Royal Rumble 2010
Fortaz
2010-01-03

THE 2010 ROYAL RUMBLE MATCH
WRESTLEMANIA XXVI TITLE SHOT

FINAL FOUR: SHAWN MICHAELS, JOHN CENA, EDGE & BATISTA
WINNER: EDGE
RATING: ****
THE UNDERTAKER © vs. REY MYTSTERIO
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: THE UNDERTAKER ©
RATING: **1/2
MICHELLE MCCOOL © vs. MICKIE JAMES
WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: MICKIE JAMES ©
RATING: n/a
SHEAMUS © vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: SHEAMUS ©
RATING: **
THE MIZ © vs. MONTEL VONTAVIOUS PORTER
UNITED STATES CHAMPIONSHIP MATCH
WINNER: THE MIZ ©
RATING: *3/4
CHRISTIAN © vs. EZEKIEL JACKSON
ECW CHAMPIONSHIP MATCH

WINNER: CHRISTIAN ©
RATING: **1/2
- Ivertinimai pagal Wade Keller
Virmantas
2010-01-03
Lyncaz
2010-01-03
|
Ne į temą | Virmantas, 2010-01-03, 17:19, pasakė: r kasnors iš netikėtų sugrižimų. |
Kodlė niekas nepaminėjo Christian? aš jį dar pridėčiau prie Kofi, Morrison, kaip realiausių kandidatų. Taip pat manau gali Swagger. Arba net HBK taip įgaudamas papildomos motyvacijos sumedžioti Undertaker per WM.
Kzkas
2010-01-03
Spectre
2010-01-03
Fortaz
2010-01-03
Man Morrison neatrodo itikinamas laimeti kvietima dalyvauti WM Main Event'e..
Man labiausiai itikintu (ir tinkamiausia butu, manau) laimeti CM Punk - jis yra ant tos ribos, tarp tvirto main eventerio ir upper mid cardo.. Geriausiai RR pasitarnauja, kai pergale panaudojama tai ribai panaikinti/panaikinimo uztvirtinimui:)
Apie Edge ir Jericho buvau pamirses, bet prisiminiau kodel - jie greiciausiai tures savo tarpusavio programa.. Jau isivaizduoju, kaip Edge eleminuoja is RR Jericho, o pastarasis issitempia Edge kartu su savim - "let the feud begin"
Soul Stealer
2010-01-03
P.S. O Cena, manau bet kokiu atveju, atsiims WWE title ish Sheamus per Royal Rumble.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-01-03, 23:21
Sin
2010-01-03
Soul Stealer, 2010-01-03, 23:04, pasakė:
P.S. O Cena, manau bet kokiu atveju, atsiims WWE title ish Sheamus per Royal Rumble.
Nepyk bet man atrodo nerealu, kad Ortonas 2 metus is eiles laimi RR. O del to kad gavo programa su Kofi tai tik dziaugtis reikia. Pats laikas kai Ortonas ka nors pushina, o ne ji pushina. Realiausi kandidatai pagal mane yra Edge, Chris Jericho, Cm-Punk. Beto jei prisiminsim, kaip pastaruoju metu wwe stengiasi pushinti jaunus talentus tai cm-punk manau yra tiksliausias spejimas.
Soul Stealer
2010-01-04
Lix
2010-01-04
Na Morrison ar Christian tai niekaip neiperku kaip galinciu laimeti RR. Del Morrisonm jau Fortaz sake, o Christian yra Christian - amzinas midcarderis. Greiciau jau koks nors uzsisedejes main eventeris kaip HBK, HHH, Orton, Jericho. Man tuomet butu pats neidomiausias variantas, nes labai uzkniso ziureti i tuos pacius main eventerius kasmet...
diSaber
2010-01-04
Bet dėl Kofi Kingston abėjoju.Kažko jame truksta kaip WM main eventeryje.
Sin
2010-01-04
Soul Stealer, 2010-01-04, 00:02, pasakė:
Fortaz
2010-01-04
Lix, 2010-01-04, 10:50, pasakė:
Na Morrison ar Christian tai niekaip neiperku kaip galinciu laimeti RR. Del Morrisonm jau Fortaz sake, o Christian yra Christian - amzinas midcarderis. Greiciau jau koks nors uzsisedejes main eventeris kaip HBK, HHH, Orton, Jericho. Man tuomet butu pats neidomiausias variantas, nes labai uzkniso ziureti i tuos pacius main eventerius kasmet...
Tai lieka Rey ir Batista.. Jei atmetam si akivaizdu auto-pilot booking'a (juos sumesti i programa, tiksliau pratesti jau uzsitesusia), tai galim gal netgi mastyti apie CM Punk vs Rey, ir Cena vs Batista?
Lix
2010-01-04
Fortaz, 2010-01-04, 16:20, pasakė:
Tai lieka Rey ir Batista.. Jei atmetam si akivaizdu auto-pilot booking'a (juos sumesti i programa, tiksliau pratesti jau uzsitesusia), tai galim gal netgi mastyti apie CM Punk vs Rey, ir Cena vs Batista?
Tai kas tada dirzus turetu taip ir nesupratau
Mauglis
2010-01-04
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-04, 19:57
Fortaz
2010-01-04
Lix, 2010-01-04, 17:11, pasakė:
Aisku nukrypau i bookinga, kurio pats noreciau: Rey vs CMP
Lix
2010-01-04
Fortaz, 2010-01-04, 20:28, pasakė:
Aisku nukrypau i bookinga, kurio pats noreciau: Rey vs CMP
Na Rey kaip champ'as einant i WM man yra neisivaizduojama. Aisku, visko gali but, bet nelabai tiketina, manau.
`MalioK`
2010-01-04
`MalioK`
2010-01-04
Unbroken
2010-01-05
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-05, 09:17
Spectre
2010-01-05
O dėl pačios rumble kovos, tai man irgi ji žiauriai patinka ir labai daug emocijų pareikalauja, ypač, jei turi favoritą. Užtenka prisimint, kaip praeitais metais kiekvieną sekundę meldžiau Christiano pasirodymo, o kai išėjo RVD, galva užkaito.
The1andOnly
2010-01-12
Morrison, Kofi, Swagger - be sansu. Visiskai. Nulis sansu, kad sitie bus. Isivaizduokit WM26 Main Event ir kazkas is situ triju? Impossible. Nei vienas nera Main Eventeris ir visiskai nesiklijuoja i Main Event'a per WM. Tuo labiau nei vienas nera uzbuild'intas bent iki puses to, kad galetu laimet RR. Be sansu pasikartosiu.
Jericho, CM Punk, HBK - na kazkiek realesni variantai, bet as kazkaip manau, kad Jericho bus eliminuotas Edge'o, HBK ir taip tures matcha per WM su Taker'iu, kuri net manau, kad laimes, o CM Punk taip pat ne tas, kuris gali laimet. Ankstoka dar
Edge ir Jeff Hardy - du man asmeniskai realiausi variantai ir kurie patiktu. Edge grizes bus face, o Jeff Hardy pop'a ir taip zinom. Taigi manau kad kazkuris is situ, nebent Edge'a su savim Jericho ishsitemptu ir jie kovos per WM non title matche. Tad lieka tas pats Jeff Hardy. Betkokiu atveju vienas is situ dvieju as taip manau