←  Raw diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

WWE - "The Power is Back", RAW sho...

nuotrauka Wilkins 2005-10-05

Ka manote apie pirma RAW show rodoma per USA Network?
Man tai patiko. Gaila tik, kad neivyko kova SD 3 vs. 3 . Siaip kovu kokybe buvo tikrai nebloga, man ziureti nebuvo nuobodu. Visos tos legendos, aisku, tik vienadienis dalykas, bet siaip vilciu teikia, kad WWE kovu lygis atsigauna.
Tik atkreipiau demesi, kad HHH ir toliau praranda forma, lasinukus auginasi aplink liemeni :) .
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-05

Na HHH siap ar taip atostogavo. Show tai buvo tikrai geras, labiausiai juokiausi tai is SCSA ir McMahonu seimyneles :) Nors gaila kad Shane'ui neleido pakalbet. Gaila kad Matt'as pralaimejo, na bent jau ne svariai, ten praktiskai handicap buvo. Manau Bischoff vs Cena, tain kova buvo trumpa vien del to, kad nebetilpo i eterio laika :)
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-10-05

Zinoma show buvo perfect ipac matchas tarp Angle vs HBK. S.C.S.A buvo irgi ispudinga (juoko prasme). HHH sugryzimas buvo gan geras, dar sirgalei ispradziu skandavo Triple H, bet kai jis pradejo trankyti senuka Flair`a sirgalei kaip mat nutilo. Ladder matchas irgi buvo gan geras tik nesuprantu ka darys dabar Matt`as. O ar dabar wel prasides Kane vs Edge w/ Lita nesamones? Siap wiskas kitka buvo gerai. Gerai tas kad Hulk`as gavo nedaug laiko :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-05

dogmas pasakė:

Zinoma show buvo perfect ipac matchas tarp Angle vs HBK.

Man kazkaip sis matchas visiskai nepatiko, gal del to, kad ironman. Be to be pabaigos matchas :/

dogmas pasakė:

HHH sugryzimas buvo gan geras, dar sirgalei ispradziu skandavo Triple H, bet kai jis pradejo trankyti senuka Flair`a sirgalei kaip mat nutilo.

Aha sugizimas neblogas, taip ir galvojau kad cia HHH face'u neuzsibus :) Be to jau seniai buvo aisku kad HHH feudinas su Flairu. Tik man neaisku vienas, dalykas, gi Flair yra dabar IC champas, o as manau kad si feuda tikrai laimes Triplius, tai jis taps IC champu? :) Ir tada pralaimes kokiam Masters ar Carlito? Kazkaip keistai cia...

dogmas pasakė:

Ladder matchas irgi buvo gan geras tik nesuprantu ka darys dabar Matt`as.

Man irgi idomu, arba i SD! eis, arba tiesiog pranyks is ekrano :'(

dogmas pasakė:

O ar dabar wel prasides Kane vs Edge w/ Lita nesamones?

Tikiuosi kad ne, nes butu VISISKA nesamone.

dogmas pasakė:

Siap wiskas kitka buvo gerai. Gerai tas kad Hulk`as gavo nedaug laiko

Aha, cia man atrodo buvo todel, kad RAW buvo overtime'e ir neleido jam ten ilgai plepet :D Nu as vistiek viska persukau.
Cituoti

nuotrauka Re-Powaz 2005-10-05

Ar man tik pasigirdo ar tikrai kai cena kovojo ziurovai skandavo Cena Sux
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-10-06

Re-powaz pasakė:

Ar man tik pasigirdo ar tikrai kai cena kovojo ziurovai skandavo Cena Sux

Pasigirdo
Cituoti

Guest_Rossi_* 2005-10-07

Lix pasakė:

Tik man neaisku vienas, dalykas, gi Flair yra dabar IC champas, o as manau kad si feuda tikrai laimes Triplius, tai jis taps IC champu? :D Ir tada pralaimes kokiam Masters ar Carlito? Kazkaip keistai cia...

HHH IC cenpionas? nemanau... :roll: greiciau butu tokia sitacija Flair kovoja su kokiu nors Mastersu del title... atbega HHH isikisa ir mes turim nauja IC cempiona....
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-10-07

Rossi pasakė:

HHH IC cenpionas? nemanau... :roll: greiciau butu tokia sitacija Flair kovoja su kokiu nors Mastersu del title... atbega HHH isikisa ir mes turim nauja IC cempiona....
O kodel tu manai jis atakavo Flaira? :D Tiesiog pikcio priepolis? Triple H atakavo Ric'a nes jis (kol Triplas buvo isvykes) tapo championu.; Siuzetas manau bus toks, kad Triple H nepatenkintas jog jo buvusis parankinis turi titula, o jis pats - ne. Triple H, dabar grizes yra pirmiausias pretendentas i IC titula uz betkoki ten Mastersa. Tuo labiau, kad WWE titulo feudas jau uzimtas (Cena ir Angle). Manau dabar Triple'as laimes IC titula ir mes pamatysime daugiau karscia aplink IC titulo. Gal, GAL net bus atkurtas feudas su Michaelsu (Shawnas tikrai butu paenkintas). Taigi, noryte jus tuo, ar ne - Triple H bus sekantis IC championas (80%) :wink:
Cituoti

Guest_Rossi_* 2005-10-08

`MalioK` pasakė:

O kodel tu manai jis atakavo Flaira? :)
del to kad kovoja drauge su HBK.

Citata

Tiesiog pikcio priepolis? Triple H atakavo Ric'a nes jis (kol Triplas buvo isvykes) tapo championu.; Siuzetas manau bus toks, kad Triple H nepatenkintas jog jo buvusis parankinis turi titula, o jis pats - ne. Triple H, dabar grizes yra pirmiausias pretendentas i IC titula uz betkoki ten Mastersa. Tuo labiau, kad WWE titulo feudas jau uzimtas (Cena ir Angle). Manau dabar Triple'as laimes IC titula ir mes pamatysime daugiau karscia aplink IC titulo. Gal, GAL net bus atkurtas feudas su Michaelsu (Shawnas tikrai butu paenkintas). Taigi, noryte jus tuo, ar ne - Triple H bus sekantis IC championas (80%) :wink:

nu tau geriau zinot. :D
Cituoti

nuotrauka `MalioK` 2005-10-08

Rossi pasakė:

del to kad kovoja drauge su HBK.
Istikruju, turiu pripazinti, kad tu irgi gerai pastebejai :? Gal jie tikrai motivos Triple H'o nepasitenkinima tuo, kad Flairas susidejo su HBK. Nors as manau kad tai visgi del titulo. Cia mano nuomone - pamatysime kas teisus per kita RAW :wink:
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-08

Na jei HHH taps nauju IC champu, tai manau sio titulo Image tikrai labiau pakils ir tarp WWE titulu nebebus tokio didelio tarpo kaip anksciau. Turiu omenyje kad US ir IC titulu 'image' tikrai pakils su tokiais champais kaip HHH ir Benoit :?
Cituoti

nuotrauka GhZ 2005-10-08

HHH supiso flair jawciu del to kad flair turi soki toki driza o HHH ant ledo likes :?
Cituoti

nuotrauka Wilkins 2005-10-09

Is tikruju situacija gana idomi, jei HHH laimes titula is Flair, tai visi 4 WWE dirzai bus pakankamai vertinami. Jau vien, kad Flair turi Intercontinental dirza yra gerai, o jei ji gaus Triple H, tai is vis...
Galbut reiktu laukti ir rimtesniu tag-team cempionu. O siaip jau labai seniai USA ir IC dirzu lygi reikejo pakelti, o ne visokiems midcarderiams duoti. Manau, kad WWE elgiasi teisingai siuo metu.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-10-09

Manau tas atakavimas bus motyvuotas HHH pavydu, tuo, kad Flairas suskystėjo, susidėjo su visokiais face`ais ir panašiai. Gerai, kad HHH grįžo, bet tikrai nenorėčiau matyti HHH vs Flair feudo, nes nelabai įdomu būtų žiūrėti kaip HHH vis daužo Flairą iki kraujų, būtų gerai, jei čia įsiveltų HBK, būtų galima pamatyti gerų matchų, vnz labai laukiu kito RAW :)
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-09

Bam pasakė:

Manau tas atakavimas bus motyvuotas HHH pavydu, tuo, kad Flairas suskystėjo, susidėjo su visokiais face`ais ir panašiai.

Na man irgi taip atrodo. Tuo labiau, kad HHH sauke Flair'ui i veida kazka panasaus i 'What were you thinking?'
Cituoti

nuotrauka Wilkins 2005-10-09

Neseniai ziurejau RVD duota interviu "Of the Record" (siais metais buvo filmuojamas, jau po Chris Candido mirties). Jis pabreze, kad WWE truksta tokiu kovu kaip buvo "RAW is WAR" periodu, t.y. kai kiekviena kova buvo dvieju auksto lygio wrestler'iu susitikimas ir kiekviena kova buvo tarsi mazas main-event'as.
Ka as matau dabar vykstant WWE, tai ir yra kazkoks RVD minciu patvirtinimas. 3 kovos buvo tikrai idomios ir geros RAW show:
Shawn Michaels vs. Kurt Angle in a 30-minute WWE Iron Man Match went to a draw
Edge def. Matt Hardy (Loser Leaves RAW, Money in the Bank Ladder Match)
Intercontinental Champion Ric Flair & Triple H def. Carlito & Chris Masters
Taip pat is SD sia savaite buvo neblogai subookint'a:
Bobby Lashley def. Eddie Craven
Booker T def. Orlando Jordan
World Heavyweight Champion Batista, United States Champion Chris Benoit, & Rey Mysterio def. JBL, Eddie Guerrero, & Christian
WWE Tag Team Champions L.O.D. def. William Regai & Paul Burchill (DQ)

Kol kas man naujasis WWE sukis:"The Power is Back" labai panasus i realybe. Tikiuosi, kad lygis nekris ir toliau. Kazkas tikrai keiciasi WWE vadyboje paskutiniuoju metu.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-10-09

Nu bet pvz segmentą su Foley`u viską sugadino tas ortonas. Ir tokios nesamonės kaip Cena vs Eric Bitchoff ar SD kovos nutraukimas. Tiesiog bullshit, ir nors Edge vs Matt buvo nebloga kova, bet per trumpa, WWE biški per daug apžiojo, ir sukramtė nekaip :D
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-10-09

Bam pasakė:

Nu bet pvz segmentą su Foley`u viską sugadino tas ortonas. Ir tokios nesamonės kaip Cena vs Eric Bitchoff ar SD kovos nutraukimas. Tiesiog bullshit, ir nors Edge vs Matt buvo nebloga kova, bet per trumpa, WWE biški per daug apžiojo, ir sukramtė nekaip :D

Taip ir pamirsau prie homecoming aprasyti kovas, bet is Bishoff vs Cena tikejausi kur kas daugiau, likau labai nusivyles WWE, jie galejo padaryti kazka 'entertaininancio' Dabar nematau jokios prasmes, nes Bishoff gavo eilini F-U ir viskas, na prasme nebent tokia, kad per ja ibega sd ir raw superstars.
Cituoti

nuotrauka Bam 2005-10-09

Aš galvojau, kad jau Bitcoffas su Angle primuš Cena pilnai, tada Bitchoffas jau pradės pinint ir įbėgs seni Cenos draugai ar tiesiog visas SD ir išgelbės ir padės papinint jį
Cituoti

nuotrauka dogmas 2005-10-09

Na bet ir cena muse wrestleriai is SD! per Homecoming
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2005-10-10

Wilkins pasakė:

...
Taip pat is SD sia savaite buvo neblogai subookint'a:  
Bobby Lashley def. Eddie Craven  
Booker T def. Orlando Jordan  
World Heavyweight Champion Batista, United States Champion Chris Benoit, & Rey Mysterio def. JBL, Eddie Guerrero, & Christian  
WWE Tag Team Champions L.O.D. def. William Regai & Paul Burchill (DQ)  

Kol kas man naujasis WWE sukis:"The Power is Back" labai panasus i realybe. Tikiuosi, kad lygis nekris ir toliau. Kazkas tikrai keiciasi WWE vadyboje paskutiniuoju metu.

power is back - ta jau ash sakiau topic'e wwe paskutiniu metu;) na tokia mintis;)
tik tiek kad SD taj chia man nepanashu i gera subookinima:
pirmas, antras matchaj trumpi
ketvirtas su DQ
3 vs 3 geras, bet taj tik viena kova:)
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-10-11

Sios savaites show paziurejus ir galima sakyti, kad geras buvo, ne kovu, bet etertainment prasme. Man dar patiko pabaiga tag team matcho :)

Klausimu skiltyje pamates, kad wwe nori atsikratyti J.R. labai nustebau. As linkes manyti, kad jis pats nebenorejo dirbti komentatoriumi, ar bent jau nori pasiilseti. Geresnio komentatoriaus uz Jim Ross nezinau, todel tikrai apmaudu, kad jis iseina.
Cituoti

nuotrauka Fortaz 2005-10-23

Beef pasakė:

Sios savaites show paziurejus ir galima sakyti, kad geras buvo, ne kovu, bet etertainment prasme. Man dar patiko pabaiga tag team matcho :)

Klausimu skiltyje pamates, kad wwe nori atsikratyti J.R. labai nustebau. As linkes manyti, kad jis pats nebenorejo dirbti komentatoriumi, ar bent jau nori pasiilseti. Geresnio komentatoriaus uz Jim Ross nezinau, todel tikrai apmaudu, kad jis iseina.
SD esi mates? Tazz vardas ka nors sako?:)
JR labaj svajgsta paskutiniu metu, nors matchus, ypach per PPV, pristatinejant su juo tik tas pac TAZZ ir tegali konkuruot...:)
Cituoti

nuotrauka Beef 2005-10-24

Fortaz pasakė:

Beef pasakė:

Sios savaites show paziurejus ir galima sakyti, kad geras buvo, ne kovu, bet etertainment prasme. Man dar patiko pabaiga tag team matcho ^_^

SD esi mates? Tazz vardas ka nors sako?:D
JR labaj svajgsta paskutiniu metu, nors matchus, ypach per PPV, pristatinejant su juo tik tas pac TAZZ ir tegali konkuruot...:D

Na nezinau pagal kokius reitingus Tazz geresnis, bet man RAW komentatoriai labiau patinka, nepaisant to JR ir King bei Cole ir Tazz vienas kitam labai gerai tinka. Ir is veido J.R. labai geras zmogus atrodo :D
Cituoti

nuotrauka Lix 2005-10-24

Tazz istikruju yra geresnis komentatorius, nes jis buna palaiko heelus, bet tarkim nepraranda zmogiskumo ir smerkia Eddie kai feudino pries Rey poelgius ar Ortona kai jis degina karsta. Tazz moka ir buti smaikstus, nervinti Cole savo frazem ir tai labai pagyvina komentavima.

O vat JR visada palaiko face'us, niekada nepasako jokio juokelio ir siek tiek uzpisa tie jo svaigimai arba pradeda rekti kai kas nors "netiketo" atsitinka. Jei prie announce team prisijungia koks heelas, tai jau tada butinai turi pyktis su JR, nes JR visada palaiko tik face'us ir juos labai aukstina. O Cole tai galbut netaip isijaucia i savo vaidmeni ir jie su Tazz kalba panasiai laiko. Klausantis JR, Coach ir King tai tik ir girdisi JR ir kai kada Coach'o visiskai ne laiku iterptos frazes.
Cituoti