←  Software

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Azureus

nuotrauka Fantazy 2005-10-01

Jai naudojate šia programa siustis Torrentams, tai gal susidurėte su problema, kad šypsenėle galtona ir kažkas panašaus į tokia :/ jai taip tai gal kažkada isprendėte šia problema, nes šypsenelė turi buti kitokia, tai padėkit man, nes anglai kažkaip tai tvarko, bet aš nesupratau kaip :lol:
Cituoti

nuotrauka WinstoN 2005-10-01

Fantazy pasakė:

Jai naudojate šia programa siustis Torrentams, tai gal susidurėte su problema, kad šypsenėle galtona ir kažkas panašaus į tokia :/ jai taip tai gal kažkada isprendėte šia problema, nes šypsenelė turi buti kitokia, tai padėkit man, nes anglai kažkaip tai tvarko, bet aš nesupratau kaip :lol:

Nu man sypsenele irgi geltona... ir wiskas normaliai ir cia ne PROBLEMA ir wiskas normaliai weikia ir jai tau siuncia letu greiciu tai cia jai mazai seedu! o seedu tu nepadauginsi cia nuo pacio failo kuri siunti priklauso
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2005-10-01

Nu, bet man tos problemos su torrentais nesibaigiančios, iš pradžiu su BitComment (ar kažkas panašaus) siunčiau viskas normaliai siunteju daug ir t.t. pist ant 60 proc. viskas užsikniso. Nesisiunčia, nieko, dabar azeurus pirma karta siunčiau viskas greitai normaliai, tik apatinei lentelėi kažkas pridėta buvo, po to antra karta ijungus, lentelę išmetę ir parašyta kažkas error, ir dingo tas apačioi, ir siust pradėjo lėčiau, smailas pasiketė, siuntėju sumažejo ir liko tik vienas...
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-01

Cia nieko nepakeisi, torrentai yra sudas, nestabilus, gali tau uzstrigti ant 99.9% ir pan, bet tai geriausias budas atsisiusti naujus zaidimus ar pan.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-10-02

Fantazy pasakė:

Nu, bet man tos problemos su torrentais nesibaigiančios, iš pradžiu su BitComment (ar kažkas panašaus) siunčiau viskas normaliai siunteju daug ir t.t. pist ant 60 proc. viskas užsikniso. Nesisiunčia, nieko, dabar azeurus pirma karta siunčiau viskas greitai normaliai, tik apatinei lentelėi kažkas pridėta buvo, po to antra karta ijungus, lentelę išmetę ir parašyta kažkas error, ir dingo tas apačioi, ir siust pradėjo lėčiau, smailas pasiketė, siuntėju sumažejo ir liko tik vienas...

Tai tu prieš siuntimą pažiūrėk kiek seedų ir kiek leechų, jei 1 seedas, tai geriau net nesiųsk (nebent mažas failas), nes jis tau tikrai gali smigt. Šiaip www.torrentspy.com rodo torrento gyvybes, jei žalia tai gali siųst, jei raudona net negalvok (nu nebent ten nedaug mb)
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-10-02

Bam pasakė:

Fantazy pasakė:

Šiaip www.torrentspy.com rodo torrento gyvybes, jei žalia tai gali siųst, jei raudona net negalvok (nu nebent ten nedaug mb)

As siunciu raudona ir man pompuoja ant 40 kb/s
Cituoti

nuotrauka Fantazy 2005-10-02

Kažko man dar išmeta, kad neranda to failo ant dekstop'o ir reik spaust start ir search kažka... Gal dėl to? :D
Cituoti

nuotrauka Doppelganger 2006-04-13

geltona sypsenele manau vsai jokia problema, shtai siunciu ish PWT, visko buna ir viskas ore! :D O greitis jau patylesiu :D nenoriu jum pavydo kelt :D :D
Cituoti