←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Maniac vs Suskių etalono kariauna

nuotrauka Lyncaz 2010-11-15

Skamba Liquido - Narcotic ir... Titantrone pasirodo Maniac:

Labas vakaras, mikrobų nešiotojai! Jūsų čia tiek daug, todėl tikrai neketinu būtų tarp jūsų, kai visokios epidemijos siaučia. Juolabiau, kad jūs ir nenusipelnote mane matyti kitaip, nei per televizorių. Ir galų gale, užteks apie jus, čia mano šou, tai visas dėmesys turi būti skirtas man.
Taigi, mes jau stovime ant slenksčio prie Fusion durų, kurios tuoj tuoj atsidarys. Ir nepaisant to, kad čia susirinko visi bedarbiai iš buvusių NME ar BWE kolektyvų, tai yra naujas puslapis kiekvienam iš mūsų. Tačiau tradicijos bus tos pačios ir kaip ir anksčiau Maniac stovės kalno viršuje, bei mėgausis pergalėmis, o likusieji springs savo dantimis kuriuos rys po mano smūgių. Visus tuos metus Maniac negulėjo ant sofos su Hario Poterio nuotykiais rankoje, jis aktyviai sportavo ir dabar yra stiprus kaip niekada. Dar stipresnis, protingesnis ir, be abejo, gražesnis. Nors ne jum tai pamatyt :cry:
Todėl aš su nekantrumu laukiu pirmojo egzamino Fusion'e, nors esu visiškai ramus kad jį išlaikysiu nepriekaištingai. Vis dėl to, mano varžovai yra seni mano pažįstami, su kurias praleidau daug laiko stebėdamas juos, apsimesdamas, kad su jais linksminuosi. Nors iš tikrųjų tai buvo patys prasčiausi vakarėliai kuriuose man teko būti, nes Sick Extreme ir Kyo yra patys nuobodžiausi žmonės pasaulyje.
Taip pat verta paminėt, kad Fusion Direktorius Shi Khan ar koks ten jo vardas man į komandą paskyrė mokinį, kad šis galėtų pasisemti patirties iš Maniac veiksmų bei pasiektų kažko gero. Na, man atrodo, kad mūsų galva daro klaidą, nes jis tiesiog ištirps mano šlovės spinduliuose ir liks nepastebėtas, tad būtų buvę kur kas geriau tam Šeškiui duoti kokį nevykėlį, kad ir Highwayman ar Bottom.
Na tai ką, violetinės armijos kareiviai, laukite pirmojo šou, mano noras su jumis bendrauti jau išblėso, tai iki pasispardymo!

Ekranas užgęsta, jame trumpam pasirodo 5 penkių pirštų kombinacija.
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-11-15, 22:50
Cituoti

nuotrauka Primusas 2010-11-17

Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" seskius iseina i arena su 69 buvusiomis, esamomis ir busimomis olialia mergaitemis. 68 merginos sustoja aplink ringa, na o viena laimingoji atsistoja kartu su seskiumi ringo viduryje, seskius rodydamas publikai kad ne jums toksai kasnelis pasilaizo su panele, na o likusios merginos apsilaisto savo krutintines su vandeniu. Po šio brangesnio pasirodymo už visa indy federacijos metų biudžeta prabyla amžinasis čempionas Šeškius Pyzdeškius:
Sveiki ponios ir ponai, visų pirma norėčiau jums padėkoti už dideli maišą pinigų, kuri susikroviau iš Unforgetable ir Masters of War II renginių. Žinau, kad jumis apgavau žadėdamas savo paskutinę kova per Uforgetable PPV, bet toks jau tas verslas, rimti vyrai iš jo niekada nepasitraukia. Pagrindinė priežastis dėl ko šio verslo nepalieka tokie veteranai, kaip aš, yra ta, kad tokie žmonės gimsta tik kartą per šimtą metų. Be manęs šis verslas nebūtų ištvėres nei vienerių metų, tačiau kai ateina į šia rinka charizmatiški, talentingi ir dievo apovanoti žmonės, federacijų populiarumo kreivė nesustabdomai kyla į viršų. Per pastaruosius penkis metus aš sugebėjau sukovoti penkiose federacijose, įsigyti nekilnojamo turto populiariausiose pasaulio kurortose ir pamylėti puse pasaulio. Rodos šiam žilam seniui daugiau nieko nereikia, bet kad ir kiek pinigų aš turėčiau, kad ir kiek sutriuškinčiau netalentingų kovotojų man vis dar yra mažai, man baisu pagalvoti kas bus šiam verslui kai aš mirsių, mirus man mirs ir šis verslas, nes jūs vidurinioji klasė negalite gyventi be manęs, na o aš negalių gyventų be jūsų sunkiai uždirbtų pinigų. Jūs tokštate manęs nekęsti, nes žinote, kad dėl tokių šiknių kaip aš, šis pasaulis yra didelė šūdo krūva, kur turtingieji tampa dar turtingesni, na o skurdžiai dar skurdesni. Tad galite ruošti savo šimtines, pūdyti daržoves ir gaminti mane žeminačius plakatus, Amžinasis čempiojnas sugrįžo dar vienam kartui, ir jis tikrai čia neatėjo pasidalinti patirtimi su jaunimu. Jo tikslas vienas, dar vieną karta užkopti į kalno viršūne, uždirbti milijonus ir kai viskas atsibos palikti šia federacija likimo valiai.
Debiutinė mano kova tikrai manęs nedžiugina, nesidžiaugiu nei vieta Prelude carde, nei savo varžovais, nei savo nevykusių partnerių, taip yra švaistomas tik mano, kap pinigų darimo mašinos potencialas. Supraskite vieną, iš šūdo aukso nepagaminsi, to nesugebėjo padaryti viduramžių alchemikai, to nesugebės padaryti ir amžinasis čempionas. Tačiau gal trash talkinga palikime mano komandos "draugui" Maniac, jis su savo minimalių IQ tikrai gerai moka menkinti varžovus, kažkada per fuksa jis net sugebėjo tapti čempionu, tačiau žmogau, tu nesi tas individas, kuris gimsta kartą per šimtą metų, ir jai mane permesi šioje kovoje, galėsi pradėti kalendoriuje braukyti dienas iki tavo menkavertės karjieros pabaigos. Jai netiki pasidomėk mano paskutinių varžovų karjieros įvykiais, Answer slepiasi iš gėdos, kad jo dievukas žaidžia eurocupe, na o mano nevykęs mokinys DaMan bala žino ka daro, faktas tas kad du didžiausisi šio verslo žmonės, kurios sukūriau aš, dabar skaičioja centus ir prakeikė ta dieną, kai jie susipažino su garsiausiu visų laikų kovotoju – Mr. Šeškium Pyzdeškium. Kvailas žmogus mokosi iš savo klaidų, protingas iš svetimų, tai "gerbiamas" kolega Maniac daryk savo išvadas, klaidos kaina žinai, jai dar abejoji parašyk mano mielom kolegom į veidaknygės profilius: "DaMan-is-out" ir "Answer-love-eurocup". Na o kalbant apie partyboy komanda, pasakysių jum štai ką, niekada neturėjau jokios istorijos su jais ir nenorėčiau su jais tūrėti kažko panašaus į istorija, ne dėl to kad jų bijau, o tiesiog, kad jūs man neįdomus. Jūs geriausių atvejų esate vidutinės klasės atstovai, kurie nori šoti aukščiau bambos, tačiau šis pasaulis yra sudėtingas ir tokie šudžiai kaip jūs tampate patrankos mėsa. Jai norite įgyvendinti savo svajones, nestokite skersai kelio žmogui, kuris sukūrė šį verslą, jums gan vidutiniškai sekėsi iki tos akimirkos kol nesutikote manęs, norėdami toliau turėti vidutiniška karjėra, šiame sporte, draugiškai jums siūlau parodyti viduriniji piršta mano kolegai ir pajausti Šeškiaus Pyzdeškio finger poke of doom galią. Tai vienintelė teisinga išeitis iš šos keblios situacijos, patikėkite manimi, aš šiame versle sukuosi ilgiausiai iš visų fushion kovotojų ir šiš mano patarimas, bus pirmas ir paskutinis jaunajai E-fed verslo kartai, nestok skersai kelio amžinajma čempijonui, nes atsidursi nejaukioi situacijoi, kaip mano ilgamečiai varžovai Answer, DaMan ir Extremist :cry: Dekui už dėmesi, Šeškiaus darbo valandos bagėsi, atėjo laikas išbandyti amerikietiškas silikonines pupytes, susitiksime per Prelude show :D
Šeškius tradiciskai parodo viduriniji pirštą, ir raudonas ne iš pykčio, o nuo pomidorų palieka šia nušiurusia vidurinės mokyklos sale.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-11-17, 01:30
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2010-11-18

Suskamba Beny Benassi- Satisfaction ir i arena ižengia Sick Extreme Kyo. Jie sveikinasi su žiurovais galiaus ilipa i ringa Sick Extreme imasi mikrofono:

-Taigi mes ir vel cia, ringe. Tai ne vien hobis, azartas, mano darbas, pajamu šaltinis... Tai kažkas daugiau. Cia mes džiuginame jus žiurovus ,bet tuo paciu ir kažkaip mistiškai nebijodami traumu patys kaunames su malonumu nors musu atlygis neretai nebuna pats didžiausias tai dalykas kurio nesupras daugelis, ypac tokie kaip The Maniac! Sveiki visi! Tikriausiai jusu galvose knibžda daug klausimu kodel mes cia, na turiu jums atsakyma tai del piniginiu problemu, noro kautis ir viso to ka išvardinau katik, o tikriausiai pats didžiausias klausimas yra kodel mes cia kartu?
Kyo paima mikrofona:

-Kodel mes cia? Jugi mes vienas kita išdaveme, vienas kito nekenteme ir daužeme ivairiuose matcuose, abu džiaugemes vieno kito nesekmemis, abu nesidalinome žole kaip gerais senais laikais. Kodel? Na visu pirma nes suvokeme padare klaida gal ir nesame individualiai stiprus ,bet komandoje.. Viska pasako pergale prieš Nacius ir du BWE Tag Team titulai. Kokia kita priežastis? Nes mes supratome ,kad reikia kovoti ne tarp saves, reikia kovoti prieš tokius kurie nerodo pagarbos niekam nei žiurovams nei mums nei galu gale tuo paciu taip nerodo pagarbos ir sau. Mums atsibodo žiureti i TV ir spoksoti kaip tokie “žvaigždes” kaip jus plepa, tad mes cia.
Sick Extreme perima mikrofona:

-Bet užteks apie tai? Maniac tu nori gero vakarelio? Mes iškelsime tau pati nenuobodžiausia vakareli kur nei per ji ,nei po jo tau nepavyks ramiai užmigti. Tik tas vakarelis skirsis nuo visu prieš tai kadanors kuriuose tu dalyvavai ,nes cia nebus nei žoles, nei namines tad jei pas tave, tame kauketame veide liko dar košes tu supranti apie ką aš ar ne? Tik tiek ,kad tame vakarelyje linksminsis tikrai ne visi, hehe... Bet užteks apie šita likimo nuskriausita vaika, geriau pakalbekim apie geriausia iš geriausiu, legendu legenda Mr. Šeškius Pyzdeskius ar kaip tave ten vadina? Na vardas keistokas pripažinkim visi tai, tavo amžius taip pat pažiurejus i tave tikrai ne 30 ar 40. Tiesa sakant vakar su didžiausiu skausmu(jugi žinote kaip nemegstu skaityti) perskaiciau tavo biografija, pasiekimai tikrai nemaži, pripažinkime tai, bet cia nesikauna musu praeities laimejimai, jei cia kautusi jie jus iš musu padarytumete farša kotletams kepti, bet aš tikiu ,kad dabar taip nebus, mes ,net savaitei prieš kova atsisakeme visu alhoholiniu gerimu ir tik karta i dvi dienas užsirukome žoles. O pagrindine priežastis kodel taip nebus, nes cia kaunasi naujos personos igave patirties Sick Extreme Kyo ir legenda taciau jau legenda kuriam arteja saulelydis ir jo pasiputelis partneris vis dar sapnuojantis apie savo iškovoto BWE titula kadaise.
Sick Extreme šypsosi ir vaikšto ringe, Kyo prakalba:

-Esme tame ,kad mes cia nežavesimes ,kad kaunames su kažkokia legenda kaip ,kad dareme tiek NME tiek BWE lygose, mes cia atejome pergales ir ,kad ir koks tu Šeškiau toks pats didis titulu medžiotojas ar tiesiog smulkus praeityje begyvenantis pirdžius aš tau galiu pažadeti kova kuria tu tikrai atsiminsi? Ar laimesim? Manau, taip. Jei ne manytumet su S-E musu šiame ringe nematytumet, mes kausimės prakaituosim tik dėl jūsų ir aišku honoraro kuris mums leis nusipirkti aukštuosius diplomus ir sulaukus senatvės įšeiti į politiką, kodėl ne dabar? Pasikartosiu tiesiog negaliu žiūrėti kai kažkada gerai kovusios legendos spaudžia iš wrestlingo paskutinį honraro lašelį ir aišku kai ateina tokie pasipūteliai ir be jokių ceremonijų giriasi savo pergalėmis kurios tiesiog neegzistuoja. No offense, bet jūs šį sekmadienį pralaimėsite, nes tavo Šeškiau laikas baigėsi jau tada kai ant tavo galvos atsirado žilų sruogų ir tu negalėjai paimti dviejų moterų užkart ,o Maniac? Tavo laikas buvo atėjęs ,bet tuoj pat ir pabėgo, abejoju ar jis sugryš. Bėje man dar labiau įdomu kaip jūs du pasipūteliai sutarsite komandoje? Aij ,bet teisybė koks gi skirtumas...

Sick Extreme ir Kyo atsistoja viduryje ringo ir sušunka:

-Cause you are our, bitch ass bitches!!

Skambant Satisfaction dainai šie palieka areną.
Cituoti