megstamiausias valgis
Skorpio
2005-09-29
cepelinai
bulviniai blynai
saslokas
L.T. karbonadas
kebabas
agurku sriuna
bulviniai blynai
saslokas
L.T. karbonadas
kebabas
agurku sriuna
DeSerT
2005-09-29
Hm... Saslykas, kebabas gal ir nieko, visi vaisiai ir beveik visos darzoves. Bulves labai megstu, visaip paruostas. Siaip as daug nevalgau
WinstoN
2005-09-29
Omlettas
Warskeciai
pica
Vistiena saldziarugsciam padaze (chinese)
a dabar tik tiek atsiminiau
Warskeciai
pica
Vistiena saldziarugsciam padaze (chinese)
a dabar tik tiek atsiminiau
Guest_Raiden_* 2005-09-29
Ai daug ka megstu,labiausiai:Pica,kijevo kotleta,vistienos krutineles,sviezias-tarkuotas bulves.Valgau daug.
RazieL_
2005-09-29
Cepelinai , kugelis , pica , beveik visos darzoves , beveik visi vaisiai , ivairios salotos ( daugiau su actu negu su grietine kokia )
Guest_[kurt]_* 2005-09-30
Winston pasakė:
...Vistiena saldziarugsciam padaze (chinese)
...
...
Bam
2005-09-30
Pats mėgstu beveik viską, pvz salotas, kugelis, pica, vaisiai, cepelinai, hamburgeriai, vistiena, jautiena, aviena, versiena, vnz valgau beveik viską
Skorpio
2005-09-30
aj va dar lydita sureli megstu , o dar geriau issikepi duonos , tada i puodeli ideti sito surelio pasildai mikrobangei o poto i duona mirkai
Bam
2005-10-04
spyxter pasakė:
tikriausiai apie sveika mytyba nesat girdeje 
Mėgimas ir valgymas yra biški skirtingi dalykai, pvz su didžiule mamos įtaka aš nevalgau to kas yra nesveika, pvz cipsus valgiau tik vasara, ka darau bloga tai geriu limonadą. O tokių riebesnių, skanesnių dalykėlių kaip šašlykai, picos, visokie cepelinai ar kugeliai gaunu arba restorane arba namie į savaitę kartą (kartais dar rečiau), taigi galima pasakyt, kad aš esu sveikuolis
Skorpio
2005-10-04
spyxter pasakė:
dogmas
2005-10-04
Na as suvardainau savo megstamiausius bet tai nereiska kad as kiekviena diena juos valgau tris kart
Skorpio
2005-10-04
bet as tai nesuprantu jusu as tai dejas ant sveikos mitybos kazkoki durniai isrado ir db tipo visi turim kaip triusiai kopustais maitintis?
RazieL_
2005-10-04
Na nzn man tai visokios salotos ir seip darzoves vienas skaniausiu maistu :wink: na bet neslepsiu as nepaisau visokiu triusiu ir walgau picas , mcdonaldo foodus , hotdogus ir pan , aisku ne 3 kartus i diena kaip jau minejo kaliega
Guest_spyxter_* 2005-10-04
Skorpio pasakė:
spyxter pasakė:
nu neisizeisk, bet jei tau maistas = gyvenimo dziaugsmas, tai tau tada lb sunku gyvenime.
Kiek perskaiciau jusu postus apie sveika mityba, supratau kad jus nieko apie tai nenuraukiat, isskyrus gal Bam, bet nesu tikras.
Jei norit daugiau apie tai suzinoti, tai galit isigyt Michalo Tombako knyga "Kaip sveikai gyventi 150 metu".
Fantazy
2005-10-05
spyxter pasakė:
Skorpio pasakė:
spyxter pasakė:
nu neisizeisk, bet jei tau maistas = gyvenimo dziaugsmas, tai tau tada lb sunku gyvenime.
Kiek perskaiciau jusu postus apie sveika mityba, supratau kad jus nieko apie tai nenuraukiat, isskyrus gal Bam, bet nesu tikras.
Jei norit daugiau apie tai suzinoti, tai galit isigyt Michalo Tombako knyga "Kaip sveikai gyventi 150 metu".
Nu ir jai įsigysiu, kas ten bus parašyta?
"-Valgyk žole, būsi karvė, bet gyvensi 150 metu?"
Nu duok, bent viena prasminga ištrauka iš tos knygos...
RazieL_
2005-10-05
Na cia tema apie megstamiausia valgi , taigi nereikia gincytis - kas kam patinka tas ta ir valgo ir viskas..
Wilkins
2005-10-05
As megstu pica, spagecius, karbonadus, cepelinus, vedarus, virtinukus su mesa ar bulvemis ir dar daug ka. Svarbu, kad zmogus moketu gaminti maista. Tada viskas skanu.
P.S. Zinot visi, galima vaiksciot susikibus uz rankuciu, draugaut su panelemis, bet iskils toks egzistencinis klausimas kada nors: "Tai bus siandien valgyt ar ne?" Tada ir praeis visi romantiski jausmai, o valgyt noresis
. Isidemekit siuos zodzius
. Tema tai labai gera, man patinka
P.S. Zinot visi, galima vaiksciot susikibus uz rankuciu, draugaut su panelemis, bet iskils toks egzistencinis klausimas kada nors: "Tai bus siandien valgyt ar ne?" Tada ir praeis visi romantiski jausmai, o valgyt noresis
Bam
2005-10-05
Nu tai čia ir taip aišku, kad svarbiau yra sveikai valgyt, nei prisikimšt šūdo, nes pvz nuo to šūdo tau gali padidėt cholesterolio kiekis, o tai ne ką geriau už rūkymą ar gerimą, gali gaut infarktas būdamas 40 metų ir mirt, širdies skausmai ir panašiai. Maistas yra vienas svarbiausių faktorių žmogaus sveikatoje, aš galiu pasigirti, kad maitinuos tikrai sveikai, geriu vitaminus ir pan ir į metus sergu tik 1-3 kartus, o mūsų draugai kur ėda bet kada, bet ką, bet kur serga vos ne kas mėnesį rudenį, žiemą, pavasarį. Ir kodėl žmonės į savo mašinas nepila 92 benzo (išskyrus dideles, galingas, labai teršiančias amerikietiškas mašinas), o pila 95 ar geresnį, nes nenori skriaust variklio? O į save pila šūdą? Manau jauniems mūsų forumo lankytojams (pats esu vienas jaunesnių turbūt) dar tik po kelių ar keliolikos ar net keliasdešimt metų ateis į galvą, kad maistas yra svarbu, nes jie patirs blogos mitybos pasekmes. O dėl žolės ir karvės buvimo, tai vegetarizmas nėra sveika, maistas turi būti subalancuotas, valgomas laiku ir sveikas, tai kas yra sveika mityba.
2 Wilkins: O kas neleidžia nueit su savo panele į restoraną ir pavalgyt? Na nebent plona piniginė, tai eikit pas kurį nors į namus ir užkrimskit
2 Wilkins: O kas neleidžia nueit su savo panele į restoraną ir pavalgyt? Na nebent plona piniginė, tai eikit pas kurį nors į namus ir užkrimskit
Wilkins
2005-10-05
Bam pasakė:
As cia siaip pajuokavau, nes man destytojas sita bajeri pasake, tai dabar ir prisiminiau
koltasXxX
2005-10-05
xujai ta sveika mityba . Didelio skirtumo nera. Nu ir ka , kad cholesterolio daugiau bus , pasportuosiu ir ishnyks. Valgau , kaip noriu , ka noriu. O vitamniai net nemaistas