Alkoholio vartojimas.
The1andOnly
2009-03-23
Nezinau ar tinkama tema. Jeigu netinkama trinkite ar rakinkite ir atsiprasau, taciau jeigu ji leistina ir nepazeidzia jokiu taisykliu tai manau galetumem padiskutuoti. Tema yra aktuali manau del to, kad musu salies jaunimas yra labai jau smalsus ir isbando tokius dalykus kaip svaiginantys gerimai, ivairios psichotropines medziagos ir pan. As noriu jusu nuomone suzinoti butent del alkoholio. Matome juk ir reklamas autobusu stotelese, kur paaugliai su cigaretem rankose ir svaigiaisiais gerimais. Ar patys isgeriate? Kaip patys i viska zvelgiate?
Bottom
2009-03-23
Jei tenka, tai tik "iš reikalo" dėl vaizdo pasriūbčiot kokio myžalo. Bet galiu teigt, kad nepasiduodu aplinkai. Yra visad tokių, kruie akivaizdžiai matosi, geria dėl vaizdo, "što za ja". Šiaip žiūriu neigiamai. Nauja degradų tauta auginama, kurie nejaučia saiko ir ribų. Su alkoholiu kaip su viskuo-kas per daug, tas nesveika. Nieko nesakau dėl kažkiek alaus išgėrimo karštą vasaros dieną, ar ko stipresnio per rimtą progą. Bet kad prisilakt iki voliojimosi ant žemės savo vėmaluose vien dėl to, kad visą sekantį mėnėsį galėtum keltis prieš draugus, kaip tu pavarei, tai čia yra aukščiausias debilizmo laipsnis. Ir deja, tų debilų ant svieto yra gan daug. Net šiame forume rastum nesunkiai.
The1andOnly
2009-03-23
As butent laikausi to dalyko "kas per daug tas nesveika" sioje srityje. Alkoholis su saiku man yra vos ne pliusas. Zinoma tai kainuoja pinigus, tai tikrai neprideda mums sveikatos, taciau as matau, kad jeigu jau zmogus yra paauglys ir alaus bokalas kaip jau mineta karsta vasaros diena nera prastai. Beje skaiciau daug straipsniu, kad alaus vartojimas nedideliais kiekiais net sveika, na bet ten jau kita tema. Kalbant toliau galiu pasakyti, kad turiu visiska STOP'a savyje. As galiu gerti iki tam tikros ribos, o pt taip sustoju, kad man per prievarta neikistu. Kartais net paciam labai keista, taciau taip yra ir dziaugiuosi. Turiu saiko. Ir labai kartais kreivai ziuriu i zmones kurie jo neturi. O pas mus draugu rate kaip tik tas "voliojimasis vemaluose" nera labai gerai. Niekas zinoma nesitycioja nes pasitaiko, taciau tai yra visiska geda kaip taip galima. Gi ne kas kitas kaltas o tik pats. O seip kai paziuriu is salies i kitus jaunuolius tai darosi baisu.
Mauglis
2009-03-23
Isgeriu,bet nemanau,kad tai yra gerai,kai neturi tiek metu,kiek reikia norint isgert.Aisku nebutinai tau turi but 18,bet as isgerineju alaus ar ko stipriau tik nuo 16,ir nemanau,kad kazka praradau negerdamas anksciau,priesingai.Kas liecia rukyma-labai blogai kai yra pradedama rukyti ,as pats mazinu(ne taip kaip daugelis,bet rimtai kuo toliau tuo labiau nebenoriu sito dalyko.)Reguliariai nerukau jau apie 2 menesius,bet ir pries tai buvo tik tada kai pats uzsinoredavau ir rukydavau tik mokykloje arba su draugais.Tikiuosi ,kad iki vasaros,ar iki rudens atsisakysiu visiskai.Narkotikai-Rimtas dalykas,ir niekas man neirodys ,kad zole gerai ar panasiai.Viskas ir prasideda nuo zoles,o jei toliau nenueinama,tai pasiliekama prie zoles ir sunkiai jos atsisakoma.
The1andOnly
2009-03-23
Narkotikai visi blogai, o zole tikrai nera gerai. Deja man teko ja meginti ir esu keleta kartu as jos rukes, taciau galiu pasakyti nuo sito nepriprantama na bent jau nuo asmenines patirties sakau. Ypac kai mano draugai kai kurie pabande viena karta ir kaip tik pasake man sito nereikia, o as taip pat nesu didelis sito fanatikas. Man tai yra ne itin geras dalykas. Yra teke parukyti parukiau ir supratau, kad persirukymas yra nesveikai blogas dalykas, nedarukymas svaistymas pinigu, o geriausiai patariu isvis nerukyti.
Lyncaz
2009-03-23
Tema labai ir net LABAI aktuali ir manau reikalinga. žinoma, ne tam, kad pasigirtume kaip smarkiai mes buvom kažkada nusigėrę, o tam kad padėti jaunesniems sužinoti kas gali nutikti.
Neneigsiu, pats vartoju, bet manyčiau tikrai proto ribose. t.y. niekada negeriu šiaip sau. kaip pavyzdžiui ko gero daugelio iš jūsų tėvai mėgsta vakare išlenkt butelį ar du alaus aceit dėlto, kad sunki diena buvo darbe, reikia atsipalaiduoti ir t.t. nors yra tokių ir mano bendraamžių kurie vakarais mėgsta atsigert alaus. (kur čia malonumas?) po to tie kiekiai vis didėja...
Aš asmeniškai vartoju tik su proga, t.y. masinės šventės (vakarėliai) ir pan.
Tokiu atveju manau svarbiausia neprarast saiko. ir tai kad išryto kankins paxmielas, ne pati didžiausia problema. svarbiausia, kad įkaušęs, neprisidirbtum. o čia jau plati tema, nuo lengvo kitos lyties atstovo grabinėjimo iki šaltakraujiškų muštynių. Ka jau kalbėt apie nelaimėmis besibaigiančius atvejus. Avarijos dėl girtų vairavimo... užpuolimai ir kitoks chuliganizmas... kiek dar kitokių kvailysčių prikrečia žmonės... Mano pažįstamų rate buvo toks atvejis kaip vaikinas ir mergina gyveno kartu, girti susipyko, jis norėjo išeit, ji jo neišleido, tai jis iššoko per langą (iš trečio aukšto). Liko gyvas, bet gan ilgai turės reabilituotis...
O dar jei paminėtume sugadintą sveikatą, kai atsisako kepenys bei kiti organai? (nekalbu apie vyriško pasididžiavimo funkcionalumo sumažėjimą nuo per didelio kiekio svaigalų).
Jei būčiau Dievas, padaryčiau kad tokio dalyko kaip alkoholis nebūtų...
Neneigsiu, pats vartoju, bet manyčiau tikrai proto ribose. t.y. niekada negeriu šiaip sau. kaip pavyzdžiui ko gero daugelio iš jūsų tėvai mėgsta vakare išlenkt butelį ar du alaus aceit dėlto, kad sunki diena buvo darbe, reikia atsipalaiduoti ir t.t. nors yra tokių ir mano bendraamžių kurie vakarais mėgsta atsigert alaus. (kur čia malonumas?) po to tie kiekiai vis didėja...
Aš asmeniškai vartoju tik su proga, t.y. masinės šventės (vakarėliai) ir pan.
Tokiu atveju manau svarbiausia neprarast saiko. ir tai kad išryto kankins paxmielas, ne pati didžiausia problema. svarbiausia, kad įkaušęs, neprisidirbtum. o čia jau plati tema, nuo lengvo kitos lyties atstovo grabinėjimo iki šaltakraujiškų muštynių. Ka jau kalbėt apie nelaimėmis besibaigiančius atvejus. Avarijos dėl girtų vairavimo... užpuolimai ir kitoks chuliganizmas... kiek dar kitokių kvailysčių prikrečia žmonės... Mano pažįstamų rate buvo toks atvejis kaip vaikinas ir mergina gyveno kartu, girti susipyko, jis norėjo išeit, ji jo neišleido, tai jis iššoko per langą (iš trečio aukšto). Liko gyvas, bet gan ilgai turės reabilituotis...
O dar jei paminėtume sugadintą sveikatą, kai atsisako kepenys bei kiti organai? (nekalbu apie vyriško pasididžiavimo funkcionalumo sumažėjimą nuo per didelio kiekio svaigalų).
Jei būčiau Dievas, padaryčiau kad tokio dalyko kaip alkoholis nebūtų...
zalgirietiz
2009-03-23
domaz
2009-03-23
As prisipazinsiu, kad esu siek tiek drovesnis, negu noreciau buti. Ir vienintelis vaistas, kas man padeda nuo to drovumo tai yra nedidelis alkoholio kiekis
Tiesiog palengveja bendravimas, iskalba, padideja drasa, dingsta visokios kvailos baimes. Et, noreciau, kad visada taip butu, ir be alkoholio. Kita vertus man ir vienam kartais patinka isgerti ten kokio sidro, alaus, kokteiliuko ir dar visokiu dalyku. Skanu gi.
Mauglis
2009-03-23
The1andOnly, 2009-03-23, 23:14, pasakė:
Narkotikai visi blogai, o zole tikrai nera gerai. Deja man teko ja meginti ir esu keleta kartu as jos rukes, taciau galiu pasakyti nuo sito nepriprantama na bent jau nuo asmenines patirties sakau. Ypac kai mano draugai kai kurie pabande viena karta ir kaip tik pasake man sito nereikia, o as taip pat nesu didelis sito fanatikas. Man tai yra ne itin geras dalykas. Yra teke parukyti parukiau ir supratau, kad persirukymas yra nesveikai blogas dalykas, nedarukymas svaistymas pinigu, o geriausiai patariu isvis nerukyti.
|
Ne į temą | Beje i kokia mokykl eini? |
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-23, 23:27
The1andOnly
2009-03-23
Lyncaz labai gerai viska nupasakojo. Pasekmes butent tokios, o stai is kitos puses labai idomei ir gerai parase Domaz. Turiu as taip pat drauga kuriam atsipalaiduoti padeda alus ir pan. Keli bokaliukai alaus ir jo bendravimas pagereja. Ta prasme drasesnis zmogus ir toki drasesnis kiti megsta. Alaus isgerti vasaros diena as megstu, taciau tas isgerimas yra vienas ar du buteliai alaus. O jau kai proga tenka ir daugiau, taciau man svarbiausiai butent neprelenkti lazdos, nes po tokiu dalyku labai jau blogai jauciuosi. Vemimai ir pan. To labai nemegstu. Pasekmes ir zmones kreivai i tave ziuri. Gali reputacija tikrai sugadinti. Butent geriausi alkoholio dalykai ir yra skanu (jei tas gerimas nestipraus laipsnio) ir butent tas kablys. Kabliu vadinu dalyka kai esi geros nuotaikos nuo tam tikro kiekio, esi drasus, iskalbus ir jautiesi kad daugiau tau nereikia, taciau vat daugumai zmoniu kablys yra tik pradzia. Jiems per ta busena norisi kad viskas butu dar geriau ir dar geriau. Jie nori isgerti dar ir dar. Ir tai as vadinu, kad jau pas zmogu saiko nebera.
The1andOnly
2009-03-23
Citata
Isivaizduok vyksta tusas visi ruko zole-Nu,o kodel ir tau dar karta nepabandzius?vistiek neprisirisi.?Taip viskas ir prasideda nuo to nekalto-As pabandziau,man nepatiko,prie zoles neprisirisi.Nenoriu but tau tevelis ar mayte,bet dauguma atveju baigiasi taip.
Beje i kokia mokykl eini?
Beje i kokia mokykl eini?
Kodel man nepabandzius? Ogi todel, kad as sitoj vietoj sitoj situacijoj sito nenoriu. As pabandziau pamaciau kas tas yra tas pats kas alkoholis. Tu pabandei tau buvo neskanu, galbut tu net vemei ir tu nebebandysi sito. Mano pazystamam yra buve, kad vos nemire nuo tokio dalyko kaip zole ir matant vaizda kaip zmogus keleta sekundziu nebera gyvuju tarpe gali visas fantazijas atmusti. Zinau kad nenori buti pamokslautoju ir gerai, kad nesi nes patikek apie sia tema galeciau pasakoti ir pasakoti taciau nenoriu pletotis, tai per daug asmeniska. Zinoma jeigu tu pradesi rukyti daznai tau to reikes ir reikes tik jau nuo vieno karto tikrai nebus. Cia yra butent mamyciu ir teveliu istorija kad kai pabandai ir negali sustot. Tai yra nesamone. As rukiau, pabandziau paprastu cigareciu man nepatiko ir as nenebenoriu daugiau. Skanke taip pat irgi neskanu pabandziau keleta kartu ir tikrai nesijaucui kad man to reiketu dar karta. Olandijoj toks dalykas beje yra legalus, o kitiems zole israsoma kaip vaistai.
Lyncaz
2009-03-23
The1andOnly, 2009-03-23, 23:28, pasakė:
Alaus isgerti vasaros diena as megstu, taciau tas isgerimas yra vienas ar du buteliai alaus. O jau kai proga tenka ir daugiau, taciau man svarbiausiai butent neprelenkti lazdos, nes po tokiu dalyku labai jau blogai jauciuosi.
domaz
2009-03-23
siaip as lazdos perlenkimo nelaikau smerktinu dalyku. Pats perlenkiau ne karta, taciau nelaikau saves blogieciu, alkoholiku kazkokiu. Tiesiog kai kurie zmones per daug negalvoja apie pasekmes ir persistengia. Beda laikau tada, kai alkoholis igija per didele svarba. Pvz forsai tik ir laukia progos tapt girtiem, arba kai kurie suauge tevai alkatasai vaiku neisaugina, o kazkokius monstrus i visuomene isugdina. Siaip apibendrinus, del visko kaltinu sovietu sajunga, kuri ir privede prie tokio gyvenimo budo. Taciau cia jau kita tema.
Lyncaz
2009-03-24
Primusas
2009-03-24
Vartoju, vartojau ir vartosiu. bet laikausi dveju taisykliu:
- vienas niekada negeriu, man gerimo procesas tai tam tikra bendravimo forma. zinoma buna dienu kai padauginu, atsiranda kablys arba tiesiog susuka skrandi. tai yra zmogiska, kartais tenka gailetis del to ka prisnekejai, bet ir tai nutinka daukam.
- Niekada negeriu darbe, net ir vieno butelio alaus.
SmS
2009-03-24
+1 už temą.
Vartoju, nors man ir ne per daugiausiai. Pradėjau gan anksti (palyginus su klasiokais), todėl dabar jei būna koks klasiokų susibėgimas penktadienį po pamokų išgert, tai niekada nenusigeriu ir tuo džiaugiuosi. Tiesiog pirma buvom gal keli. Ateinam vasarą, po kokius du butelius išgeriam ir užtenka. Taip išaugo atsparumas alkoholiui. Užtat visi ir žvengia, kad esu mažiukas, bet išgeriu daugiausiai ir poto dar kitus namo vos ne tempiu
Ir daugiau man nereikia. Aišku užknisa,kai žmonės nusigeria ir reikia juos tempt, stengtis, o ryte jie nieko neprisimena. Taigi nemėgstu padaugint. Pachmielas. Man beveik nepažįstamas dalykas. Turėjau gal 2-3 kartus. Nesvarbu kiek geriu, galva būna kaip nauja ryte. Šitas dalykas man patinka
Na o dabar - Žolė.
Visų pirma - Žolė nėra koks kokainas. Nuo jos netampama narkomanu ir nėra priprantama. Antra - kad ji yra tokia bloga yra išpūstas burbulas, tai labai panašu į tą patį alkoholį. Kodėl? Apsvaigina, pasidarai drąsesnis, jutimai pasikeičia. Dėl tų haliucinacijų, tai irgi nesąmonė. Niekada man nesihaliucinizavo. Gal tiesiog žmonės tampa lengvabūdžiais kai parūko ir jiems bet ką pasakyk - patikės. Kaip man draugas pasakojo - "Parūkėm ir vienas draugas nuėjo į vonią. Nu ilgai negrįžta. Užeinu, žiūriu už vonios sėdi išsigandęs. Klausiu kas yra, o tas atsako, kad juos snaiperis stebi. Taip ir sedėjom pusvalandį už vonios". Esu bandęs ne kartą ir nežadu mest. Nerūkau kas dieną ir to niekada nedarysiu. Tik per progas. O daugiausiai prirūkiau,kai buvau Olandijoje. Kogero aišku kodėl
Taigi, aš kaip ir Primusas, vartoju, bet taip pat laikausi taisyklių nepadauginti ir negerti jei nenori.
Vartoju, nors man ir ne per daugiausiai. Pradėjau gan anksti (palyginus su klasiokais), todėl dabar jei būna koks klasiokų susibėgimas penktadienį po pamokų išgert, tai niekada nenusigeriu ir tuo džiaugiuosi. Tiesiog pirma buvom gal keli. Ateinam vasarą, po kokius du butelius išgeriam ir užtenka. Taip išaugo atsparumas alkoholiui. Užtat visi ir žvengia, kad esu mažiukas, bet išgeriu daugiausiai ir poto dar kitus namo vos ne tempiu
Na o dabar - Žolė.
Visų pirma - Žolė nėra koks kokainas. Nuo jos netampama narkomanu ir nėra priprantama. Antra - kad ji yra tokia bloga yra išpūstas burbulas, tai labai panašu į tą patį alkoholį. Kodėl? Apsvaigina, pasidarai drąsesnis, jutimai pasikeičia. Dėl tų haliucinacijų, tai irgi nesąmonė. Niekada man nesihaliucinizavo. Gal tiesiog žmonės tampa lengvabūdžiais kai parūko ir jiems bet ką pasakyk - patikės. Kaip man draugas pasakojo - "Parūkėm ir vienas draugas nuėjo į vonią. Nu ilgai negrįžta. Užeinu, žiūriu už vonios sėdi išsigandęs. Klausiu kas yra, o tas atsako, kad juos snaiperis stebi. Taip ir sedėjom pusvalandį už vonios". Esu bandęs ne kartą ir nežadu mest. Nerūkau kas dieną ir to niekada nedarysiu. Tik per progas. O daugiausiai prirūkiau,kai buvau Olandijoje. Kogero aišku kodėl
Taigi, aš kaip ir Primusas, vartoju, bet taip pat laikausi taisyklių nepadauginti ir negerti jei nenori.
real_deal
2009-03-24
Alkoholio labai vengiu. Visu pirma todel, kad esu aktyviai sportuojantis, o sportas ir alkoholis yra visiskai nesuderinami dalykai. Savaitgaliu vakarais vengiu kor nors eit, nes is visos chebros esu vienas negerentis ir visi bando isiulyt. Dabar jei isgeriu tai tik labai svarbiom progom pvz naujieji metai, gero draugo gimtadienis. Anksciau budamas 15-16metu daznai isgerdavau, bet dekuj dievui greitai atejau i prota...
Skorpio
2009-03-24
The1andOnly, 2009-03-23, 21:14, pasakė:
Alaus atsigeriu am praktiskai kiekviena savaitgali po litra ar pora. Stipresniu gerimu nelabai galiu gerti kepenis skauda paprastai, teoriskai ir nuo alaus turetu skaudet bet sito dar isvengiau. Gert pradejau mazdaug 11-12 metu. Niekada nekibsiu prie kitu zmoniu kad jie savaitgaliais isgeria daugiau negu reiketu, tai yra kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas ir ne mums juos teisti
The1andOnly
2009-03-24
Aciu, aktyviai reiskiates temoje ;D idomios istorijos. Tesiant tema tai cituosiu kitus ir kalbesiu.
Vasara isgerdamas alaus as nesistengiu apsvaigti. Vasare kaime zaidziam krepsini. Suzaidziama partija ir puse buteliuko isgeriu. Suzaidziama dar viena isgeriu kita puse. Ir taipo vienas ar du buteliai buna patvarkomi. Tiesiog nekreipiu demesio kad tai alkoholis. Nesistengiu as apsvaigti nuo to. Po krepsinio saltas alutis man labai patinka vat tik todel ir geriu paprasta diena. O toliau kaip minejau jau yra progos.
Stai primuso man postas patiko. As jo situacija zinau. Kitame forume jau sia tema kalbejom ir man patinka taip kaip jis masto. Paauglys jeigu neperzengia elgesio, normo ribu savaitgali isgeriantis na jeigu jam 15-17 metu viskas normalu. As pats nemegstu matyti 11-13mecius girtus mieste. As pats gailiuosi kad pradejau anksti gan. 11-12 metu pradejau isgerineti alaus ir dabar kai paziuriu i tokio amziaus zmones tai man darosi geda uz juos ir prisimenu save tai man geda uz savo tokia praeiti.
Zole as laikau nakrotiku. Esu megines keleta kartu ir seip dazniausiai kaip mes sakom iseina "profilaktiskai" tai gaunas kas 2-3menesiu parukau. O haliuciunacijos api kurias kalbejai tai buna. Nu man taip baisei nebuna bet as tikiu kad taip yra. Man visus kartus yra buve kad ant linksmumo uzvelka, taciau vat viena karteli buvo, kad prasidejo nesamones. Toks suletintas buvau. Visi pasakojo kad buvau kazoks ishsigandes. Esme, kad tikrai apsirukes pradejau galvoti kad viskas pasaulyje yra blogai. Apie blogus dalykus pradejau galvoti ir nesveikai uzsikroviau. Bet vat as zinojau ko negalima daryti kai parukes esi. Negalima gruzintis. Taigi prasidejo prikolai ir iskart pasidare ale tipo kaifas.. Poto jauciau kad patalpos aplink mane uzsitrauke, kad nutirpo galva, atrode lyg visi ziuri. Mazdaug toks jausmas kad i viska ziuri is aukstai. Taigi kai viskas man praejo supratua kad galbut perrukiau ir pan. Kad vat dar biski stipriau ir gali be samones issijungti. Kaip jau minejau esu mates kaip zmogus nuo zoles atsijungia. Taigi zole nera labai labai jau blogai jeigu rukai neperdaugiausiai ir rukai su saiku. Cia tas pats kas alkoholis. Jos nereikia daznai rukyti ir pan. Jis yra pats lengviausias narkotikas ir kaip Sms Minejo del olandijos. visi suprantame gi. Taigi vat sakyciau, kad zole nera tikrai labai geras dalykas ir tikrai nera labai blogas.. cia jau kiekvienam rinktis. Zinoma perrukymas yra labai pavojingas dalykas ir apskritai isivelimai i tas zoles yra pavojingi. As tik zinau, kad pabandziau ir zinau kas tai yra. Galiu atpazinti kvapa skankes, galiu matyti paziurejas vien i zole ar ji bus gera ir ar ji bus kokybiska ar ne. Zinau kad meginau ir zinau kad galiu gyventi be jos. Visi pripratimai jos parukius keleta kartu yra neimanomi. Nes kiti jos paruke taip issigasta kad tikrai to kartoti nebenori.
Citata
o tai yra ko gero blogiausias dalykas. nes tai yra viso to blogio pradžia. iš pradžių Tau atrodo, kad du bokaliukai ir gana, vėliau nuo dviejų bokaliukų net neapsineši ir norėsis daugiau, nes ir nuo keturių bokalų nieko ryte nebus, paskui ir nuo 8 ir t.t. o tai jau priveda ne prie aukso kalnų. Geriau jau gerti sultis (nes Coca-Cola gadina sveikatą ne ką mažiau ) ir nesiterliot su mažais kiekiais nuodų. čia gal tiktų patarlė "lašas po lašo ir akmenį pratašo"
Vasara isgerdamas alaus as nesistengiu apsvaigti. Vasare kaime zaidziam krepsini. Suzaidziama partija ir puse buteliuko isgeriu. Suzaidziama dar viena isgeriu kita puse. Ir taipo vienas ar du buteliai buna patvarkomi. Tiesiog nekreipiu demesio kad tai alkoholis. Nesistengiu as apsvaigti nuo to. Po krepsinio saltas alutis man labai patinka vat tik todel ir geriu paprasta diena. O toliau kaip minejau jau yra progos.
Citata
Vartoju, vartojau ir vartosiu. bet laikausi dveju taisykliu:
vienas niekada negeriu, man gerimo procesas tai tam tikra bendravimo forma. zinoma buna dienu kai padauginu, atsiranda kablys arba tiesiog susuka skrandi. tai yra zmogiska, kartais tenka gailetis del to ka prisnekejai, bet ir tai nutinka daukam.
Niekada negeriu darbe, net ir vieno butelio alaus.
kalbant apie nepilnamecius geriancius, tai neapsimesiu as kokiu politiku kuris vaidina rupentuvelio vaidmeni, pats budamas nepilnameciu vartodavau alkoholi. tiesa pradejau tik nuo 15. tad pilnai suprantu pamates paaugli siek tiek ikalusi, tai visiskai normalu. Pats alkoholiku netapau, sugebu suderini darba, moksla ir entertaimenta. Niekada neatsisakau varyti i koki gimtadieni, ar seip susitikti su senais klasiokais/draugais. Kol yra galimybes atsilinksminsiu uz senatve.
vienas niekada negeriu, man gerimo procesas tai tam tikra bendravimo forma. zinoma buna dienu kai padauginu, atsiranda kablys arba tiesiog susuka skrandi. tai yra zmogiska, kartais tenka gailetis del to ka prisnekejai, bet ir tai nutinka daukam.
Niekada negeriu darbe, net ir vieno butelio alaus.
kalbant apie nepilnamecius geriancius, tai neapsimesiu as kokiu politiku kuris vaidina rupentuvelio vaidmeni, pats budamas nepilnameciu vartodavau alkoholi. tiesa pradejau tik nuo 15. tad pilnai suprantu pamates paaugli siek tiek ikalusi, tai visiskai normalu. Pats alkoholiku netapau, sugebu suderini darba, moksla ir entertaimenta. Niekada neatsisakau varyti i koki gimtadieni, ar seip susitikti su senais klasiokais/draugais. Kol yra galimybes atsilinksminsiu uz senatve.
Stai primuso man postas patiko. As jo situacija zinau. Kitame forume jau sia tema kalbejom ir man patinka taip kaip jis masto. Paauglys jeigu neperzengia elgesio, normo ribu savaitgali isgeriantis na jeigu jam 15-17 metu viskas normalu. As pats nemegstu matyti 11-13mecius girtus mieste. As pats gailiuosi kad pradejau anksti gan. 11-12 metu pradejau isgerineti alaus ir dabar kai paziuriu i tokio amziaus zmones tai man darosi geda uz juos ir prisimenu save tai man geda uz savo tokia praeiti.
Citata
Na o dabar - Žolė.
Zole as laikau nakrotiku. Esu megines keleta kartu ir seip dazniausiai kaip mes sakom iseina "profilaktiskai" tai gaunas kas 2-3menesiu parukau. O haliuciunacijos api kurias kalbejai tai buna. Nu man taip baisei nebuna bet as tikiu kad taip yra. Man visus kartus yra buve kad ant linksmumo uzvelka, taciau vat viena karteli buvo, kad prasidejo nesamones. Toks suletintas buvau. Visi pasakojo kad buvau kazoks ishsigandes. Esme, kad tikrai apsirukes pradejau galvoti kad viskas pasaulyje yra blogai. Apie blogus dalykus pradejau galvoti ir nesveikai uzsikroviau. Bet vat as zinojau ko negalima daryti kai parukes esi. Negalima gruzintis. Taigi prasidejo prikolai ir iskart pasidare ale tipo kaifas.. Poto jauciau kad patalpos aplink mane uzsitrauke, kad nutirpo galva, atrode lyg visi ziuri. Mazdaug toks jausmas kad i viska ziuri is aukstai. Taigi kai viskas man praejo supratua kad galbut perrukiau ir pan. Kad vat dar biski stipriau ir gali be samones issijungti. Kaip jau minejau esu mates kaip zmogus nuo zoles atsijungia. Taigi zole nera labai labai jau blogai jeigu rukai neperdaugiausiai ir rukai su saiku. Cia tas pats kas alkoholis. Jos nereikia daznai rukyti ir pan. Jis yra pats lengviausias narkotikas ir kaip Sms Minejo del olandijos. visi suprantame gi. Taigi vat sakyciau, kad zole nera tikrai labai geras dalykas ir tikrai nera labai blogas.. cia jau kiekvienam rinktis. Zinoma perrukymas yra labai pavojingas dalykas ir apskritai isivelimai i tas zoles yra pavojingi. As tik zinau, kad pabandziau ir zinau kas tai yra. Galiu atpazinti kvapa skankes, galiu matyti paziurejas vien i zole ar ji bus gera ir ar ji bus kokybiska ar ne. Zinau kad meginau ir zinau kad galiu gyventi be jos. Visi pripratimai jos parukius keleta kartu yra neimanomi. Nes kiti jos paruke taip issigasta kad tikrai to kartoti nebenori.
Skorpio
2009-03-24
The1andOnly, 2009-03-24, 11:06, pasakė:
galiu matyti paziurejas vien i zole ar ji bus gera ir ar ji bus kokybiska ar ne.
The1andOnly
2009-03-24
Ne nu nesu ekspertas o kaip minejau rukau retai. Draugai kai kurie paruko dazniau ir net geriau uz mane zino, tiesiog vat kai ta karta kai mane labai uzvilko pries rukydamas pasakiau "nuo sitos nuraus mums stogus".. netgi pamates ishsigandau. Pamaciau, pauosciau, paciupinejau.. o ten buvo gryyna galva kuria reikejo trupinti.. tokia kaip kubos gabaliukas susuktas.. tai tikrai zinojau kad bus ragai.. is padu isvers.. taip ir buvo.. vat po sito parukymo pagalvojau, kad dabar reikia pertraukos arba atsargiau su tokiais dalykais. Ypac zmones kurie neturi saiko gali su zole prisizaisti. Parukai karteli uznesha - gana. Kiti buna paruko ir dar nori.. vo tada jau prasideda bedos.
Unbroken
2009-03-24
Negėriau, negeriu, negersiu. Šiaip mane jau užknisa kai kam norspasaki, kad negeri, net neragauji, tai saulaiki atsakymą "meluoji, išaugsi, dar pamatysi..." ir pan. Netoleruoju degradavusių alkohlikų. Man visiškai nepatinka nuodyti savo kūną tokiu mėšlu. Apsvaigimas - laikinas dalykas, o paprikolint ir linksmai bendrauti alkoholis tikrai nėra būtinas. Aš mastau apie straight-edge gyvenimo būdą (toks iš tiesų yra, ir tai nėra išgalvotas CM Punk'o gimmickas). Nemėgstu ir rūkančių, ir vartojančių žolę/kitas psichotropines medžiagas žmonių. Užknisa kai girdi, kad kas nors giriasi "vakar įkaliau belenkiek, o žolė užnešė nerealiai...". Žodžiu - aš abstinentas ir tuo didžiuojuosi. Juk Lietuvos padėtis būtų tikrai geresnė, jei nebūtų tiek alkoholikų. Būtų mažiau avarijų, nusikaltimų ir pačios šalies įvaizdis būtų geresnis. Žodžiu, jei būčiau užsienietis, man Lietuva atrodytų bomžų, alkoholikų kraštas.
SmS
2009-03-24
The1andOnly, 2009-03-24, 13:06, pasakė:
Zole as laikau nakrotiku.
Cia tas pats kas alkoholis.
Cia tas pats kas alkoholis.
Tai alkoholis irgi narkotikas?
The1andOnly, 2009-03-24, 13:06, pasakė:
Kaip jau minejau esu mates kaip zmogus nuo zoles atsijungia.
Žmogus gali atsijungti ir nuo alkoholio. Dėl šito tikrai neesu tikras, bet gal net yra įmanomas dalykas, jog šešiametis parūkęs kokias penkias cigaretes atsijungtų. Todėl tavo teiginys, jog nuo žolės atsijungė nieko man nesako
domaz
2009-03-24
SmS, 2009-03-24, 16:08, pasakė:
Tai alkoholis irgi narkotikas?
Žmogus gali atsijungti ir nuo alkoholio. Dėl šito tikrai neesu tikras, bet gal net yra įmanomas dalykas, jog šešiametis parūkęs kokias penkias cigaretes atsijungtų. Todėl tavo teiginys, jog nuo žolės atsijungė nieko man nesako
real_deal
2009-03-24
XxX Unbroken XxX, 2009-03-24, 15:09, pasakė:
Negėriau, negeriu, negersiu. Šiaip mane jau užknisa kai kam norspasaki, kad negeri, net neragauji, tai saulaiki atsakymą "meluoji, išaugsi, dar pamatysi..." ir pan. Netoleruoju degradavusių alkohlikų. Man visiškai nepatinka nuodyti savo kūną tokiu mėšlu. Apsvaigimas - laikinas dalykas, o paprikolint ir linksmai bendrauti alkoholis tikrai nėra būtinas. Aš mastau apie straight-edge gyvenimo būdą (toks iš tiesų yra, ir tai nėra išgalvotas CM Punk'o gimmickas). Nemėgstu ir rūkančių, ir vartojančių žolę/kitas psichotropines medžiagas žmonių. Užknisa kai girdi, kad kas nors giriasi "vakar įkaliau belenkiek, o žolė užnešė nerealiai...". Žodžiu - aš abstinentas ir tuo didžiuojuosi. Juk Lietuvos padėtis būtų tikrai geresnė, jei nebūtų tiek alkoholikų. Būtų mažiau avarijų, nusikaltimų ir pačios šalies įvaizdis būtų geresnis. Žodžiu, jei būčiau užsienietis, man Lietuva atrodytų bomžų, alkoholikų kraštas.
Ir tau toks gyvenimo budas "nedariau, nedarau, nedarysiu" neatrodo kvailas? IMO is gyvenimo reikia srebt viska ka galima, tai yra pabandyt bent po karta. Pvz as niekada nebandziau vartot vadinamu "ratu", rukyt zole ar vartot steroidus, bet nesakau, kad niekada to nedarysiu, nes gyvenam tik viena karta ir bent po viena karta pabandyt reiktu beveik visko. Jei isgeri savaitgaliais ar seip vasara megsi isgert alaus su draugais tai nereiskia, kad turi tapt degradavusiu alkoholiku. "Man visiškai nepatinka nuodyti savo kūną tokiu mėšlu" nesuprantu kaip tau gali patikt ar nepatik jei teigi, kad niekada nesi geres...