←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

No luck ≠ No skills

nuotrauka BoXiX 2009-04-09

Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis išspjauna vandenį kuri laikė burnoje ir tada pasigirsta granatos sprogimas.. Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas.

- Praeita savaitė, pralaimejimas Jason`ui, suknistai prikabintas kontraktas per Unforgettable, KAS dar galėjo blogiau atsitikt?! Taip! Gavau savo šansą iškilti į aukštumas ir Woohoo! Aš jį suvariau! Ir dabar vėl, vėl tas nuobodus metas, vėl tos suknistos dienos, kai reikia vieną po vieno, pašalinti žemo lygio wrestlerius, ir taip, šią savaitę gavau nieko vertą kovą prieš FnT ir Mr.Hardcore. Vėl man jokios naudos, vėl man teks naudoti savo jėgas, vėl aš turėsiu švaistyti savo brangų laiką! Štai ką reiškia pralaimėti laimėtą kovą prieš Jason Clue. Grynai bejėgiui priešininkui, kuris neturėjo nieko, kai tuo tarpu pas mane buvo visi kozeriai, aš viską sugadinau! Dabar.. Aš neleisiu tokioms nesamonėms atsitikti. Dabar aš esu "on fire". Ir tojaus gal būt išlys koks "Hardkoristas" aiškindamas, man, kad aš visdelto esu nugalimas, kad visdėlto mane nugalėjo Jason Clue, tačiau jūs žmonės galite mąstyti, ką tik norite, galite laikyti mane aferistu, galite mane laikyti debilu, tačiau norite ar jūs nenorite, aš paimsiu titulą, aš nepalūžau po vieno pralaimėjimo, aš neparkritau ant žemės, aš nesu pribaigtas, nes aš Rambo! Aš tankas, kuris juda pirmyn, nesvarbu letai ar greitai, aš nesustoju, ir tie kritimai žemyn, nereiškia atsitraukimo, aš tik iš dalies pajutau pralaimėjimo skonį, ir supratau, kad lose`ai ne man, tad "Hardkoriste" ir tas kitas galite neabejoti, jog aš čia nesu ikištas bereikalo, tai tik dar viena kova praskaidrinanti mano statistiką. Tai tik kova parodanti, ko ištikrųjų turėtų bijoti Refresh! Clothsline iš Vietnamo, 3 smūgiai į ringo grindinį, skambanti "Dope - Die Motherfucker Die" daina, ir jūs jau mane matote šios kovos nugalėtoju, ir patikėkite, ši kovos lemtis garantuota ir nebus jokių "bet". Mano gyslomis teka čempiono kraujas, aš esu vienas iš geriausių, ir pažadu greitu laiku jūs mane pamatysite viršūneje, viršūneje kurioje įsigalios totalus absoliutizmas ir vienintelis ir nenulaužiamas valdovas būsiu aš - John Rambo!
Cituoti