UFC 100
`MalioK`
2009-06-20

BROCK LESNAR vs. FRANK MIR
UNDISPUTED UFC HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP BOUT
WINNER: BROCK LESNAR ©
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 06:48
GEORGES ST-PIERRE © vs. THIAGO ALVES
UFC WELTERWEIGHT CHAMPIONSHIP BOUT
WINNER: GEORGES ST-PIERRE ©
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 25:00
JON FITCH vs. PAULO THIAGO
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: JON FITCH
TIME: 15:00
DAN HENDERSON vs. MICHAEL BISPING
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: DAN HENDERSON
VIA: KNOCKOUT
TIME: 08:20
YOSHIHIRO AKIYAMA vs. ALAN BELCHER
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: YOSHIHIRO AKIYAMA
MARK COLEMAN vs. STEPHAN BONNAR
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: MARK COLEMAN
MAC DANZIG vs. JIM MILLER
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: JIM MILLER
JON JONES vs. JAKE O'BRIEN
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: JON JONES
VIA: SUBMISSION
TIME: 07:43
DONG HYUN KIM vs. TJ GRANT
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: DONG HYUN KIM
CB DOLLAWAY vs. TOM LAWLOR
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: TOM LAWLOR
TIME: 00:55
MATT GRICE vs. SHANNON GUGERTY
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: SHANNON GUGERTY
TIME: 02:36
`MalioK`
2009-06-22
Fortaz
2009-07-11
Labai idomu, kokia strategija bus siame matche, nors daug kas sako, kad ja parinks butent Lesnar, as kazkodel linkes abejoti, ar taip lengvai jam tai pavyks padaryt.. Jei Mir, pasitreniraves su Griffin, nuspres naudotis leg-kick'ais, kad persivestu kova ant zemes, ir atliktu submission, tada isitikinsim kaip pagerejo Lesnar mastymas+submission gynyba
`MalioK`
2009-07-11
Fortaz
2009-07-12
Nebent tai nejuokinga, ir jis nusprende suzaisti su cardio..
Valhalas
2009-07-12
Asmeniniai raundų įvertinimai: 1. 10-9 Belcher 2. 9-10 Akiyama 3. Draw
DAN HENDERSON vs. MICHAEL BISPING: Bisping čia paprasčiausiai buvo out-gunned, tas shot 1-mo raundo pabaigoje buvo imo desperation ženklas. Nors Bisping pasirodė kaip techniškesnis strikeris, bet jo smūgiai nebuvo pavojingi Danui, kas galiausiai nuvedė į logišką finišą.
Asmeniniai raundų įvertinimai: 1. Draw 2. Draw(iki KO)
GEORGES ST. PIERRE © vs. THIAGO ALVES: nuostabiais takedownais GSP praktiškai atėmė iš Alves jo pagrindinį ginklą kickus ir nuo visiško sutriuškinimo manau gelbėjo tik tai, kad Alves atėjo su daugiau masės į šią kovą ir dėl to jam dalinai sėkmingai sekėsi išlaikyti guardą ir power-out nuo grindinio.
Asmeniniai raundų įvertinimai: 1. 10-9 GSP 2. 10-8 GSP 3. 10-9 GSP 4. 10-9 GSP 5. 10-9 GSP
BROCK LESNAR vs. FRANK MIR: Brock šioje kovoje įrodė, kad pirmas pralaimėjimas prieš Mir buvo pagrinde dėl Brock nepatyrimo, čia gi Mir neparodė beveik jokio pasipriešinimo ant grindinio ir, atmetus tuos kelis smūgius ir kelį antrame raunde Mir buvo SUNAIKINTAS. Brock eidamas į šią kovą mano spėjimu turėjo ~ 40 puonds persvarą ir Mir šitai buvo paprasčiausiai daugiau, negu jis galėjo apžioti.
Asmeniniai raundų įvertinimai: 1. 10-8 Brock 2. 10-9 Brock
koltasXxX
2009-07-12
`MalioK`
2009-07-12
Mano raundu ivertinimai: R1 Alan Belcher 10-9, R2 Yoshihiro Akiyama 10-9, R3 Alan Belcher 10-9.
Nugaletojas: Alan Belcher 29-28.
DAN HENDERSON vs. MICHAEL BISPING - jau antroje kovoje. Wow. Man ziauriai patiko pirmas raundas - visas penkais minutes sedejau su placia sypsena, nes turejome fantastiska vaizda. Hendo nuo pat pradzios kaip koks kiborgas nusitaike i Michael ir tiesiog ijunge viena pavara ir persekiojo brita visa kova. Smagiausia gi buvo ziureti kaip jis laike ta mirtina desine - jis laike ja kaip koki "ki" enegrijos ikrauta plaktuka ir naudojosi TIK kai, jam atrode, atsidare langas Bisping ginybosje - t.y. veltui jo nenaudojo, o priversdavo The Count atsitraukineti su savo jab'ais. Realiai, Bisping atrode kaip paauglis patekes i mustines su karu patikrintu vyru. AWESOME. O kai Michael atejo i savo kampa, jo cornerman pradejo riekti i ji kaip pamises ir Bisping jam pasake "Calm down"
P.S. Ir pasirodo buvo daug nepatenkintu zmoniu su ta Hendo alkune ant gulincio be samones Bisping, bet jis tai padare iki referee isikisimo kovos aistroje. Kazkodel, kai Jackson nuleido smugi/pora ant Silva per UFC 92 aplink jau gulincio ant Wand referee - buvo mazai kritikos.
Mano raundu ivertinimai: R1 Dan Henderson 10-9.
GEORGES ST. PIERRE © vs. THIAGO ALVES - negerai... Georges atejo i kova su to nesveiku bursitu. Idomu, kova dar nespejo rasideti, o NSAC atstovai jau rado ant GSP paties vazelino
Mano raundu ivertinimai: R1 Georges St. Pierre 10-9 ,R2 Georges St. Pierre 10-9, R3 Georges St. Pierre 10-9, R4 Georges St. Pierre 10-9, R5 Georges St. Pierre 10-9.
Nugaletojas: Georges St. Pierre 50-45.
BROCK LESNAR vs. FRANK MIR - visu pirma, as labai nusiviles, kad kameros mums neparode ilgai laukto "Buffer 360", championo prisaimo metu - teko ziureti megeju filmuota video (CIA). Gavome nuostabu staredown, kur Lesnar demonstrativiai atsuko nugara Frankui, kai galima buvo paliesti pirstines. Gerai, tarkim mes nemateme daug technikos arba manevru pirmame raunde, bet kaip 100% Lesnar mark as megavausi kiekviena sekunde, kai Brock uzlauze Frank galva ir grazino jo veida su kumsciais
Mano raundu ivertinimai: R1 Brock Lesnar 10-9.
JON FITCH vs. PAULO THIAGO - is sverimu tvarkos, galvojau, kad jie bus pirma vakaro kova, bet pasirodo jos nustume i swing bout vaidmeni. Is esmes grappling matchas, kuri laimejo geresnis imtynininkas (cia, paskutinys trys zodziai, tarsi vakaro apibudinimas;) Thiago teturejo siokia tokia persvara pirmas ~3 minutes, kur bande pritaikyti guillotine & darth dusinimus (nesekmingai). Toliau Jon paeme visa likusia kova su takedownais ir positioning + ilga laiak kovoje kontroliavo Paulo nugara, treciame raunde net surakindamas body triangle patogumui. Kaip ir reikejo tiketis, Paulo pergales pries josh buvo nelaimingas atsitikimas, o Fitch atkersijo uz A.K.A. stovykla.
Mano raundu ivertinimai: R1 Draw 10-10, R2 Jon FItch 10-9, R3 Jon Fitch 10-9.
Nugaletojas: Jon Fitch 30-28.
BENDRAI: Neturiu daug ka pasakyti. Man tai buvo absoliuciai skanus, stebuklingas PPV, kadangi tai tas retas atvejis, kai savo kovas laimejo VISI mano favoritai (uz kurios ir spejau): Sexyama, Hendo, Georges ir Lesnar. Kaip pasaka. Beje, cia siaip nelabai svarbus pastebejimas - pakankamai maza reakcija arenoje (bent jau man pasirode) kai parode Royce Gracie tarp ziurovu.
Duncan
2009-07-12
Lix
2009-07-12
|
Ne į temą | `MK`, tu sakei visa laika, kad kova Lesnar-Mir bus 50/50 ir kad TIKIESI, jog Lesnari imus Mir veida i grindis, skirtingi dalykai |
`MalioK`
2009-07-12
Fortaz
2009-07-12
3 milijonai??? Tiek is bonusu gaus? Tai jis uzdirba daugiau nei WWE vadinasi
Šnypas
2009-07-12
Patiko kažkuo Sexyamos įėjimas. Nedaug žinau apie abu kovotojus, tačiau kai dalyvavau spėjimuose, norėjau šiek tiek pasitikrinti ir pamačiau, jog Sexyamos 7 pergalės Submission`u ir tai, kad jis puikiai išmano Judo, tad, manau, jam trūko agresijos ir bandymų atlikti daugiau takedownų ir tęsti kovą ant žemės. Pernelyg lengvai pavykdavo Blecher`iui sweep`ai. Na žinoma, debiutinė kova, tad turbūt ir jaudulys padarė savo. Patiko Alan Belcher Superman Punch
R1 Alan Belcher 10-9, R2 Yoshihiro Akiyama 10-9, R3 Alan Belcher 10-9.
2 Kova: DAN HENDERSON vs. MICHAEL BISPING
R1 pradžia Dan`o, manau puikiai pasirodė, tačiau raundui įpusėjus neparodė nieko gero, tiksliau nieko neparodė, Bisping po truputį ėmėsi iniciatyvos...Punch, po kiek laiko punch, dar po kiek laiko kick + punch ir po truputį Bispingas ėmė iniciatyvą, tačiau Danas puikiai pasirodė clinche, smūgiai keliu ir paskutinis smūgis dešine raundo pabaigoje Dan Henderson pergalė R1. R2 pradžioje daugiau darė Bispingas, viskas, ką buvo padaręs Henderson vienas stiprokas smgis dešine ir daugiau nieko...Bet likus porai minučių bandymas perimti iniciatyvą, keli smūgių bandymai ir voila! Bum, kontrolinis šūvis, Bum, Bisping skaičiuoja žvaigždes. Gal bus Bispingui pamoka, jog reikia saugotis priešininkų stipriųjų pusių. Hendersonas turi smagią dešinę ranką
R1 Dan Henderson 10-8, R2 Dan Henderson KO
3 Kova: Georges St-Pierre vs. Thiago Alves
Po UFC 100 Countdown visgi liko intriga koks Thiago Alves siurprizas kovoje prieš St. Perre. Smagu, kad kova prasidėjo aktyviai, bandyta apsikeisti smūgiais. Kovos pradžia žinoma GSP, už kelis pasisekusius Takedownus, tačiau verta pagirti ir Thiago, kuris puikiai išsisuko nuo ground game. Toliau nedaug kas gero, bet va R1 pabaiga GSP naudai. Takedown, kraujas.... R1, žinoma, Georges St-Pierre.. R2. Apsikeitimai smūgiais ir staiga Takedown! GSP viską kontroliuoja ir dar vienas Raundas į GSP kišenę... Galvojau R3 jau baigsis GSP pergale ar (T)KO ar Submissionu, tačiau ne. Dežavu. Kaip R2, prasideda smūgiais, GSP Takedown, kontroliavimas, Thiago atsistoja (na, daug anksčiau nei R2. R3 gale Thiago nukritimas, near KO. R4, atrodo, Thiago pradėjo kažką rimtesnio daryt GSP`ui, tačiau tai truko neilgai ir nieko visgi jis nepadarė GSP`ui... R5 neišskirtinis tas pats per tą patį takedown, GSP kontrolė...
R1 GSP R2 GSP R3 GSP R4 GSP R5 GSP (Rezultato gal nerašysiu
4 Kova: Brock Lesnar vs. Frank Mir
Mano nusivylimui Brokas laimėjo...R1 Brokolis pasirinko puikią taktiką pasinaudoti savo svorio ir jėgos pranašumu, užsigulti Mir ir kontroliuoti kovą, neleisti nieko padaryti Frankui. R2 Frankas pasirodė geriau, pradžioje padarė kažką geresnio nei R1, tačiau ta pati situacija kaip R1 ir vsio, tenka pasveikinti Broką su pergale...
E1 Brock Lesnar 10-8
5 kova nelabai mane domino, tad ir nelabai įdomiai nežiūrėjau...
|
Ne į temą | Pimas komentaras MMA srityje, hehe |
Lix
2009-07-13
Henderson vs. Bisping - si kova buvo FUCKING GLORIOUS. Ypac po to kai Michael "Out for the Count" Bisping prikalbejo tiek nesamoniu, kuriu teko klausyti visa TUF sezona, visi MMA naujienu puslapiai buvo prigrusti interviu su Bisping'u, kur jis stebejosi kodel nera Top 10 MW sarasuose, gyresi, jog niekada nebuvo nokautuotas ir tuo, kad jo wrestling'as yra geresnis uz Hendersono. O Dan i visa tai atsakydavo labai ramiai - "Well, I plan on knocking him out" ir panasiomis frazemis. Nezinau, gal paaiskes, kad Bisping'as sirgo kokia liga ar turejo trauma eidamas i kova, bet jis atrode apgailetinai. Hendersonas pro visa jo "techniska strikinga" praejo kaip taranas, tiesiog suvalgydamas keleta silpnu smugiu, kad pats galingai nuleistu ta "Big Right Hand". Hendersonas, nors turi jau beveik 39 metus, savo paskutinese kovose irode kad vis dar yra vienas geriausiu MW pasaulyje. Ir svarbiausia, jog visi zino apie ta KO jega jo rankose ir gerus imtynius igudzius, bet nedaug kas tesugeba ji sustabdyti. Smagu ziureti ir i ta beveik komiska Henderson'o stovesena, kur kaip `MK` sake, Dan lyg krauna energija savo desiniai rankai. Sita pastebejo dar Goldberg berods kovoje pries Palhares kai pasake "That right hand of Henderson is LOADED". Zodziu, dabar logiskiausia butu suvesti Hendersona su Maia vs. Marquardt kovos nugaletoju, kad issiaiskinti negincijama #1 contenderi. Tik neaisku ar Silva panores taip ilgai laukti varzovo...
GSP vs. Alves - turiu pagirti Alves, jis atsilaike 5 raundus ir praktiskai net nebuvo dominuotas, o GSP turejo tik pora progu uzbaigti kova su RNC. Taigi is dalies galima sakyti, kad Alves buvo didziausias GSP testas. Deja, kanadiecio takedowno nesugeba sustabdyti niekas ir jis ramiai sau renkasi taskus takedownais ir kontrole. Reikia Pierre'ui dabar pakilti i MW diviziona kur gal atsiras zmogus, kuris sugebes sulaikyti takedownus. Nes Kampmann vs. Swick kovos nugaletojas jei bus #1 contenderis tai bus LABAI LABAI LABAI liudnas vaizdas, nes jie abu turetu tik ta 10% "puncher's chance".
Lesnar vs. Mir - nustebino tai, kad Lesnar taip lengvai galejo kontroliuoti Mir ant zemes ir uzsiimti patogia pozicija mesti smugius. Frank nesugebejo padaryti guard'o ir valge kumscius. Na pirmajame raunde tai buvo kazkokia korupcija kai Lesnaris virs 4 minuciu gulejo toje pacioje pozicijoje, o gerbiamas Herb Dean nepastate kovos ant koju. Na Lesnar mete smugius i Mir veida, bet maniau, jog reikia bandyti gerinti savo pozicija, o ne guleti uzmetus visa savo svori ant priesininko. Taigi cia dar vienas bjaurus atvejis, kai brutali jega nugali technika. Kalbant apie bjauruma, tai Lesnar pasielge labai slyksciai, kai priejo prie Mir ir dar kazka pakalbejo, o po to seke tas promo, kur Lesnaris aiskiai dar neskiria ribu tarp PW ir MMA. Vienas dalykas kalbeti trash pries kova, o kitas jau akivaizdziai nerodyti pagarbos nei varzovui, nei fanams, nei sportui. Tikekimes ateis Fedor'as i UFC ar kas nors numus Lesnari nuo titulo ir kai tai ivyks, tai be abejones bus vienas maloniausiu mano momentu gyvenime
Fitch vs. Thiago - siaip nuobodi kova, bet ant Fitch buvau pastates nemazai zaliu, tai visa laika tiesiog bijojau, kad Jon kokios nesamones nepadarytu. Cia gi akivaizdziai geresnis grappleris laimejo kova, nors turbut ir geresnis strikeris. Bet matyt Fitch bijojo Kos likimo, todel pasirinko saugia taktika, nors ir pralose pirma raunda. Na Jon aisku dar turi daug tobuleti, bet jisai is esmes turi geresni sansa iveikti GSP nei daugelis del savo gero wrestling'o, na bent jau daugiau sansu nei Kampmann/Swick.
Bendrai - absoliuciai nuostabus eventas po kurio iseini su teigiamom emocijom, skirtingai nei paziurejus koki PW eventa. Man gan sekmingai susikloste rezultatai, laimejo Akiyama, Hendo ir Fitch. Taip pat Coleman'o pergale preliminary carde buvo kazkas neitiketina. As dar diena pries eventa paklausiau `MK` ar as esu vienintelis zmogus, kuris tiki kad Coleman gali laimeti ir jis man tai patvirtino. Is esmes Mark turi labai geras imtynes, kad sugebetu takedowninti beveik bet ka 205 svaruose, tai manau jei dar patobules tai gali laimeti ir sekancia kova pries zemesnio kalibro varzova. Cia siek tiek nukrypau, bet is sio evento uzdirbau $4.74 kas irgi nera blogai
Fortaz
2009-07-13
Paziurek skambant pirmo raundo pabaigos gong'ui i Mir lupas
As visumoje sioje vietoje nesu uz Lesnario over-the-top eilutes, kuriu siuo metu ir WWE neisgirstume, taciau as esu uz tai, kad jausmai negali dingti per kelias minutes.. Jei realiai kalbi sudus apie varzova, o pralaimejes jau nebekalbi.. Ar tai ne veidmainiska?
Beje, Mir ziauriai pripezej su savo svoriu - iki kovos likus pora savaiciu interviu sake kad vaiksto ~260+ (gal net netoli 270) svaru.. I kova ateina ~245, o po kovos guodziasi, kad jei pavyktu priaugti bent tuos 10 svaru..
Pvz dar vienas geris: Mir sako "negalima kalbeti negraziu dalyku, nes mano vaikai ziuri".. O po keliu minuciu aptarineja su zurnalistu eilute "Lesnar has dick on his chest"
Didesnio veidmainio nebuvau girdejes.. O paskutine iskalbingojo Frank eilute - kad jis buvo per plauka nuo submission, ir jaute, kad Lesnar buvo Hurt..
p.s. Pries ~3 savaites sakiau, kad zmogus labai gudriai kalba.. Bet kai visas tas gudrias kalbas apsuka 180% laipsniu, tai as ijungiu Brock Lesnar attitude mygtuka, ir sakau, kad neturiu jokio respect tam zmogui..
Lix
2009-07-13
Fortaz
2009-07-13
`MalioK`
2009-07-13
Lix
2009-07-13
`MalioK`
2009-07-13
- - Jon Fitch ($90,000) nugalejo Paulo Thiago ($8,000)
- Brock Lesnar ($400,000) nugalejo Frank Mir ($45,000)
- Georges St. Pierre ($400,000) nugalejo Thiago Alves ($60,000)
- Dan Henderson ($250,000) nugalejo Michael Bisping ($150,000)
- Yoshihiro Akiyama ($60,000) nugalejo Alan Belcher ($19,000)
- Mark Coleman ($100,000) nugalejo Stephan Bonnar ($25,000)
- Jim Miller ($22,000) nugalejo Mac Danzig ($20,000)
- Jon Jones ($18,000) nugalejo Jake O'Brien ($13,000)
- Dong Hyun Kim ($58,000) nugalejo TJ Grant ($5,000)
- Tom Lawlor ($16,000) nugalejo CB Dollway ($14,000)
- Shannon Gugerty ($10,000) nugalejo Matt Grice ($7,000)
Priminsiu, sie skaiciai neiskaito minusavimus uz draudima, licenzijas ir mokescius. Taip pat cia nepriskaicioti UFC papildomi bonusai, kurie mokomi uz geriausia vakaro kova, knockouta ir submissiona. Ir dar - cia taip pat nepriskaiciotos sumos nuo sponsoriu, kurie daznai sudaro pakankamai didele dali kovotojo uzdarbio.
Tradiciniu bonusu savininkai - kiekvienas po $100,000: Dan Henderson (KOTN), Tom Lawlor (SOTN), Yoshihiro Akiyama ir Alan Belcher (FOTN).
Lyncaz
2009-07-13
Na ir labiausiai pritraukusi kova, tai Lesnar - Mir. Walleris man siūlė pažiūrėt countdown'ą, bet aš atsisakiau ir dabar šiek tiek gailiuosi. Nes spėju, kad Brock'as ten pripylė nemažai žibalo į ugnį, kuri buvo labai karšta per renginį. Tikrai Lesnar pamiršo, kad jis nebe WWE dalis
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-07-13, 20:31
Hunter
2009-07-13
GSP kova tai kaip ir rogan komentavo, kas rushui belieka veikt. nes akivaizdus pranasumas pries "pavojingiausia" gsp varzova, dar primetus kad jis kirksnies (as bent taip supratau) trauma nuo trecio raundo buvo gaves... o mintis pries sylva. manyciau bus tas pats kaip kad penui pakilus svorio kategorija pries gsp. sylva gi akivaizdziai didesnis jaigu dar sekmingai rungiasi ir 205 divizijoj. zodziu 170 lbs gali pasidaryt labai nuobodus (nebent gal kas japonijojar dar kur pasislepes sedi ir ketina atvaziuot, nelabai domiuosi tai nezinau). nes kitas varzovas john fitch taip iseina? nematau daug sansu jam.
Bisping handerson kova tai isimins ilgam. cia tikrai buvo Rimtas nokautas o dar kai dadure antra del visa pikto tai ilgai anglas nesigaude kas vyksta
Sexyama - matau pirma karta ir didelio ispudzio nepadare. kova jis tikrai pralaimejo. bet vat ta tasku sistema ir padejo jam. susirinkdavo taskus uz takedown octogono kontrole, tik kad tie visi taskai jau labai nelygus buvo realiam padarytam damage.
Paskutine kova niekuo labai neisimine tiesa sakant.
Dar vienas pastebejimas, mielai buciau paziurejas i marka jau geriau. kaip kad ir mano manymu daugelis ziuroviu diehard ar paprastu. Net ir is gautu sumu aiskiai matos. kas mane truputeli nustebino, nes kazkaip galvodavau kad main cardas gauna zymiai daugiau uz pries tai vykstancias kovas. o cia skirtumai akivaizdus. beabejo del to kad kovoj HOF, bet tai kodel tada jos ir neparodyt.
`MalioK`
2009-07-14
Hunter, 2009-07-14, 00:05, pasakė:
Paskutine kova niekuo labai neisimine tiesa sakant.
Hunter
2009-07-14
Del GSP gal nesigincisiuos nes nelaikau dar saves tokiu dideliu zinovu. o del brocko tai gaila nemaciau post fight konferencijos, butu visgi smagu pamatyt kaip privirta kose srebe
Šį pranešimą redagavo Hunter: 2009-07-14, 00:29