Specialiai mygtukui
Refresh_22#MVP
2010-10-31
Suskamba Papa Roach - Alive be jokiu ceremoniju izengia Refresh iskeles du viduriniuosius pirstus, jis ilipa i ringa ir sako:
Naktis,tamsu, juoda spalva, tamsūs skersgatviai, bėgantys šešėliai, atrodo pažįstama? Taip, tai baimės jausmas. *Refresh nusijuokia* ir toliau tesia: žudiko juokas kažkur patamsei nutilo. Visa tai atrodo mistiška, esate pripratę prie to? Nekeista, visi šešiamečiai yra pripratę prie baimės. Mirtinos baimės, kuri sukausto kiekviena išvydusi mane, mane - Karalių Refresh.
Publika pradeda boointi, žmonės greitai išsitraukia plakatus "Nekęsk Refresh Ultras" "Refresh užknisa" Grįžk į Kauną" kuriuos pasak komentatorių jau buvo išmetę.
Refresh ironiškai šypsosi, ir be jokio jaudulio tesia tai ką pradėjo: Galite čia nešvilpti, nes matau, kad gariūnai jus aprengė
Kažkada mane nušvilpinėjo seneliai, dabar tai daro jų anūkai, kaip ironiškai graudu, o ir plakatai per tuos metus beveik nepasikeitė - visuose vyrauja keiksmažodis ir mano vardas.
Publika taip garsiai nušvilpinėja Refresh, kad arenos ekranai rodo, jog tai yra arenos garso rekordas, o Refresh nustoja šnekėti, nes net jam rėkiant į mikrafoną, beveik nieko nesigirdi.
Rėkite, spiekite, griūkite, darykite ką norite, vistiek tai nieko nepakeisi, nes dabar aš esu pagrindinis asmuo šioje arenoje ir visų jūsų akys nukreiptos ne į ką kitą, o į šios federacijos Karalių tai yra Mane. Galite vadinti mane pasikėlusiu, arogantišku, vadinkite mane kaip tik norite nors ir mulkiu, bet aš vistiek būsiu šio federacijos pagrindinis veidas, kurio marškinėlius jūs pirkote ir pirksite, tiesa tai darysite vienu tikslu -deginimui, bet man negaila, tai didina mano pinigų kiekį banke.
Titatrone parodomas video kaip grupelė jaunų vaikinų sudegina Žalios spalvos Refresh marškinėlius. Refresh nusiema kostiumą ir metą jį į žiūrovus, tačiau tuojaut pat jis grįžta atgal į ringą.
Refresh susimasto ir galvoja ką čia pasakius. Tai ką, vėplos matau nesuprantate, kad norėjau tartis gražiuoju, ką jau padarysi, teks šią federaciją užimti jėga ir sugebėjimais ringe *parodo į savo raumenis*.
Žiūrovai ir toliau šėlsta rodydami nepadorius gestus, bei keldami įvairiausio pobūdžio plakatus, kuriose Refresh yra įžeidinėjamas.
Man nesvarbu, ką jūs darote, kuo jūs vardu, neiškau draugu, nepildau savo priešų sąrašų, bet į Fusion federaciją atėjau vienu tikslu, ne tai nėra noras užsidirbti, tai nėra noras pamaloninti jus ir iškovoti dar vieną titulą į savo pasiekimų kolekcija, tai noras susikauti su Bottom(publika ima užti išgirdusi šį vardą), taip tai jis, vaikinas kažkada mane nugalėjas, tačiau atėjo keršto metas, kuris bus labai saldus, Bottom, jeigu tu nesi bailys, ateik ir prijimk mano mestą iššūkį.
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2010-10-31, 20:42
Naktis,tamsu, juoda spalva, tamsūs skersgatviai, bėgantys šešėliai, atrodo pažįstama? Taip, tai baimės jausmas. *Refresh nusijuokia* ir toliau tesia: žudiko juokas kažkur patamsei nutilo. Visa tai atrodo mistiška, esate pripratę prie to? Nekeista, visi šešiamečiai yra pripratę prie baimės. Mirtinos baimės, kuri sukausto kiekviena išvydusi mane, mane - Karalių Refresh.
Publika pradeda boointi, žmonės greitai išsitraukia plakatus "Nekęsk Refresh Ultras" "Refresh užknisa" Grįžk į Kauną" kuriuos pasak komentatorių jau buvo išmetę.
Refresh ironiškai šypsosi, ir be jokio jaudulio tesia tai ką pradėjo: Galite čia nešvilpti, nes matau, kad gariūnai jus aprengė
Publika taip garsiai nušvilpinėja Refresh, kad arenos ekranai rodo, jog tai yra arenos garso rekordas, o Refresh nustoja šnekėti, nes net jam rėkiant į mikrafoną, beveik nieko nesigirdi.
Rėkite, spiekite, griūkite, darykite ką norite, vistiek tai nieko nepakeisi, nes dabar aš esu pagrindinis asmuo šioje arenoje ir visų jūsų akys nukreiptos ne į ką kitą, o į šios federacijos Karalių tai yra Mane. Galite vadinti mane pasikėlusiu, arogantišku, vadinkite mane kaip tik norite nors ir mulkiu, bet aš vistiek būsiu šio federacijos pagrindinis veidas, kurio marškinėlius jūs pirkote ir pirksite, tiesa tai darysite vienu tikslu -deginimui, bet man negaila, tai didina mano pinigų kiekį banke.
Titatrone parodomas video kaip grupelė jaunų vaikinų sudegina Žalios spalvos Refresh marškinėlius. Refresh nusiema kostiumą ir metą jį į žiūrovus, tačiau tuojaut pat jis grįžta atgal į ringą.
Refresh susimasto ir galvoja ką čia pasakius. Tai ką, vėplos matau nesuprantate, kad norėjau tartis gražiuoju, ką jau padarysi, teks šią federaciją užimti jėga ir sugebėjimais ringe *parodo į savo raumenis*.
Žiūrovai ir toliau šėlsta rodydami nepadorius gestus, bei keldami įvairiausio pobūdžio plakatus, kuriose Refresh yra įžeidinėjamas.
Man nesvarbu, ką jūs darote, kuo jūs vardu, neiškau draugu, nepildau savo priešų sąrašų, bet į Fusion federaciją atėjau vienu tikslu, ne tai nėra noras užsidirbti, tai nėra noras pamaloninti jus ir iškovoti dar vieną titulą į savo pasiekimų kolekcija, tai noras susikauti su Bottom(publika ima užti išgirdusi šį vardą), taip tai jis, vaikinas kažkada mane nugalėjas, tačiau atėjo keršto metas, kuris bus labai saldus, Bottom, jeigu tu nesi bailys, ateik ir prijimk mano mestą iššūkį.
Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2010-10-31, 20:42
Kzkas
2010-10-31
Walleris
2010-10-31
|
Ne į temą | Na va, prisiregino žmonių, nieks nerašė kalbų, atėjo kaip pilypas iš kanapių Refresh ir trenkė kalbą. Iškart matosi naujo efedo veidas EDIT: Perskaičiau kalbą. Žmogau, tu supranti, kad čia yra indy efedas. Šou bus retai ir Bottom jau turi kovą pirmajame šou, kuris bus tik už trijų savaičių. Kitas šou bus neaišku kada, o tu jau meti jam iššukį...Damn |
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-10-31, 21:59
Refresh_22#MVP
2010-10-31
Koks siltas sutikimas
Kzkas, 2010-10-31, 21:23, pasakė:
|
Ne į temą | Iš to išeina tik tai arba jis vienas žalgirio savininkų arba jis nesveikas, spėčiau 2 |
|
Ne į temą | del Kauno, daznai paciam tenka girdeti tokia fraze,todel ir pats pavartojau, del ultru kas domisi tikru palaikymu supras mane walleri nepyk nelabai supratau, ka norejai pasakyti visi patenkinti? |
Unbroken
2010-11-01
Refresh, tu juokingas... Pirma, net nepasidomėjai e-fed'u (kaip vyksta event'ai, kad tai JAV federacija). Nuo kada tavo nuomone amerikiečiai sužinojo apie Žalgirį, Rytą ar ultras... Plius, tu TIK wrestler'is, o nebooker'is, taigi ačiū, bet tavo idėjų mūm tikrai nereikia.
The1andOnly
2010-11-17
idomumo delei uzsukau paziureti i jusu ta naujaji e-feda ir matau refresh parase pirmaja kalba cia.. man labai idomu, ko jus tuos zmones taip uzsipuolinejat? esat nauja e-fed tai kaip tik turetumet padorei sutikt zmones i savo rata. Toks jausmas, kad esat dabar virsuneje ir visus kuriuos norit ismetinet galit ir pan.. jums reik kiekvieno sito zmogaus esancio, kad e-fed plestusi. Realiai teisingai sakote, kad zmogus perdaug mini cia krepsini ir kauna, bei tuos ultras, sutinku su tuom, bet tarkim
va sitas issreiskimas man keistas pasirode, kadangi idomu butu paziureti seskiaus kokia nors kalba kurioje jis neminetu lietuvos, kokio politiko, alaus, 69 merginu ir pan.. tada irgi sakysit kad tai jav federacija ir niekas is fanu nezino lietuvos ir jokiu politiku, jokios grupes ir lietuvisko alaus?
Citata
Pirma, net nepasidomėjai e-fed'u (kaip vyksta event'ai, kad tai JAV federacija). Nuo kada tavo nuomone amerikiečiai sužinojo apie Žalgirį, Rytą ar ultras...
va sitas issreiskimas man keistas pasirode, kadangi idomu butu paziureti seskiaus kokia nors kalba kurioje jis neminetu lietuvos, kokio politiko, alaus, 69 merginu ir pan.. tada irgi sakysit kad tai jav federacija ir niekas is fanu nezino lietuvos ir jokiu politiku, jokios grupes ir lietuvisko alaus?
Unbroken
2010-11-18
The1andOnly, 2010-11-17, 23:08, pasakė:
Paskaityk Šeškiaus kalbą - aš nematau jokių Lietuvos politikų ar taip amerikiečiams nežinomų dalykų, dėl kitų federacijų - tai jos kaip ir Lietuvoj bazavosi (tiek BWE, tiek NME). Ir dėl 69 merginų - skaičius 69 yra visiem gerai žinomas ne dėl kažkokių Lietuvos "dainininkių", o dėl kitos reikšmės. Su su alum nesupratau, tipo amerikiečiai alaus neturi? Juolab jo jis net neminėjo čia...
Beje, aš neturiu nieko prieš Refresh, bet kai gauni PM su žinute "įsijunk Skype, turiu idėjų dėl feud'ų" tai tik juoką kelią...
No offense, bet tikiuosi pagavai point'ą.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-11-18, 16:34
Walleris
2010-11-18
|
Ne į temą | Bet kitavertus, ar tikrai verta kreipt dėmesį į tai, kad čia atseit yra JAV efedas? Kalbos rašomos tarkime lietuvių kalba, šou taipogi bus lietuviu kalba (spėju), tai kam maivytis, kad esam Amerika? Ar Unbroken nori kad užuot savo lietuviškose kalbose gvildendami mums aktualias temas, rašytumėm angliškai ir vietoj kašio numestumėm bajeri apie NFL, vietoj Grybauskaitės minėtumėm Obamą, vietoj seimo sakytumėm ten koks nors "The Government of the state of Texas" ar dar ten koks biesas. Ar kalbos turi būti sausos vien apie efedo įvykius ir mačo dalyvius? Mano asmenine nuomonė tas "JAV efed" gimmickas šou neprideda nieko apart to, kad potencialiai varžo kai kurių wrestlerių fantaziją. Protingi ir taip supras, kad ant tokių dalykų statyti kalbą yra kvailystė (ką padarė Refresh), bet karts nuo karto užsimint tai aš nematau nieko blogo. Negi nelinksma būdavo kai Naciai kokio nors futbolo čempionato metu vis užsimindavo apie Vokietijos rinktinę? Tie patys LR/Ž dalykai su saiku galėtų būti šauniai pavartotini. Man Refresh kalboje tai užkliuvo ne tai, kad jis ten apie Ultras visokias šnekėjo, o tiesiog kad žmogus kaip iš niekur nori vos ne sau bookinti, su iššūkiais ir pan. dalykais, o kad užsimena apie Žalgirį ar Rytą, tai nieko nematau blogo. Kokios kitų nuomonės? |
Lyncaz
2010-11-18
Pritariu Wallriui, kad TIK Lietuvoje aktaulūs dalykai nemaišo kalbos ir įsivaizduoti, kad esam Amerikoj ir mūsų klauso teksasiečiai yra nesąmonė. P.s. Šeškius ateina į ringą su 69 OLIALIA pupytėm, tad...
Unbroken
2010-11-18
Visgi kalbose arena/salė nėra apibrėžta, tai nusileisiu ir nebūsiu labai jau prieš, jei bus įmetama citata ar kas nors trumpo, bet pvz. jei kalba bus vien "ne į temą" aš vertinsiu neigiamai.
Na, o event'ai vis tiek vyks JAV, norit to ar nenorit.
TAŠKAS.
Na, o event'ai vis tiek vyks JAV, norit to ar nenorit.
The1andOnly
2010-11-19
puiku, kad mano pastebejimas paverte jus kazkaip susimastyti
linkiu sekmes siam e-fedui
lyncaz puikiai pademonstravo tai ka norejau as pasakyt "olialia pupytes"... tai va ;]