←  Kalbos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Lord Of Darkness vs. Refresh

nuotrauka Valhalas 2010-12-04

Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda vaikinas juodu apsiaustu ir jam į ranką įsikibusi mergina, veidą prisidengusi juodu audeklu, į akis iš karto krenta prie vaikino juosmens prikabintas kardas ir prietemoje žaliai švytinčios akys. Kai jis iš lėto eina link ringo, veide galima įžiūrėti nedidelę šypsenėlę. Pasiekęs ringą jis įsliuogia į jį po apatine virve ir nužingsniuoja į ringo vidurį. Mergina lieka stovėti šalia ringo. Vaikinas ramiai apžvelgia žiūrovus su tuo pačiu šypsniu veide, muzika nutyla, šviesos "susitvarko". Kiek palūkuriavęs jis išsitraukia iš vidinės apsiausto kišenės mikrofoną ir prabyla:
- Sveiki, mielieji, būkite pasveikinti tie, kurie susirinko čia, šią dieną, pasiklausyti mano paties, o galbūt ir mano priešininko, jeigu jis teiksis apdovanoti mus savo apvaizda, betikslių klejonių apie pasaulį, gyvenimą ir, žinoma, apie artėjantį mūsų mačą.
Publikoje juntamas nežymus šurmulys – jie dar nežino kaip vertinti naująjį kovotoją. Vaikinas šiek tiek padelsia, varstydamas žiūrovus skvarbiu žvilgsniu ir tęsia:
- Nors didžiajai daugumai jūsų greičiausiai esu nežinomas, tačiau nesusidarykite klaidingos nuomonės – aš jau esu ragavęs imtynininko duonos ir vos prieš metus koviausi dabar jau nutraukusioje veiklą NME federacijoje, netgi laikiau jos tarpžemyninio čempiono diržą.
Kovotojas įdėmiai stebėdamas auditoriją pereina per ringą ir ranka atsiremia į virves.
- Kaip bebūtų – užteks kalbėti apie praeitį, čia atėjau ne senų sąskaitų suvedinėti ar vaikytis dingusios šlovės, atėjau pradėti viską iš naujo – atversti naują knygos puslapį sau ir savo žaviajai kompanionei.
Vaikinas mosteli į šalia ringo stovinčią merginą.
- Kartu kaip vienas, mes ateiname patirti ir sukelti emocijas – pyktį, džiaugsmą, pagiežą ir pavydą, ateiname sužavėti ir užvaldyti, ateiname dovanoti ir atimti, aš – Tamsos valdovas ir...
LOD akys trumpam apsiblauso, jis šypteli ir tyliai sukikena. Areną trumpam apgaubia nuostaba ir smalsumu persismelkusi tyla – žmonės laukia, ką daugiau pasakys keistasis jaunuolis. Šis pavarto mikrofoną rankose ir vėl pakėlęs jį prie lūpų tęsia:
- Taigi, mano mielieji draugai, tikiuosi, kad lygiai kaip ir aš su nekantrumu laukiate ateinančio šou, kuriame ne žodžiais, bet veiksmais būtent ir pademonstruosiu ką turiu galvoje, tardamas šiuo pakilius, galbūt daliai jūsų sunkiai įkandamus, žodžius. Mintis virs vaizdu, o šis suteiks gyvybę naujoms mintims, žaibiškai išplisdamas, užvaldydamas, galbūt net pavergdamas ir prirakindamas, prie vienintelės tiesos kurią kiekvienas iš jūsų trokšta išvysti, bet tuo pačiu bijo klausytis, paradoksalioje erdvėje, kupinoje tamsios ir šaltos nevilties. Aš jums duosiu raktus į TAI, ir jūs, mano svečiai, tą akimirką tuo pačiu tapsite mano pavaldiniais, atiduodami savo sielas tamsiausiai iš tamsiausių materijų, beribėje erdvėje.
Tamsos valdovas įkvėpia didelį oro gurkšnį ir pradeda kvatoti visi gerkle, jo balsas trumpam užpildo kiekvieną arenos kampelį. Žmonės arenoje nustebę žvalgosi tarpusavyje. Juokas nutrūksta taip pat netikėtai, kaip ir prasidėjo, vaikinas pirštais perbraukia sau per plaukus ir vėl ima akimis varstyti susirinkusiuosius.
- Taigi iki pasimatymo, mielieji, pakvieskite savo šeimas, pakvieskite draugus, pakvieskite pažįstamus, pakvieskite praeivius, mūsų kelias prasideda čia ir mums visiems bus tik linksmiau, jei juo eisime kuo didesniu būriu.
Tamsos valdovas numeta mikrofoną ant žemės ir išsliuogęs iš ringo kartu su savo palydove palieka areną.
Cituoti

nuotrauka Refresh_22#MVP 2010-12-04

Ne į temą
kai taip retai vyksta eventai net uzmirsau apie kalba

Kaip visa tai pažįstama, kaip visa tai nekiančiama, krūvos žiūrovų, žmonių nekenčiančių gyvenimo, kurie ateina pasigrožoti tokiomis žvaigždėmis kaip aš. Nemėgti, nekęsti, neliesti, kaip visa tai siejasi, visi šie panašumai yra taikomi man. Žvelgdamas i jūsų akis aš suprantu šią nepykanta man, aš jaučiu kaip jūs norite pasiekti bent vieną dalelę ką pasiekiau aš. LOD stebėdamas tave matau, kad tu nori to paties. Deja, tokie talentai kaip aš gimsta vieną kartą į šimtą metų, tokie talentingi vyrukai kaip Michael Jordon, Michael Jackson, daugiau tokių tobulybių jų srityse nebuvo ir tikriausiai nebus, toks esu ir aš, jie garsūs krepšinyje ir muzikoje, aš esu garsenybė wrestlinge, nors turiu pripažinti, kad dabartinė mano forma baisi net man. LOD, atsakyk man į vieną klausimą: Kas tas wrestlingas, kai tu jame esi, bet jo nemėgsti, kas ta kova, kai nori, tačiau nesugebi laimėti? Refresh pavaikšto po ringą ir tesia toliau: Iš tiesų dabar priviso tiek kovotojų, kad net pačiam sunku juos atskirti, tikriausiai Fusion GM, kai priiminėja kovotojus i šią jauną kompaniją nežiūri ką prima, kas per laikai, kad GM, taip prastai atlieka vadybininko pareigas(atsidusta). Ištiesų gaila, kad Čiurka GM, man duoda tokias prastas pareigas - prastų kovotojų valymo pareigas, bet nieko teks pasitenkinti ir jomis, net Šeškui, pfjuu.. Šeškiui teko prastesnė kova. Refresh parodo į FEE continent diržą, matote šį diržą? Na, taip, jis jums nieko nereiškia, bet wrestlingo pasauliui jis davė labai daug, ir savo debiutinę kovą noriu paskirti vienam asmeniui - Fujin Dembel! Nes jeigu ne jis, šiame versle nebūtų ir manęs, o tai reiškia, kad nebūtų ir jūsų, nes būtent aš verčiu jus sedėti šioje salėje. Fujinas nebuvo mano mokytojas, nebuvo jis ir man geras draugas, kaip tik jis buvo mano priešas, kuris padėjo man pasiekti tai ką turiu dabar, būtent nepykanta jam mane ir pavertė tokiu žvėrimi, kaip be Madrido "Real" nebūtų Barcelonos, kaip "Celtics" nebūtų Lakers, kaip be "Žalgirio" nebūtų "Ryto" taip be šitos velnio išperos nebūtų tokios tobulybės kaip aš. Neviltis, baimė, siaubas, sudužūsios svajonės, tai tik keletas emocijų, kurias LOD teks patirti ateinančio mačo metu, žinoma, aš žinau, kaip jūs nemėgstate pagirūnų - tokių kaip aš, bet visą karjerą ardamas aš šiknas spardžiau todėl tai darysiu ir toliau. LOD kovoji jau metus, tačiau tave visi atsimena tik blankiai, naktimis savoj belangėj tu treniruojasi, tokiu būdų tu bėgi nuo vienatvės. Pusę metų totalizaturiuose statai už savo pergales, tačiau ar tai kanors lemia? Godumas ima viršų ir viskas ką sakysi bullshit.
Jei vadini save tu wrestlingo kovotoju, tada aš nerūkau ir negeriu ir bobų nepi**, tokiu kaip tu tiesiog atleidziu atfubolinu ir toli toli nutolinu.
Cituoti