Jusu megstamiausiu Top 10
WinstoN
2005-10-07
`MalioK` pasakė:
! PORA TEMOS TAISYKLIU
- 1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko gera wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra nuostabus technikas", "tu paziurek i jo talenta" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "Kurt Angle, nes jis pasibaisetinas imtininkas".
2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi nuomones keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio.
Nu anksciau sita tema buwo, bet dabar nerandu tai wel atkursiu
1. Christopher Daniels
2. Austin Aries
3. Low ki
4. AJ Styles
5. Claudio Castagnoli
6. Homicide
7. Colt Cabana
8. James Gibson
9. Spanky
10. Bryan Danielson
paaiskinimus kodel parasysiu weliau, nes dabar labai tingisi ;]
ir gali but, kad kai ka pamirsau todel gal dar editinsiu
RazieL_
2005-10-07
1. Chris Sabin - del geru kovu , dar del kartais padaromu nerealiu combo 
2. A.J. Styles - del amazing kovu ir t.t.
3. Samoa Joe - TNA's goldberg
4. Petey Williams - geros kovos..
5. Jeff Hardy - geras gimmickas ir tiek. Na dar del to kad high flyeris
6. X-Pac - del gimmicko : HIPPIE DUDE
7. Alex Shelley - Johny Knoxwille
8. Christopher Daniels - del geru kovu padarytu kartu su Styles ir Joe
9. Truth - gimmick..
10. Sonjay Dutt - del enzuiguriu
2. A.J. Styles - del amazing kovu ir t.t.
3. Samoa Joe - TNA's goldberg
4. Petey Williams - geros kovos..
5. Jeff Hardy - geras gimmickas ir tiek. Na dar del to kad high flyeris
6. X-Pac - del gimmicko : HIPPIE DUDE
7. Alex Shelley - Johny Knoxwille
8. Christopher Daniels - del geru kovu padarytu kartu su Styles ir Joe
9. Truth - gimmick..
10. Sonjay Dutt - del enzuiguriu
Guest_Raiden_*
2005-10-08
1.HBK-the one and only...
2.The Undertaker-dabartinis su ilgais plaukais,o ne tas durnelis nuskustas 2003.=}
3.Kane-is pagarbos senesniam stiliui.
4.Eugene-Gimmickas kazkaip traukia.
5.Rey Mysterio-mazas,krutas,mano nuomone puikus wrestlingo-atletiskumo stilius.
6.Road warrior Animal-gimmickas traukia,ir neblogi judesiai.
7.Lita-sexy,viena is atletiskiausiu divu.
8.Chris Jericho-kad pats zinociau...
9.Chris Benoit-4 real...
10.Sia vieta dalinasi daug imtyninku...
2.The Undertaker-dabartinis su ilgais plaukais,o ne tas durnelis nuskustas 2003.=}
3.Kane-is pagarbos senesniam stiliui.
4.Eugene-Gimmickas kazkaip traukia.
5.Rey Mysterio-mazas,krutas,mano nuomone puikus wrestlingo-atletiskumo stilius.
6.Road warrior Animal-gimmickas traukia,ir neblogi judesiai.
7.Lita-sexy,viena is atletiskiausiu divu.
8.Chris Jericho-kad pats zinociau...
9.Chris Benoit-4 real...
10.Sia vieta dalinasi daug imtyninku...
Guest_mantas2_*
2005-10-08
1.THE ROCK- people chap
2.KURT ANGLE- profesoneliausias kovotojas
2.KANE- senu laiku
3.MATT HARDY- fainas bahuriukas
4.HBK- kieciausias kovotojas
5.RICK FLER- 16 kartu pasaulio cempijonas
6.STON COLD- seip galingas
7.BENOIT- profas
8.MISTERIJO- patinka jo kauke
9.BATISTA- turi jegos
10....................................
2.KURT ANGLE- profesoneliausias kovotojas
2.KANE- senu laiku
3.MATT HARDY- fainas bahuriukas
4.HBK- kieciausias kovotojas
5.RICK FLER- 16 kartu pasaulio cempijonas
6.STON COLD- seip galingas
7.BENOIT- profas
8.MISTERIJO- patinka jo kauke
9.BATISTA- turi jegos
10....................................
dogmas
2005-10-08
1. Brock Lesnar - Daug jegos, kovos buna tikrai geros, neblogi mic skill
2. Stone Cold - na man daugiau jo gimmick patinka negu jis pats
3. Triple H - Charizka, kovos dar is senu laiku
4. Samoa Joe - Na daug kovu as jo nesu mantes bet wisos man labai labai patiko
5. HBK - profesionalumas, is dar daug kas, feudai su juo man labai patinka
6. Kurt Angle - Na manau wiskas tinka HBK
7. Kenta Kobashi - Tas pats kaip ir su Samoa
8. Misawa, The Rock - The Peoples champ. Gimmick tikrai man patiko jo bendravimas su publika.
9. Christopher Daniels - Dar vienas veidas ir TNA galima adibudinti taipat kaip ir Samoa
10. A.J Styles - Dar vienas veidas ir TNA galima adibudinti taipat kaip ir Samoa
2. Stone Cold - na man daugiau jo gimmick patinka negu jis pats
3. Triple H - Charizka, kovos dar is senu laiku
4. Samoa Joe - Na daug kovu as jo nesu mantes bet wisos man labai labai patiko
5. HBK - profesionalumas, is dar daug kas, feudai su juo man labai patinka
6. Kurt Angle - Na manau wiskas tinka HBK
7. Kenta Kobashi - Tas pats kaip ir su Samoa
8. Misawa, The Rock - The Peoples champ. Gimmick tikrai man patiko jo bendravimas su publika.
9. Christopher Daniels - Dar vienas veidas ir TNA galima adibudinti taipat kaip ir Samoa
10. A.J Styles - Dar vienas veidas ir TNA galima adibudinti taipat kaip ir Samoa
WinstoN
2005-10-08
dogmas pasakė:
1. Brock Lesnar
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
Nu Samoa Joe nesiraso Samoe :wink:
RazieL_
2005-10-08
dogmas pasakė:
1. Brock Lesnar
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
seip jei jau tau taip patinka sie wrestleriai tai dar galetum parasyti ir kodel :wink:
dogmas
2005-10-08
Winston pasakė:
dogmas pasakė:
1. Brock Lesnar
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
2. Stone Cold
3. Triple H
4. Samoe Joe
5. HBK
6. Kurt Angle
7. Kenta Kobashi
8. Misawa, The Rock
9. Christopher Daniels
10. A.J Styles
Nu Samoa Joe nesiraso Samoe :wink:
Sor cia netycine klaidele
XEUS
2005-10-08
1. Nabuhiko Takada - nėra kito tokio, kuris pasiektų maximumą būdamas Jr. Heavyweight, Heavyweight, ir shoot-style stiliuje. Deja, labai anksti užbaigta pro-wrestlingo karjera neleido pamatyti Takados ir dabartinių superžvaigždžių kovų (ypač tas "linksmas" kontraktas su AJPW 1997 metais - būtume galėję pamatyti Takada vs Kobashi, Misawa, Kawada ir t.t.).
2. Mitsuharu Misawa - nėra net kaip apibrėžti šį wrestlerį, galima jį būtų vadinti geriausiu iš geriausių 1990-1999.
3. Kenta Kobashi - dabartinis geriausias Japonijos pro-wrestleris (pažiūrėjęs jo kovą su Samoa Joe galbūt pasakysiu, kad ir pasaulio)
4. Vader - geriausias visų laikų supersunkiasvoris.
5. Toshiaki Kawada - Mr. bent *** .
6. Genichiro Tenryu - Stiffinis dziedukas, be abejonės geriausias iš dziedukų.
7. Ric Flair - amerikietiškas Misawos atitikmuo 1982-1994 metais.
8. Samoa Joe - geriausias JAV tikras sunkiasvoris.
9. Chris Benoit - geriausias WWE wrestleris.
10. HBK - Nr. 2 WWE wrestleris vis dar rodantis, kad priklausymas WWE ne kliūtis daryti gerus matčus.
2. Mitsuharu Misawa - nėra net kaip apibrėžti šį wrestlerį, galima jį būtų vadinti geriausiu iš geriausių 1990-1999.
3. Kenta Kobashi - dabartinis geriausias Japonijos pro-wrestleris (pažiūrėjęs jo kovą su Samoa Joe galbūt pasakysiu, kad ir pasaulio)
4. Vader - geriausias visų laikų supersunkiasvoris.
5. Toshiaki Kawada - Mr. bent *** .
6. Genichiro Tenryu - Stiffinis dziedukas, be abejonės geriausias iš dziedukų.
7. Ric Flair - amerikietiškas Misawos atitikmuo 1982-1994 metais.
8. Samoa Joe - geriausias JAV tikras sunkiasvoris.
9. Chris Benoit - geriausias WWE wrestleris.
10. HBK - Nr. 2 WWE wrestleris vis dar rodantis, kad priklausymas WWE ne kliūtis daryti gerus matčus.
`MalioK`
2005-10-09
1. GOLDBERG - jau seserius metus sis wrestleris yra mano megstamiausias. Daug buvau gines si wrestleri, daug apie ji kalbejau - taigi cia gal nieko nerasisiu :wink:
2. STING - jau buvau ne karta minejes, kad Steve'as uzima ypatinga vieta mano top'e - gal jis turetu buti pirmoje vietoje mano top'e. Butent pamates si wrestleri pradejau duometis wrestlingu. As esu isitikines jog jis yra puikus wrestleris pagal techniskus sugebejimus (ir man nesvarbu kad jis nebuvo turejes ***** matchu - nesvarbu). Tuo labiau turiu pabrezti kad sis atletas turi pakankamai daug charizmos. O jo feudai su Vaderiu ir Ric'u - vieni mano megstamiausiu. Aisku jo "The Crow" gimikas isvis ypatingas laikotarpis wrestlingo istorijoje.
3. BROCK LESNAR - irgi toks wrestleris kuris yra vertas buti mano pirmoje vietoje. Gal tai kiek nesubrendes vaikinas, kuris buvo padares klaidas del savo "svajoniu/fantaziju" - bet jis visgi labai talentingas jegos wrestleris. Toks gimikas man primina Goldberg'a - turbut todel jis vienas mano favoritu. Paziuresim kaip dabar seksis Brockui Japonijoje - naujajam IWGP Heavyweight Championui 8)
4. ERIC BISCHOFF - aisku vertinu ji ne kaip wrestleri, o kaip manageri. Apie ji jau irgi buvo daug gincu siame forume ir diskusiju. Vistiek as manau kad tai vienas talentingiausiu manageriu wrestlingo istorijoje, kuris nejokais konkuravo su WWF. Iki siol dekingas jam uz nWo ir Goldbeg'o sukurima.
5. KURT ANGLE - nors XEUS pavadino Chrisa Benoit geriausiu WWE wrestleriu - cia as nesutiksiu. Gal cia skonio reikalas, o gal man dabar daugiau patinka heel'ai - bet faktas tas, kad Kurt Angle pastoroju metu turejo daugiau geru kovu. Dar noriu pabrezti, kad jis turi sekminga gimika - man daugiau patinka Kurt'o gimikas, nei Benoit'o (jokio gimiko).Tiesiog Angle atnesa i ringa ne tik kokybiska wrestlinga, bet ir kokybiska entertainmenta.
6. SHAWN MICHAELS - buvusi primadona. Kol sis zmogus nerado savo paskirties - krikscionybe, jis buvo kapriziskas ego-maniacas. Bet siaip ar taip tai vienas geriausiu WWF/WWE wrestleriu. Ypac charizmatiska persona, izulus, savim pasitikintis - toks gimikas, kuris patinka jaunimui. Aisku jau buvo kalbeta pie jo gimiko nekorektiskuma kai jis jau nebejaunieja... Ka dar galyma pasakyti - manau kad net siandien, priemes krikscionyba, Shawnas nera labai lengvas zmogus. Idomi persona.
7. STONE COLD - ka cia dar kartotis. Idomus charakteris/gimikas, geras kokybiskas wrestlingas. Nors manau, kad nuo 2001 metu Steve'as pradejo nusibosti zmonems - bent jau man.
8. VADER - geriausias super-heavyweightas wrestlinge. Ispudingos kovos, didelis moveset'as ir labai soklus zmogus, atsizvelgiant i jo sudejima. O uzkulisiose - "a big Teddy Bear". Idomu, kaip toks jautrus zmogus, sugeda atlikti tokio monstro vaidmeni ringe.
9. BRET HART - idomus atvejis. Aisku vienas geriausiu wrestleriu - bet dar idomesnis zmogus. Idealistas, kuris negalejo suprasti ziurovu mentaliteto. Labai gaila buvo matyti jo gyvnima po pasitraukimo is WWF - Vinco isdaviste, brolio mirtis, karjeros pabaiga, motociklo avarija... Bet koki zmogu, tokios baisenybes palauztu - o Bretas susitvarke.
10. SAMOA JOE - nors siam vaikinui dar viskas pries akis - jau dabar galiu pasakyti kad tai talentingas wrestleris. Sio metu - mano megstamiausias wrestleris TNA kompanijoje.
2. STING - jau buvau ne karta minejes, kad Steve'as uzima ypatinga vieta mano top'e - gal jis turetu buti pirmoje vietoje mano top'e. Butent pamates si wrestleri pradejau duometis wrestlingu. As esu isitikines jog jis yra puikus wrestleris pagal techniskus sugebejimus (ir man nesvarbu kad jis nebuvo turejes ***** matchu - nesvarbu). Tuo labiau turiu pabrezti kad sis atletas turi pakankamai daug charizmos. O jo feudai su Vaderiu ir Ric'u - vieni mano megstamiausiu. Aisku jo "The Crow" gimikas isvis ypatingas laikotarpis wrestlingo istorijoje.
3. BROCK LESNAR - irgi toks wrestleris kuris yra vertas buti mano pirmoje vietoje. Gal tai kiek nesubrendes vaikinas, kuris buvo padares klaidas del savo "svajoniu/fantaziju" - bet jis visgi labai talentingas jegos wrestleris. Toks gimikas man primina Goldberg'a - turbut todel jis vienas mano favoritu. Paziuresim kaip dabar seksis Brockui Japonijoje - naujajam IWGP Heavyweight Championui 8)
4. ERIC BISCHOFF - aisku vertinu ji ne kaip wrestleri, o kaip manageri. Apie ji jau irgi buvo daug gincu siame forume ir diskusiju. Vistiek as manau kad tai vienas talentingiausiu manageriu wrestlingo istorijoje, kuris nejokais konkuravo su WWF. Iki siol dekingas jam uz nWo ir Goldbeg'o sukurima.
5. KURT ANGLE - nors XEUS pavadino Chrisa Benoit geriausiu WWE wrestleriu - cia as nesutiksiu. Gal cia skonio reikalas, o gal man dabar daugiau patinka heel'ai - bet faktas tas, kad Kurt Angle pastoroju metu turejo daugiau geru kovu. Dar noriu pabrezti, kad jis turi sekminga gimika - man daugiau patinka Kurt'o gimikas, nei Benoit'o (jokio gimiko).Tiesiog Angle atnesa i ringa ne tik kokybiska wrestlinga, bet ir kokybiska entertainmenta.
6. SHAWN MICHAELS - buvusi primadona. Kol sis zmogus nerado savo paskirties - krikscionybe, jis buvo kapriziskas ego-maniacas. Bet siaip ar taip tai vienas geriausiu WWF/WWE wrestleriu. Ypac charizmatiska persona, izulus, savim pasitikintis - toks gimikas, kuris patinka jaunimui. Aisku jau buvo kalbeta pie jo gimiko nekorektiskuma kai jis jau nebejaunieja... Ka dar galyma pasakyti - manau kad net siandien, priemes krikscionyba, Shawnas nera labai lengvas zmogus. Idomi persona.
7. STONE COLD - ka cia dar kartotis. Idomus charakteris/gimikas, geras kokybiskas wrestlingas. Nors manau, kad nuo 2001 metu Steve'as pradejo nusibosti zmonems - bent jau man.
8. VADER - geriausias super-heavyweightas wrestlinge. Ispudingos kovos, didelis moveset'as ir labai soklus zmogus, atsizvelgiant i jo sudejima. O uzkulisiose - "a big Teddy Bear". Idomu, kaip toks jautrus zmogus, sugeda atlikti tokio monstro vaidmeni ringe.
9. BRET HART - idomus atvejis. Aisku vienas geriausiu wrestleriu - bet dar idomesnis zmogus. Idealistas, kuris negalejo suprasti ziurovu mentaliteto. Labai gaila buvo matyti jo gyvnima po pasitraukimo is WWF - Vinco isdaviste, brolio mirtis, karjeros pabaiga, motociklo avarija... Bet koki zmogu, tokios baisenybes palauztu - o Bretas susitvarke.
10. SAMOA JOE - nors siam vaikinui dar viskas pries akis - jau dabar galiu pasakyti kad tai talentingas wrestleris. Sio metu - mano megstamiausias wrestleris TNA kompanijoje.
Fortaz
2005-10-09
`Maliok`, pastabele: Vaderis geriausias ne Heavyweightas, o super-heavyweigtas:)
Beef
2005-10-09
Noreciau paprasyti, kad nespoilintumet kovu nugaletoju stai tokiuose bendro pobudzio tekstuose bent jau nepraejus kokiam menesiui po ivykio. Dabar siunciuosi Brock Lesnar kova japonijoje del titulo, bet siek tiek sarmo dingsta kai jau is anksto zinomas nugaletojas.
`MalioK`
2005-10-09
Fortaz pasakė:
`Maliok`, pastabele: Vaderis geriausias ne Heavyweightas, o super-heavyweigtas:)
XEUS
2005-10-09
Beef pasakė:
Noreciau paprasyti, kad nespoilintumet kovu nugaletoju stai tokiuose bendro pobudzio tekstuose bent jau nepraejus kokiam menesiui po ivykio. Dabar siunciuosi Brock Lesnar kova japonijoje del titulo, bet siek tiek sarmo dingsta kai jau is anksto zinomas nugaletojas.
Dizzee
2005-11-05
1. Chris Benoit- isimine jo DivingHeadbutt'as.
2. Booker-T - geri finisheriai, geras breiko sokejas.
3.Shelton Benjamin - visi zino del jo soklumo ir taletiskumo.
4. The Rock - isimine nuo PS laiku Smackdown 2 kai zaisdavau tai man su brytu patikdavo jo SharpShooter
5. Stone Cold - beer,siaip emocingas,dar jo fuckai valdo
6.Undertaker - geros kovos, geras gimmickas
7. Big Show - toks ispudingas, aukstas, sunkus, nesutramdomas.
8. HBK - nuo sega lajku isimine ie labaj patiko ir patinka ligi siol.
9. Ken Shamrock - ispudingas submissioneris, su kurio ant PS Smackdown 2 visus priversdavau pasiduoti su Ankle Lock.
10. Kane - vien del skrydzio su snitskiu
.
2. Booker-T - geri finisheriai, geras breiko sokejas.
3.Shelton Benjamin - visi zino del jo soklumo ir taletiskumo.
4. The Rock - isimine nuo PS laiku Smackdown 2 kai zaisdavau tai man su brytu patikdavo jo SharpShooter
5. Stone Cold - beer,siaip emocingas,dar jo fuckai valdo
6.Undertaker - geros kovos, geras gimmickas
7. Big Show - toks ispudingas, aukstas, sunkus, nesutramdomas.
8. HBK - nuo sega lajku isimine ie labaj patiko ir patinka ligi siol.
9. Ken Shamrock - ispudingas submissioneris, su kurio ant PS Smackdown 2 visus priversdavau pasiduoti su Ankle Lock.
10. Kane - vien del skrydzio su snitskiu
Guest_aMiGoo_*
2005-11-05
1.Undertaker - puikus wresleris ,geras Gimick
2.Chis Beniot - Idomu ziureti jo kovas , techniskas wresleris
3.HBK - nu geras kovotojas patrinka jo kovos stilius
4.Billy Kidman - dar ant ps zaisdavau taj buvo sitas kovotojas
5.Big SHow - Labai labai galingas kovotojas
6.Kurt Angle - Jo angle lock labai geras
7.Stone Cold - Alaus megejas
8.Brock Lesnar - Gero sudejimo vyrukas
9. Goldberg - stiprus , geras Gimick
10.Sting - Jau nuo seno wcw ji atsimenu taj db man jis patinka
2.Chis Beniot - Idomu ziureti jo kovas , techniskas wresleris
3.HBK - nu geras kovotojas patrinka jo kovos stilius
4.Billy Kidman - dar ant ps zaisdavau taj buvo sitas kovotojas
5.Big SHow - Labai labai galingas kovotojas
6.Kurt Angle - Jo angle lock labai geras
7.Stone Cold - Alaus megejas
8.Brock Lesnar - Gero sudejimo vyrukas
9. Goldberg - stiprus , geras Gimick
10.Sting - Jau nuo seno wcw ji atsimenu taj db man jis patinka
Guest_DeadeR_*
2005-11-05
1.Goldberg-Jėgos daug turi
2.Brock Lesnar-Jėgos daug turi
3.Rey Mysterio-The Best Highflyer wrestlinger
4.Jeff Hardy-Geras gimmick
5.Kurt Angle-Patinka veiksmai
6.Stone Cold-Senas geras kovotojas(respect už feudą su Vince)
7.Triple H-The Best Finisher
8.HBK-Ištvermingiausias kovotojas
9.Chris Benoit-Mažas , stiprus ir protingas
10.Edge-Šiaip patinka finisheris
WinstoN
2005-11-05
[quote=DeadeR]1.Goldberg-Jėgos daug turi
patikek Rey Mystereo TIKRAI nera geriausias High Flyeris ir jis nera kazkoks wrestlingeris
patikek Rey Mystereo TIKRAI nera geriausias High Flyeris ir jis nera kazkoks wrestlingeris
Lix
2006-01-09
Nu ka gal jau ir man laikas pasireiksti 
1. Triple H - labiausiai traukiantis zmogus wrestlinge, taip pat neprisidirbes, visalaik istikimas WWF/WWE, nekrypstantis niekur kitur. Taip pat sugebejo gera(pagal posta aisku
) zmona susirast, taigi sitas zmogus is wrestlingo verslo neturetu trauktis dar ilgai.
2. Jeff Hardy - Geras gimmickas, idomiai susiklosciusi karjera. Nuo kur tik jis nera dares swantonu...
Siaip turbut, skirtingai nei kitiems, man labiau patinka jo gimmickas(arba dazai
TNA, o ne WWE.
3. The Rock - vienas is populiariausiu wrestleriu, daugkartinis WWF champas, ir jis to nusipelne
Labai charizmatiskas, turi gerus in-ring ir mic'o skillus, auksines frazes 
4. Samoa Joe - nuo cia jau prasideda vidutiniskai patinkantys wrestleriai
Nu Joe patinka del wrestlinimo stiliaus, unikalumo nu ir zinoma del to kad 'still undefeated on TNA' 
5. Matt Hardy - daugiausia del Hardy Boyz laiku. Gaila, kad susigadino savo reputacija ateidamas atgal i WWE, jei butu pasirinkes TNA, manau butu geriau tiek jam, tiek TNA.
6. Undertaker - nerealus gimmickas, atgyvenes jau labai ilgai ir visdar valdo. Taip pat Takeris gan geras wrestleris, nors yra didelio sudejimo
7. Goldberg - unstoppable force B) Taip tiesiog patinka gimmickas.
8. AJ Styles - Best in X division
Tiesiog patinka del to kad yra Phenomenal
9. Kurt Angle - labai geras wrestleris, nusipelne title ir face turno butinai. Taip pat sugeba gerai entertaininti publika
10. Edge - NEW CHAMP!
Gal dabar prades labiau man patikt, nes gaus pusha ir laimes feuda pries Cena (tikiuosi)
1. Triple H - labiausiai traukiantis zmogus wrestlinge, taip pat neprisidirbes, visalaik istikimas WWF/WWE, nekrypstantis niekur kitur. Taip pat sugebejo gera(pagal posta aisku
2. Jeff Hardy - Geras gimmickas, idomiai susiklosciusi karjera. Nuo kur tik jis nera dares swantonu...
3. The Rock - vienas is populiariausiu wrestleriu, daugkartinis WWF champas, ir jis to nusipelne
4. Samoa Joe - nuo cia jau prasideda vidutiniskai patinkantys wrestleriai
5. Matt Hardy - daugiausia del Hardy Boyz laiku. Gaila, kad susigadino savo reputacija ateidamas atgal i WWE, jei butu pasirinkes TNA, manau butu geriau tiek jam, tiek TNA.
6. Undertaker - nerealus gimmickas, atgyvenes jau labai ilgai ir visdar valdo. Taip pat Takeris gan geras wrestleris, nors yra didelio sudejimo
7. Goldberg - unstoppable force B) Taip tiesiog patinka gimmickas.
8. AJ Styles - Best in X division
9. Kurt Angle - labai geras wrestleris, nusipelne title ir face turno butinai. Taip pat sugeba gerai entertaininti publika
10. Edge - NEW CHAMP!
Wilkins
2006-01-23
1. Undertaker - 210 cm wrestleris, geriausias mano matytas aukstaugis. Zmogus, kuris sugebejo pritaikyti savo gimmick'a ivairiausioms situacijoms (jau 15 metu yra populiarus). Kiekvienas jo pasirodymas yra mazas show. Zmogus, kuris istikimai dirba WWE ir teikia dziaugsma fanams. Jau 13 WM be pralaimejimu ir atrodo, kad sis velnio tuzinas jam puikiai tinka 
2. Ric Flair - nepaisant, kad Ric'o geriausiai metai jau praeityje, jis sugebejo islaikyti "dirtiest player in the game" gimmick'a ir toliau sekmingai kovoja ringe. Kiekveina karta jam iseinant i ringa supranti, kad i ji lipa legenda (amerikieciu Inokis).
3. Mick Foley - paziurekite jo kovas ir pasakykite, kad pro-wrestling'as - tai vaidyba ir wrestleriams neskauda
Atnese i JAV pro-wrestling'a tai, apie ka daugelis galejo sapnuoti tik kosmaruose ar mate vaidybiniuose filmuose.
4. Kurt Angle - zmogus, kuris pasieke tiek, kad galejo sau ramiai guleti po Atlantos olimpiniu zaidyniu "ant peciaus" ir niekuo nesirupinti. Kovotojo charakteris neleido baigti Kurtui savo karjeros, jis tapo WWE dalimi ir taip dar labiau isgarsino savo varda. Be to, puikus entertaineris.
5. Sting - turbut tai ka reiske WWE Undertakeris, WCW reiske Sting'as. Galbut butu pasiekes dar daugiau, jei ne Hogan'o atejimas i WCW. Visgi Sting'o grizimas i TNA parodys, ka ji dar gali ir jis vis dar gali kovoti ir daryti gerus matchus.
6. Hulk Hogan - reikia pripazinti, kad jei ne Hulk'as, kazin ar wrestling'as butu toks populiarus. Aisku, jis jau seniai atgyvena, o wrestlino gerai tik labai seniai (isskyrus su HBK), bet jo nuopelnai populiarinant wrestling'a yra negincyjami.
7. Bret Hart - senosios wrestling'o mokyklos atstovas. Sunkiai dirbo kiekvienoje kovoje ir sugebejo isspausti viska is savo oponentu.
8. Stone Cold Steve Austin - zmogus, kuris asocijuojasi su pasipriesinimu visai strukturai. Kiekvienas is musu turi bent maza Stone Cold'o gimmick'o dalele, nepritarimas tam, kas yra nepakeiciama. Puikus wrestleris, kuris net po sunkios stuburo traumos wrestlino ir sugebejo vyriskai atleisti Owen Hart.
9. The Rock - "If you smell..." Rock'a galima megti, galima nemegti, bet jo nepastebeti yra neimanoma. Charizmatiskiausias zmogus buves WWE ringe.
10. Samoa Joe - dar pries 2 menesius as jo cia nebuciau itraukes, bet kovos su AJ Styles, Kobashi ir Christopher Daniels padare ji vienu is megstamiausiu mano kovotoju.
P.S. Jauciu, kad siame sarase turetu dar buti HHH, Kane, HBK, Chris Benoit, Brock Lesnar, Bill Goldberg, AJ Styles. Siandien mintys taip susideliojo, kad jiems neliko vietos, bet mano pagarba ir padeka siems wrestleriams, uz tai, kad jie sugebejo padaryti wrestling'a kitoki ir dar man asmeniskai idomesni. Gal dar kazka pamirsau
2. Ric Flair - nepaisant, kad Ric'o geriausiai metai jau praeityje, jis sugebejo islaikyti "dirtiest player in the game" gimmick'a ir toliau sekmingai kovoja ringe. Kiekveina karta jam iseinant i ringa supranti, kad i ji lipa legenda (amerikieciu Inokis).
3. Mick Foley - paziurekite jo kovas ir pasakykite, kad pro-wrestling'as - tai vaidyba ir wrestleriams neskauda
4. Kurt Angle - zmogus, kuris pasieke tiek, kad galejo sau ramiai guleti po Atlantos olimpiniu zaidyniu "ant peciaus" ir niekuo nesirupinti. Kovotojo charakteris neleido baigti Kurtui savo karjeros, jis tapo WWE dalimi ir taip dar labiau isgarsino savo varda. Be to, puikus entertaineris.
5. Sting - turbut tai ka reiske WWE Undertakeris, WCW reiske Sting'as. Galbut butu pasiekes dar daugiau, jei ne Hogan'o atejimas i WCW. Visgi Sting'o grizimas i TNA parodys, ka ji dar gali ir jis vis dar gali kovoti ir daryti gerus matchus.
6. Hulk Hogan - reikia pripazinti, kad jei ne Hulk'as, kazin ar wrestling'as butu toks populiarus. Aisku, jis jau seniai atgyvena, o wrestlino gerai tik labai seniai (isskyrus su HBK), bet jo nuopelnai populiarinant wrestling'a yra negincyjami.
7. Bret Hart - senosios wrestling'o mokyklos atstovas. Sunkiai dirbo kiekvienoje kovoje ir sugebejo isspausti viska is savo oponentu.
8. Stone Cold Steve Austin - zmogus, kuris asocijuojasi su pasipriesinimu visai strukturai. Kiekvienas is musu turi bent maza Stone Cold'o gimmick'o dalele, nepritarimas tam, kas yra nepakeiciama. Puikus wrestleris, kuris net po sunkios stuburo traumos wrestlino ir sugebejo vyriskai atleisti Owen Hart.
9. The Rock - "If you smell..." Rock'a galima megti, galima nemegti, bet jo nepastebeti yra neimanoma. Charizmatiskiausias zmogus buves WWE ringe.
10. Samoa Joe - dar pries 2 menesius as jo cia nebuciau itraukes, bet kovos su AJ Styles, Kobashi ir Christopher Daniels padare ji vienu is megstamiausiu mano kovotoju.
P.S. Jauciu, kad siame sarase turetu dar buti HHH, Kane, HBK, Chris Benoit, Brock Lesnar, Bill Goldberg, AJ Styles. Siandien mintys taip susideliojo, kad jiems neliko vietos, bet mano pagarba ir padeka siems wrestleriams, uz tai, kad jie sugebejo padaryti wrestling'a kitoki ir dar man asmeniskai idomesni. Gal dar kazka pamirsau
Guest_TuroK_*
2006-01-25
1. Chris Benoit - nezinau kodel jis man patinka bet jis padare man wrestlinga idomesni.
2. Edge - geras kovotojas ir dabar jau naujas wwe champion, tikiuosi nugales ta mulki cena per royal rumble.
3. Triple H - pavaro jis su savo plaktuku.
4. Batista - animal jis ir tiek.
5. Samoa Joe - submision machine.
6. Kurt Angle - olimpinis chempionas kodel turetu nepatikt ir dabar dar WHC.
7. Shawn Michaels - patyres kovotojas dar per sena wrestlemania zaidima uz ji zaizdavau.
8. Bob Lashley - real deal.
9. Rhino - patinka man jo Gore.
10. Shelton Benjamin - gerus shuoliukus atlieka.
2. Edge - geras kovotojas ir dabar jau naujas wwe champion, tikiuosi nugales ta mulki cena per royal rumble.
3. Triple H - pavaro jis su savo plaktuku.
4. Batista - animal jis ir tiek.
5. Samoa Joe - submision machine.
6. Kurt Angle - olimpinis chempionas kodel turetu nepatikt ir dabar dar WHC.
7. Shawn Michaels - patyres kovotojas dar per sena wrestlemania zaidima uz ji zaizdavau.
8. Bob Lashley - real deal.
9. Rhino - patinka man jo Gore.
10. Shelton Benjamin - gerus shuoliukus atlieka.
Guest_Re1N_*
2006-02-03
1.THE ROCK
2.Kurt Angle
3.Rob Van Dam
4.The Undertaker
5.The HBK
6.Bret Heart
7."Stone Cold" Steve Austin
8.KaNe ( Seniau kai buvo su kauke , ir atrode unreal pasikacelines)
9.Triple H
10.EDGE/GOLDBERG? ( kazkada lb patikdavo jo kovos , db ji uzmirsau , bet sarase vietos palikau)
2.Kurt Angle
3.Rob Van Dam
4.The Undertaker
5.The HBK
6.Bret Heart
7."Stone Cold" Steve Austin
8.KaNe ( Seniau kai buvo su kauke , ir atrode unreal pasikacelines)
9.Triple H
10.EDGE/GOLDBERG? ( kazkada lb patikdavo jo kovos , db ji uzmirsau , bet sarase vietos palikau)
orangeboy
2006-02-17
1.The Rock
2.Undertaker
3.Old Kane
4.Stone Cold Steve Austin
5.HBK
6.Chris Benoit
7.Kurt Angle
8.AJ STYLES
9.Mankind
10.Jeff Hardy