury paliekant 1m skylę tokio pobūdžio skrydžiams. Gerai kad gerai baigėsi. Likau nesupratęs, kas ten įvyko su Joe užkulsiuose. Ar tai turėjo ką bendro su mūsų naujoku? Bet neužbėkim įvykiams už akių. Vienas dalykas, kuris mane labai prajuokino, tai šeši ekranai vienu metu :D Ne nu honestly, reikėtų kartais jausti ribas, kada reikia vien tų dviejų, o čia šeši ekranai rodo vaizdą, kol veiksmas vyksta tik vienam. Pabaigoj atrodė, kad Jarrett darys turn'ą, bet ne, tai tik dar vienas gumos patampymas mums. Po hit'o kėde AJ ir pabaigos galima spręst, kad mūsų per impact laukia "nepakartojamai jaudinančios" konfronatacijos tarp Joe/AJ/Jarrett. After-match'as... Na, neneigsiu-patinka man tokie siurprizai :) Debiutas šį kart buvo padarytas gražiai, be jokių bullshitness. Kas gerai, kad iki paskutinės sekundės nebuvo galima atspėt, kas kaltas dėl viso šito. Kaip suprantu, Lashley tas ganduose minimas buvęs world champ'as ir jis pasirašė kontraktą su TNA. Įdomu, kuriuo keliu jis bus stumiamas TNA. Mano spėjimais-kartu su Front Line, bet ar Lashley įtiks "TNA smark'ams"-čia kitas klausimas.

Sting vs. Foley. Cactus-naujas champ'as... Epic... Tiesiog kuo toliau, tuo labiau PPV main event'ai "tobulėdavo" su Sting laikančiu belt'ą. Na o dabar turim dar geresnį atletą-jaunąjį Jack'ą. Aišku jis titulo nelaikys ir mano nuomone jis jį pames jau sekančiam PPV, jei priešininkas bus logiškas, kaip AJ/Joe/Daniels. Iš pirmo žvilgsnio būtų galima ieškoti šiuose variantuose logikos, bet jei jautitulą gavo Foley, tai manau jo tolimesni keliaia visiškai nenuspėjami. Ilgai, kaip sakiau, jis jo neturės. Tai mano akimis tiesiog TNA padėka Foley už jo atėjimą.

PPV Overall Score - 4.5/10
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2009-04-20

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-20, 19:33, pasakė:

Įdomu, kuriuo keliu jis bus stumiamas TNA. Mano spėjimais-kartu su Front Line, bet ar Lashley įtiks "TNA smark'ams"-čia kitas klausimas.

O man kaip tik atvirksciai atrodo, vien is reakcijos, vos tik pasirode Lashley Kurtas pradejo labai dziaugtis.
Cituoti

nuotrauka Primusas 2009-04-20

Na atsakysiu i Bottom klausima, per lockdown danielsas vare dvejom pamainom.
Kalbant apie PPV, gavau tai ka ir tikejaus 4 padorius macus, ir minimaliai meslo. Bet norint pralenkti WM neuztenka tureti keturis macus kurie verti ***, reikejo bent viena maca susukti kuris gautu ****, bet ziurint i carda vienintelis macas kuris galejo tiek gauti tai MCMG vs LAX vs No limit.
na o dabar apie kiekviena maca atskirai:
  • X-scape. man sioja kovoja pritruko spotu, taip kova vyko greitai, bet momentu "oh shit" buvo tik vienas, kai suicide issoko is narvo, pasigedau tradiciniu suoliu nuo narvo ir panasei, na kaip atidaromasis macas visai padorus, taciau publika filadelfijos uzmigusi, nesuprantu kodel team 3d taip giria fanus, jie sukina ir taskas. kova vertinciau ** 3/4.
  • No limit vs lax vs MCMG na tradicinis tna spotfestas, taciau norejau kazko daugiau, truko man sioja kovoje psochologijos, tiesiog padaro savo veiksmus ir tiek, tikejausi kazko daugiau, taciau tna pagailejo siai kovai laiko, na ir vel labai mano macu ivertinima itakoja fanu reakcijos, ce velgi jie tilejo. kova vertinciau *** daugiau uz x-scape, del to kad buvo daugiau spotu.
  • Beer Money vs Team 3d visas storyline buvo gerai subuldintas, brawlas publikoje neblogas, narve irgi viskas buvo atlikta gerai, ko gero tai geriausias team 3d macas per pastaraji pusmeti. taciau kad ir kiek stengesi team 3d taciau fanu neagaivino, net per brawla publikoi neisijuatusi buvo. kova vertinciau *** 1/4 na si kova geresne uz pries tai buvusias, nes tiesiog buvo siokia tokia istorija, ir jautesi noras laimeti abiem komadom.
  • Lethal lockdown na tna orgins stengesi kiek tik galejo, kad kovos tempas neletetu, taciau pensininaks lieka pensininku. Labiausiai pralinksmino nesho indelis i kova du veiksmai, ir zmogus guli ringo kampe likusias 15minuciu :D kad man kas moketu tokius pinigus uz du atliktus veiksmus :( si kova buvo dalinai mano svajoniu macas, kazkada temoje "jusu svajoniu macas" buvau parases kad noreciau lethal lockdown tna origins vs wwe/wcw "superstars" Tiesa ex wwe zvaigdziu komandoje vietos neshui ir staineriui nebuvau rades :) Na kovos problemos nekokybiskas Styles kritimas, tikiosi kad zmogus traumos negavo, ir kazkoks nuspejamas finishas, butu geriau greitas apsikeitimas finisheriais ir tada smugis gitara, Na bet tiketis greicio is stainerio ir nesho butu naivu. kova vertinciau *** pernykstis lethal lockdown buvo geresnis ir taskas.
  • Na ir main eventas, po galais, tikiosi kad ppv buy rate padidejo deka sios "svajoniu" kovos, nes priesingu atveju kam lockdown main eventa daryti potencialiai tragisku. Jai taip norejo susukti sia kova, tai galejo isiversti be TNA dirzo, taip atlaisivnant main eventa jaunimui. Kova vertinu ** vien del gero buildo ir del zmoniu pastangu, bet sudo auksu nepaversi...
Bendrai PPV buvo vidutinis, nenugalejo jis WM, o as taip tikejausi, teks vel man tna fanbojui varyti sleptis i krumus :(
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-04-21

Pradžiai – teoriškai gana įdomus sprendimas su prep-show, nžn ar tai kada nors buvo/yra daroma, bent jau relisuose, kuriuos aš žiūriu, šitas akcentuojama pirmą kartą buvo ;)
Mačas Eric vs Bonaduchi aišku buvo labai prastas, nes Bonaduchi wrestlina blogiau nei WWE Divos(Hogano šou jam matomai menkai tepasitarnavo), bet vargu ar ko kito buvo galima tikėtis, gerai tik tiek, kad šios kovos nedėjo į PPV card‘ą. Blogai, kad pvz jei aš būčiau buvęs neapsisprendęs ką veikti sekmadienio vakarą, tai šitas prep tikrai būtų mane atbaidęs net nuo minčių apie PPV pirkimą. Ir ne tiek pats mačas kiek epizodas, kur profesional wrestler negali apsiginti nuo half-mad beveik-senuko su žaisliniais nun-chackais(dar pridėkime Rhino over-reakciją nuspearinus 20 metų už save vyresnį ir kokiu 100 pounds lengvesnį asmenį ir išvis gražų vaizdą gauname). Taigi visos šito dalyko buvimas kaip ir vienas didelis FAIL... Ir dar tas komentatorių „whatever you do, just order it“ – what the frog? you don‘t tell me what to do! ;/ Fail, fail, fail, fail, fail...

Dabar apie actual PPV:
X-cape-mach: Iškarto vėl į akis krenta prastas kameros darbas, rodos ji specialiai buvo taip sukiojama, kad matytųsi kaip „lievai“ kai kurie veiksmai buvo atlikti arba jų išviso nesimatytų (pvz galva kokia nors užstotų) + tas from the top view IMO visiška nesąmonė, ypač kai naudojamas taip dažnai. Suicide kažkoks užmigęs atrodė, visi jo veiksmai nžn net kaip kitaip apibūdinti – boring ir neįtikinami(ir kažkodėl niekas jų seelint didžiąją laiko dalį normaliai nenorėjo) + kinda slow-motion. Su kick-the-cage Bashiro kažkas ten negerai buvo. Vienintelis geras spot‘as – leap‘as pabaigoje, tačiau jis daugybės klaidų ir apgailėtinos viso mačo psichologijos neatperka. Kova nuvylė, tikėjaus daugiau. 4.25/10

Queen of the cage: tipinis cat-fight, kaip tokio stiliau – neblogas, šiek tiek tik greitesnio action norėjos ir nepertemptos pabaigos. 3.25/10

3-way Tag team match: ilgokos pauzės tarp veiksmo, kiek per daug epizodiškas veiksmas, nebuvo jokios įtampos, pabaiga neužbuildinta – visumoj pusėtina kova. 5.25/10

Morgan vs Abyss: bloodbath, deja, realiai daugiau kaip ir nieko daugiau. Tas doctor Stevie pasirodymas kaip suprantu turėjo būti „epic“ , bet viskas ką jis padarė – nugramzdino ir taip neypatingą mačą. 3.25/10

Knockout championship: pirmas mačas su šiek tiek padoresne psichologija, DEJA, po squasho Angelina niekam kitam be pinno rodos neturėjo jėgų ir, kadangi, akivaizdžiai šiame mače viskas buvo suscriptinta move-by-move, be jokio plan-B (+ sqaushas įvyko pačioje nepalankiausioje situacijoje – kai Kong buvo „pririšta“ prie cage) gavome gana nemalonią pauzę ir vieną iš bukiausių championship pin wrestlingo istorijoje. 3.5/10

Beer vs 3D: split screen... my god... Operatoriai buvo tartum pasimetę, kai veiksmas persikėlė į minią, nes ir taip prastas camera darbas virto į nežiūrimą mess. Dar vienas „nustabaus“ operatorių darbo pavyzdėlis – brother ray bombos(nepamenu pavadinimo) nuo top-rope move‘so kartojimas tuo metu, kai vyko pinnas. Pati kova buvo gana gera, IMO būtų buvusi geresnė, jeigu cage nebūtų buvę, nes jis čia tik maišė, but oh well. 5.5/10

Lethal Lockdown: Kovos eiga gera, be didesnių ir t.t. ;gavome improved version of „split screen of death“ - „look at this screen“ omg, didesnės nesąmonės nesu matęs, jie tarsi atvirai tyčiojasi darydami tokius dalykus iš žiūrovų. Back to action – AJ atliko gana skausmingai atrodantį squashą (arba ten nepataikė vieton nusileist arba „senukai“ nespėjo sustot, kad jį pagautų), tokius dalykus reikėtų geriau surepetuot. Apskritai kovą galėjo daryti ilgesnę, nors kitą vertus Scot/Nash tikriausiai ilgai labai ir negalėjo tempt. 6.25/10
Toliau – Bobby? Su sumišusiomis nuostabos ir nusivylimo emocijomis bent jau iki sekančio Impact leisiu sau galvoti, kad man tik pasivaideno... Iš kitos pusės malonu, kad tai įvyko post-match metu(nors ir šitas padaro išėjimą tokiu metu pointless) ir jeigu Lashley ateis į TNA kaip heel‘as – galbūt ir nieko per daug blogo, būtų puiki proga įdėti jį tarkim vietoje Kevin Nash MEM, o pastarąjį atleisti (aišku čia svajuko dramblionės, but anyways...).
Sting vs Foley: tas 15 min pristatomųjų filmukų ir interviu galėjo duoti mačui, bet vėlgi – vargu ar „senoliai“ tam dar yra pajėgūs. Iš dalies čia susispoilinau, pamatęs kiek liko laiko, nes su ~20 min max kažko ypatingai epic susukt, atsižvelgiant į galimybes nebuvo įmanoma(„sixty minutes limit“, yeah right...). Realiai, pagal galimybes turbūt buvo padaryta viskas, ką galima buvo padaryti – kovos psichologija buvo ganėtinai gera, gavome ir vieną siurprizą – „kick to the camera-man“ , kas man asmeniškai buvo vienas iš geresnių PPV momentų(po visų tų nesąmonių su bukais angle ir split screen of death). 6.5/10

Bendrai: They at least tried. Iš esmės manau problema tame, kad su tiek „senukų“ main event picture TNA kasasi sau duobę, kas liečia mačų kokybę – card‘ą tenka užpildyti krūva nereikšmingų Impact lygio kovų, „show-stealer‘iams“ paskiriama per mažai laiko, kad galima būtų juos padaryti kažkuo įsimintinus ir t.t. ir pnš. Jei čia vienas iš jų „main“ PPV galėjo ir ką nors geresnio paruošti, jei žiūrėti kaip į eilinį PPV – acceptable.
Bendras asmeninis PPV įvertinimas:
5.25/10
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-04-21

Va, šis PPV mano lūkesčius patenkino. Pirma - man nepatiko mačas Bonaduce vs. Young. Gaila, kad p-wrestler'į taip subuildin'o lievai. Viena iš durniausių vietų buvo kai Eric atliko moonsaul'ą, bet akivaizdžiai per toli. Net jei Bonaduce nebūtų pasitraukęs Eric tik galva būtų kliudęs varžovo pilvą. Na, kvailas ir tas dalykas su Rhino. Neturėjo kur įmestjo į PPV, tai ir įmetė ten. DUD. Tada X-Division titulo mačas. Nepatiko ta mintis - gale palikti Bashir'ą. Kai jie liko kažkaip ne taip įdomu buvo. Buvo pora spot'ų, bet jų reikėjo daugiau manau. Na, o pats mačo galas man jau buvo aiškus,kai apsauginiai su Kyoshi susigrūdo į krūvą. Suicide užšoko ant jų. Na, mačas kaip mačas, bet manau galėjo ir turėjo būti geresnis. Kamera tai iš tiesų prastai dirbo, na o Suicide tingumą paaiškina faktas, kad jam tek dalyvauti dvejuose mačuose - *3/4. Na, karalineų mačas nedomino, spėjimuose net parašiau, kad laimės Roxxi kurios ten net nebuvo ;). 3 Way Tag-team match. Maniau, kad mačas ims bent apie 4 žvaigždutes. Šiaip mačas - maišalynė. Tikėjausi Guns'ų pergalės. Net nežinau, žinoma buvo ir gražių momentų, geriausiai atidirbo IMO MCMG ir Hernandez. ***1/4. Toliau Abyss vs. Morgan. Nieko įspudingo, eilinį kartą Abyss priiminėjo pačius pavojingiausius spot'us. Na, Stevie tai tikrai pasirodymas nepatiko. Tikiuosi, kad TNA išspaus bent jau vidutinį feud'ą su jais. **1/4. Mačą Knockouts pažiūrėjau šį, ir jis man net gi truputį patiko :D. Šiaip labai kvailas mačo galas sugadino viską - *. Mačas man tikrai patiko, bet nugalėtojas jau buvo aiškus prieš mačą, nors norėjosi BM pergalės. Per daug gerai subuild'inti Team 3D buvo IMO, nes neliko tos intrigos. ***1/2. Va, LL buvo tirkai neblogas. Va, keista AJ šuolis atrodė, kliudė narvo ir nepataikė ant minios. Na, visiškai nesitikėjau išvysti Lashley. Manau jis bus heel'as. ***3/4. Na ir tragiškas ME, net nesinori komentuot. Nepatiko tai, kad Mick paimė diržą. *3/4 Na, lūkesčius pateisino daugelis dalykų išskyrus ME, X-Div ir 3 Way mačą. PPV: 8/10
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-04-21

Na pagaliau buvo kur paganyt akis ir mintis.
Patiko Lax - no limit - MCMG mačas, bet kažko special nebuvo.
Knockout championshipas. Labai patiko, pagal mane geriausias knockout'čių mačas nuo Kong - Kim laikų. (o gal ir geresnis). Labai protingai padaryta pabaiga, kai blondinė kažką pergudrauja :D t.y. pririša fiziškai stipresnę ir belieka susitvarkyt su sau apylygia varžove :) ***
X-scape mače pritrūko spotų taigi kažko kas liktų atmintį iš šio mačo nėra... Gerai tik tiek, kad gana greit atsikratė Kiyoshi, nes jis pats prasčiausias mano matytas wrestleris iš tolimųjų rytų.
3D vs BM - showstealeris. tikrai gražus mačas su puikiu buildu - ko daugiau norėt? ir dar 3D laimėjo. puiku :) ****
Lethal Lockdown
Na, AJ spotas neblogas, kiti atlikti finisheriai atrodė neblogai, bet tai ir buvo viskas šiame mače. pripažinsiu žiauriai suintrigavo ta muzika ir užtemimas po mačo ir tikrai buvau nustebintas Bobio pasirodymu. Bet maloniai nustebintas. Panašu, kad MEM turi naują narį...
ME
Na retai taip būna, kad ME nekeltų jokių emocijų, mačas nors iš pažiūros atrodė neprastas, bet vistiek aš kažkodėl nuobodžiavau... gal, kad kartelė prieš tai vykusių mačų buvo pakelta aukščiau, ir šiaip nedomino šitas feudas... Na ir aišku, kad Foley ilgai titulo nelaikys, tik klausimas Who's next?
Cituoti